کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-04 ساعت 12:50)aaraam نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 12:23)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 12:10)aaraam نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 01:13)milaad-kh نوشته:  شماره كيس*** 2014AS7،٢٤ جون مصاحبه ابوظبي
نفرات ٢،برنده اصلي همسرم ويزا يكضرب وخودم كليرنس خوردم
غير از اپديت فرداي مصاحبه٢٥جون،فقط يه اپديت داشتم ٨ جولاي
كسي ميتونه راهنمايي كنه بهتره ايميل بزنم براشون يا نه؟

دوست من بنظر من حتما ایمیل بزنید برای یکبار خوب و حتی بنظر من لازمه
چون ممکنه نقص مدرکی که بعدا متوجهش شدن یا تکمیل فرم ده سوالی یا cv لازم باشه که با ایمیل متوجه بشین مثل دوستمون ramin geologist عزیز که با ایمیلی که به سفارت زدن فهمیدن باید سی وی و فرم ده سوالی رو بفرستن و سفارت یا بهشون اطلاع نداده بود یا ایمیل بدستشون نرسیده بود و البته خدا رو شکر مشکل حل شد و الان کلیر شدن و ویزاشونم تو جیبشونهSmile اگه شما هم چنین مشکلی داشته باشین تا مدارکی که خواستن رو تکمیل نکنین کاری رو پرونده انجام نمیشه و این شما هستین که دارین زمان از دست میدین.
موفق باشید.
سلام. من هم بعد از مصاحبه ۳ بار آپدیت شدم و یکبار هم بهشون ایمیل زدم و گفتم چرا انقدر روند صدور ویزا کند هست. بهم جواب روتین دادن که پرونده شما pending هست و باید صبر کنید و این‌ها. به جز آپدیت ۱۷ جولای که با ایمیل بود، آخرین آپدیتم ۱ جولای بود. با توجه به امضام، ممکنه برای من هم همچینت مشکلی وجود داشته باشه؟

سلام
شما هر بار که ایمیل میزنید حتی با جواب تکراری پرونده تون بازبینی میشه و بهمین دلیل آپدیت میشین ایمیلتون هم حدود یکماه بعد از مصاحبه بوده بنابراین احتمالش کمه که چیزی لازم بوده و بهتون نگفته باشن مورد ramin geologist هم جزء موارد استثنائی بوده که البته نباید احتمالشو نادیده گرفت اما معمولا وقتی نقص مدرکی هست یا چیزی لازمه براتون از طرف سفارت ایمیل میاد شما هم inbox و هم spam ایمیلتونو همیشه چک کنید.

با سلام به دوستان.ما هم مصاحبمون هفته آخرjuneبود.آخرین آپدیت هم 8julyبوده.تو این سه هفته دو بار ایمیل دادیم ولی اصلا جواب ندادن.اگرcvیا فرم نه سوالی بخوان ما چجوری بفهمیم؟
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، mahan1331 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-04 ساعت 13:13)lucky star نوشته:  با سلام به دوستان.ما هم مصاحبمون هفته آخرjuneبود.آخرین آپدیت هم 8julyبوده.تو این سه هفته دو بار ایمیل دادیم ولی اصلا جواب ندادن.اگرcvیا فرم نه سوالی بخوان ما چجوری بفهمیم؟
سلام
اگر بخوان همون روز مصاحبه بهتون میگن و البته اگر به هر دلیلی نگه براتون سوالها رو ایمیل میکننSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، shahriar2002 ، mahan1331 ، nedaba ، pari pari ، manamilad ، A_A ، mizan ، soli asali
(2013-10-10 ساعت 00:55)kian kian نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 11:54)sara_82 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 10:35)mohammad69 نوشته:  بچه هایی که برگشتن ای کاش سفرنامه هاشونو می نوشتن
باورکنید به دوستان تو خیلی مسائل می تونه کمک کنه.
مرسی از همگی
منتظریم.

سلام من از بچه های 2013 هستم موفق به گرفتن ویزا نشدم یکسال و نیم وقتم ر روی لاتاری و مهاجرسرا گذاشتم مثل همه دوستان اگه اینجا بچه ها سفرنامه ننوشتند سفرنامه بچه های 2013 کامل هست به تاپیک 2013 مراجعه کنید .امیدوارم اتفاق تلخی که واسه بچه های 2013 افتاد را بچه های 2014 تجربه نکنند.با ارزوی دریافت ویزا و کلیر شدن بچه ها ی 2014
موفق باشید دوستان
سلام دوست عزیز
چرا نتونستی ویزا بگیری آخه کیس نامبر تو که خیلی زیاد نبود .
یکی از دوستای من 4600 بود تونست بگیره الان هم رفته اون هم 2013 بود و کلیرنس هم بهش خورد و بعد از 2 ماه کلیر شد
آخه یکی بگه چی شد چرا کیسهای بالاترر گرفتن ولی پاییین تر نتونستن؟؟؟؟؟؟

(2014-05-20 ساعت 02:46)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 02:42)arash bon نوشته:  سلام دوستان عزیز.
خوشحالم که کسانی که منتظر ویزا بودن، ویزاشون رو گرفتن،امیدوارم دیگر منتظران هم کلیر بشن.
قبلا گفتم الان هم دوباره یاد آوری میکنم مهم این نیست که کلیر بشین مهم این که بعد از ویزا به کدام ایالت آمریکا مهاجرت کنید.کسانی که کالیفرنیا میان از الان بگردن دنبال خونه....اینجا خرج لباس و خورد و خوراک خیلی ارزون ولی اجاره خونه گرونه،اگه بخواین توی لس آنجلس خونه اجاره کنید باید بگم که برای خونه کوچک یک خوابه کمترین اجاره ای که باید بدین مینیموم از 1200-1300$ شروع ميشه،پول اینترنت و تلویزیون یه چیز حدود 50-60$ و هزینه موبایل ماهی70_60 $تازه چون کردیت ندارین در ابتدای کار برای هرچیزی دپازیت ازتون میگیرند ، پول بیمه ماشین حدود ماهی 80$ البته بر اساس ماشینی که میخرین قیمت بالا و پایین ميشه، نگران وسایل خونه هم نباشید چون انقدر اینجا حراجی و یارد سل هست که با کمترین هزینه میتونید لوازم خونه بخرین.
اينا رو ميگم که به این چیزها بشینید فکر کنید و تو اینترنت سرچ کنید تا اینجا میاین مشکل نداشته باشید و قیمت دستتون باشه،چون شما قراره تا زمانی که کار پیدا کنید از جیب بخورین.
موفق باشید همگی.

شما دعا کن ما کلیر بشیم خودم به هر کی‌ اومد لوس انجلس اصلا جهیزیه میدم. Big GrinBig Grin

وای اره تورو خدا چرا تموم نمیشه؟؟؟؟داره وقتمون تموم میشه!!!Sad
تشکر کنندگان: zepehr ، قصه گو ، shahriar2002 ، nedaba ، pari pari ، hamid_fs3 ، soli asali
(2014-08-04 ساعت 13:25)محبت نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 13:13)lucky star نوشته:  با سلام به دوستان.ما هم مصاحبمون هفته آخرjuneبود.آخرین آپدیت هم 8julyبوده.تو این سه هفته دو بار ایمیل دادیم ولی اصلا جواب ندادن.اگرcvیا فرم نه سوالی بخوان ما چجوری بفهمیم؟
سلام
اگر بخوان همون روز مصاحبه بهتون میگن و البته اگر به هر دلیلی نگه براتون سوالها رو ایمیل میکننSmile

مرسی از راهنماییتون.ولی آخه جواب ایمیلمون رو هر دو بار ندادن.ولی به یک سری از دوستان جواب دادن.یک کم عجیبه
تشکر کنندگان: mahan1331 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-04 ساعت 12:41)reza16 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 11:49)reza16 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 11:36)soli asali نوشته:  [quote='reza16' pid='529945' dateline='1407135720']
دوستان كسي اطلاعي داره كه ميشه تلفني هم پيگيري كرد يا نه و اگه ميشه شماره سفارت ابوظبي را كسي داره؟

دوستان تماس گرفتن و بهشون گفتن فقط از طریق ایمیل پاسخگو هستن

ايميل زديم جواب ندادن ميترسم زماني جواب بدن كه نوشداروي بعد از مرگ سهراب بشه، اخه ما چون برنده اصلي خانمم هست و ap هم بهش نخورده و تو سايت ready هست نميدونم چطوري بايد پيگيري كرد فقط متاسفانه ما روزي رفتيم مصاحبه كه ويزا موجود نبود

دوستان اگه حضوري بريم تاثيري داره؟
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-04 ساعت 12:58)ارشا نوشته:  سلام من بعد از دوهفته جواب ایمیلمو گرفتم که پرونده شوهرم در دست بررسی هست ومعلوم نیست کی کلیر شه .دعا کنیم زودتر این کابوس تمام شه .نمدونم اگر به شوهرم ویزا نرسه چکار کنم

کیس =4 نفر مصاحبه =18 خرداد خودم و بچه ها ویزا یکضرب همسرم گلیرنس 10جولای اپ
برنده خودتون هستین؟
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: mahan1331 ، nedaba ، soli asali ، massi63
سلام دوستان
من دیروز ایمیل زدم برا تعیین وقت دریافت ویزا ، امروز آپدیت شدم ولی جوابی بهم ندادن.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-08-04 ساعت 13:34)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
من دیروز ایمیل زدم برا تعیین وقت دریافت ویزا ، امروز آپدیت شدم ولی جوابی بهم ندادن.
امين عزيز واقعاً كلير شدي؟ خدارو صد هزار بار شكرRolleyes. كاشكي همه شروع كنن به ايميل فرستادن.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
دوستانی که رفتن ایروان
Jnouri
Hadi472
خبری نیست؟اگه خبری شد لطفا به ما هم بگین.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-08-04 ساعت 13:40)نام کاربری somi نوشته:  دوستانی که رفتن ایروان
Jnouri
Hadi472
خبری نیست؟اگه خبری شد لطفا به ما هم بگین.

فعلا خبری نیست .
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، mahan1331 ، nedaba ، pari pari ، کیانوش2 ، m_nikparvaz ، shiva.usa ، soli asali ، hadi472
امروز 6 نفر در آنکار مصاحبه لاتاری داشتند که دو نفر متاسفته ap شدند و ظاهرا 4 نفر ویزای یک ضرب گرفتند.

این خبر خوبیه و نشون میده مثل هفته پیش بیخودی همه را ap نکرده اند

از ابوظبی یا ایروان کسی خبر نداره؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

(2014-08-04 ساعت 13:39)قصه گو نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 13:34)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
امين عزيز واقعاً كلير شدي؟ خدارو صد هزار بار شكرRolleyes. كاشكي همه شروع كنن به ايميل فرستادن.

ممنونم ازتون
راستش خودمم هنوز نمیدونم
بله کار خوبیه
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
(2014-08-04 ساعت 00:03)shazad نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 23:51)USA2014 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 23:38)__ترانه___ نوشته:  سلام
به خانواده ی ما به 3نفرمون ویزا دادن اما به مادرمfbi check خورد
خیلیا هم میگن ممکنم هست اصلا کلیر نشه!!!!!!(با توجه به اینکه 4ماه و خورده ای از مصاحبمون گذشته)
همه میگن شما باید برین بعد برای اون اقدام کنید ولی برادرم کوچیکه بدون مادرم نمیتونه......

ما هممون خیلی استرس داریم چون اگه مادرم کلیر نشه کلا نمیریمSad
اخه مگه میشه یه خونواده را از هم جدا کنن؟!یعنی دلشون میاد؟؟!!Sad
یعنی ممکنه کلیر نشه؟؟؟؟؟؟!!!!Sad

غصه نخور عزیزم اینجا کلی خانواده داریم که نصف و نیمه ویزا گرفتند و همه همچنان منتظرن.

از کل کیس های خانوادگی آنکارا ۳۶ کیس/خانواده ناقص ویزا گرفتند.
شما ها همه برید تا رسیدین وارد اونجا داداش کوچولو رو پس بفرستین ایران
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: mahan1331 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
دوستان یک سوال دارم اتفاقی که برای بچه های 2013 افتاد ، قبلا هم برای سال های پیش افتاده بود ؟ آیا بچه های مثلا 2012 هم کسی بود که کلیر نشه ؟ اگر فقط برای 2013 باشه دلیلی نداره ما این قدر نگران باشیم شاید فقط یک اتفاق بوده . بعد هم مگر چه کاری داره سفارت میتونه همه روز کلیر بکنه بگه بیان ویزا بگیرید یک پرینت هستش دیگه - پس اگر بچه های سال های قبل کلیر شدن شون درست و کامل باشه برای ما هم درست میشه
سلام

دوستان در این لینک اطلاعات مربوط به AP هست که در آن طبقه یا رده های مراحل اداری که ممکن است به متقاضیان ویزا تعلق بگیرد را مشخص کرده و همچنین دلایل اصلی طولانی شدن پروسه رو شرح داده:
http://bestanswer.co/ext/8311374/quora.com/97366

به امید پایان روزهای دشوار انتظار برای هممون...التماس دعا
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان