کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-05 ساعت 00:09)hamedsafari نوشته:  یک سوال دیگه هم داشتم که دوس دارم با دوستان در این مورد بحث کنیم!!!
تا چه حدی وکیل میتونه به روند پرونده شما و کاهش زمان کلیر شدن تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان نظر بدن متشکر میشم

دوست گرامی
با سلام
در مورد وکیل به نظر شخصی من هیچ درصد، چون پروسه لاتاری یک سیستم از پیش تعریف شده است و از دست هیچ عنصر خارج از سیستمی هم کاری بر نمیاد.
حتی از دست خود ما که ذینفع هستیم هم بعد از مصاحبه دیگه کاری بر نمیاد.
موفق باشید
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Hassan2014 ، Sara_lphmkf ، manamilad ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، S.gh
یک سوال خیلی ضایع... ShyRolleyes
ما مدیکال اولمون 15 مارچ بود، اگه تصمیم داشته باشیم قبل 15سپتامبر بریم امریکا (البته اگه زودتر ویزاهه رو دادن ایشالا) دیگه تمدید مدیکال که نمیخواد، نه؟چون من واقعا حوصله ی اون بیمارستان مسخره شونو ندارم، بخصوص صف رادیولوژیش... RolleyesRolleyes
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، sonyz2 ، m_nikparvaz ، nedaba ، قصه گو ، arash1392 ، pari pari ، hadi472 ، lighter ، zepehr
(2014-08-04 ساعت 23:31)rainolf نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 23:23)atial نوشته:  سلام دوستان ، یادتونه ۵ شنبه آخر وقت و جمعه ساعت اولیه صبح یه پیام گذشتم که از سفارت یه ایمیل اومده که خطاب به خانومم که چون شما گواهی پایان تحصیلات نداری و مدارکی هم در رابطه با تجربه‌ کاری ارائه ندادی پس درخواست ویزای شما مورد قبول نیست ،، و این در حالی‌ بود که خانم و دخترم روز مصاحبه طبق گفته آفیسر میتونستند ویزا بگیرن و فقط من احتیاج به طی‌ شدن AP داشتم و ضمن اینکه مدارک دیپلم همسرم رو هم همون روز همراه بقیه مدارک ارائه دادیم . به هر حال همون روز جمعه به توصیه دوستان مهاجرسرا یه میل بهشون زدم ، توضیح دادم و یه کپی از دیپلم و ترجمشو هم براشون همراه میل فرستادم ، از اون روز تا الان هممون ۲ بار آپدیت شدیم اما امروز دوباره یه میل از اونها اومد و دقیقا همون متن قبلی‌ رو واسم فرستادند ، منم دوباره یه ایمیل زدم و همون داستان قبلی‌ ،، حالا منتظرم تا فردا ساعت ۱۵ ، تاا بتونم بهشون زنگ بزنم و تلفنی صحبت کنم

کسی‌ میدونه موضوع از چه قراره و آیا کسی‌ تا حالا مورد مشابه داشته ؟

تا بحال همچین موردی نداشتیم یا لا اقل من یادم نمیاد. به نظرم تماس بگیرید و اگر حل نشد یک ترجمه از مدارکتون به همراه ریز نمرات رو حضوری براشون ببرید.... شوخی نگیرید این جریان رو به امید خدا حل میشه.....

منهم با نظر rainolf عزیز موافقم چون احتمال میدم مدارک تحصیلی شما الان بهر دلیلی تو پرونده موجود نیست(و احتمالا روز مصاحبه بوده) که این ایمیلها میاد اگه یه نقص مدرک معمولی بود بهتون میگفتن موقع کلیر شدن بیارید اما این مدرک تعیین کننده اینه که شما واجد شرایط گرفتن ویزا هستید یا نه،از طرفی باید اصل ترجمه دیپلم تو پرونده تون باشه و احتمالا با ایمیل حل نمیشه بنابراین هرچه سریعتر اقدام کنید.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: atial ، azadeh2014 ، soli asali ، rainolf ، nedaba ، قصه گو ، pari pari ، lighter
دوست خوبم ممنون از جوابتو .گیس نامبر ما حدود 6000 بود ..18 خرداد مصاحبه داشتیم .من ودو فرزندم ویزا گرفتیم ولی همسرم گلیرنس خورد .شغل همسر ازاد چند روز پیش ایمیل زدم وامروز جواب دادن که درحال بررسی هست وزمان معلومی نداره. بعد شب دیدم اپ شده.بازم ممنون که امید دادید

دوست خوبم ممنون از جوابتو .گیس نامبر ما حدود 6000 بود ..18 خرداد مصاحبه داشتیم .من ودو فرزندم ویزا گرفتیم ولی همسرم گلیرنس خورد .شغل همسر ازاد چند روز پیش ایمیل زدم وامروز جواب دادن که درحال بررسی هست وزمان معلومی نداره. بعد شب دیدم اپ شده.بازم ممنون که امید دادید
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، پدی ، soli asali ، rainolf ، m007 ، m_nikparvaz ، nedaba ، قصه گو ، hadi472 ، aaraam ، lighter ، zepehr
(2014-08-05 ساعت 00:05)hamedsafari نوشته:  سلام
دوستان میتونید کمکی در حقم کنید؟
من تو سایت سیس اپ خوردم توضیح اینکه دو بار اپدیت شدم یکی روز مصاحبه یکی سه روز بعدش ولی هر دوتا اپدیتو با تاخیر چند روزه تو سایت دیده شد!!!!
حالا سوالم اینجاس تو سایت ابوظبی کیس منو نمیشناسه متاسفانه!!و مینویسه:
No information has been found about the application number you entered
چاره چیه؟؟؟؟؟
چه متن ایمیلی رو بزنم؟؟؟؟
اصلا!!ایمیل بزنم یا از cantact us خود سایت اقدام کنم و چه طور؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان
دوستان این قضیه رو چه طور حل کنم؟

(2014-08-05 ساعت 00:14)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:09)hamedsafari نوشته:  یک سوال دیگه هم داشتم که دوس دارم با دوستان در این مورد بحث کنیم!!!
تا چه حدی وکیل میتونه به روند پرونده شما و کاهش زمان کلیر شدن تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست گرامی
با سلام
در مورد وکیل به نظر شخصی من هیچ درصد، چون پروسه لاتاری یک سیستم از پیش تعریف شده است و از دست هیچ عنصر خارج از سیستمی هم کاری بر نمیاد.
موفق باشید
شاید قوانینی داشته باشه که تبصره هاش کارساز باشه و ما بی اطلاع؟؟؟
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
ببخشید من نمی دونم امضا درست کنم یعنی چی? ممنون که با حوصله جواب میدید
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، zepehr
ببخشید من نمی دونم امضا درست کنم یعنی چی? ممنون که با حوصله جواب میدید خ
تشکر کنندگان:
به امید فردا، شب همگی بخیر دوستان. اون دوتا آپدیت دوستامون هم مبارک و به فال نیک میگیریم. امیدوارم تو همین روزا اینجارو پر از شادی ببینیم و من به همراه دوستان جنوبی اینجارو براتون میترکونیم :-D :-D
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، pari pari ، lighter
(2014-08-05 ساعت 00:31)ارشا نوشته:  ببخشید من نمی دونم امضا درست کنم یعنی چی? ممنون که با حوصله جواب میدید خ

ارشا جان باید تعداد ارسالهای شما به 10 برسه بعد میتونید امضاء درست کنید...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، رامین اهوازی ، pari pari ، lighter ، zepehr
(2014-08-05 ساعت 00:22)hamedsafari نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:05)hamedsafari نوشته:  سلام
دوستان میتونید کمکی در حقم کنید؟
من تو سایت سیس اپ خوردم توضیح اینکه دو بار اپدیت شدم یکی روز مصاحبه یکی سه روز بعدش ولی هر دوتا اپدیتو با تاخیر چند روزه تو سایت دیده شد!!!!
حالا سوالم اینجاس تو سایت ابوظبی کیس منو نمیشناسه متاسفانه!!و مینویسه:
No information has been found about the application number you entered
چاره چیه؟؟؟؟؟
چه متن ایمیلی رو بزنم؟؟؟؟
اصلا!!ایمیل بزنم یا از cantact us خود سایت اقدام کنم و چه طور؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان
دوستان این قضیه رو چه طور حل کنم؟

(2014-08-05 ساعت 00:14)amohammadi348 نوشته:  

دوست گرامی
با سلام
موفق باشید
شاید قوانینی داشته باشه که تبصره هاش کارساز باشه و ما بی اطلاع؟؟؟

در مورد سوال اولتون نظر خاصي ندارم به نظرم با سفارت مكاتبه كنيد بهتره
در مورد وكيل هم الان يك وكيل مجاني بهتون معرفي مي كنم كه بدون هيچ چشمداشتي توي اين پروسه كمكتون مي كنه
مهاجرسرا
دوست عزيز به نظر من و طي پست هايي كه اينجا خوندم هيچكس به اندازه مهاجرسرا بهتون نمي تونه كمك كنه و خارج از اين مراحلي كه قدم به قدم در اينجا براتون تعريف شده مطلب ديگه اي وجود نداره،
ضمنا من صنم خاصي هم با مهاجرسرا ندارم كه وقت فكر كني دارم طرفداري خاصي مي كنمWink تجربه اي كه بعد از قبول شدن در لاتاري در مهاجرسرا به دست اوردم نعمتي بوده برام
پس توصيه خواهرانه منو بپذير و هزينه اضافه انجام نده، تنها منتظر باش و از توصيه دوستان با تجربه استفاده كن، به شايعات توجه نكن و مطالب بدون منبع رو هم اصلا مطالعه نكن كه وقت شما گرفته شود، پست هاي نا اميدها را به هيچ وجه مطالعه نكن،
به اميد كلير شدن شما و همه دوستان مهاجرسرايي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: hamed.us ، soli asali ، azadeh2014 ، amohammadi348 ، manamilad ، exxedus ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، lighter
(2014-08-05 ساعت 00:31)ارشا نوشته:  ببخشید من نمی دونم امضا درست کنم یعنی چی? ممنون که با حوصله جواب میدید خ
ممنون که شرایط خودتون رو توضیح دادید.. صبر کنید ارسالهاتون که به 10 رسید به کنترل پنل کاربری برید و امضا درست کنید. موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، lighter
(2014-08-05 ساعت 00:08)reasonable نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان
سولی عزیز ، با دیدن پیامتون اشک خوشحالی در چشمانم جمع شد.
خدا رو شکر
انشاا.. فردا یه عالمه هورااااااااااااااااا داشته باشیم.

مرسی از شما و ما بقی دوستان ! Smile لطف دارید همتون نسبت به بنده !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-04 ساعت 22:03)پدی نوشته:  دوستان.بعداز شروع کلیر نس نکته ای که مهمه اینه که در اولین فرصت به سفارت مراجعه کنید.به هیچ عنوان با توجه به محدودیت زمان از پیک آپ استفاده نکنید.سال قبل خیلی از دوستان به همین علت دچار مشکل شدند

دقیقا
یک روز تاخیر عواقب سنگینی خواهد داشت چیزی که ما دچارش شدیم
باز بچه هایی که کلیر نشدن امیدی دارن
ولی الان کیس ما رو هواست مخصوصا که تاریخهای آپدیتمونم عجیبه 3 آپدیت که اولی و آخری تاریخ یکسانی دارن که به شک میندازه که نکنه پروندرو بستن
خلایه تا کیس نامبرو دیدین سریع بلیط بگیرین بره همون روز یا فرداش.....
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، کیانوش2 ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، pari pari ، soli asali ، lighter
(2014-08-05 ساعت 00:36)soli asali نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:08)reasonable نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان
سولی عزیز ، با دیدن پیامتون اشک خوشحالی در چشمانم جمع شد.
خدا رو شکر
انشاا.. فردا یه عالمه هورااااااااااااااااا داشته باشیم.

مرسی از شما و ما بقی دوستان ! Smile لطف دارید همتون نسبت به بنده !

سولي جون كلي تبريك عزيزم
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: nedaba ، گلپری ، pari pari ، soli asali ، lighter
(2014-08-05 ساعت 00:36)azadeh2014 نوشته:  
ممنون که شرایط خودتون رو توضیح دادید.. صبر کنید ارسالهاتون که به 10 رسید به کنترل پنل کاربری برید و امضا درست کنید. موفق باشید

آزاده جونم دلم برات يك ذره شدهTongue الان كه كامينگ سون بولتن ويزا اومد ياد قديما افتادم كه چقدر توي تايپيك بولتن هيجان داشتيم،
يادته وقتي اون ماه كه شما كارنت شدين چقدر دنبال آقاي محبت عزيز گشتيم، مي خواستيم ببينيم كارنت شدن يا نه
با اينكه خيلي نمي گذره از اون موقعه ها ولي فكر مي كنم خيلي خيلي وقت پيش اتفاق افتاده
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، manamilad ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، pari pari ، soli asali ، lighter ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان