موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-03 ساعت 12:27)محبت نوشته: (2014-08-03 ساعت 12:20)farzadsj2 نوشته: دوستان آپدیت های پرونده ما به ترتیبی هستش که تو امضا گفتم
اولی و آخری تاریخ یکی دارن
برای شما هم همینطوره؟
سلام
اگر کیس شما یک نفره هستش که تا حالا چنین چیزی سابقه نداشته یا حداقل من نخوندم و نشنیدم اما اگر دو نفره یا بیشتر هستش چرا خیلی طبیعیه که یکی آپ بخوره و دیگری نخوره.
کیس ما 3 نفرست،انصافا همسفارتو خیلی اذیت کردیم پدر و مادرم سر موعد رفتن ولی من به خاطر امتحانات دانشگاه 2بار وقت عوض کردم
نه وقتی کیسمون اومد تو بولتن جلو کیس علامت # بود ینی همه اکی هستن...
نکنه این یکی شدن تاریخا به معنیه بسته شدن پرونده ما باشه
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-03 ساعت 12:32)محبت نوشته: (2014-08-03 ساعت 12:27)Reza20002 نوشته: (2014-08-03 ساعت 11:48)k.abbasi'k.abbasi نوشته: آقايان وخانمها من متاسفانه تاالان فقط مطالب را ميخواندم (تايپم ضعيف هستش)من فقط ميدونم مابرنده لاتاري هستيم ودولت فدرال موظف هستش نسبت به ارائه ويزابراي برندگان اقدام نمايندوافرادي كه مصاحبه شده اندخيالشان راحت ويزاخواهندگرفت بادرودواميدديداردرآمريكا
دیدم اینجا رتبه بازاره ...
برم یه رتبه بهتون بدم واسه موج مثبتی که فرستادین
سلام
منم گفتم بخاطر این کار قشنگت یه رتبه بدم به شما که دیدم متاسفانه قبلا این کار رو کردم حالا یکی از بچه های گل از طرف من یه رتبه دیگه نه دوتا رتبه دیگه به رضا بدید که کار قشنگی کرد و یه رتبه هم باز به احترام هر دو میدم به جنابk.abbasi
سلام
محبت شما را می رسونه امین جان.
ممنونم
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-03 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-03 ساعت 13:04 توسط amohammadi348.)
(2014-08-03 ساعت 12:43)کیانوش2 نوشته: (2014-08-03 ساعت 12:31)amohammadi348 نوشته: خدایا این بچه های منتظر بالای 50-60 روز را زودتر کلیر کن که ما هم رومون بشه غر بزنیم.
عزیزم 50 - 60 روز چیه 130 روزه منتظریم. علفهای زیر پایمان قدشان از ما بیشتر شده و دارن یواش یواش زرد میشن. بیچاره مامان خانومم که دیگه هیچی! تراژدی!
کیانوش عزیز،
بنده هم عرض کردم 50 - 60 روز به بالا یعنی همه دوستان عزیزم که خیلی وقته منتظر هستن و دردشون را همه متوجه هستیم.
دوستان عزیز مثل مامان خانوم که فرمودید که قبلا شخصا ارادت خودمو و آرزوی بهترین ها و پایان انتظار را براشون آرزو کرده بودم و دارم.
برای کلیه دوستان دیگر هم به همچنین.
به خدا با خبر کلیر شدن دوستان ما هم بسیار خوشحال میشیم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
.
اگر همین روزها منتظر دریافت ویزای آمریکا بودید و کارتان با تاخیر مواجه شده است، نگران نباشید! مشکل سراسری است و به پرونده شخص شما ربطی ندارد.
ویزای شما هنوز صادر نشده است؟ احتمالا باید چند روز دیگر هم منتظر باشید! بانک اطلاعاتی جهانی ویزای آمریکا، که دولت این کشور برای صدور ویزا و پاسپورت از آن استفاده میکند به دلایل نامعلومی دچار مشکل شده است و کل فرآیند صدور ویزا برای متقاضیان ورود به آمریکا و برای آمریکائیان متقاضی سفر با اخلال مواجه شده است.
مقامات آمریکایی میگویند دلیل این اختلال در بانک دادههای ویزا و پاسپورت این کشور روشن نیست. اما در هر صورت با توجه به اینکه از این بانک اطلاعاتی برای صدور ویزا و پاسپورت استفاده میشود این اختلال طیف وسیعی از شهروندان آمریکایی متقاضی پاسپورت یا تمدید آن از سویی و متقاضیان ویزای آمریکا از سوی دیگر را متاثر میکند.
به گزارش وبسایت ریجستر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم در یک کنفرانس مطبوعاتی مشکل در پایگاه دادههای ویزا و پاسپورت این وزارت را که پایگاه کنسولی تلفیقی CCD نامیده میشود را تائید کرد و روشن ساخت که این مشکل سراسری است و به ویزاهای یک کشور خاص ارتباطی ندارد.
این پایگاه داده به عنوان بزرگترین پایگاه داده اوراکل بیس شناخته میشود و دارای بیش از یکصد میلیون رکورد پروندههای ویزا و ٧٥ میلیون عکس است و روزانه پردازش حدود ٣٥ هزار مورد ویزای جدید را انجام میدهد.
بنا بر گزارشها، این سیستم پس از اتمام سرویس و تعمیرات برنامه ریزی شده در اوایل هفته جاری دچار مشکل شد و از کار افتاد و به مدت چند روز همچنان از دسترس خارج بود. البته از روزی که سرویس دوباره به کار افتاده است، با ظرفیت محدودی کار میکند و همین چند روز کار نکردن و اکنون هم ظرفیت محدود سرویس، منجر به انباشت ویزاهای صادر نشده و کندی روند پردازش گذرنامه شده است.
هنوز معلوم نیست برای این مشکل باید کارکنان فنی اوراکل را سرزنش کرد یا کارکنان بخش آیتی وزارت خارجه آمریکا باید پاسخگوی مشکل باشند. اما آنچه تاکنون مرتبا بر آن تاکید شده است این است که مشکل ایجاد شده نه نتیجه حمله هکری یا خرابکاری امنیتی که حاصل از یک تصادف بوده است.
در عین حال، هنوز معلوم نیست چه تعداد از شهروندان امریکایی یا متقاضیان خارجی تحت تاثیر این مشکل قرار گرفتهاند اما یکی از مقامات وزارت خارجه که به شرط ناشناس ماندن با آسوشیتدپرس صحبت کرده روشن ساخته است که تنها در یک کشور، پرونده ٥٠ هزار نفر از متقاضیان تحت تاثیر این مشکل قرار گرفته است.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-03 ساعت 12:44)shiva.usa نوشته: (2014-08-03 ساعت 12:26)zzarin نوشته: دوستان الان روابط ارمنستان با آذربایجان خیلی بده حالا شانس بد ما یک جنگ هم توی ارمنستان به وجود بیاد ، مرزها بسته بشه ، به این میگن شانسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
عزیزم فاز منفی نده بده بابا بده شده بین دعواشون ما که میریم میگیم نزنین مارو نزنین مارو ما گیلاسیم .بعدشم میریم سفارت یه ویزا خوشکلللللل میخوره تو پاسمونننن
خوب با ترک ها هم رابطشون بده ممکنه یه جنگ هم با ترک ها راه بندازن دیگه کلا 2 تا سفارت ترکیه و ایروان همزمان تعطیل شه ... 
خوب ممکنه الان مد روز جنگه دیگه همه جا همین طوره ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 17:05)محبت نوشته: (2014-08-01 ساعت 16:46)موج نوشته: دوستان اینکه اینقدر دیر به دیر آپ میشویم یا مثل دوست گرانقدرمانshiva ;که اصلا آپ نداشتند نگران کننده است یا خیر؟ همسرم یک روز بعد مصاحبه آپ داشتند و 27 می و 9 جولای با ایمیل . برگه آبی که دادند آیا سوالات آن باید پاسخ داده شود ؟به ما چیزی نگفتند .فقط آفیسر گفت سایت را چک کنید. سپاس از شما.
سلام
موج عزیز چند نکته رو بگم خدمتتون:
1- برای پاسخ دادن به هر پستی پس از کلیک کردن بر روی پاسخ که زیر اون پست هست پنجره ای باز میشه که از زیر
شروع میکنی به تایپ متنت و در نهایت هم ارسال پاسخ رو از زیر همون صفحه میزنی تا مثل چند پست قبلی و چند تا بالاتر پیام خالی همون پست رو نفرستید.
2- الان ارسالهاتون بالای 10 تاست و امضاتون رو درست کنید شامل حدود کیس و سفارت و نتیجه مصاحبه و زمانش تا بچه ها بهتر کمکتون کنن که برای این کار بالای صفحه کنترل پنل کاربر رو انتخاب کن و ویرایش امضاء در پنجره راست رو و نهایتا نوشتن و ارسال.
3- آپدیتها یعنی دارن روند کارهای روی پرونده تون رو نشون میدن که داره بررسی روش صورت میگیره و دست هیچ کس نیست و ایمیل پیگیری هم یه آپدیت براتون میاره که فقط یعنی این ایمیل دریافت شده . تاثیری بر روند کلیرنس نداره.
4- برگه آبی چیزی رو از شما نمیپرسه فقط اگر نقص مدرکی داشته باشید علامت میخوره و همین جوابی لازم نداره.
و بله فقط سایت رو چک کنید دوست خوبم و به امید موفقیتت در تمام مراحل زندگی
[/quote]
سلام از راهنمایی و توجه تان بسیار سپاسگزارم. حتما مشخصات را خواهم داد .شاد باشیدو سرافراز.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آفرین به این همه احساس محبت .به شما تبریک میگم بابت این نام زیبا که برای خودتون انتخاب کردین
2015AS6XX / ایروان / تعداد :4 / کارنت شدن :13July / مصاحبه: 14 jan /کلیرنس 14jan/ دریافت ویزا : 20Apr / ورود به آمریکا: LA/10july /دریافت
گرین کارت: /جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا خودت کمک کن.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016