موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی و ارزوی خبرهای خوش واسه همه،
ما فردا داریم میریم مصاحبه، واسمون دعا کنید.
2014as3xxx
2 نفر
استکهلم
دکتری
معافیت تحصیلی
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 22:10)shiva.usa نوشته: (2014-08-04 ساعت 21:23)پدی نوشته: (2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali p;)id='530120 نوشته: آپ شدم همین الان
چیزی نمونده.کمی صبر بیشتر.تا آخر این ماه کلیر میشید
پدی جان لطفا این عبارت جامانده از لاتاری ۲۰۱۳رو بردار.ممنونم [/size]
شیوای گرامی
اینکه توی امضات نوشتی ویزای یکضرب گرفتی یعنی اینکه ویزا خورده توی پاسپورتت؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 23:31)rainolf نوشته: (2014-08-04 ساعت 23:23)atial نوشته: سلام دوستان ، یادتونه ۵ شنبه آخر وقت و جمعه ساعت اولیه صبح یه پیام گذشتم که از سفارت یه ایمیل اومده که خطاب به خانومم که چون شما گواهی پایان تحصیلات نداری و مدارکی هم در رابطه با تجربه کاری ارائه ندادی پس درخواست ویزای شما مورد قبول نیست ،، و این در حالی بود که خانم و دخترم روز مصاحبه طبق گفته آفیسر میتونستند ویزا بگیرن و فقط من احتیاج به طی شدن AP داشتم و ضمن اینکه مدارک دیپلم همسرم رو هم همون روز همراه بقیه مدارک ارائه دادیم . به هر حال همون روز جمعه به توصیه دوستان مهاجرسرا یه میل بهشون زدم ، توضیح دادم و یه کپی از دیپلم و ترجمشو هم براشون همراه میل فرستادم ، از اون روز تا الان هممون ۲ بار آپدیت شدیم اما امروز دوباره یه میل از اونها اومد و دقیقا همون متن قبلی رو واسم فرستادند ، منم دوباره یه ایمیل زدم و همون داستان قبلی ،، حالا منتظرم تا فردا ساعت ۱۵ ، تاا بتونم بهشون زنگ بزنم و تلفنی صحبت کنم
کسی میدونه موضوع از چه قراره و آیا کسی تا حالا مورد مشابه داشته ؟
تا بحال همچین موردی نداشتیم یا لا اقل من یادم نمیاد. به نظرم تماس بگیرید و اگر حل نشد یک ترجمه از مدارکتون به همراه ریز نمرات رو حضوری براشون ببرید.... شوخی نگیرید این جریان رو به امید خدا حل میشه.....
متاسفانه ( البته واسه خودم ) اصلا در حال حاضر امکان مسافرت ندارم .. میشه این مدارک رو با پست براشون ارسال کنم ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 23:31)rainolf نوشته: (2014-08-04 ساعت 23:23)atial نوشته: سلام دوستان ، یادتونه ۵ شنبه آخر وقت و جمعه ساعت اولیه صبح یه پیام گذشتم که از سفارت یه ایمیل اومده که خطاب به خانومم که چون شما گواهی پایان تحصیلات نداری و مدارکی هم در رابطه با تجربه کاری ارائه ندادی پس درخواست ویزای شما مورد قبول نیست ،، و این در حالی بود که خانم و دخترم روز مصاحبه طبق گفته آفیسر میتونستند ویزا بگیرن و فقط من احتیاج به طی شدن AP داشتم و ضمن اینکه مدارک دیپلم همسرم رو هم همون روز همراه بقیه مدارک ارائه دادیم . به هر حال همون روز جمعه به توصیه دوستان مهاجرسرا یه میل بهشون زدم ، توضیح دادم و یه کپی از دیپلم و ترجمشو هم براشون همراه میل فرستادم ، از اون روز تا الان هممون ۲ بار آپدیت شدیم اما امروز دوباره یه میل از اونها اومد و دقیقا همون متن قبلی رو واسم فرستادند ، منم دوباره یه ایمیل زدم و همون داستان قبلی ،، حالا منتظرم تا فردا ساعت ۱۵ ، تاا بتونم بهشون زنگ بزنم و تلفنی صحبت کنم
کسی میدونه موضوع از چه قراره و آیا کسی تا حالا مورد مشابه داشته ؟
تا بحال همچین موردی نداشتیم یا لا اقل من یادم نمیاد. به نظرم تماس بگیرید و اگر حل نشد یک ترجمه از مدارکتون به همراه ریز نمرات رو حضوری براشون ببرید.... شوخی نگیرید این جریان رو به امید خدا حل میشه.....
يكي ديگه از دوستان هم كه ديپلم نظام قديم داشتند همين توصيه رو كردند، مثل اينكه مشكل با ريز نمرات حل مي شه، سعي كن زودتر ريز نمرات رو تهيه كنيد و براشون بفرستيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
يكي ديگه از دوستان هم كه ديپلم نظام قديم داشتند همين توصيه رو كردند، مثل اينكه مشكل با ريز نمرات حل مي شه، سعي كن زودتر ريز نمرات رو تهيه كنيد و براشون بفرستيد
[/quote]چشم ، همین فردا صبح ترجمه میکنم و میفرستم براشون ،، ترجمهٔ ۴ سال دبیرستان کافیه ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته: آپ شدم همین الان
بهترین خبری که امروز خوندم. خبرهای خوب نزدیکه.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-04 ساعت 23:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-04 ساعت 23:59 توسط hadi472.)
(2014-08-04 ساعت 13:40)نام کاربری somi نوشته: دوستانی که رفتن ایروان
Jnouri
Hadi472
خبری نیست؟اگه خبری شد لطفا به ما هم بگین.
سلام. امروز فقط مدیکال بود. خانوم دکتر کریستین تا ما رو دید گفت باز هم که اومدید اینجا!
واسمون جالب بود که مارو یادش مونده بود. احتمالا خودش هم دیگه حوصلش سر رفته اینقدر آدمهای تکراری دیده.
در هر صورت فردا هم میریم تو دل سفارت. در صورت هر اتفاقی حتما همه رو در جریان میذارم.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 23:42)p.fereidouni نوشته: تو تاپیک آنالیز فایل ceas نوشته که سهمیه ایران 3500 تاست ، در صورتی که کسی نمیدونه امسال چند تا سهمیه داریم این 3500 تا حداکثر سهم هر منطقه است ، مگه نه؟ تو اون تاپیک حدس زده که حتما (3500) یا بیشتر سهم داریم در صورتی که هنوز معلوم نیست و اونها خودشون اعلام کردن که سهمیه تمام شده و .... به اندازه کسایی که مصاحبه قراره برن ویزا مونده؟؟ این طور نیست؟
طبق قانون لاتاری هر کشور میتونه حداکثر از 7% کل سهمیه موجود (50000 تا) استفاده کنه، یعنی 3500 تا.
تا کنون کمتر از 45000 عدد ویزا صادر شده (البته بچه های صفحه تحلیل فایل CEAC بهتر در جریانند). پس 5000 تا در کل دنیا ویزا باقی مونده که 1500 تاش مال ایرانیهاست. هیچ کجا هم تاکنون اعلام نکردن ویزا تموم شده.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان میتونید کمکی در حقم کنید؟
من تو سایت سیس اپ خوردم توضیح اینکه دو بار اپدیت شدم یکی روز مصاحبه یکی سه روز بعدش ولی هر دوتا اپدیتو با تاخیر چند روزه تو سایت دیده شد!!!!
حالا سوالم اینجاس تو سایت ابوظبی کیس منو نمیشناسه متاسفانه!!و مینویسه:
No information has been found about the application number you entered
چاره چیه؟؟؟؟؟
چه متن ایمیلی رو بزنم؟؟؟؟
اصلا!!ایمیل بزنم یا از cantact us خود سایت اقدام کنم و چه طور؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته: آپ شدم همین الان
سولی عزیز ، با دیدن پیامتون اشک خوشحالی در چشمانم جمع شد.
خدا رو شکر
انشاا.. فردا یه عالمه هورااااااااااااااااا داشته باشیم.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال دیگه هم داشتم که دوس دارم با دوستان در این مورد بحث کنیم!!!
تا چه حدی وکیل میتونه به روند پرونده شما و کاهش زمان کلیر شدن تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان نظر بدن متشکر میشم
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-04 ساعت 22:50)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-04 ساعت 21:50)arash1392 نوشته: آقا عراقی، علی اقا مومن، خانوم سارا، پس چرا هیچ پستی از شما نیست اینجا، احساس غربت بهمون دست میده.
حاضر ،
دوستان جديد اومدند من يكم خجالتي هستم، تا روم باز به طول مي كشه
یادته روز اولی رو که اومدی تو این تاپیک ، شما با اینکه دیر اومدی ولی خیلی زودجاتو بین بچه ها پیدا کردی و از کسایی مث من که همیشه با چراغ خاموش میومدیم و بیشتر مستمع بودیم، تاثیرگذارتر بودی --پست هات و حمایتهات.
اینه که شما دیگه حق آب و گل دارین . علی هم که اصن خاموشش، لطفی نداره. هرچند حقیقتا این عملکرد ضعیف سفارتها تو یکی دو ماه اخیر حال هممونو گرفته.
ولی لطفا بازم مث قدیما باشید.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.