کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-04 ساعت 09:07)azri نوشته:  دوستان شما كيس نامبر رو با همين چهار تا صفر وارد سيس مي كنيد ؟يعني بطور كامل؟ كيس نامبر برادر من ***2014AS00007 هست چطوري بايد تو سيس وارد كرد؟

بدون 0000 یعنی 2014AS7XXX
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، azri ، قصه گو ، nedaba
سلام دوستانی که زحمت می کشیدند اول هر ماه آمار سایت CEAC رو میذاشتند و گاها تجزیه وتحلیل می کردند ،لطفا بازم دست به کارشوند .تا ببینیم خبر جدید چیه !
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، nedaba
دوستان یاداوری میکنم اعلام شایعات بدون سند معتبر در این تاپیک خلاف قوانینه- وقتی خودتون میگید یه خبری امروز شنیدم که نمیدونم چقدر واقعیت داشته باشه!! و همون خبری که بارها در این تاپیک مطرح شده رو تکرار میکنید میشه شایعه بدون سند دوست عزیز. همچنین تحلیل سیس تاپیک خودش رو داره. خواهشا تا دوباره وضعیت تاپیک متشنج نشده رعایت بفرمایید. دوباره روند قبلی داره تکرار میشه. یه نفر یه شایعه مینویسه دو نفر دلداری میدن سه نفر سیس رو بررسی میکنند. چهار نفر میگه من میدونستم اینجوری میشه. پنج نفر اعتراض میکنن چرا اینو گفتی. تاپیک متشنج میشه و چند نفر میرن مرخصی! آخه آدم عاقل از یک سوراخ چند بار گزیده میشه؟! همه پست هایی که مربوط به اون موضوع بود عدم تایید شد. اگر خبر موثقی بدست بیاد در این تاپیک گذاشته میشه و هیچکسی هم جلوش رو نمیگیره اما چیزی که شایعه است و همه هم ازش خبر دارند و تحلیل خودشون رو از صحیح و یا غلط بودنش دارند برای خودتون دوستان و خانوادتون نگه دارید و از اونها بخواهید برای شما تحلیلش کنند و به شما آرامش بدهند. هر چی نباشه اونها بر خلاف کلیه کاربران اینجا زیر بار این همه فشار مشترک نیستند و بهتر میتونن کمکتون کنند.
مجددا تکرار میکنم اگر پستی خواستید بگذارید کمی فکر کنید که افراد دیگری که به این تاپیک میان برای چی میان. برای کاهش استرس، اطلاع از آخرین وضعیت یا دریافت شایعات بدون سند که فقط استرسشون رو افزایش بدن؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
بيانيه وزارت خارجه امريكا:

Q: Will this have any impact on the Diversity Visa program in September

Immigrant visa processing (including diversity visas) continues and remains a high priority. The Department expects to have used all numbers for DV-2014 when the program year ends on September 30, 2014.

سوال: آیا این مساله [مشكل فني سيستم صدور ويزا] تاثیری در برنامه ویزای تنوع فرهنگی در سپتامبر خواهد داشت؟
روند ویزای مهاجرت (از جمله ویزای تنوع فرهنگی) ادامه می يابد و داراي اولویت بالايي است. وزارت [خارجه] انتظار دارد تا هنگامي كه برنامه سالانه در 30 سپتامبر 2014 خاتمه يابد از [ظرفيت] تمام شمارگان DV-2014 استفاده شده باشد
http://travel.state.gov/content/passport...ssues.html

مشکلات فنی در سیستم‌های ویزای وزارت امور خارجه
https://usvisa-info.com/fa-am/selfservic...ments#aug1
(2014-08-04 ساعت 10:46)jnouri نوشته:  سلام دوستانی که زحمت می کشیدند اول هر ماه آمار سایت CEAC رو میذاشتند و گاها تجزیه وتحلیل می کردند ،لطفا بازم دست به کارشوند .تا ببینیم خبر جدید چیه !

به تایپیک آنالیز فایل سیس مراجعه کنید
http://www.mohajersara.com/thread-7062.html
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
دوستان به نظرتون چند روز بعد از مصاحبه، بهتره AP رو با ایمیل پیگیری کنم؟ هفته پیش مصاحبه شدیم، من و خانوم هر دو AP، بچه ها هر دو Ready
آفیسره خیلی جنتل من بود، آمریکایی با ریش های جو گندمی، آب پاکی رو ریخت رو دستمون. همشم انکلیسی صحبت کرد. از منم پرسید می تونی، دیگه ضایع بود بگم نه.
گفت صادقانه نمی خوام بگم ایمپاسیبله، ولی شانستون خیلی کمه. ممکنه هفته دیگه یا دو هفته دیگه ویزاها تموم بشه، هیچ کس نمی دونه، دست منم نیست!! به طور روتین 5-6 ماه،AP طول میکشه ولی همکارای من در تلاشن تا پرونده های بیشتری رو بررسی کنن
بلاخره من نفهمیدم، رابطه FBI با سفارت چیه؟ یعنی با هم هماهنگن؟ شماره های بالاتر رو زودتر مراحل اداری شون رو انجام میدن؟
بعد از دادن برگه آبی، اصلا بهتم زده بود. هیچی نگفتم. الانم از همین زورم گرفته که چرا هیچی نگفتم!!! اصلا هنگ کرده بودم. هیچی نگفتم، برگه رو داد و مدارک و منم تشکر کردم و اومدم بیرون
الان داریم حرص می خوریم
به نظرتون نبایستی قدری باهاش حرف میزدیم که بفهمه برامون مهمه؟ اصلا آفیسرها چقدر آتاریته دارن؟
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-04 ساعت 09:45)REZAMBI نوشته:  مي بينم كه خبري از انر‍ژي مثبت و روحيه دادن و اميد دادن و ..... نيست
به نظر من نابرد رنج گنج ميسر نمي شود ...
من به اين مي گم تمرين استقامت ، خيلي ها خدا حافظي كردن از اين تاپيك چون تحمل نكردن اين چند روز انتظار و فشار ناشي از اونو .
به نظر من براي همه ما لازم بود كه با اين توفيق اجباري روبرو بشيم و يك خود آزمايي كنيم در مقابل تغييرات بزرگي كه تو زندگي ما داره اتفاق مي افته و خيلي از ماها حتي تصويري آينده اون طرف نداريم و اين يك جور آمادگي ميده به ما .
الان بيشتر به كلير شدن فكر ميكنيم تا بعدش ، ولي به نظر من به بعدش بيشتر فكر كنيم بهتره ...

سلام دوست من
اينهمه دوستان دارن از صبح و هر روز انرژي مثبت و اميد ميدن چطور نمي بينين؟ يكيش خودم...
اگه دوستان قديمي و جديد رو كمتر اينجا مي بينين دليلش اين نيست كه كم آوردن يا خداحافظي كردن. دارن بيشتر به زندگي عادي شون ميرسن و خودشونو براي اتفاقاي زندگي آماده مي كنن.
به قول شما اين توفيق اجباري بهونه اي شد براي آزمودن صبر و اميد همه تا به ياد بياريم كه فقط به خودمون فكر نكنيم و همه رو دوست داشته باشيم.
شاد باشين.
(2014-08-04 ساعت 10:23)Aroma نوشته:  بچه ها فقط صبر كنيد و اميدوار .
اينهمه صبر كرديم ٤٢ روز تا اواسط سپتامبر هم روش . دوستاي گلم هممون حال همديگر را بايد درك كنيم . نگران نباشيد هفته پيش هم صداي امريكا اعلام كرده كه مشكل دارد سيستماشون . من كه پارتيم فقط خدا هست . سعي كنيد منفي نياد تو ذهنتون از قانون راز و مثبت انديشي استفاده كنيد .

Aroma جان چرا تا وسط سپتامبر؟
تا آخرين ثانيه وقت كاري ٣٠ سپتامبر، مثل كوه ايستاده ايم، قربونت من تو ي پست با شما شوخي كردم ،ناراحت شدي، حالا واسه اينكه از دلت در بيارم، ازت ميخوام پيش پارتيت سفارش من و هم بكني Big GrinWink
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-08-04 ساعت 10:52)EmJay نوشته:  دوستان به نظرتون چند روز بعد از مصاحبه، بهتره AP رو با ایمیل پیگیری کنم؟ هفته پیش مصاحبه شدیم، من و خانوم هر دو AP، بچه ها هر دو Ready
آفیسره خیلی جنتل من بود، آمریکایی با ریش های جو گندمی، آب پاکی رو ریخت رو دستمون. همشم انکلیسی صحبت کرد. از منم پرسید می تونی، دیگه ضایع بود بگم نه.
گفت صادقانه نمی خوام بگم ایمپاسیبله، ولی شانستون خیلی کمه. ممکنه هفته دیگه یا دو هفته دیگه ویزاها تموم بشه، هیچ کس نمی دونه، دست منم نیست!! به طور روتین 5-6 ماه،AP طول میکشه ولی همکارای من در تلاشن تا پرونده های بیشتری رو بررسی کنن
بلاخره من نفهمیدم، رابطه FBI با سفارت چیه؟ یعنی با هم هماهنگن؟ شماره های بالاتر رو زودتر مراحل اداری شون رو انجام میدن؟
بعد از دادن برگه آبی، اصلا بهتم زده بود. هیچی نگفتم. الانم از همین زورم گرفته که چرا هیچی نگفتم!!! اصلا هنگ کرده بودم. هیچی نگفتم، برگه رو داد و مدارک و منم تشکر کردم و اومدم بیرون
الان داریم حرص می خوریم
به نظرتون نبایستی قدری باهاش حرف میزدیم که بفهمه برامون مهمه؟ اصلا آفیسرها چقدر آتاریته دارن؟
دوست عزیز. به ما هم وقتی گفت دست من نیست و باید مراحل اداری طی بشه چیزی نگفتیم و بهت زده بودیم. نه فکر نکنم اگه چیزی هم میگفتید فرقی میکرد. امیدوارم هرچه زودتر همه ویزامون رو بگیریم و این انتظار لعنتی تمام بشه.
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba ، mehrzad2013 ، EmJay ، pari pari
دوستان كسي اطلاعي داره كه ميشه تلفني هم پيگيري كرد يا نه و اگه ميشه شماره سفارت ابوظبي را كسي داره؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 10:52)EmJay نوشته:  دوستان به نظرتون چند روز بعد از مصاحبه، بهتره AP رو با ایمیل پیگیری کنم؟ هفته پیش مصاحبه شدیم، من و خانوم هر دو AP، بچه ها هر دو Ready
الان داریم حرص می خوریم

دوست عزيزم متاسفانه اوضاع صدور ويزا به هم ريخته ... ما هم مثل شما بهت زده و حيران هستيم .. حتي برا كيس نامبر هاي قديميتر هم وضع به همين منوال است ، كاش افيسر به منم همين حرفي كه به شما زده رو ميزد اين همه منتظر نميشديم واقعا" اين حالت منزجر كننده است من نميدونم يه جواب آره يا نه چقد براشون سخته كه همون اول نميگن آقا بهتون ويزا نميديم تا ما هم چاره كار خودمون رو بدونيم باور كنيد زندگيمون به هم ريخته من شخصا" تو اين 2 ماه مونده هيچ اميدي ندارم مگر اينكه معجزه ايي بشه و كور سويي بر اين عمليات صدور ويزا بتابه كه احتمالش پايينه
آخرش نفهميدم 1500 تا ويزاي باقيماده براي ايران رو ميخوان چيكار كنن ...
خدا خودش به همه ما صبر بده تا اين دو ماه باقيمانده رو كه همش از اونور خبري نه چندان خوشحال كننده ميرسه ،‌ به خوشي و صلابت سپري كنيم

به اميد موفقيت همه دوستاي خوبم در بقيه مراحل زندگيشون

(2014-08-04 ساعت 11:32)reza16 نوشته:  دوستان كسي اطلاعي داره كه ميشه تلفني هم پيگيري كرد يا نه و اگه ميشه شماره سفارت ابوظبي را كسي داره؟

معمولا" تلفني جوابگو نيستن و ميگن با ايميل پيگيري بفرماييد
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، soli asali ، azadeh2014 ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba ، EmJay ، pari pari ، mizan ، majid_eng
(2014-08-04 ساعت 11:32)reza16 نوشته:  دوستان كسي اطلاعي داره كه ميشه تلفني هم پيگيري كرد يا نه و اگه ميشه شماره سفارت ابوظبي را كسي داره؟

دوستان تماس گرفتن و بهشون گفتن فقط از طریق ایمیل پاسخگو هستن
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: shahrzad001 ، amohammadiazar ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba ، pari pari ، mizan
سلام علیکم
من کل دیروز رو از صبح تو راه برگشت به محل کار بودم جا همه خالی بسیار بسیار خوش گذشت و ذهن ما باز شد...هیچ محبتی بهتر از محبت خانواده نیست...امیدوارم هم شما و هم خانواده عزیز سلامت سلامت باشید.
اخههههههههههههه چرا این قدر نا امید هستید دوباره میرید سراغ امار و شایعه عزیزان شاد باشید ...این رو کسی میگه مثل خودتون....حالا این انرژی مثبت ها رو رها کنید تو سایت که احساس میکنم داره نا امیدی غلبه میکنه..
متاسفانه نشد،
++++++++++++++++++++++++++++++
روزهاي خوب در راه است هوراااااااا ما ويزا ميگيريم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-08-04 ساعت 11:36)soli asali نوشته:  

دوستان تماس گرفتن و بهشون گفتن فقط از طریق ایمیل پاسخگو هستن

ايميل زديم جواب ندادن ميترسم زماني جواب بدن كه نوشداروي بعد از مرگ سهراب بشه، اخه ما چون برنده اصلي خانمم هست و ap هم بهش نخورده و تو سايت ready هست نميدونم چطوري بايد پيگيري كرد فقط متاسفانه ما روزي رفتيم مصاحبه كه ويزا موجود نبود
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان