کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-04 ساعت 21:50)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 21:09)rainolf نوشته:  آقا کسی میدونه این افرادی که یکدفعه این وقت سال با آی دی های جدید پیداشون شده و در پستهای اول یا دومشون دارن با جزئیات در مورد آپ شدن و .... میپرسن چه کسانی هستن و تا حالا کجا بودن؟؟؟؟

دوست من
چه اهمیتی داره که اینا کیا هستن؟ مگه ما اینجا این همه وقت که اینجاییم از هویت هم باخبریم؟
تنها رسالت ما اینجا کمک کردن به دیگرانه.
شاید این دوستان تازه وارد مرحله کلیرنس شدن یا شاید فقط خواننده بودن.
مهم اینه که سوال دارن و وظیفه ماهایی که ادعا میکنیم اطلاعات داریم اینه که اون اطلاعات رو در اختیار کسانی بزاریم که بهش نیاز دارن.
بیایم دوستی رو از همین فضای مجازی شروع کنیم که این خودش تمرینیه برای دوستی تو دنیای واقعی.
شاد باشین و روان مثل رود.
راستش رفتم بهتون یک رتبه ناقابل بدم، ولی ضد حال زد و گفت که شما نمی‌توانید به دیگران رتبه بدهید چون خودتان رتبه کافی ندارید.
البته نه به تلافی رتبه ای که بهم دادین، بلکه بخاطر رسالتتون که واقعا کاش من خودم روحیه ی شما رو داشتم. لذت بردم
پروردگار شادت کنه دوست من
Cool
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-04 ساعت 22:08)morteza-dm نوشته:  درود
افیسر رو برگه آبی گفت سایت زیر رو چک کنید حالا کجای این سایت رو باید کیس رو چک کرد ؟
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html

باید اینجا رو چک کنین www.abudhabiivo.net
تشکر کنندگان: morteza-dm ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-04 ساعت 22:46)AB2014 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 22:08)soli asali نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 22:00)AB2014 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان

سولی میشه آپدیتاتو بذاری؟ آخرین آپدیت من 3 جولای بوده البته این 22 جولای بدلیل ایمیل بود. کلا امضاتو توضیح میدی ؟

16 اپریل - 8 حولای - و 4 آگست

سربازی؟ کار دولتی؟ نقص پرونده؟
کار دولتیه خفن Big Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pari ، ffrfar ، USA2014 ، Sara_lphmkf ، hadi472 ، reasonable ، کیانوش2 ، nasim ، lighter ، azadeh2014 ، milad 68 ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، پدی
گیری افتادیما
زندانم که بخان بندازن آدمو میگن چن سال باید منتظر بمونی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-04 ساعت 23:01)p.fereidouni نوشته:  سلام دوستان
تو سایته ارمنستان چیزی خوندم که نگرانم کرد البته خوب متوجه نشدم این یعنی به تعداد کسایی که تا آخر سپتامبر مصاحبه دارن ویزا مونده؟ یعنی اگه اونا منصرف شن یا حضور پیدا نکنن یا ap بخورن ویزای اونا ممکنه به من و شمایی که تو صفیم برای ap برسه؟
ایا همین طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا جوابمو بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب دوست عزیز اگر به تاپیک انالیز فایل سیس سر بزنین جواب تون رو میگیرین
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
خواهش میکنم یکی جوابمو بده Sad
سلام دوستان
تو سایته ارمنستان چیزی خوندم که نگرانم کرد البته خوب متوجه نشدم این یعنی به تعداد کسایی که تا آخر سپتامبر مصاحبه دارن ویزا مونده؟ یعنی اگه اونا منصرف شن یا حضور پیدا نکنن یا ap بخورن ویزای اونا ممکنه به من و شمایی که تو صفیم برای ap برسه؟
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-04 ساعت 23:02)soli asali نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 22:46)AB2014 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 22:08)soli asali نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 22:00)AB2014 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان

سولی میشه آپدیتاتو بذاری؟ آخرین آپدیت من 3 جولای بوده البته این 22 جولای بدلیل ایمیل بود. کلا امضاتو توضیح میدی ؟

16 اپریل - 8 حولای - و 4 آگست

سربازی؟ کار دولتی؟ نقص پرونده؟
کار دولتیه خفن Big Grin

شرط میبندم آخرین آپدیت قبل از کلیر رو خوردی. برو حالشو ببر
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
(2014-08-04 ساعت 23:05)p.fereidouni نوشته:  خواهش میکنم یکی جوابمو بده Sad
سلام دوستان

اون جمله یعنی برای تمام کسانی که تا اون موقع مصاحبه شدن یا میشن ویزا هست. بعبارتی اگه مصاحبه رفتی باید امیدوار باشی. تحلیل فایل سیس هم میگه امسال اندازه ای که میتونن ویزا بدن مصاحبه کردن. نگران نباش
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تازه رسیدم خونه گفتم چک کنم ببینم خبری شده یا نه.کلی خوشحال شدم12 صفحه به سایت اضافهشه بود ولی هر چی خوندم دیدم هیچ خبری نیستTongue البته جای خوشحالی داره که حداقل یه نفر اپدیت شده.هوراااBig Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، medexk ، shiva.usa ، maryam_ros ، nasim ، lighter ، hamid_fs3 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، pari pari
مطلب ارائه شده نه تنها منفی و نگران کننده نیس، بلکه قدری هم امید بخشه که در سقف ویزا ها و تعداد ویزای پیش بینی شده در مناطق مختلف، تعداد ویزا برای تازه مصاحبه شوندگان نیز دیده شده و ویزاها رو بدون احتساب مصاحبه های جدید به پایان نرسوندن
اما اگه کسی مصاحبه نره، با توجه به محدودیت وقت، ویزاش دچار مشکل میشه
در خصوص AP، همچین چیزی نیست که اگه AP بخوره، ویزاش رو میدن به سایرین
خودش ممکنه کلیر بشه
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-04 ساعت 23:05)lida55 نوشته:  

خوب دوست عزیز اگر به تاپیک انالیز فایل سیس سر بزنین جواب تون رو

آخه اونجا نوشته که سهمیه ایران 3500 تاست در صورتی که کسی نمیدونه امسال چند تا سهمیه داریم این 3500 تا حداکثر سهم هر منطقه است مگه نه؟ تو اون تاپیک حدس زده که حتما 3500 یا بیشتر سهم داریم در صورتی که هنوز معلوم نیست و اونها خودشون اعلام کردن که سهمیه تمام شده و .... به اندازه کسایی که مصاحبه قراره برن ویزا مونده؟؟ این طور نیست؟

(2014-08-04 ساعت 23:09)EmJay نوشته:  [quote='p.fereidouni' pid='530240' dateline='1407177070']
سلام دوستان
مطلب ارائه شده نه تنها منفی و نگران کننده نیس، بلکه قدری هم امید بخشه که در سقف ویزا ها و تعداد ویزای پیش بینی شده در مناطق مختلف، تعداد ویزا برای تازه مصاحبه شوندگان نیز دیده شده و ویزاها رو بدون احتساب مصاحبه های جدید به پایان نرسوندن
اما اگه کسی مصاحبه نره، با توجه به محدودیت وقت، ویزاش دچار مشکل میشه
در خصوص AP، همچین چیزی نیست که اگه AP بخوره، ویزاش رو میدن به سایرین
خودش ممکنه کلیر بشه

مرسی عزیزم از جوابت یک کم قانع شدم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، pari pari
ممنون از دوستی که با ما تازه واردها باگرمی برخورد کرد باز هم ممنون ..لطفا بگید الان همسرم اپ خورده این علامت خوبی.یعنی به زودی ویزا می گیره
(2014-08-04 ساعت 23:08)AB2014 نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 23:05)p.fereidouni نوشته:  خواهش میکنم یکی جوابمو بده Sad
سلام دوستان

اون جمله یعنی برای تمام کسانی که تا اون موقع مصاحبه شدن یا میشن ویزا هست. بعبارتی اگه مصاحبه رفتی باید امیدوار باشی. تحلیل فایل سیس هم میگه امسال اندازه ای که میتونن ویزا بدن مصاحبه کردن. نگران نباش

مرسی عزیزم
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، AB2014 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-04 ساعت 23:13)ارشا نوشته:  ممنون از دوستی که با ما تازه واردها باگرمی برخورد کرد باز هم ممنون ..لطفا بگید الان همسرم اپ خورده این علامت خوبی.یعنی به زودی ویزا می گیره

دوستم برای اینکه بتونیم دقیق بهتون پاسخ بدیم، باید امضاتون رو درست کنید گه حداقل بدونیم شماره کیستون چه حدودیه و کی مصاحبه رفتین
ولی به هر صورت آپ خوردن علامت خوبیه نه علامت کلیر شدن، بلکه اینکه پرونده شما رها نشده و داره روش کار میشه
البته اگه خیلی وقته مصاحبه رفتین، می تونه علامت مثبت تری باشه. چون تازه مصاحبه شده ها همون اول 3 تا 4 بار آپ میشن که اونم نشانه ی خوبیه
به هر صورت آپ شدن نشون میده، پروندتون زنده است و این همیشه خوبه
موفق باشین
سلام دوستان ، یادتونه ۵ شنبه آخر وقت و جمعه ساعت اولیه صبح یه پیام گذشتم که از سفارت یه ایمیل اومده که خطاب به خانومم که چون شما گواهی پایان تحصیلات نداری و مدارکی هم در رابطه با تجربه‌ کاری ارائه ندادی پس درخواست ویزای شما مورد قبول نیست ،، و این در حالی‌ بود که خانم و دخترم روز مصاحبه طبق گفته آفیسر میتونستند ویزا بگیرن و فقط من احتیاج به طی‌ شدن AP داشتم و ضمن اینکه مدارک دیپلم همسرم رو هم همون روز همراه بقیه مدارک ارائه دادیم . به هر حال همون روز جمعه به توصیه دوستان مهاجرسرا یه میل بهشون زدم ، توضیح دادم و یه کپی از دیپلم و ترجمشو هم براشون همراه میل فرستادم ، از اون روز تا الان هممون ۲ بار آپدیت شدیم اما امروز دوباره یه میل از اونها اومد و دقیقا همون متن قبلی‌ رو واسم فرستادند ، منم دوباره یه ایمیل زدم و همون داستان قبلی‌ ،، حالا منتظرم تا فردا ساعت ۱۵ ، تاا بتونم بهشون زنگ بزنم و تلفنی صحبت کنم

کسی‌ میدونه موضوع از چه قراره و آیا کسی‌ تا حالا مورد مشابه داشته ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: Hassan2014 ، rainolf ، zepehr ، reasonable ، پدی ، soli asali ، Ehsan171 ، exxedus ، nedaba ، قصه گو ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان