کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-03 ساعت 12:06)hamed.us نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 12:01)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 11:57)shazad نوشته:  دوستان منتظر

طی ۷ روز گذشته تعداد ۱۷ ویزا در آنکارا صادر شد.

يك ضرب دادن؟ پس چرا به ما ويزا نمي دن؟

برای مارو حتما میخوان یه هو بدن.....Big Grin

غالبا کسانی هستند که قبلا کلیر شده بودند.
تشکر کنندگان: محبت ، Maryrhm ، reza_norouzi ، کیانوش2 ، nedaba ، babak12 ، pari pari ، soli asali ، zepehr
(2014-08-03 ساعت 11:49)amir_leo نوشته:  سلام
من هم کلیرنس خوردم و یک ایمیل 10 سواله واسم اومد که آخرش گفته بود CV بفرستم براشون ، ولی چند تا سوالش واسم نا مفهوم بود مخصوصا سوالات 8-9 کی می دونه منظورشون چیه؟
8.
Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;

-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;

-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available
)
سلام
بفرما عزیزم اینم توضیحات سوال 8 و 9
.
سوال 8: خواسته بگین که کدوم سازمان یا ارگانی خرج سفرتون رو می ده. مسلما برای شما که دارین مهاجرت می کنید کسی خرج سفرتون رو نمیده. این بیشتر برای کسانی است که از طرف مثلا دانشگاه برای یک کنفرانس علمی می رن یا بورس دانشجویی گرفتند یا کارفرمایی در اونجا دارن که اسپانسرشون شده و ..

شما می تونید بنویسید که خودتون خرج سفرتون رو می پردازید. اگر هم اسپانسر دارید اضافه کنید که ایشون هم شما رو پشتیبانی مالی می کنه. یادتون باشه چون شما متقاضی ویزای اقامتی ( لاتاری یا خانوادگی ) هستید اصلا دعوت نامه یا توصیه نامه و .. برای کیس شما معنا نداره. شما حتی در صورت داشتن اسپانسر، مدارک مالی ایشون رو فقط باید ارائه بدین که این کار در روز مصاحبه انجام شده.

سوال 9: این سوال برای کسانی است که به قصد انجام امور بازرگانی سفر می کنند و شما می تونید بنویسید Not Applicable
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-03 ساعت 11:49)amir_leo نوشته:  سلام
من هم کلیرنس خوردم و یک ایمیل 10 سواله واسم اومد که آخرش گفته بود CV بفرستم براشون ، ولی چند تا سوالش واسم نا مفهوم بود مخصوصا سوالات 8-9 کی می دونه منظورشون چیه؟
8.
Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;

-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;

-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available
)

سلام دوست عزیز لینک زیر رو مطالعه کنید
http://www.mohajersara.com/thread-4813.html
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: محبت ، Maryrhm ، کیانوش2 ، lighter ، sal0811 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 12:07)Beowulf II نوشته:  راستی؟

از دوستان عزیزی که لطف کردن و به من رتبه دادن، تچکر می نمایم! Tongue
سلام
بهترین تچکرت اینه که بری بهشون رتبه بدی اولیش رو هم KIMIA2005بهت دادهWink

تشکر کنندگان: Maryrhm ، Beowulf II ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، KIMIA2005 ، lighter ، babak12 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، zepehr
دوستان آپدیت های پرونده ما به ترتیبی هستش که تو امضا گفتم
اولی و آخری تاریخ یکی دارن
برای شما هم همینطوره؟
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 12:18)محبت نوشته:  [quote='Beowulf II' pid='529558' dateline='1407051454']
راستی؟

از دوستان عزیزی که لطف کردن و به من رتبه دادن، تچکر می نمایم! Tongue
سلام
بهترین تچکرت اینه که بری بهشون رتبه بدی اولیش رو هم KIMIA2005بهت دادهWink

منم رتبه ميخام خووووو Big Grin نيت كردم رتبه هام امروز به ٣٠ برسه Cool
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: محبت ، aaraam ، کیانوش2 ، pari pariaaa ، ali3875 ، lighter ، babak12 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، zepehr
روزي شخصي از خدا پرسيد : خدايا اگر سرنوشت ما رو از قبل نوشته اي ،پس اميد و آرزوي ما براي چيست؟
خدا خنده اي كرد و گفت: شايد من نوشته ام هر چه او آرزو كرد...
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-08-03 ساعت 12:20)farzadsj2 نوشته:  دوستان آپدیت های پرونده ما به ترتیبی هستش که تو امضا گفتم
برای شما هم همینطوره؟

احتمالا اشتباه شده سيس يك كم گير داره چند وقت پيش هم اپديت ها رو با چند روز تاخير زد. به نظر من خودتون رو نگران نكنيد
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: farzadsj2 ، کیانوش2 ، maryam_ros ، lighter ، babak12 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
دوستان الان روابط ارمنستان با آذربایجان خیلی بده حالا شانس بد ما یک جنگ هم توی ارمنستان به وجود بیاد ، مرزها بسته بشه ، به این میگن شانسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 11:48)k.abbasi نوشته:  آقايان وخانمها من متاسفانه تاالان فقط مطالب را ميخواندم (تايپم ضعيف هستش)من فقط ميدونم مابرنده لاتاري هستيم ودولت فدرال موظف هستش نسبت به ارائه ويزابراي برندگان اقدام نمايندوافرادي كه مصاحبه شده اندخيالشان راحت ويزاخواهندگرفت بادرودواميدديداردرآمريكا

دیدم اینجا رتبه بازاره ...
برم یه رتبه بهتون بدم واسه موج مثبتی که فرستادینBig Grin
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، pari pariaaa ، babak12 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، zepehr
(2014-08-03 ساعت 12:24)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 12:20)farzadsj2 نوشته:  دوستان آپدیت های پرونده ما به ترتیبی هستش که تو امضا گفتم
برای شما هم همینطوره؟

احتمالا اشتباه شده سيس يك كم گير داره چند وقت پيش هم اپديت ها رو با چند روز تاخير زد. به نظر من خودتون رو نگران نكنيد

نکنه یکی شدنه تاریخ اولی و آخری به این معنیه که تمومه دیگه در پرونده مارو بستن یه چسبم روش بعدم به قول دوستان انداختنش پشت شوفاژ....
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
برای شما هم همینطوره؟
سلام
اگر کیس شما یک نفره هستش که تا حالا چنین چیزی سابقه نداشته یا حداقل من نخوندم و نشنیدم اما اگر دو نفره یا بیشتر هستش چرا خیلی طبیعیه که یکی آپ بخوره و دیگری نخوره.

تشکر کنندگان: amohammadi348 ، Reza20002 ، farzadsj2 ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، lighter ، babak12 ، nedaba ، soli asali
خدایا این بچه های منتظر بالای 50-60 روز را زودتر کلیر کن که ما هم رومون بشه غر بزنیم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-03 ساعت 12:27)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 11:48)k.abbasi'k.abbasi نوشته:  آقايان وخانمها من متاسفانه تاالان فقط مطالب را ميخواندم (تايپم ضعيف هستش)من فقط ميدونم مابرنده لاتاري هستيم ودولت فدرال موظف هستش نسبت به ارائه ويزابراي برندگان اقدام نمايندوافرادي كه مصاحبه شده اندخيالشان راحت ويزاخواهندگرفت بادرودواميدديداردرآمريكا

دیدم اینجا رتبه بازاره ...
برم یه رتبه بهتون بدم واسه موج مثبتی که فرستادینBig Grin
سلام
منم گفتم بخاطر این کار قشنگت یه رتبه بدم به شما که دیدم متاسفانه قبلا این کار رو کردم حالا یکی از بچه های گل از طرف من یه رتبه دیگه نه دوتا رتبه دیگه به رضا بدید که کار قشنگی کرد و یه رتبه هم باز به احترام هر دو میدم به جنابk.abbasiWink

تشکر کنندگان: Reza20002 ، Sara_lphmkf ، smpf ، lighter ، babak12 ، nedaba ، pari pari ، mohamad2014 ، manamilad ، soli asali
سلام هر کس توی این چند روزه ایمیلی به سفارت ابوظبی زد وجواب گرفت لطفا خبر بده
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: محبت ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، smpf ، alireza7 ، babak12 ، nedaba ، pari pari ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان