کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-03 ساعت 21:39)emy_viery نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 21:14)majid_eng نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 20:55)maryferfere نوشته:  سلام دوستان نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم به نظرم شما میتونین کمکم کنید، من هفته اول سپتامبر مصاحبه دارم ، درخواست کارت سربازی هوشمند دادیم برای همسرم تا یک هفته دیگه مییاد ، پاسپورتشم تا 21 بهمن زمان داره یعنی حدوداً 5 ماه به نظرتوون کارتش اومد درخواست پاس بدیم یا اینکه ریسک نکنیم شاید تا اون موقع نیاد؟ به نظرتوون اگه خدا خواست و ویزا رو یه ضرب دادن اونوقت پاس زمانش کمتر از 6 ماهه چی میمشه ؟مصاحبم آنکارا است میشه لطفاً راهنماییم کنید .

سلام دوست عزیز
بهتره اینرو از پلیس + 10 بپرسید که اگه درخواست بدید دقیقا کی پاستون آماده میشه چون با اون پاس قدیمی حتی اگه یکضرب بگیرید بهتون ویزا نمی تونن بدن چون اعتبار ویزای آمریکا 6 ماه هست و از اعتبار پاستون بیشتره. پس سعی کنین حتما پاس جدید درخواست بدید.

سری که درد نمیکنه دستمال نبند عزیز دل. حالا باید حرص و جوش بخوری که پاسش میاد یا نه. اینم اضافه میشه رو فکر و خیالات

سلام دوستان من
نظر من اینه که حتماً از پلیس+10 استعلام کنین چون برای ورود به آمریکا پاستون باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. اگه ویزاتونم بهتون بدن درگیر تعویض پاس ویزاخورده میشین که دردسرای خودشو داره.
تصمیم با شماست.
شاد باشین.
(2014-08-03 ساعت 21:50)reza16 نوشته:  گويند سنگ ، لعل شود در مقام صبر. اري شود وليكن به خون جگر شود

اين از جملات قصار خدابيامرز مادربزرگم بود
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
سلام سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا می خواستم بگم اصلا نگران نباشید و مطمئن باشید یک برنامه ریزی دقیق شده اول اینکه دلیلی نداره هر سال مثل هم باشه یعنی امسال ممکنه تو سپتامبر بیشتر افراد کلیر بشن پس تا جایی که می تونید مقایسه نکنید و صبور باشید دوم اینکه بعضی دوستان فکر می کنند سفارتا چجوری می تونن تو این مدت ویزا صادر کنن که جوابش این هست که سفارت ها حد و مرز خاصی ندارند و می تونن بیشتر از 60 الی 70 ویزا تو 3 روز اعلام کنن در ضمن ما 3 تا سفارت داریم و هر کدام هم 60 الی 70 تا کیس اعلام کنند سریع تموم میشه.اصلا به خودتون ناراحتی راه ندین و صبور باشید.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
به افتخار پششششه میخاد بشه میخاد نشه
ایشالا فردا انکارا تو اولین روز کاری این دوستامون که این چندروز اپدیت شدن کلیر کنه. ابوظبی که مارو تحویل نگرفت. پنج روز دیگه صدو بیست روزه میشیم Sad
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-03 ساعت 21:51)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 21:39)emy_viery نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 21:14)majid_eng نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 20:55)maryferfere نوشته:  سلام دوستان نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم به نظرم شما میتونین کمکم کنید، من هفته اول سپتامبر مصاحبه دارم ، درخواست کارت سربازی هوشمند دادیم برای همسرم تا یک هفته دیگه مییاد ، پاسپورتشم تا 21 بهمن زمان داره یعنی حدوداً 5 ماه به نظرتوون کارتش اومد درخواست پاس بدیم یا اینکه ریسک نکنیم شاید تا اون موقع نیاد؟ به نظرتوون اگه خدا خواست و ویزا رو یه ضرب دادن اونوقت پاس زمانش کمتر از 6 ماهه چی میمشه ؟مصاحبم آنکارا است میشه لطفاً راهنماییم کنید .

سلام دوست عزیز
بهتره اینرو از پلیس + 10 بپرسید که اگه درخواست بدید دقیقا کی پاستون آماده میشه چون با اون پاس قدیمی حتی اگه یکضرب بگیرید بهتون ویزا نمی تونن بدن چون اعتبار ویزای آمریکا 6 ماه هست و از اعتبار پاستون بیشتره. پس سعی کنین حتما پاس جدید درخواست بدید.

سری که درد نمیکنه دستمال نبند عزیز دل. حالا باید حرص و جوش بخوری که پاسش میاد یا نه. اینم اضافه میشه رو فکر و خیالات

سلام دوستان من
نظر من اینه که حتماً از پلیس+10 استعلام کنین چون برای ورود به آمریکا پاستون باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. اگه ویزاتونم بهتون بدن درگیر تعویض پاس ویزاخورده میشین که دردسرای خودشو داره.
تصمیم با شماست.
شاد باشین.
هر چه سریع تر برید پاسپورت رو عوض کنید.

لطفا اطلاعات غلط ندید. مردم رو دنبال نخود سیاه نفرستید.
اصلا اگه پاسپورتتون کمتر از ۶ ماه باشه اعتبارش نمی‌تونید وارد خاک ترکیه بشید:

منبع:

http://www.mfa.gov.tr/visa-information-f...ers.en.mfa

هر کی‌ هم میگه میشه دروغ میگه می‌خواد شما مصاحبه نری.
خوشحالم.
(2014-08-03 ساعت 21:54)arash12 نوشته:  سلام سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا می خواستم بگم اصلا نگران نباشید و مطمئن باشید یک برنامه ریزی دقیق شده اول اینکه دلیلی نداره هر سال مثل هم باشه یعنی امسال ممکنه تو سپتامبر بیشتر افراد کلیر بشن پس تا جایی که می تونید مقایسه نکنید و صبور باشید دوم اینکه بعضی دوستان فکر می کنند سفارتا چجوری می تونن تو این مدت ویزا صادر کنن که جوابش این هست که سفارت ها حد و مرز خاصی ندارند و می تونن بیشتر از 60 الی 70 ویزا تو 3 روز اعلام کنن در ضمن ما 3 تا سفارت داریم و هر کدام هم 60 الی 70 تا کیس اعلام کنند سریع تموم میشه.اصلا به خودتون ناراحتی راه ندین و صبور باشید.

اینکه می‌توننه با اینکه می‌کنه خیلی‌ فرق داره آقا آرش!

۱۴ ساله لاتاری برگزار میشه ۷ سالش تو مهاجرسرا هست! و تو این ۷ سال ۱ بارم نشده ۵۰% کیس های باقی‌ مونده تو سپتامبر کلیر بشن!

بله آمریکا خیلی‌ کارا میتونه انجام بده! میتونه اصلا فردا ویزارو برای ایرانیا ور داره! ولی‌ مهم اینه که اینکار رو بکنه!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، medexk ، zepehr ، alireza2001 ، manamilad ، farzadsj2 ، nedaba ، pari pariaaa ، smpf ، قصه گو
(2014-08-03 ساعت 20:52)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 19:39)EmJay نوشته:  سلام به همه ی دوس جونی های منتظر کلیرنس و البته ویزا
یه سوال البته شاید تکراری داشتم
این سایت سیس فقط آپدیت رو نشون میده و نه کلیر شدن
برای کلیر شدن هم باید به سایت سفارت مثلا آدرس سایت کلیرنس ایروان http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
مراجعه کرد. ولی اینجا اکثر کیس ها با شماره های سال 2012 و 2013 وجود داره و تعداد بسیار اندکی کیس 2014 وجود داره!! علت چیه؟
میشه راهنماییم کنید.
برخی ها جلوی شماره شون #، * و ** هست. کدومش یعنی کلیر؟ نقص پرونده؟

سلام دوست من
فقط کیس هایی که با 2014AS شروع میشن لاتاری هستن و بقیه از انواع دیگه مثل خانوادگی، دانشجویی، سیاحتی و ... هستند.
در مورد اون علامتای جلوی شماره کیس ها هم توضیحاتی در بالای صفحه داده شده که توجه شمارو به اونها جلب میکنم Big Grin
شاد باشین و روان مثل رود.
ممنونم ولی سوال منم دقیقا همینه که چرا هیچ 2014AS ای وجود نداره؟
این لیست مال زمان محدودیه؟
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، amir_leo ، کیانوش2 ، nedaba ، soli asali ، smpf
سلام.من يه سوال دارم.من فقط سيس رو چك مي كنم.يعني چي سايت سفارت ميشناسه كيس رو.من به اون آدرسي كه تو برگه آبي مي رم يه ليست هست فقط.لطفا راهنماييم كنيد.دعوام نكنيد كه سوالم تكراريه لطفا.
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، کیانوش2 ، nedaba ، soli asali ، smpf
(2014-08-03 ساعت 22:28)EmJay نوشته:  ممنونم ولی سوال منم دقیقا همینه که چرا هیچ 2014AS ای وجود نداره؟

تو ماه جولای سفارتا خیلی کم کاری داشتن و تقریباً هیچ کیس لاتاری کلیر نشد. امیدوار و منتظریم که از این ماه موج کلیرا شروع بشه.
هر شماره ای که تو سایت اعلام بشه جلوش یه تاریخه که افراد اون کیس باید برای دریافت ویزاشون تا قبل از اون تاریخ به سفارت مراجعه کنن وگرنه ممکنه دوباره وارد مرحله کلیرنس بشن.
شاد باشین.
الهی .. به کرم خود بنگر نه به طاعت من که آنچه تو را شاید از هیچکس بر نیاید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-08-03 ساعت 12:05)azri نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 11:49)amir_leo نوشته:  سلام
من هم کلیرنس خوردم و یک ایمیل 10 سواله واسم اومد که آخرش گفته بود CV بفرستم براشون ، ولی چند تا سوالش واسم نا مفهوم بود مخصوصا سوالات 8-9 کی می دونه منظورشون چیه؟
8.
Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;

-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;

-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available
)

سلام. اين سوال ها رو دقيقا چقدر بعد از انجام مصاحبه براتون فرستادن؟ برادر من 2 هفته پيش مصاحبه داشت و كليرنس خورد ولي اين ايميل براش نيومده؟

خیلی سریع تا از سفارت برگشتم خونه ایمیل رسیده بود
شماره کیس 2014as7###/ سفارت : ایروان/ 1 نفر /مصاحبه : هفته آخر جولای /کلیرنس هم خوردم مثل مرد /مقصد : دالاس / اگه خدا بخواد جور میشه ما هم میریم
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-03 ساعت 22:37)reza8rgh نوشته:  سلام.من يه سوال دارم.من فقط سيس رو چك مي كنم.يعني چي سايت سفارت ميشناسه كيس رو.من به اون آدرسي كه تو برگه آبي مي رم يه ليست هست فقط.لطفا راهنماييم كنيد.دعوام نكنيد كه سوالم تكراريه لطفا.

سلام دوست من
شما فعلاً به سیس کاری نداشته باشین یه چند وقتیه آپدیت نمیشه. سیس فقط وضعیت آپدیتای کیستونو نشون میده و اینکه دارن رو پروندتون کار میکنن.
از سیس مهمتر و معتبرتر همون سایت سفارته. هروقت شماره کیستون تو سایت سفارت ظاهر شد یعنی شما کلیر شدین و باید در اولین فرصت به سفارت مراجعه کنین.
سوالی هست در خدمتم.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: aghamilad ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، smpf ، محبت
خانمها و اقايون
جاداره اينجا از خودمو خودم تشكر كنم بابت اينكه گفتم قبل از اينكه صفحات تايپك به ١٧٠٠ برسه كلرها شروع ميشه
هنوز قبول نداريد ، اين _ اين ^ حالا ببينيد فرداروCoolWinkBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-08-03 ساعت 22:42)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 22:28)EmJay نوشته:  ممنونم ولی سوال منم دقیقا همینه که چرا هیچ 2014AS ای وجود نداره؟

تو ماه جولای سفارتا خیلی کم کاری داشتن و تقریباً هیچ کیس لاتاری کلیر نشد. امیدوار و منتظریم که از این ماه موج کلیرا شروع بشه.
هر شماره ای که تو سایت اعلام بشه جلوش یه تاریخه که افراد اون کیس باید برای دریافت ویزاشون تا قبل از اون تاریخ به سفارت مراجعه کنن وگرنه ممکنه دوباره وارد مرحله کلیرنس بشن.
شاد باشین.

سلام دوست من
یه سوال:
منظورتون از "سایت" تو عبارت "هر شماره ای که تو سایت اعلام بشه جلوش یه تاریخه" چه سایتیه؟ میشه آدرسش رو برام بذارید. ممنون میشم. من خیلی گیج شدم، لطفاً لینک ورود به سایت رو برام بذارید. سپاسگزارم
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: pari pari ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، smpf ، reza_norouzi
(2014-08-03 ساعت 22:09)farshadm999 نوشته:  [quote='reza_norouzi' pid='529767' dateline='1407086495']
[quote='emy_viery' pid='529763' dateline='1407085787']
[quote='majid_eng' pid='529757' dateline='1407084251']
[quote='maryferfere' pid='529748' dateline='1407083137']
سلام دوستان نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم به نظرم شما میتونین کمکم کنید، من هفته اول سپتامبر مصاحبه دارم ، درخواست کارت سربازی هوشمند دادیم برای همسرم تا یک هفته دیگه مییاد ،

دوست عزیز من هم در فرصت کم باید پاسپورتم را عوض میکردم .اولا که باید عوض کنید که دوستان گفتند علتشو اما چیزی که من میخواستم اضافه کنم معمولا در فاصله 5 روز کاری پاسپورت میاد در منزل ولی چیزی که من نمی دونستم و دیر فهمیدم این بود که اگر بلیط مسافرتم آماده بود و موقع دادن مدارک نشان میدادم زودتر بهم میدادند.اینا مسئول دریافت مدارک بهم گفت. باز شما برید سوال کنید تا وقت هست.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان