موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
یه حسی بهم میگه امروز خبرای خوبی از ایروان میاد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یا امام زاده بیژن از طرف اف بی آی برام یه ایمیل اومده
"دکتر شریعتی 130روز بعد از مصاحبه"
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-03 ساعت 19:30)afra198 نوشته: سلام با توجه به چیزی که تو صفحه AP سفارت ایروان نوشته و اینکه حتی یک نفر هم کلییر نکرده به نظر شما برای ماها که مصاحبه رفتیم احتمال صدور ویزا هست؟ تو تاپیک انالیز CEAC کفته حدود 2000 نفر ویزا گرفتن یعنی 1500 نفر هنوز سهمیه هست کسی چیزی می دونه؟ ممنونم
دوستان
من همچین لیستی که وضعیت کل AP ها را نشون بده توی سایت ابوظبی ندیدم. ممکنه اگر هست و کسی می دونه لینکشو بذاره؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه لطفا دوستان عزيز يكي بگه اين سايت كه ميگين شماره كيسمون وقتي كلير شيم ظاهر ميشه كدوم سايته لطفا ادرس سايتو بدين
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اینو الان دیدم رو صفحه فیس بوک وزارت امور خارجه عرق سرد ریختم تا تمومش کنم واقعا زجر اوره
"اطلاعات بسیار مهم برای انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴"
. . . ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید. . . .
http://go.usa.gov/NCpz
• برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.
• سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
• همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
• انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
• همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) هستند.
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 01:00)milaad-kh نوشته: ميشه لطفا دوستان عزيز يكي بگه اين سايت كه ميگين شماره كيسمون وقتي كلير شيم ظاهر ميشه كدوم سايته لطفا ادرس سايتو بدين
دوست عزیز کدوم سفارت مصاحبه داشتین؟
لطفا اطلاعات بدید تابشه راهنماییتون کرد.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گفتن ایرانیا چند تا ویزا گرفتن تا الان؟؟
الان ۲هفتس از مصاحبم میگذره ولی سایت سفارت کیس منو نمیشناسه چاره چیه؟؟؟؟
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم