کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
به خانواده ی ما به 3نفرمون ویزا دادن اما به مادرمfbi check خورد
خیلیا هم میگن ممکنم هست اصلا کلیر نشه!!!!!!(با توجه به اینکه 4ماه و خورده ای از مصاحبمون گذشته)
همه میگن شما باید برین بعد برای اون اقدام کنید ولی برادرم کوچیکه بدون مادرم نمیتونه......

ما هممون خیلی استرس داریم چون اگه مادرم کلیر نشه کلا نمیریمSad
اخه مگه میشه یه خونواده را از هم جدا کنن؟!یعنی دلشون میاد؟؟!!Sad
یعنی ممکنه کلیر نشه؟؟؟؟؟؟!!!!Sad
(2014-08-03 ساعت 23:19)Hassan2014 نوشته:  خانمها و اقايون
جاداره اينجا از خودمو خودم تشكر كنم بابت اينكه گفتم قبل از اينكه صفحات تايپك به ١٧٠٠ برسه كلرها شروع ميشه
هنوز قبول نداريد ، اين _ اين ^ حالا ببينيد فرداروCoolWinkBig Grin

حسن جان اینطوری محکم صحبت میکنی فردا کلیری در کار نباشه این farshadm999 پدر هممونو در میاره ها! امروز اونقدر فاز منفی داده که دیگه فاز مثبت و باتری ماتری منم تموم شده. باتری خودشم تموم شده رفته خوابیده. منم می رم بخوابم بلکه تا فردا شارژ بشم. الان دارم احساس می کنم نه تنها اصلاً نمیتونم ویزا بگیرم بلکه اصلاً تا آخر عمرم عمه ریکا رو هم نمیتونم ببینم. ولی فرشاد دوستت داریم! فردا می بینمتون! WinkWinkWinkWink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-03 ساعت 23:38)__ترانه___ نوشته:  سلام
خیلیا هم میگن ممکنم هست اصلا کلیر نشه!!!!!!(با توجه به اینکه 4ماه و خورده ای از مصاحبمون گذشته)
همه میگن شما باید برین بعد برای اون اقدام کنید ولی برادرم کوچیکه بدون مادرم نمیتونه......

غصه نخور عزیزم اینجا کلی خانواده داریم که نصف و نیمه ویزا گرفتند و همه همچنان منتظرن.
(2014-08-03 ساعت 23:51)USA2014 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 23:38)__ترانه___ نوشته:  سلام

غصه نخور عزیزم اینجا کلی خانواده داریم که نصف و نیمه ویزا گرفتند و همه همچنان منتظرن.

از کل کیس های خانوادگی آنکارا ۳۶ کیس/خانواده ناقص ویزا گرفتند.
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام! Smile
به سلامتی وارد 4 آگوست شدیم. Cool
تا اینجاش که بخیر گذشت. ببینیم از امروز چه می کنن این سفارتا! Tongue
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
یه حسی بهم میگه امروز خبرای خوبی از ایروان میاد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یا امام زاده بیژن از طرف اف بی آی برام یه ایمیل اومده
"دکتر شریعتی 130روز بعد از مصاحبه"
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
(2014-08-03 ساعت 15:50)hamed.us نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 15:47)hadi472 نوشته:  ما امروز از جلوی سفارت یو اس تو ایروان رد شدیم. نایب الزیاره همه بودیم Smile

آقا چشمتون روشن التماس دلار Big Grin

یه حس خاصی داشتم. میخواستم پیاده بشم، خیلی با طمئنینه برم دم در یه دستی به سر نگهبان بکشم و ازش بپرسم مشکلتون چیه؟ به من بگین. من مثل کوه پشتتونم. فقط صادق باشید. Smile
فردا میریم تمدید مدیکال. امیدوارم با این تصمیمم فقط به اقتصاد ارمنستان کمک نکرده باشم Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
(2014-08-03 ساعت 23:15)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 22:37)reza8rgh نوشته:  سلام.من يه سوال دارم.من فقط سيس رو چك مي كنم.يعني چي سايت سفارت ميشناسه كيس رو.من به اون آدرسي كه تو برگه آبي مي رم يه ليست هست فقط.لطفا راهنماييم كنيد.دعوام نكنيد كه سوالم تكراريه لطفا.

سلام دوست من
شما فعلاً به سیس کاری نداشته باشین یه چند وقتیه آپدیت نمیشه. سیس فقط وضعیت آپدیتای کیستونو نشون میده و اینکه دارن رو پروندتون کار میکنن.
از سیس مهمتر و معتبرتر همون سایت سفارته. هروقت شماره کیستون تو سایت سفارت ظاهر شد یعنی شما کلیر شدین و باید در اولین فرصت به سفارت مراجعه کنین.
سوالی هست در خدمتم.
شاد باشین.

دوست عزیز منظورتون از "سایت" تو عبارت "شماره کیستون تو سایت سفارت ظاهر شد " چه سایتیه؟ میشه آدرسش رو برام بذارید. ممنون میشم. من خیلی گیج شدم، لطفاً لینک ورود به سایت رو برام بذارید. سپاسگزارم
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: nedaba ، smpf
(2014-08-04 ساعت 00:40)رامین اهوازی نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 23:15)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 22:37)reza8rgh نوشته:  سلام.من يه سوال دارم.من فقط سيس رو چك مي كنم.يعني چي سايت سفارت ميشناسه كيس رو.من به اون آدرسي كه تو برگه آبي مي رم يه ليست هست فقط.لطفا راهنماييم كنيد.دعوام نكنيد كه سوالم تكراريه لطفا.

سلام دوست من
شما فعلاً به سیس کاری نداشته باشین یه چند وقتیه آپدیت نمیشه. سیس فقط وضعیت آپدیتای کیستونو نشون میده و اینکه دارن رو پروندتون کار میکنن.
از سیس مهمتر و معتبرتر همون سایت سفارته. هروقت شماره کیستون تو سایت سفارت ظاهر شد یعنی شما کلیر شدین و باید در اولین فرصت به سفارت مراجعه کنین.
سوالی هست در خدمتم.
شاد باشین.

دوست عزیز منظورتون از "سایت" تو عبارت "شماره کیستون تو سایت سفارت ظاهر شد " چه سایتیه؟ میشه آدرسش رو برام بذارید. ممنون میشم. من خیلی گیج شدم، لطفاً لینک ورود به سایت رو برام بذارید. سپاسگزارم

شما باید اینرو هم چک کنینwww.abudhabiivo.net
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-08-03 ساعت 19:30)afra198 نوشته:  سلام با توجه به چیزی که تو صفحه AP سفارت ایروان نوشته و اینکه حتی یک نفر هم کلییر نکرده به نظر شما برای ماها که مصاحبه رفتیم احتمال صدور ویزا هست؟ تو تاپیک انالیز CEAC کفته حدود 2000 نفر ویزا گرفتن یعنی 1500 نفر هنوز سهمیه هست کسی چیزی می دونه؟ ممنونم

دوستان
من همچین لیستی که وضعیت کل AP ها را نشون بده توی سایت ابوظبی ندیدم. ممکنه اگر هست و کسی می دونه لینکشو بذاره؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf ، zepehr
ميشه لطفا دوستان عزيز يكي بگه اين سايت كه ميگين شماره كيسمون وقتي كلير شيم ظاهر ميشه كدوم سايته لطفا ادرس سايتو بدين
تشکر کنندگان: رامین اهوازی ، soli asali ، nedaba ، smpf
اینو الان دیدم رو صفحه فیس بوک وزارت امور خارجه عرق سرد ریختم تا تمومش کنم واقعا زجر اوره
"اطلاعات بسیار مهم برای انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴"
. . . ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید. . . .
http://go.usa.gov/NCpz
• برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.
• سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
• همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
• انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
• همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) هستند.
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
تشکر کنندگان: حلما ، smpf ، zepehr ، قصه گو
(2014-08-04 ساعت 01:00)milaad-kh نوشته:  ميشه لطفا دوستان عزيز يكي بگه اين سايت كه ميگين شماره كيسمون وقتي كلير شيم ظاهر ميشه كدوم سايته لطفا ادرس سايتو بدين

دوست عزیز کدوم سفارت مصاحبه داشتین؟
لطفا اطلاعات بدید تابشه راهنماییتون کرد.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf ، Sara_lphmkf
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره ویزا اماراتو گرفتم.... Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
دوستان گفتن ایرانیا چند تا ویزا گرفتن تا الان؟؟
الان ۲هفتس از مصاحبم میگذره ولی سایت سفارت کیس منو نمیشناسه چاره چیه؟؟؟؟
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf ، zepehr ، قصه گو ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان