کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اين داستان يكي از بچه هاي 2013 جالبه بخونيد

نمیدونی چه سخته دل بریدن
ولی دل بستن آسونه ...

این تنها دلتنگی من توی این دقایقه !!

چون هنوزاعتقاد دارم خودش میبردت هرجا دلش خواست ، احتمالا" قصه ویزاگرفتن من رو خیلیها نمیدونن ، پس میگم برای اونهائی که اونجا نبودن و ندیدن و نشنیدن ، فقط میخوام به یک نتیجه برسم و اون اراده قادر مطلقه ... و البته ثبت در تاریخ مهاجر سرا
دو روز بعد از کلیر شدن و بعد از 9 ماه انتظار ، تک و تنها در آنکارا بودم ( پنج شنبه ) چون همسرم بعد از 9 ماه بلاتکلیفی کلا" منصرف شده بود ، از طرفی چون به سفارت ایمیل زده بودم و درخصوص لزوم و نحوه تمدید مدیکال پسرم سوال کرده بودم و اونها جوابی نداده بودن ، پسرم رو هم نیاورده بودم ( آخه دکتر اونگانِ محترم !! در اولین سری مدیکال ، علی رغم تمام مدارک پزشکی مبنی بر بیماری مادرزادی ریه پسرم که منشاء داخلی داشت ، از او تست سل گرفته بود که این نوع تست ، حد اقل 45 روز برای جواب زمان میبرد ، ضمن اینکه بعد فهمیدم اعتبار جواب آقای دکتر ، سه ماهه بوده نه شش ماهه !!! به هر حال چون تمدید مدیکال پسرم و آماده شدن جوابش 45 روز زمان میبرد و این تاریخ ، یعنی چند روز بعد از 30 سپتامبر ، و عدم امکان صدور ویزا برای او ، به سفارت ایمیل زدم و کسب تکلیف کردم که جوابی نیومد !!؟؟
به تنهائی برای مدیکال رفتم ، روز بعدجواب گرفتم ، و تا دوشنبه منتظر شدم بعد پاسخ را به سفارت بردم ، خانم محترم دریافت کننده مدارک در سفارت فقط پرسید همسرتون نمیخوان از امتیازشون استفاده کنن؟ و من جواب دادم به دلیل انتظار بیش از حد فعلا" پشیمون شدن !!! بعد مدارک رو از من گرفت و قبض پست رو داد ...
آها .. آدرس هتل رو هم خواست ، البته من از قبل دو تا کارت هتل با خودم همراه کرده بودم ولی جلوی سفارت هرچی دنبالشون گشتم هیچ کارتی پیدا نکردم !!! لذا از یک دوست دیگه کارت هتل اتاب رو گرفتم و ارائه کردم در حالی که خودم در هتل الیت بودم ( مثل اینکه آدرس کلا" با من مشکل داره !!! بعد میگم چرا ) به هر حال خانم محترم ایرانی درسفارت ، مدارک رو به عنوان مدارک کامل از من قبول کرد !! قشنگ تراینکه ، هر دو تا کارت هتل همان شب ، از لا بلای مدارکم بیرون افتاد ، کارتهائی که یک ربع دنبالشون میگشتم !!!
دو روز بعد بچه های هتل اتاب ( علیرضای عزیز که نتونست ویزا بگیره ) با دسپاچگی و ناراحت به اتاقم زنگ زد که بدو بیا اینجا ومن رفتم ...
پاس سفید و برگه آبی برگشته بود با دو تیک اضافه !!! نقص آدرس در یو اس و مدیکال همسر و فرزند !!! و من مات و مبهوت !!! بچه ها چقر حالشون گرفته بود بماند ، و مستر بن بن چقدر قر زد بماناد ... قضیه آدرس رو که همه فهمیدن اما از مدیکال حرفی نزده بودم ...
بن بن میگفت حتما" باید مدیکال اونها هم باشه و مدارکت کامل باشه ، تازه بعدا" میتونید تصمیم بگیریدکه کی بره و کی نره !!! و توی اون اوضاع من قدرت فکرکردن نداشم ...
سریع زنگ زدم برای بلیط همسر و پسرم ، همسرم 24 ساعت مقاومت کرد و من 7 / 8 تا کارت 4 لیری مصرف کردم تا راضی به اومدن بشه ، اما خوردیم به تعطیلات تهران و عدم امکان تهیه بلیط ... و بعد هم اطلاعیه سفارت ... و کنسل کردن بلیط و آمدن زن و فرزند !!!
دیگه پرونده ویزا برای من بسته شد ، قصد داشتم با پرواز یکشنبه برگردم که دیدم همه بچه ها به اتفاق گفتن حالا که اینجائی یکبار دیگه دوشنبه برو ، همه ما میخواهیم بریم سفارت و اعتراض کنیم و غیره ... همینجا بگم که خیلیهاشون ویزا نگرفتن !!! اما انگار فقط اونجا بودن که من رو راضی کنن
چون من اصلا" اطلاعیه سفارت رو بلوف یا شوخی یا حالا هرچی نمیدونستم ، و اصلا" هم حال موندن نداشتم اماخب موندم ...
به هر حال بعد از لطف دوستان و دریافت چند تا آدرس ، یکی را در برگه آبی نوشتم و دوشنبه هم حدودای ساعت یازده ، سلانه سلانه به طرف سفارت راه افتادم ...
نزدیکیهای سفارت دیدم چند تا از بچه ها شاد و خندان دارن به طرف هتل برمیگردن که چی ؟ که سفارت داره پاسها رو میگیره ، پس ویزاها تو راهه !!!
من هم رفتم و پاسم رو دادم البته بدون مدیکال خانواده ، در حالی که همه بخصوص بن بن جان ، میگفتن چون نقص مدرک داری باز هم سفید بر میگرده !!!! ولی دیگه مهم نبود فقط میخواستم تموم بشه این قصه ...
همون روز بعد از ظهر حدود ساعت 3 ، خسته و نا امید روی تخت هتل افتادم ، تا چشمام گرم شد تلفن اتاقم زنگ زد ، یه خانمی پشت خط شروع کرد به انگلیسی حرف زدن ، فکر کردم رزروشن هتله ، یه کم با تحکم ، گفتم آی کنت اسپیک انگلیش ، آی ام اسلیپینگ ، بای !!! و تق گوشی رو گذاشتم !!! این کلمات از اون کلمه های انگلیسیه که قبل از همه یاد گرفته بودم ، به هر حال چون بقیه حرفاش رو نفهمیدم ، گوشی روگذاشتم تا بخوابم !!
چند ثانیه بعد دوباره گوشی زنگ خورد این بار گوشی رو برداشتم و خانمه این بار با آرامش حرف زد و من تونستم کلمه امباسی رو تشخیص بدم بلافاصله خواب که هیچ هوش هم از سرم پرید و خبر دار ایستادم !!! خانمه گفت آر یو هاو آدرس این یو اس؟؟ با لکنت گفتم بله هو !! وار !!! هرچی شما بگین ... بعد گفت اوکی بای ، بعد فکر کنم گفت خواب خوبی داشته باشین .... ولی دیگه خواب کجا بود ؟؟؟ پریدم هرچی آدرس رسیده بودرو بر داشتم سه سوته رفتم سفارت ، ولی کسی راهم نداد ، کسی هم فارسی بلد نبود !!!
تازه اونجا فکر کردم منکه آدرس دادم دیگه واسه چی زنگ زدن ؟؟؟ یی هو یادم اومد چی بگم رفتم به مامور جلوی در گفتم : یور آفیسر کال می فور آدرس !! خودم کیف کردم اولین باری بود که اینقدر مسلط حرف میزدم ، از بچگی استعداد داشتم دیگه . . . .
خلاصه آدرس رو بردم تو ، اما از خانم ایرانی خبری نبودبعد از 10 دقیقه یه خانم دیگهاومد کلی تمرین کردم که چی بهش بگم ، خلاصه با یه جون کندنی انگلیسی حرف زدم ، خانمه یه نگاهی کرد و گفت : ور منه !!! گفتم اوکی !! تمام ؟ گفت بله تمام ...
آخرش ما نفهمیدیم این زبان به چه درد ما خورد ؟؟
به هر حال تا چهار شنبه کلی پاس سفید برگشت ، کلی ای پی شدن ، کلی ایمیل اومد برای بچه ها و باز جو استرس و اضطراب و ....
البته برای کسانی که قبل از اطلاعیه سفارت مدارک داده بودن چند تایی ایشود هم داشتیم ، ولی اونهائی که روز دوشنبه کذایی و همراه من پاسها رو داده بودن ، همه و همه سفید !!!! حتی بدون ایمیل برای رفتن به پی تی تی !!!
فقط یک زوج مسن دیدم که سه شنبه پاسهاشون رو داده بودن و دو روز بعد ایشو شدن !!
پاس من چهارشنبه هم نیومد ، پنج شنبه هم تا ظهر خبری نیومد و در حالی که من 99.99 درصد منتظر پاس سفید بودم ، یکی از دوستان ( محمد ر ) بچه اصفهان ، الکی شماره من رو تو سیس سرچ کرد و در کمال ناباوری گفت ایشود شدی !!!! دیروز !!!
تازه اونجا بود که یه کم درصدم بالا رفت و به 1 در صد رسید اما چون یک مورد ایشود شده داشتیم که مجددا" ای پی شده بود ، نمیتونستم به اون ایشود اطمینان کنم ...
رزروشن هتل ، یه دخترخانم مهربون بود که وقتی دید من ایشود شدم و دو روز هم هست که بد جوری منتظر پست هستم ( آخه ما یو پی اسی بودیم ) دیگه تحملش رو از دست داد و به یو پی اس زنگ زد و سوال کرد و اونها گفتن تا ساعت 4 میاد ، من ازش تشکر کردم و همراه محمد ، در لابی بیرونی هتل نشستیم ، بعد از چند دقیقه یک پسر کیس خانوادگی که دو سه روزی بود با هم آشنا شده بودیم هم به ما پیوست این بار همراه با یک دختر خانم اصل آمریکائی ، از دوستان خانوادگی همین دوستمون بود ، که لیسانس زبان فارسی داشت و در ترکیه تاریخ عثمانی میخوند ، خلاصه قرار شد تا اومدن پست ، حکم بزنیم و با ذکریا جلسه چهار به علاوه یک برگذار کنیم ، ولی دریغ از یک ماشین پست !!!
ناگهان دیدم دختر خانم رزروشن تند تند به شیشه میزنه و من رو صدا میکنه !!! من هم با تردید بلند شدم که چی میگی ؟؟ ناگهان مامور پست رو در کنارش دیدم !! آقا پیاده قدم رنجه فرموده بودن !!!!! لذا از دید چشمان منتظر ما غیب گردیده بودند !!!
دختر آمریکائی از من زودتر پرید و به داخل هتل رفت من هم به دنباش ، پاکت رو که دیدیم متوجه شدیم که با ویزاست !! ولی باید رویت میکردم و رویت هم کردم ... بعد از این قصه طولانی !!!
جالب تر از همه اینکه اولین کسی که به من تبریک گفت و خواهرانه بغلم کرد همین دختر آمریکائی اصل بود !!! ( دختری بنام الی ) که من این خیر مقدم رو به فال نیک میگیرم ، با خودم میگم در آخرین دقایق این انتظار 9 ماهه و در حالی که کوچکترین امیدی به دریافت ویزا نداشتم ، چطور شد که در حضور نمایده رسمی و قانونی بلاد کفر ، ویزای من اومد ؟؟ و چرا او اولین نفری بود که با مهربانی بغلم کرد و با زبان شیرین فارسی به من گفت به آمریکا خوش اومدی ؟؟؟؟؟
البته قبلا" هم مشابه چنین چیزهایی برام پیش اومده که همش کشک بوده ، پس زیاد هم روش حساب نمیکنم ، فقط در حد یک اتفاق ، جالب بود !!

همه این اراجیف رو گفتم تا در تاریخ مهاجر سرا هم ثبت بشه که

خودش میبردت هرجا دلش خواست

پس نگرانی و استرس رو از خودتون دور کنید و راضی باشید به هر آنچه خواست اوست ، این تنها و تنها و تنها راه آرامش است ...
نه ویزای یو اس ، نه هیچ کس و نه هیچ چیز دیگه ، اگر طالب آرامش هستید ...

خیلیها میخوان به خیلی چیزها برسن ، اما ته تهش که بپرسی چرا ؟؟؟ میگن به خاطر اینکه من از بدست آوردن فلان چیز به آرامش میرسم ، بنابر این ، ته خط همه این خواستنها و تلاشها و زحمتها ، همین آرامشه است ، پس حالاکه یک راه امن ، کوتاه ، بی دردسر ، راحت و بی هزینه برای رسیدن به آرامش وجود داره ، چرا امتحانش نمیکنید ؟؟؟

آرامش واقعی در دلهای شماست ، جهان را برای بدست آوردنش در ننوردید ، اگر به اونجا برسید ، بی شک همه درها به رویتان باز میشود ، در حالی که شما تازه درک میکنید به هیچ دری و به هیچ کلیدی نیاز ندارید واگر جهان هستی و قادر مطلق از دری میراندتان یا به دری میبردتان ، این همان نقشه هستی ست برای شما ، پس به آن گردن نهید که گردنکشی دربارگاه الهی سودی ندارد

حق یارتان

تا یار چه را خواهد و میلش به چه باشد ؟؟؟

هرچند دل کندن از کسانی که با دغدغه هاشون از دور و نزدیک همراه شدم ( اسم نمیبرم چون میترسم باز کسی رو از قلم بندازم ) خیلی سخته ، اما دل کندن هم یک قصه از قصه های بیشمار زندگیه و باید خوند و گذشت ......
(2014-08-04 ساعت 01:13)milaad-kh نوشته:  شماره كيس*** 2014AS7،٢٤ جون مصاحبه ابوظبي
نفرات ٢،برنده اصلي همسرم ويزا يكضرب وخودم كليرنس خوردم
غير از اپديت فرداي مصاحبه٢٥جون،فقط يه اپديت داشتم ٨ جولاي
كسي ميتونه راهنمايي كنه بهتره ايميل بزنم براشون يا نه؟

دوست من بنظر من حتما ایمیل بزنید برای یکبار خوب و حتی بنظر من لازمه
چون ممکنه نقص مدرکی که بعدا متوجهش شدن یا تکمیل فرم ده سوالی یا cv لازم باشه که با ایمیل متوجه بشین مثل دوستمون ramin geologist عزیز که با ایمیلی که به سفارت زدن فهمیدن باید سی وی و فرم ده سوالی رو بفرستن و سفارت یا بهشون اطلاع نداده بود یا ایمیل بدستشون نرسیده بود و البته خدا رو شکر مشکل حل شد و الان کلیر شدن و ویزاشونم تو جیبشونهSmile اگه شما هم چنین مشکلی داشته باشین تا مدارکی که خواستن رو تکمیل نکنین کاری رو پرونده انجام نمیشه و این شما هستین که دارین زمان از دست میدین.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: قصه گو ، lida55 ، nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 10:58)peymanpakd نوشته:  [quote='Aroma' pid='529919' dateline='1407131602']
بچه ها فقط صبر كنيد و اميدوار .
اينهمه صبر كرديم ٤٢ روز تا اواسط سپتامبر هم روش . دوستاي گلم هممون حال همديگر را بايد درك كنيم . نگران نباشيد هفته پيش هم صداي امريكا اعلام كرده كه مشكل دارد سيستماشون . من كه پارتيم فقط خدا هست . سعي كنيد منفي نياد تو ذهنتون از قانون راز و مثبت انديشي استفاده كنيد .
[/quo،te]

Aroma جان چرا تا وسط سپتامبر؟
تا آخرين ثانيه وقت كاري ٣٠ سپتامبر، مثل كوه ايستاده ايم، قربونت من تو ي پست با شما شوخي كردم ،ناراحت شدي، حالا واسه اينكه از دلت در بيارم، ازت ميخوام پيش پارتيت سفارش من و هم بكني Big GrinWink

اره ماتا لحظه اخر مثل کوه ایستادیم و اصلا هم ناامیدی درونمون جایی نداره .زنده باااااااااااااااااااااااااااااااااااد امیییییییییییییییییییییییییییییید
Smile
خدایا چه بگویم .....
بنظرتون ایروان امروز کلیری اعلام میکنه
وقت خیلی کمه با این همه منتظر
خدایا خودت کمکمون کن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-04 ساعت 12:10)aaraam نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 01:13)milaad-kh نوشته:  شماره كيس*** 2014AS7،٢٤ جون مصاحبه ابوظبي

چون ممکنه نقص مدرکی که بعدا متوجهش شدن یا تکمیل فرم ده سوالی یا cv لازم باشه که با ایمیل متوجه بشین مثل دوستمون ramin geologist عزیز که با ایمیلی که به سفارت زدن فهمیدن باید سی وی و فرم ده سوالی رو بفرستن و سفارت یا بهشون اطلاع نداده بود یا ایمیل بدستشون نرسیده بود و البته خدا رو شکر مشکل حل شد و الان کلیر شدن و ویزاشونم تو جیبشونهSmile اگه شما هم چنین مشکلی داشته باشین تا مدارکی که خواستن رو تکمیل نکنین کاری رو پرونده انجام نمیشه و این شما هستین که دارین زمان از دست میدین.
موفق باشید.
سلام. من هم بعد از مصاحبه ۳ بار آپدیت شدم و یکبار هم بهشون ایمیل زدم و گفتم چرا انقدر روند صدور ویزا کند هست. بهم جواب روتین دادن که پرونده شما pending هست و باید صبر کنید و این‌ها. به جز آپدیت ۱۷ جولای که با ایمیل بود، آخرین آپدیتم ۱ جولای بود. با توجه به امضام، ممکنه برای من هم همچینت مشکلی وجود داشته باشه؟

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو ، aaraam ، shahriar2002 ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 12:06)REZAMBI نوشته:  اين داستان يكي از بچه هاي 2013 جالبه بخونيد

نمیدونی چه سخته دل بریدن
ولی دل بستن آسونه ...

این تنها دلتنگی من توی این دقایقه !!

چون هنوزاعتقاد دارم خودش میبردت هرجا دلش خواست ، احتمالا" قصه ویزاگرفتن من رو خیلیها نمیدونن ، پس میگم برای اونهائی که اونجا نبودن و ندیدن و نشنیدن ، فقط میخوام به یک نتیجه برسم و اون اراده قادر مطلقه ... و الب.............

روراست خیلی سر حال اومدم انرژی داد
یه پیشنهاد دارم دوستان به هر حال طی این پروسه افرادی هستند که جا میمونن و ویزا بهشون نمیرسه من پیشنهاد میکنم اگه امسال خدایینکرده این اتفاق افتاد یه نامه با امضای دسته جمعی به چند جا مثل KCC و وزارت خارجه امریکا و.... بفرستیم و بخوایم که پروسه لاتاری رو جوری برنامه بریزن که کسی نباشه که بهش ویزا نرسه (البته به غیر از افرادی که شرایطشو ندارن)
بالاخره این پروسه چیزیه که هر کسی که توش قرار میگیره ناگزیر هزینه های مادی و معنوی میکنه که ممکنه تاثیرش تا آخر عمرش باهاش بمونه و این اصن خوب نیست
اگه پارسالیا این کارو میکردن شاید ما امسال انقد استرس نمیکشیدیم
و اگه ما این کارو بکنیم شاید بعدی ها این مشکل براشون پیش نیاد
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو ، کیانوش2 ، pari pari ، manamilad ، sorooosh ، majid_eng
(2014-08-04 ساعت 11:49)reza16 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 11:36)soli asali نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 11:32)reza16 نوشته:  دوستان كسي اطلاعي داره كه ميشه تلفني هم پيگيري كرد يا نه و اگه ميشه شماره سفارت ابوظبي را كسي داره؟

دوستان تماس گرفتن و بهشون گفتن فقط از طریق ایمیل پاسخگو هستن

ايميل زديم جواب ندادن ميترسم زماني جواب بدن كه نوشداروي بعد از مرگ سهراب بشه، اخه ما چون برنده اصلي خانمم هست و ap هم بهش نخورده و تو سايت ready هست نميدونم چطوري بايد پيگيري كرد فقط متاسفانه ما روزي رفتيم مصاحبه كه ويزا موجود نبود

دوستان اگه حضوري بريم تاثيري داره؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، کیانوش2 ، majid_eng
من پس از رفتن ها رفتن ها ، با چه شور و چه شتاب ، در دلم شوق تو ، باز آمده ام . داستان ها دارم از دياران كه سفر كردم و رفتم بي تو ، از دياران كه گذر كردم و رفتم بي تو، بي تو مي رفتم ، تنها، تنها، و صبوري مرا كوه تحسين مي كرد.باز كن پنچره را ، صبح دميد.( حميد مصدق ، دو منظومه)
و چه قدر كه دلم واسه تك تكتون تنگ شده بود.Smile
عمو شهريار ممنون كه برگشتيRolleyes
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-08-04 ساعت 12:23)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 12:10)aaraam نوشته:  

موفق باشید.
سلام. من هم بعد از مصاحبه ۳ بار آپدیت شدم و یکبار هم بهشون ایمیل زدم و گفتم چرا انقدر روند صدور ویزا کند هست. بهم جواب روتین دادن که پرونده شما pending هست و باید صبر کنید و این‌ها. به جز آپدیت ۱۷ جولای که با ایمیل بود، آخرین آپدیتم ۱ جولای بود. با توجه به امضام، ممکنه برای من هم همچینت مشکلی وجود داشته باشه؟

سلام
شما هر بار که ایمیل میزنید حتی با جواب تکراری پرونده تون بازبینی میشه و بهمین دلیل آپدیت میشین ایمیلتون هم حدود یکماه بعد از مصاحبه بوده بنابراین احتمالش کمه که چیزی لازم بوده و بهتون نگفته باشن مورد ramin geologist هم جزء موارد استثنائی بوده که البته نباید احتمالشو نادیده گرفت اما معمولا وقتی نقص مدرکی هست یا چیزی لازمه براتون از طرف سفارت ایمیل میاد شما هم inbox و هم spam ایمیلتونو همیشه چک کنید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، آلیس-1980 ، امین 13 ، nedaba ، pari pari ، soli asali
دوستان من فرم 9 سوالی رو براشون پنج شنبه ایمیل کرده بودم که جمعه جواب ایمیلم رو دادن و آپدیت شدم. همون جمعه متوجه شدم که یکی از مقالاتی که ارسال کرده بودم چاپ شده بوده، بنابراین بهشون ایمیل زدم و گفتم که این مقاله هم هست...شنبه و یکشنبه هم که تعطیل بود، امروز ایمیل زدن که اکی، اما چرا دوباره آپدیت نشدم؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Nazanin samadi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nazanin fatemi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امیرفرزان55» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «srt» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hadi472» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «k98k» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)siavash877» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «marsein» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میترا» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sina2652» عزیزღღღ

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «جاروي خاله سارا» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
برادرشوهر من امروز از سفارت ترکمنستان کلیر شد، البته کیس ایشون دانشجویی . .
امیدوارم ویزا دوستان لاتاری ۲۰۱۴ بزودی و با سرعت بالا به جریان بیفته
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
سلام من بعد از دوهفته جواب ایمیلمو گرفتم که پرونده شوهرم در دست بررسی هست ومعلوم نیست کی کلیر شه .دعا کنیم زودتر این کابوس تمام شه .نمدونم اگر به شوهرم ویزا نرسه چکار کنم

کیس =4 نفر مصاحبه =18 خرداد خودم و بچه ها ویزا یکضرب همسرم گلیرنس 10جولای اپ
از امشب!!!!
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
(2014-08-04 ساعت 12:47)قصه گو نوشته:  من پس از رفتن ها رفتن ها ، با چه شور و چه شتاب ، در دلم شوق تو ، باز آمده ام . داستان ها دارم از دياران كه سفر كردم و رفتم بي تو ، از دياران كه گذر كردم و رفتم بي تو، بي تو مي رفتم ، تنها، تنها، و صبوري مرا كوه تحسين مي كرد.باز كن پنچره را ، صبح دميد.( حميد مصدق ، دو منظومه)
و چه قدر كه دلم واسه تك تكتون تنگ شده بود.Smile
عمو شهريار ممنون كه برگشتيRolleyes

دوست گلم سلام .میدونی چرا هر روز میام تاپیک ؟ بخاطر گل روی شما و امثال شما .بخاطر این که میدونم استرس و ناامیدی بدترین چیز در این شرایطه .بخاطر همین وقتی هم ازیت میشم فقط پیام مثبتها رو میخونم .خودم دنبال جملات و پیامهایی میگردم که این انرژی رو صد برابر کنم و معتقدم وقتی انرژیهای مثبت به هم برسند اول از همه خود ما و بعد اعضا نیرو میگیرند تا گذشت این روز ها شیرین و پرانرژی شوند .تا همه یکصدا شویم و نا امید بودن و توجه به شایعات رو کنار بگذاریم .تا همه ما به سه سفارت ابوظبی .انکارا .ایروان انرژی مثبت بفرستیم مطمین هستم انها این انرژی ها را بدون جواب نمیگذارند .
خدایا چه بگویم .....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان