کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-04 ساعت 16:08)azri نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 16:02)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 15:54)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 15:52)sonyz2 نوشته:  یه خبر خوب........
همین الان از دوستانم در ابوظبی مسج داد که خودش و دخترش ویزا گرفتن، عین متنش اینه" ویزا اومده، به همه هم می رسه".....هورااااااااااا

جدأ؟؟؟؟؟؟؟واي خداي من.....خوش خبر باشي

به مقدسات قسم، پاشین دوستان پاشین چه نشستین، تدارک ویزا و بلیط و تور و بستن چمدون و ببینین، بساط هورا داره جور میشه، خدایا شکرت.......

به يه ضرب ها مي دن ولي بقيه چي كه يا كلير شدنو نگرفتن يا هنوز كلير نشدن. چون من كه بودم به يه ضرب ها دادن به ماها كه كلير شده بوديم ندادن.
ايشون يه ضرب بودن؟
نه خیر ایشون ردی بودن و همسرشون AP, مصاحبه شون هم اوایل فروردین بوده، پیش بینی من اینه که به زودی سیل کلیرها شروع میشه، اگه آقا فرشاد ذوقم رو کور نکنه....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-04 ساعت 14:46)shirin_n نوشته:  نمیدونم چه بلایی داره سر زندگیم میاد فقط نشستم و از دور دارم نگاه میکنم و دعا میکنم ختم به خیر بشه کاش مملکت خودم خوب بود و نیازی نبود واسه رفتن پرپر بزنم خدا جونم دل همه بچه ها رو شاد کن

دقیقا مثل من . یه گوشه نشستم دارم به بازی روزگار توی زندگیم نگاه می کنم !!!انگار ناف بعضی ها رو با صبر و انتظار کشیدن بریدن . نمی دوونم جکمت چیه چقد دیگه خدا می خواد صبر ما رو امتجان کنه .
فقط و فقط دعا می کنم آخر این داستان طوری تموم شه که بگیم خدایااااا واقعا ارزش صبر کردن و داشت .

به امید کلیر شده تک تک مون .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
به نظرتون چند وقت بعد مصاحبه ایمیل بزنم، پیگیری AP رو بکنم؟ با توجه به زمان محدود پیش رو. هفته پیش رفتم مصاحبه
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: mahan1331 ، nedaba ، soli asali ، majid_eng ، کیانوش2 ، mehrzad2013
(2014-08-04 ساعت 16:08)farshadm999 نوشته:  [quote='sonyz2' pid='530039' dateline='1407151372']
یه خبر خوب........
همین الان از دوستانم در ابوظبی مسج داد که خودش و دخترش ویزا گرفتن، عین متنش اینه" ویزا اومده، به همه هم می رسه".....هورااااااااااا

ویزا اومده به همه هم می رسه؟؟!!
چند کیلو آوردن؟ هیجان رده نشو دوست من.
[/quoteدوست عزیز اول اون آدمک ها ی امضاتو ن را به Big Grin تغییر بده ، مطمئن باش به اندازه کل بچه های منتظر سرا هست ، اگر هم به کسی نرسه اون هایی هستند که مهاجرسرایی نیستن Tongue
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: sonyz2 ، nedaba ، taleghani ، rezahoorjandi ، soli asali ، قصه گو ، کیانوش2 ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 16:14)sonyz2 نوشته:  یه خبر خوب........

مرسی دوست عزیز و ممنون از خبر خوبتون امیدوارم هرچه زودتر از خواب تابستونی بلند بشن و دست به کار بشن.

از همه دوستای خوبی که لطف کردن و به من رتبه دادن ممنونم. امیدوارم همه باهم تا چندماه دیگه ویزا توی پاس خورده یا رفته باشیم یا در تدارک رفتن باشیم.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-08-04 ساعت 12:51)سعید پ نوشته:  دوستان من فرم 9 سوالی رو براشون پنج شنبه ایمیل کرده بودم که جمعه جواب ایمیلم رو دادن و آپدیت شدم. همون جمعه متوجه شدم که یکی از مقالاتی که ارسال کرده بودم چاپ شده بوده، بنابراین بهشون ایمیل زدم و گفتم که این مقاله هم هست...شنبه و یکشنبه هم که تعطیل بود، امروز ایمیل زدن که اکی، اما چرا دوباره آپدیت نشدم؟

بله
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali
(2014-08-04 ساعت 16:09)قصه گو نوشته:  گل چين نمي كنم ، راندوم سايت منتظر سراستBig Grin
قبل از كلير شدنم به ندرت اسم خودم ميومد ولي اسم بعضي از دوستان دو سه بار پشت سر هم ميومدTongue
قصه گو جان،رندم مهاجرسرا تا حالا فقط 1 بار اسم من رو تو دعاهای شما آورده که اونم فقط خودم کلیر شدم و همسرم نشد. یکی از چیزهایی هم که منتظرشم اینه که رندم مهاجرسرا که متاسفانه عدالتی هم نداره و معلوم نیست بر چه اساسه بالاخره کی برام آرزوی کلیر شدن می کنه.امیدوارم همگی عزیزان منتظر زودتر کلیر بشن.و دوستای خوبی مثل شما که کلیر شدین و هنوز هم میاین اینجا و امید میدین همیشه شاد باشین که دل ما ها رو شاد می کنین.پارسال این موقع ها منتظر اولین بولتن بودیم.حالا پوستمون کلفت شده اینقدر که اخبار ضد و نقیض شنیدیم.این روزها هم مثل باقی روزها می گذره،امیدوارم روزهای شیرین و شادی در انتظار همه باشه و همه مون به رویاهایی که تمام این مدت در سر داشتیم برسیم.حتی به زیباییهایی بیشتر از رویاهامون.
سلام دوستان میدونم جای سوالم اینجا نیست ولی خب تجربه شما بیشتره
من فرم انلاین را پر کردم و فرستادم ولی دوتامشکل دارم ایا لازم هست درخواست بدم فرم را باز کنند؟
1 ادرسی که در آمریکا دادم یک ویرگول جابجا گذاشتم و یک حرف اشتباه نوشتم
2 من هنرستان خوندم و یادم رفت سالی که اول دبیرستانم را خوندم وارد کنم یعنی دیپلمم را 2 ساله نوشتم
مرسی اگه میشه کمک کنید
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 16:29)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 16:09)قصه گو نوشته:  گل چين نمي كنم ، راندوم سايت منتظر سراستBig Grin
قبل از كلير شدنم به ندرت اسم خودم ميومد ولي اسم بعضي از دوستان دو سه بار پشت سر هم ميومدTongue
قصه گو جان،رندم مهاجرسرا تا حالا فقط 1 بار اسم من رو تو دعاهای شما آورده که اونم فقط خودم کلیر شدم و همسرم نشد. یکی از چیزهایی هم که منتظرشم اینه که رندم مهاجرسرا که متاسفانه عدالتی هم نداره و معلوم نیست بر چه اساسه بالاخره کی برام آرزوی کلیر شدن می کنه.امیدوارم همگی عزیزان منتظر زودتر کلیر بشن.و دوستای خوبی مثل شما که کلیر شدین و هنوز هم میاین اینجا و امید میدین همیشه شاد باشین که دل ما ها رو شاد می کنین.پارسال این موقع ها منتظر اولین بولتن بودیم.حالا پوستمون کلفت شده اینقدر که اخبار ضد و نقیض شنیدیم.این روزها هم مثل باقی روزها می گذره،امیدوارم روزهای شیرین و شادی در انتظار همه باشه و همه مون به رویاهایی که تمام این مدت در سر داشتیم برسیم.حتی به زیباییهایی بیشتر از رویاهامون.

این لیست رندوم قصه گوی عزیز به من که خیلی روحیه میده حالا میخواد اسمم توش باشه یا نه. جالب اینه که این لیست در تمام ساعات شبانه روز وقتی سرمون شلوغه و کار داریم داره برای هممون آرزوی موفقیت میکنه.
ممنون از قصه گوی عزیز که این آرزوهارو بهمون یادآوری می کنه و از سولی عزیز که به سایت یاد داده برامون آرزو کنه. Big Grin
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
آقا من دیگه قاطی کردم همین امروز ویزای جدید گرفتم برای امارات و بلیط قطر ایرویز برای آخر نوامبر به لاس وگاس به مبلغ 5640000 تومان.... اصلا نگرفتن ویزا خر است...............
(2014-08-04 ساعت 16:38)rainolf نوشته:  آقا من دیگه قاطی کردم همین امروز ویزای جدید گرفتم برای امارات و بلیط قطر ایرویز برای آخر نوامبر به لاس وگاس به مبلغ 5640000 تومان.... اصلا نگرفتن ویزا خر است...............

ها ها ها ها Smile) ایول خیلی خوب اومدی. حالم جا اومد . دمت گرم
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، rbrb-2015 ، marsein ، nedaba ، قصه گو ، کیانوش2 ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 16:38)rainolf نوشته:  آقا من دیگه قاطی کردم همین امروز ویزای جدید گرفتم برای امارات و بلیط قطر ایرویز برای آخر نوامبر به لاس وگاس به مبلغ 5640000 تومان.... اصلا نگرفتن ویزا خر است...............

اولا که دم شما گرم،Cool
ثانیا که واسه دو نفر این مبلغ دیگه ،نه؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، marsein ، nedaba ، قصه گو ، کیانوش2 ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 16:14)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 16:08)azri نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 16:02)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 15:54)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 15:52)sonyz2 نوشته:  یه خبر خوب........

جدأ؟؟؟؟؟؟؟واي خداي من.....خوش خبر باشي

به مقدسات قسم، پاشین دوستان پاشین چه نشستین، تدارک ویزا و بلیط و تور و بستن چمدون و ببینین، بساط هورا داره جور میشه، خدایا شکرت.......

به يه ضرب ها مي دن ولي بقيه چي كه يا كلير شدنو نگرفتن يا هنوز كلير نشدن. چون من كه بودم به يه ضرب ها دادن به ماها كه كلير شده بوديم ندادن.
ايشون يه ضرب بودن؟
نه خیر ایشون ردی بودن و همسرشون AP, مصاحبه شون هم اوایل فروردین بوده، پیش بینی من اینه که به زودی سیل کلیرها شروع میشه، اگه آقا فرشاد ذوقم رو کور نکنه....

سرور مایی من الان خر کیف شدم
بزسم خونه امصامو به حالت خوشحال تغییر میدم. . Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، کیانوش2
کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، AB2014، bahram2014، EmJay، eng.civil.81، farshadm999، hamed.us، I2AFSHIN، mahichmanegah، mattin، mikahak66، Moamma111، m_nikparvaz، reza ali3242، REZAMBI، sakh، sheida999، sonyz2، Touraj2014، مامان خانم، نام کاربری somi، zaaraa، آلیس-1980، رازین، عراقی، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان

خدایا هممون منتظریم
دعا میکنم خدا دل تک تکتون و شاد کنه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
اطلاعیه مهم مهم.....

از دوستانی که تا این لحظه به من رتبه ندادن خواهشمندم هر چه سریعتر اقدام کنند... ما هم از خجالتشون در میاریم
شاعر میگه از این دست که رتبه بدی. از اون دست ویزا میگیری .... Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان