کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-03 ساعت 19:13)hamed.us نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 19:01)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 18:52)reza16 نوشته:  دوستان فكر كنم اين پروسه تموم شه همگي ECT لازميم

رضا جون زیر دیپلم حرف بزن ببینیم TPC یعنی چی؟

Electroconvulsive therapy
for depreionss
درمان با تشنج الكتريك. براي بيماران دچار اختلال
افسردگی عمده، حملات شيدايی، اسكيزوفرنی و ...

صلوات بلند بفرست! قربون دستت آدرس مراکزی که این کارها رو انجام میدن یکم اکتبر بذار تو این تاپیک! شاید لازم شد. البته برای خودم نه ها چون اگه به آواتارم دقت کنید من کونگ فو کار می کنم و به این سادگیها حالت شیدایی بهم دست نمیده.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: hamed.us ، exxedus ، HERMES7 ، soli asali ، pari pari ، anahita 62 ، A_A ، majid0000000000 ، amohammadi348 ، nedaba ، smpf
سلام با توجه به چیزی که تو صفحه AP سفارت ایروان نوشته و اینکه حتی یک نفر هم کلییر نکرده به نظر شما برای ماها که مصاحبه رفتیم احتمال صدور ویزا هست؟ تو تاپیک انالیز CEAC کفته حدود 2000 نفر ویزا گرفتن یعنی 1500 نفر هنوز سهمیه هست کسی چیزی می دونه؟ ممنونم
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: soli asali ، Hassan2014 ، nedaba ، smpf
سلام به همه ی دوس جونی های منتظر کلیرنس و البته ویزا
یه سوال البته شاید تکراری داشتم
این سایت سیس فقط آپدیت رو نشون میده و نه کلیر شدن
برای کلیر شدن هم باید به سایت سفارت مثلا آدرس سایت کلیرنس ایروان http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
مراجعه کرد. ولی اینجا اکثر کیس ها با شماره های سال 2012 و 2013 وجود داره و تعداد بسیار اندکی کیس 2014 وجود داره!! علت چیه؟
میشه راهنماییم کنید.
برخی ها جلوی شماره شون #، * و ** هست. کدومش یعنی کلیر؟ نقص پرونده؟
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_norouzi ، nedaba ، smpf
دوستان برادر من 2 هفته پیش مضاحبه داشته ولی هنوز تو سیس invalide جریانش چیه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، nedaba ، smpf
(2014-08-03 ساعت 19:45)azri نوشته:  دوستان برادر من 2 هفته پیش مضاحبه داشته ولی هنوز تو سیس invalide جریانش چیه؟

سیس خرابه گویا جدی نگیرینش سایت سفارت میشناسه ایشونو؟
از ویزای خانودگی چه خبر ؟ شما ویزا رو گرفتین؟
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، nedaba ، smpf ، azri
با سلام
دوستان من با اجازه 50 روزه که ویزا گرفتیم و هر روز به عشق این که بیام و خوشحالی دوستان و ببینیم و خوشحالی کنم باهاتون لطفا زور کلیر بشید
Smile به خدا یه عالمه کار دارم زود همتون کلیر بشید که من هر روز پا نشم بیام اینجا Tongue
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
(2014-08-03 ساعت 20:22)mahdii نوشته:  با سلام
دوستان من با اجازه 50 روزه که ویزا گرفتیم و هر روز به عشق این که بیام و خوشحالی دوستان و ببینیم و خوشحالی کنم باهاتون لطفا زور کلیر بشید
Tongue به خدا یه عالمه کار دارم زود همتون کلیر بشید که من هر روز پا نشم بیام اینجا

زبون درازی میکنی‌؟ Big GrinBig Grin

شوخی‌ کردم Big Grin، آقا مهدی دست بکش رو کلمون شاید کلیر شدیم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، zepehr ، کیانوش2 ، pari pari ، hadi472 ، aaraam ، nedaba ، smpf ، mahdii
تشکر فراوان از "محبت" و "reasonable" عزیز بابت رتبه دادن
خدایا شکرت اگه ویزا تو پاسمون نیست لااقل دوستایی هستن که به آدم انرژی میدن
ایشالا همه با هم جشن ویزارو تو این تاپیک برقرار کنیم

اینجا ویزا پارتیه جعفره
جعفر اوباما کلینتون
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
(2014-08-03 ساعت 19:39)EmJay نوشته:  سلام به همه ی دوس جونی های منتظر کلیرنس و البته ویزا
یه سوال البته شاید تکراری داشتم
این سایت سیس فقط آپدیت رو نشون میده و نه کلیر شدن
برای کلیر شدن هم باید به سایت سفارت مثلا آدرس سایت کلیرنس ایروان http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
مراجعه کرد. ولی اینجا اکثر کیس ها با شماره های سال 2012 و 2013 وجود داره و تعداد بسیار اندکی کیس 2014 وجود داره!! علت چیه؟
میشه راهنماییم کنید.
برخی ها جلوی شماره شون #، * و ** هست. کدومش یعنی کلیر؟ نقص پرونده؟

سلام دوست من
فقط کیس هایی که با 2014AS شروع میشن لاتاری هستن و بقیه از انواع دیگه مثل خانوادگی، دانشجویی، سیاحتی و ... هستند.
در مورد اون علامتای جلوی شماره کیس ها هم توضیحاتی در بالای صفحه داده شده که توجه شمارو به اونها جلب میکنم Big Grin
شاد باشین و روان مثل رود.
تشکر کنندگان: soli asali ، majid0000000000 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba ، smpf
سلام دوستان نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم به نظرم شما میتونین کمکم کنید، من هفته اول سپتامبر مصاحبه دارم ، درخواست کارت سربازی هوشمند دادیم برای همسرم تا یک هفته دیگه مییاد ، پاسپورتشم تا 21 بهمن زمان داره یعنی حدوداً 5 ماه به نظرتوون کارتش اومد درخواست پاس بدیم یا اینکه ریسک نکنیم شاید تا اون موقع نیاد؟ به نظرتوون اگه خدا خواست و ویزا رو یه ضرب دادن اونوقت پاس زمانش کمتر از 6 ماهه چی میمشه ؟مصاحبم آنکارا است میشه لطفاً راهنماییم کنید .
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، reza_norouzi ، zepehr ، soli asali ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba ، smpf
(2014-08-03 ساعت 20:55)maryferfere نوشته:  سلام دوستان نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم به نظرم شما میتونین کمکم کنید، من هفته اول سپتامبر مصاحبه دارم ، درخواست کارت سربازی هوشمند دادیم برای همسرم تا یک هفته دیگه مییاد ، پاسپورتشم تا 21 بهمن زمان داره یعنی حدوداً 5 ماه به نظرتوون کارتش اومد درخواست پاس بدیم یا اینکه ریسک نکنیم شاید تا اون موقع نیاد؟ به نظرتوون اگه خدا خواست و ویزا رو یه ضرب دادن اونوقت پاس زمانش کمتر از 6 ماهه چی میمشه ؟مصاحبم آنکارا است میشه لطفاً راهنماییم کنید .

سلام دوست عزیز
بهتره اینرو از پلیس + 10 بپرسید که اگه درخواست بدید دقیقا کی پاستون آماده میشه چون با اون پاس قدیمی حتی اگه یکضرب بگیرید بهتون ویزا نمی تونن بدن چون اعتبار ویزای آمریکا 6 ماه هست و از اعتبار پاستون بیشتره. پس سعی کنین حتما پاس جدید درخواست بدید.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: lida55 ، zepehr ، soli asali ، کیانوش2 ، reza_norouzi ، alitab ، amohammadi348 ، pari pari ، nedaba ، smpf
لبخند بزن!
بدون انتظار پاسخی از دنیا،
بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود
که به جای پاسخ لبخند،
با تمام سازهایت می رقصد...

+++++++++++++++++++++مهربان باشیم و در این دوماه هموای همو داشته باشیم

+++++++++++++++++++++صبور باشیم و بهم انرژی بدیم تا روز اخر هنوز امید هست

+++++++++++++++++++++با امید زندگی کردن زیباتر از نا امیدیست بهم امید بدهیم

+++++++++++++++++++++واقعبین باشیم اما نیروی قدرت جذب را فراموش نکنیم

++++++++++++++++++++در این لحظات خدا در کنار تک تک ما حضور دارد پس جای ترس نیست Smile تقدیم به همه اعضا با عشق و دوستی
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-03 ساعت 21:14)majid_eng نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 20:55)maryferfere نوشته:  سلام دوستان نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم به نظرم شما میتونین کمکم کنید، من هفته اول سپتامبر مصاحبه دارم ، درخواست کارت سربازی هوشمند دادیم برای همسرم تا یک هفته دیگه مییاد ، پاسپورتشم تا 21 بهمن زمان داره یعنی حدوداً 5 ماه به نظرتوون کارتش اومد درخواست پاس بدیم یا اینکه ریسک نکنیم شاید تا اون موقع نیاد؟ به نظرتوون اگه خدا خواست و ویزا رو یه ضرب دادن اونوقت پاس زمانش کمتر از 6 ماهه چی میمشه ؟مصاحبم آنکارا است میشه لطفاً راهنماییم کنید .

سلام دوست عزیز
بهتره اینرو از پلیس + 10 بپرسید که اگه درخواست بدید دقیقا کی پاستون آماده میشه چون با اون پاس قدیمی حتی اگه یکضرب بگیرید بهتون ویزا نمی تونن بدن چون اعتبار ویزای آمریکا 6 ماه هست و از اعتبار پاستون بیشتره. پس سعی کنین حتما پاس جدید درخواست بدید.

سری که درد نمیکنه دستمال نبند عزیز دل. حالا باید حرص و جوش بخوری که پاسش میاد یا نه. اینم اضافه میشه رو فکر و خیالات
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-08-03 ساعت 21:39)emy_viery نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 21:14)majid_eng نوشته:  

سلام دوست عزیز

سری که درد نمیکنه دستمال نبند عزیز دل. حالا باید حرص و جوش بخوری که پاسش میاد یا نه. اینم اضافه میشه رو فکر و خیالات

سلام دوست عزیز
لازم به ذکر هست که توی شرایطی که خود سفارت هم اعلام میکنه داشتن پاس با اعتبار حداقل شش ماهه الزامی هست. پس حتما همین الان برای تعویض اقدام کنید تا روزه شک دار نگیرید.
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
گويند سنگ ، لعل شود در مقام صبر. اري شود وليكن به خون جگر شود
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان