کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
این اتفاق به صورت حجیم فقط برای 2013 اتفاق افتاد شما نگران نباشید.ان شاله همه شما کلیر میشید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان این نظر شخصی خودمه : من فکر میکنم این اییمیل زدنها نه تنها سودی نداره بلکه ممکنه اونا این حجم زیاد اییمیلهای دریافتی رو یه حرکت سیستماتیک بدونن و فک کنن یه اراده دیگه ای پشتش هست . شاید ایمیلی در کار نباشه بهتر باشه . از ما که داره میگذره حداقل برای بچه های 2015.

راستی ما خیلی وقته آپدیت نشدیم . یه دقیقه به احترام ما سکوت کنید.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: sad_sad ، nedaba ، ramin5589 ، قصه گو ، A_A ، reasonable ، EmJay ، soli asali ، mahan1331 ، farzadsj2
نمیدونم چه بلایی داره سر زندگیم میاد فقط نشستم و از دور دارم نگاه میکنم و دعا میکنم ختم به خیر بشه کاش مملکت خودم خوب بود و نیازی نبود واسه رفتن پرپر بزنم خدا جونم دل همه بچه ها رو شاد کن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-08-04 ساعت 14:46)shirin_n نوشته:  نمیدونم چه بلایی داره سر زندگیم میاد فقط نشستم و از دور دارم نگاه میکنم و دعا میکنم ختم به خیر بشه کاش مملکت خودم خوب بود و نیازی نبود واسه رفتن پرپر بزنم خدا جونم دل همه بچه ها رو شاد کن

شیرین قشنگم میدونم گاهی ادم واقعا کم میاره اما لحظه هایی که نا امیدی درونت رخنه کرده و عرصه بهت تنگ میشه یه اهنگ مهیج بزار وشروع به رقصیدن کن در همون لحظه رویا هات میان جلوت و درحالیکه احساس عالیی پیدا میکنی فکرت عوض میشه و باعث میشه امیدوارتر جلو بریم .به امید روزهای شاد وعالی .هی یو منتظر زنگم باش بیستمBig Grin
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-04 ساعت 12:52)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Nazanin samadi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nazanin fatemi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امیرفرزان55» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «srt» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hadi472» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «k98k» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)siavash877» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «marsein» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میترا» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sina2652» عزیزღღღ

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «جاروي خاله سارا» عزیزღღღ
سلام قصه گو یکبار نشد قرعه خوش شانسی شما شامل حال من شود یعنی بدون درخواست خودم Wink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-08-04 ساعت 14:59)shiva.usa نوشته:  [quote='shirin_n' pid='530011' dateline='1407147366']
نمیدونم چه بلایی داره سر زندگیم میاد فقط نشستم و از دور دارم نگاه میکنم و دعا میکنم ختم به خیر بشه کاش مملکت خودم خوب بود و نیازی نبود واسه رفتن پرپر بزنم خدا جونم دل همه بچه ها رو شاد کن

شیرین قشنگم میدونم گاهی ادم واقعا کم میاره اما لحظه هایی که نا امیدی درونت رخنه کرده و عرصه بهت تنگ میشه یه اهنگ مهیج بزار وشروع به رقصیدن کن در همون لحظه رویا هات میان جلوت و درحالیکه احساس عالیی پیدا میکنی فکرت عوض میشه و باعث میشه امیدوارتر جلو بریم .به امید روزهای شاد وعالی .هی یو منتظر زنگم باش بیستمBig Grin
[/qu
وای چرا این طوری فکر میکنید یا میدن یا نمیدن ، اگر دادن میریم ندادن نمیریم ، اگر یکی مون تونست بره ، 3 ماه میره برمیگرده برای اون یکی اقدام میکنه این که دیگه نگرانی نداره خوش بین باش همه ما ها کلیر میشیم Big Grin
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-04 ساعت 13:39)قصه گو نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 13:34)امین 13 نوشته:  سلام دوستان
من دیروز ایمیل زدم برا تعیین وقت دریافت ویزا ، امروز آپدیت شدم ولی جوابی بهم ندادن.
امين عزيز واقعاً كلير شدي؟ خدارو صد هزار بار شكرRolleyes. كاشكي همه شروع كنن به ايميل فرستادن.

مگر وقتی کلیر شدین نباید فورا برین واسه گرفتن ویزا؟؟؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
(2014-08-04 ساعت 14:59)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 14:46)shirin_n نوشته:  نمیدونم چه بلایی داره سر زندگیم میاد فقط نشستم و از دور دارم نگاه میکنم و دعا میکنم ختم به خیر بشه کاش مملکت خودم خوب بود و نیازی نبود واسه رفتن پرپر بزنم خدا جونم دل همه بچه ها رو شاد کن

شيوا جوني حتما عزيزم دوست دارم زياد
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: miladfr12 ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، nasim ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba ، pari pari
چگونگی استفاده از عبارات تاکیدی
1.حداقل روزی سه بار هر عبارت را تکرار کن .بهترین موقع اول صبح .وسط روز وقبل از خوابیدن است
2استفاده از تعداد کمتر عبارات تاکیدی عمیق
3.عبارت خود را با صدای بلند بگو .اگر نخواستی می توانی ارام در دلت بگویی
4.چشمانت را ببند وهر چه در غالب عبارت می گویی.مجسم کن
5.صداها را بشنو .محیط را حس کن افراد را ببین حال وهوای محیط رادر خودت
ایجاد کن
6.احساسی را که در موقع رسیدن به هدفی در تو ایجاد میشود حس کن
هر چه احساسات تو قوی تر باشد تاثیر ان هم قدرتمند تر است
ذهنیت خود را روی هر انچه بگذاری عاقبت همان را به دست می اوری
تجسم یعنی خیال پردازی توام با هدف ومقصود
تصویری ذهنی از خودت در حال موفقیت وبه صورتی محو نشدنی .به ذهن
بیاوران را در ذهنت حک کن .این تصویر را محکم حفظ کن وهرگز نگذار بی رنگ
شود ذهن تو دنبال این است که عکس تو را چاپ کند
این دنیا صرفا حکم بوم را برای قوه ی تخلیل ما دارد......
‎چگونگی استفاده از عبارات تاکیدی
1.حداقل روزی سه بار هر عبارت را تکرار کن .بهترین موقع اول صبح .وسط روز وقبل از خوابیدن است
2استفاده از تعداد کمتر عبارات تاکیدی عمیق
3.عبارت خود را با صدای بلند بگو .اگر نخواستی می توانی ارام در دلت بگویی
4.چشمانت را ببند وهر چه در غالب عبارت می گویی.مجسم کن
5.صداها را بشنو .محیط را حس کن افراد را ببین حال وهوای محیط رادر خودت
ایجاد کن
6.احساسی را که در موقع رسیدن به هدفی در تو ایجاد میشود حس کن
هر چه احساسات تو قوی تر باشد تاثیر ان هم قدرتمند تر است
ذهنیت خود را روی هر انچه بگذاری عاقبت همان را به دست می اوری
تجسم یعنی خیال پردازی توام با هدف ومقصود
تصویری ذهنی از خودت در حال موفقیت وبه صورتی محو نشدنی .به ذهن
بیاوران را در ذهنت حک کن .این تصویر را محکم حفظ کن وهرگز نگذار بی رنگ
شود ذهن تو دنبال این است که عکس تو را چاپ کند
این دنیا صرفا حکم بوم را برای قوه ی تخلیل ما دارد......‎
(2014-08-04 ساعت 15:03)miladfr12 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 12:52)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Nazanin samadi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nazanin fatemi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امیرفرزان55» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «srt» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hadi472» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «k98k» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)siavash877» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «marsein» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میترا» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sina2652» عزیزღღღ

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «جاروي خاله سارا» عزیزღღღ
سلام قصه گو یکبار نشد قرعه خوش شانسی شما شامل حال من شود یعنی بدون درخواست خودم Wink
قرعه كشي نيست كه گلچين ميكنه ما هم تا حالا انتخاب نشديم. همينجا هم مراحل اداري داره
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: reasonable ، miladfr12 ، قصه گو ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba ، majid_eng ، siavash877
یه خبر خوب........
همین الان از دوستانم در ابوظبی مسج داد که خودش و دخترش ویزا گرفتن، عین متنش اینه" ویزا اومده، به همه هم می رسه".....هورااااااااااا
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-04 ساعت 15:52)sonyz2 نوشته:  یه خبر خوب........
همین الان از دوستانم در ابوظبی مسج داد که خودش و دخترش ویزا گرفتن، عین متنش اینه" ویزا اومده، به همه هم می رسه".....هورااااااااااا

جدأ؟؟؟؟؟؟؟واي خداي من.....خوش خبر باشي
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، arffx ، قصه گو ، soli asali ، mizan ، mahan1331 ، m_nikparvaz ، nedaba ، kamranh ، hamid_fs3 ، pari pari ، reasonable
(2014-08-04 ساعت 15:54)برسام٤ نوشته:  

به مقدسات قسم، پاشین دوستان پاشین چه نشستین، تدارک ویزا و بلیط و تور و بستن چمدون و ببینین، بساط هورا داره جور میشه، خدایا شکرت.......
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-04 ساعت 16:02)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 15:54)برسام٤ نوشته:  

به مقدسات قسم، پاشین دوستان پاشین چه نشستین، تدارک ویزا و بلیط و تور و بستن چمدون و ببینین، بساط هورا داره جور میشه، خدایا شکرت.......

به يه ضرب ها مي دن ولي بقيه چي كه يا كلير شدنو نگرفتن يا هنوز كلير نشدن. چون من كه بودم به يه ضرب ها دادن به ماها كه كلير شده بوديم ندادن.
ايشون يه ضرب بودن؟
تشکر کنندگان: hamed.us ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba ، USA2014
گل چين نمي كنم ، راندوم سايت منتظر سراستBig Grin
قبل از كلير شدنم به ندرت اسم خودم ميومد ولي اسم بعضي از دوستان دو سه بار پشت سر هم ميومدTongue
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان