کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-05 ساعت 11:18)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 11:10)Moamma111 نوشته:  پارسال که ویزا کم اومد امسال که کلا سایت از کار افتاد آخه این چه شانسه بکش مرگی ا واقعا بی اعصاب شدم خسته شدم از انتظار این از 9 ماه بارداری هم سخت تره :-(

ایه یاس ن خ و ن امیدت به همون خدایی باشه که به قدرتش ایمان اوردی عزیزم به زودی ویزامون تو پاسمون خوردهه

(2014-08-05 ساعت 11:10)Moamma111 نوشته:  پارسال که ویزا کم اومد امسال که کلا سایت از کار افتاد آخه این چه شانسه بکش مرگی ا واقعا بی اعصاب شدم خسته شدم از انتظار این از 9 ماه بارداری هم سخت تره :-(

ایه یاس ن خ و ن امیدت به همون خدایی باشه که به قدرتش ایمان اوردی عزیزم به زودی ویزامون تو پاسمون خوردهه
مرسی از دلگرمیتون ولی واقعا داریم به پایان خط نزدیک می شیم و هیچ خبری نیست!
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، REZAMBI ، nedaba
سلام بر دوستان منتظر
از وقتی که بیخیال لاتاری شدم اینقدر بهم خوش میگذره که نگووو و این انتظار بسیار جذاب و شیرین شده، چون مطمئن هستم که ویزا میگیرم و خدا نمیزاره بیشتره این خوش بگذرونم و اول بدبختیام شروع میشه Big GrinSmile)))))
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
من هم 3 Aug ایمیل فرستادم. و امروز جواب دادن که همسرت در حال گذروندن پروسه ی ap است و سایت رو برای آپدیت چک کنید . ظمنا من هر بار که ایمیل فرستادم هر دومون آپدیت شدیم و جواب ایمیل رو هم دادن، بجز بار اول که فقط نفر اصلی آپدیت شد و جواب رو هم نداذن.
تشکر کنندگان: reasonable ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، soli asali ، smalijm ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 13:52)آلیس-1980 نوشته:  من هم 3 Aug ایمیل فرستادم. و امروز جواب دادن که همسرت در حال گذروندن پروسه ی ap است و سایت رو برای آپدیت چک کنید . ظمنا من هر بار که ایمیل فرستادم هر دومون آپدیت شدیم و جواب ایمیل رو هم دادن، بجز بار اول که فقط نفر اصلی آپدیت شد و جواب رو هم نداذن.

ممنونم از اطلاع رسانیتون دوست عزیز. چون منم میخواستم الان ایمیل بزنم ولی با این جوابی که به شما دادن متوجه شدم که جواب منم همین خواهد بود. امیدوارم همسرتون هم بزودی کلیر شوند.و همینطور همسرمن. وهمگی دوستان منتظر
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
با سلام
هيچكدوم از بچه هاي 2014 خبري از آنكارا ندارن ؟ چرا اين سفارت در خاموشي مطلقه ؟
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، shiva.usa ، abbas09 ، maryam_ros ، nedaba ، mizan
(2014-08-05 ساعت 13:12)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 12:21)khapaleh نوشته:  دوستان تو این دو روزه کسی سفارت های آنکارا، ابوظبی و ایروان نرفته یه خبری بده از اوضاع اونجا، ببینیم به کسی ویزا میدن یا نه، اون دوستی که سفارت ایروان از مصاحبه جا مونده بود لطفاً خبر بده که مجدداً بهش وقت مصاحبه دادن یا نه. پس اینا کی می خوان از این خواب زمستانی در بیان کلاً 56 روز دیگه مونده تا پایان سپتامبر

یکی از دوستان مهاجر سرایی دیروز پاس و جوابمدیکال رو تحویل سفارت در ایروان داده و اپ خورده و منتظر هستش تماس بگیرند خبری شد به دوستان اطلاع میدم

کلیر شده بودن یا همینجوری پاسشون رو دادن ! ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، آلیس-1980 ، nedaba
سلام دوستان،
همین الان از مصاحبه برگشتیم. AP خوردیم، دلیلش هم نگفت. ولی گفت معمولا 3هفته طول میکشه و میخوان تلاششون کنن تا اخر اگوست بهمون جواب بدن. گفت اگه تا اخر اگوست جواب نگرفتید کارتون تو سپتامبر سخت تر میشه چون باید دوباره ویزا نامبر برامون درخواست کنند که گارانتی نیست. بهر صورت ما هم اومدیم تو جمعتون Big Grin
2014as3xxx
2 person
Stockholm
PhD
Military service exemption
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
بچه هابیاین تا دیر نشده یه حرکت گروهی بکنیم اخه همینطور وقت داره میگذره دیگه زمان چندانی نمونده بیاین یک نامه ای چیزی به سفارت بفرستیم بهتر از دست روی دست گذاشتنه اینا بدجوری مارو سر کار گذاشتن خیلی دوران سختیه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، farzadsj2 ، azadeh2014 ، nedaba ، reasonable
(2014-08-05 ساعت 13:52)آلیس-1980 نوشته:  من هم 3 Aug ایمیل فرستادم. و امروز جواب دادن که همسرت در حال گذروندن پروسه ی ap است و سایت رو برای آپدیت چک کنید . ظمنا من هر بار که ایمیل فرستادم هر دومون آپدیت شدیم و جواب ایمیل رو هم دادن، بجز بار اول که فقط نفر اصلی آپدیت شد و جواب رو هم نداذن.

سلام می خواستم بپرسم شما اون یکی ویزارو گرفتین یا منتظرین دوتایی با هم بگیرین؟ سپاس
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 13:37)Moamma111 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 11:18)shiva.usa نوشته:  

مرسی از دلگرمیتون ولی واقعا داریم به پایان خط نزدیک می شیم و هیچ خبری نیست!

تو مسابقه ايران و آرژانتين توي دقيقه 91 يه گل خورديم الان كه 50 روز مونده Tongue
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba ، majid_eng ، amohammadi348 ، reasonable
(2014-08-05 ساعت 14:09)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان،
همین الان از مصاحبه برگشتیم. AP خوردیم، دلیلش هم نگفت. ولی گفت معمولا 3هفته طول میکشه و میخوان تلاششون کنن تا اخر اگوست بهمون جواب بدن. گفت اگه تا اخر اگوست جواب نگرفتید کارتون تو سپتامبر سخت تر میشه چون باید دوباره ویزا نامبر برامون درخواست کنند که گارانتی نیست. بهر صورت ما هم اومدیم تو جمعتون Big Grin
2014as3xxx
2 person
Stockholm
PhD
Military service exemption

خیلی تلاش میکنن، خیلی ... طوریکه آدم شرمنده شون میشه!
همین ماهارو که اینجا میبینی رومون نمیشه بریم دنبال ویزاهامون Big Grin
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-08-05 ساعت 11:53)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 11:49)taleghani نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 11:34)Sara_lphmkf نوشته:  شماره های نزیدیک به کیس خودمو چک کردم چندتایی1و 4 آگوست آپ داشتند جز من مثل همیشه
2014as6340
2014as6375
2014as6379
2014as6383
من که چک کردم از کیس **56 تا **63 همگی آپ jun 11 گیر کردیم که خودمم جزوشون هستم ،حدود 9 کیس هستیم بغیر از یک نفر که jul 17 آپ شده در سفارت ارمنستان

من هم کلا آخرین آپدیت واقعی ام 24 می بوده بقیه هم با ایمیل. الان چک کن این چندتا شماره رو می بینی 4آگوست هستند
چک کردم دیدم بنظرم اینها ایمیل دادن که آپ خوردن.نگران نباش دوست عزیز همه چیز به خواست خدا درست خواهد شد.فقط باید صبور باشیم و از خدای مهربان بهترین را بخواهیم تا به ما بدهدWink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shahrzad001 ، soli asali ، maryam_ros ، قصه گو ، nedaba ، reasonable
(2014-08-05 ساعت 11:16)AB2014 نوشته:  

آقا شما از امضای ما کپی گرفتی؟ چقدر شبیه! منم سربازی نرفتم

اگر دقت كني منم از امضاي تو كپي گرفتم منم معاف شدم Cool
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، AB2014 ، nedaba ، reasonable
دوستان گلم ديشب به دو تا وكيل در امريكا زنگ زدم . اون ها هم كاري از دستشون بر نمي آيد . گفتند بايد تا آخر سپتامبر صبر كنيد . ما خودمون هم كه استاد صبر هستيم . چون لاتاري مثل كادو هست براي كل دنيا . بعد براي اينكه مشتري بگيره مي گفت بله بله ميشه يه كاري كرد . گفتم بابا وقت كمه با قاطعيت مي گفت ما همه كار از دستمون بر مي آيد .
خلاصه اينجا خودمون وكيل و قاضي و مشاور و همه كاري از دستمون بر مي آيد . خلاصه صبر مي كنيم ببينيم كه تا جمعه هممون كلير ميشيم و از خدا جون خودمون كادو هامونو مي گيريم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
خواهشا خواهشا دوستانی که اینروزا میرن مصاحبه یا برای ویزا میرن یک سوالی از سفارت بکنن به خدا صواب داره اخه ما که اصلا دستمون به سفارت کوتاهه شما یک بزرگی بکنین و پرس و جو کنین شاید به فکر بیفتن خیلی وقته منتظر یه خبر خوب هر چند کوچکیم حتی در حد یه اپدیت بدون ایمیل
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: smalijm ، Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، sorooosh ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان