کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
شماره كيس*** 2014AS7،٢٤ جون مصاحبه ابوظبي
نفرات ٢،برنده اصلي همسرم ويزا يكضرب وخودم كليرنس خوردم
غير از اپديت فرداي مصاحبه٢٥جون،فقط يه اپديت داشتم ٨ جولاي
كسي ميتونه راهنمايي كنه بهتره ايميل بزنم براشون يا نه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf ، zepehr ، کیانوش2 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 01:00)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 19:30)afra198 نوشته:  سلام با توجه به چیزی که تو صفحه AP سفارت ایروان نوشته و اینکه حتی یک نفر هم کلییر نکرده به نظر شما برای ماها که مصاحبه رفتیم احتمال صدور ویزا هست؟ تو تاپیک انالیز CEAC کفته حدود 2000 نفر ویزا گرفتن یعنی 1500 نفر هنوز سهمیه هست کسی چیزی می دونه؟ ممنونم

دوستان
من همچین لیستی که وضعیت کل AP ها را نشون بده توی سایت ابوظبی ندیدم. ممکنه اگر هست و کسی می دونه لینکشو بذاره؟

ابوظبی لیست نداره با کیس نامبر و نام فرد پیغام میده تک تک
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf ، zepehr ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari
اقا كسي نبود جواب مارو بده
ايميل زدن تاثيري تو اينكه زودتر كلير شيم دارررررره؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nedaba ، farshadm999 ، smpf ، کیانوش2 ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 01:29)milaad-kh نوشته:  اقا كسي نبود جواب مارو بده

چی‌ بگم والا.

فکر نکنم کسی‌ بدونه.

شما ایمیل رو بزن مطمئنا ضرر نداره.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nedaba ، smpf ، zepehr ، کیانوش2 ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 01:29)milaad-kh نوشته:  اقا كسي نبود جواب مارو بده

با درود،
اصلا و ابدا تاثیر نداره و اینکه چرا پس بعضی از دوستان ایمیل میزنند شاید بخاطر این هست که یه دلخوشی کوتاه مدت ایجاد می کنه و اینکه مطمئن میشوند که پرونده شون گم و گور نشده.
تشکر کنندگان: nedaba ، USA2014 ، smpf ، pari pariaaa ، zepehr ، کیانوش2 ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980
[عکس: nuqyzu4y.jpg]
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
اي خدااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: smpf ، zepehr ، lighter ، reza_norouzi ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 01:38)milaad-kh نوشته:  اي خدااااااااااااااااااا

آ آ آ آ آ آ آ....
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: farshadm999 ، A_A ، smpf ، lighter ، reza_norouzi ، کیانوش2 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، arash1392 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 01:45)نام کاربری somi نوشته:  

آ آ آ آ آ آ آ....

آااااااااااااااااااااااااا
خوشحالم.
The CCD is still performing below its normal operational capacity. However, to give you an idea of the progress we have made, since July 20, our embassies and consulates have printed close to 250,000 nonimmigrant visas globally. Based on our average production figures, we would have anticipated issuing closer to 480,000 nonimmigrant visas in that time period, indicating we have been able to print documents for just over half of all approved travelers. It will take some weeks before we are back to normal turnaround times on issued visas. We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، amir rad ، smpf ، کیانوش2 ، قصه گو ، soli asali ، محبت ، nedaba ، pari pari
سلام. دوستان عزیز همونطور که میبینید وزارت امور خارجه همچنان در سعی و تلاش هستش برای بالاتر بردن ظرفیت صدور ویزاها. و همچنان هم اولویت رو میده به ویزایهای مهاجرتی بعد فرزند خواندگی و بعدش هم ویزاهای غیر مهاجرتی فوری. پس هنوز یه دنیا جای امیدواری هست. امیدوار باشیم.
http://travel.state.gov/content/visas/english.html
(2014-08-04 ساعت 01:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 01:45)نام کاربری somi نوشته:  

آ آ آ آ آ آ آ....

آااااااااااااااااااااااااا

آقا خارج نخونیا ! من داشتم با آهنگ مرحوم ه ا ی ده میخوندم...
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
"اطلاعات بسیار مهم برای انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴"
. . . ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید. . . .
http://go.usa.gov/NCpz
• برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا، که مصوب کنگره آمریکاست، تا سقف ۵۵۰۰۰ ویزای مهاجرتی را هر ساله فراهم می کند، که برندگان آن از میان گروهی از شرکت کنندگان واجد شرایط خاص از کشورهای با آمار کم مهاجرین به ایالات متحده به طور تصادفی انتخاب می شوند. ویزاهای مهاجرتی این قرعه کشی بین شش منطقه جغرافیایی تقسیم می شوند و هر منطقه جغرافیایی حداکثر میزانی دارد که توسط اداره خدمات شهروندی و مهاجرتی و بر اساس فرمول مشخص شده در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) اعمال می شود. همچنین بر اساس قانون در هر منطقه هیچ کشوری نمی تواند بیش از ۷ درصد از ویزاها را، یعنی بیش از ۳۵۰۰ ویزا از ۵۵۰۰۰ ویزا، به خود اختصاص دهد.
• سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
• همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
• انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
• همه ملیتهای شرکت کننده در برنامه قرعه کشی گرین کارت (Diversity Visa (DV)) مشمول مقررات، دستورالعملها و محدودیتهای مندرج در بند (سی)۲۰۳ (203© ) قانون مهاجرت و شهروندی ایالات متحده (U.S. Immigration and Nationality Act (INA)) هستند.
تشکر کنندگان: smpf ، قصه گو ، mahan1331 ، nasim
سلام دوستان نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم به نظرم شما میتونین کمکم کنید، من هفته اول سپتامبر مصاحبه دارم ، درخواست کارت سربازی هوشمند دادیم برای همسرم تا یک هفته دیگه مییاد ،
[/quote]

دوست عزیز من هم در فرصت کم باید پاسپورتم را عوض میکردم .اولا که باید عوض کنید که دوستان گفتند علتشو اما چیزی که من میخواستم اضافه کنم معمولا در فاصله 5 روز کاری پاسپورت میاد در منزل ولی چیزی که من نمی دونستم و دیر فهمیدم این بود که اگر بلیط مسافرتم آماده بود و موقع دادن مدارک نشان میدادم زودتر بهم میدادند.اینا مسئول دریافت مدارک بهم گفت. باز شما برید سوال کنید تا وقت هست.
[/quote]

دوست عزيز دقيقا ،اگر شما بليط سفرتون رو ارايه كنيد خيلي زود تر پاسپورت ميگيريد اگه بخواهيد من ميتونم بليط سوري براتون صادر كنم با مهر آژانس كه هزينه هم نداره
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

+++++++ دوشنبه چهار آگست....اميدواريم امروز تبديل بشه به بهترين خاطره زندگيمون...... +++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان