کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آقايان وخانمها من متاسفانه تاالان فقط مطالب را ميخواندم (تايپم ضعيف هستش)من فقط ميدونم مابرنده لاتاري هستيم ودولت فدرال موظف هستش نسبت به ارائه ويزابراي برندگان اقدام نمايندوافرادي كه مصاحبه شده اندخيالشان راحت ويزاخواهندگرفت بادرودواميدديداردرآمريكا
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
سلام
من هم کلیرنس خوردم و یک ایمیل 10 سواله واسم اومد که آخرش گفته بود CV بفرستم براشون ، ولی چند تا سوالش واسم نا مفهوم بود مخصوصا سوالات 8-9 کی می دونه منظورشون چیه؟
8.
Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;

-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;

-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available
)
شماره کیس 2014as7###/ سفارت : ایروان/ 1 نفر /مصاحبه : هفته آخر جولای /کلیرنس هم خوردم مثل مرد /مقصد : دالاس / اگه خدا بخواد جور میشه ما هم میریم
تشکر کنندگان: azri ، nedaba ، shiva.usa ، pari pari ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 11:42)محبت نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 11:38)shirin_n نوشته:  دوستان يه سوال
ما اخرين اپديتمون ٢٣ جولاي بود
به نظرتون ايميل بزنيم يا نه صبر كنيم ببينيم چي ميشه ؟
سلام
قطعا صبوری بهترین گزینه ست Smile و البته ایمیل زدن و آپدیت شدن هیچ مزیتی نداره.

امین جان بنظر بنده اگر فاصله زمانی ایمیل ها کمتر از یک هفته نباشه ضرری نداره و هم نشون میده که کیس مورد نظر پیگیر کاراشه و هم اینکه اگر تعداد ایمیلی که از کل افراد به اونها می رسه زیاد باشه، اولویت کلیر ها طبیعتاً بالا میره.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، hamed.us ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، nazanin fatemi
چون سرامد دولت شب هاي وصل
بگذرد ايام هجران نيز هم

ايشالا ؛)
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: محبت ، aaraam ، poem ، maryam_a ، nedaba ، reza_norouzi ، کیانوش2 ، shiva.usa ، maryam_ros ، sal0811 ، pari pari ، soli asali
دوستان منتظر

طی ۷ روز گذشته تعداد ۱۷ ویزا در آنکارا صادر شد.
(2014-08-03 ساعت 11:57)shazad نوشته:  دوستان منتظر

يك ضرب دادن؟ پس چرا به ما ويزا نمي دن؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، کیانوش2 ، pari pari ، soli asali ، zepehr
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام؛

فردا چه خبــــــــــــــــــــــــــــــــــــری بشه اینجا! Smile

بتّرکونیمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا! Tongue
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
(2014-08-03 ساعت 11:50)کیانوش2 نوشته:  
سلام

امین جان بنظر بنده اگر فاصله زمانی ایمیل ها کمتر از یک هفته نباشه ضرری نداره و هم نشون میده که کیس مورد نظر پیگیر کاراشه و هم اینکه اگر تعداد ایمیلی که از کل افراد به اونها می رسه زیاد باشه، اولویت کلیر ها طبیعتاً بالا میره.

کاملا با کیانوش موافقم.. به نظر من اگه بیش از حد و بی مورد به سفارت ایمیل بزنیم... اولا که حجم ایمیل های سفارت بالا میره و باعث میشه که سفارت دیر به دیر جواب نامه های مارو بده و حق اون کسی که کار واجب با سفارت داره ضایع بشه....
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: محبت ، nedaba ، shiva.usa ، کیانوش2 ، USA2014 ، maryam_ros ، soli asali ، zepehr
(2014-08-03 ساعت 11:49)amir_leo نوشته:  سلام
من هم کلیرنس خوردم و یک ایمیل 10 سواله واسم اومد که آخرش گفته بود CV بفرستم براشون ، ولی چند تا سوالش واسم نا مفهوم بود مخصوصا سوالات 8-9 کی می دونه منظورشون چیه؟
8.
Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;

-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;

-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available
)

سلام. اين سوال ها رو دقيقا چقدر بعد از انجام مصاحبه براتون فرستادن؟ برادر من 2 هفته پيش مصاحبه داشت و كليرنس خورد ولي اين ايميل براش نيومده؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
اي بابااااااااااااا،ديگه شورشو دراوردن....تو زندگيم انقدر استرسو تجربه نكرده بودم
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، zepehr
(2014-08-03 ساعت 12:01)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 11:57)shazad نوشته:  دوستان منتظر

يك ضرب دادن؟ پس چرا به ما ويزا نمي دن؟

برای مارو حتما میخوان یه هو بدن.....Big Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، Maryrhm ، کیانوش2 ، pari pari ، soli asali ، zepehr
(2014-08-03 ساعت 11:50)کیانوش2 نوشته:  
سلام

سلام
کیانوش جان در خصوص آپدیتها این مطلب عموما بعد از بک گراند چک از دست سفارت خارجه و مطمئنا پرونده داخل کامپیوتر و سیستمهاشون پشت شوفاژ به قول بچه ها نخواهد رفت و پروسه بطور منظم داره پیش میره.
اما در خصوص پیگیر بودن شخص اونجا اپراتور به محض دریافت ایمیل و باز کردنش یه نگاه به پرونده ایشون میندازه که باعث آپدیت خوردن میشه و یه جواب آماده رو ارسال میکنه که هیچ آماری در جایی ثبت نمیشه که درصد پیگیری و یا تعداد ایمیلها رو برای بررسی اعلام کنه. چون واقعا برای این موضوع نه وقت دارن و نه نگرانش هستن.
البته این نظر بنده هستش و ه کس صلاح کار خودش رو میدونه من به شخصه زمانی این کار رو خواهم کرد که اعلامهای همگانی سفارتها متوقف شده باشن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

راستی؟

از دوستان عزیزی که لطف کردن و به من رتبه دادن، تچکر می نمایم! Tongue
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، ali3875 ، shiva.usa ، pari pari ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 12:07)Beowulf II نوشته:  راستی؟

از دوستان عزیزی که لطف کردن و به من رتبه دادن، تچکر می نمایم! Tongue

خدا رو شاکرم که این افتخارو نصیب من کرد که به شما رتبه بدم ... Wink
تشکر کنندگان: محبت ، Beowulf II ، Maryrhm ، کیانوش2 ، nedaba ، babak12 ، pari pari ، soli asali ، zepehr
اگر اسم من بياد تو سايت همه رتبه هام كادوي شما .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، reza_norouzi ، کیانوش2 ، behdadK ، lighter ، nedaba ، babak12 ، pari pari ، soli asali ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان