موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان منتظر
از وقتی که بیخیال لاتاری شدم اینقدر بهم خوش میگذره که نگووو و این انتظار بسیار جذاب و شیرین شده، چون مطمئن هستم که ویزا میگیرم و خدا نمیزاره بیشتره این خوش بگذرونم و اول بدبختیام شروع میشه 
)))))
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
من هم 3 Aug ایمیل فرستادم. و امروز جواب دادن که همسرت در حال گذروندن پروسه ی ap است و سایت رو برای آپدیت چک کنید . ظمنا من هر بار که ایمیل فرستادم هر دومون آپدیت شدیم و جواب ایمیل رو هم دادن، بجز بار اول که فقط نفر اصلی آپدیت شد و جواب رو هم نداذن.
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-05 ساعت 13:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 14:00 توسط reasonable.)
(2014-08-05 ساعت 13:52)آلیس-1980 نوشته: من هم 3 Aug ایمیل فرستادم. و امروز جواب دادن که همسرت در حال گذروندن پروسه ی ap است و سایت رو برای آپدیت چک کنید . ظمنا من هر بار که ایمیل فرستادم هر دومون آپدیت شدیم و جواب ایمیل رو هم دادن، بجز بار اول که فقط نفر اصلی آپدیت شد و جواب رو هم نداذن.
ممنونم از اطلاع رسانیتون دوست عزیز. چون منم میخواستم الان ایمیل بزنم ولی با این جوابی که به شما دادن متوجه شدم که جواب منم همین خواهد بود. امیدوارم همسرتون هم بزودی کلیر شوند.و همینطور همسرمن. وهمگی دوستان منتظر
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
هيچكدوم از بچه هاي 2014 خبري از آنكارا ندارن ؟ چرا اين سفارت در خاموشي مطلقه ؟
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 

رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
همین الان از مصاحبه برگشتیم. AP خوردیم، دلیلش هم نگفت. ولی گفت معمولا 3هفته طول میکشه و میخوان تلاششون کنن تا اخر اگوست بهمون جواب بدن. گفت اگه تا اخر اگوست جواب نگرفتید کارتون تو سپتامبر سخت تر میشه چون باید دوباره ویزا نامبر برامون درخواست کنند که گارانتی نیست. بهر صورت ما هم اومدیم تو جمعتون 
2014as3xxx
2 person
Stockholm
PhD
Military service exemption
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هابیاین تا دیر نشده یه حرکت گروهی بکنیم اخه همینطور وقت داره میگذره دیگه زمان چندانی نمونده بیاین یک نامه ای چیزی به سفارت بفرستیم بهتر از دست روی دست گذاشتنه اینا بدجوری مارو سر کار گذاشتن خیلی دوران سختیه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 13:52)آلیس-1980 نوشته: من هم 3 Aug ایمیل فرستادم. و امروز جواب دادن که همسرت در حال گذروندن پروسه ی ap است و سایت رو برای آپدیت چک کنید . ظمنا من هر بار که ایمیل فرستادم هر دومون آپدیت شدیم و جواب ایمیل رو هم دادن، بجز بار اول که فقط نفر اصلی آپدیت شد و جواب رو هم نداذن.
سلام می خواستم بپرسم شما اون یکی ویزارو گرفتین یا منتظرین دوتایی با هم بگیرین؟ سپاس
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 14:09)Lucy.GH نوشته: سلام دوستان،
همین الان از مصاحبه برگشتیم. AP خوردیم، دلیلش هم نگفت. ولی گفت معمولا 3هفته طول میکشه و میخوان تلاششون کنن تا اخر اگوست بهمون جواب بدن. گفت اگه تا اخر اگوست جواب نگرفتید کارتون تو سپتامبر سخت تر میشه چون باید دوباره ویزا نامبر برامون درخواست کنند که گارانتی نیست. بهر صورت ما هم اومدیم تو جمعتون 
2014as3xxx
2 person
Stockholm
PhD
Military service exemption
خیلی تلاش میکنن، خیلی ... طوریکه آدم شرمنده شون میشه!
همین ماهارو که اینجا میبینی رومون نمیشه بریم دنبال ویزاهامون
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم ديشب به دو تا وكيل در امريكا زنگ زدم . اون ها هم كاري از دستشون بر نمي آيد . گفتند بايد تا آخر سپتامبر صبر كنيد . ما خودمون هم كه استاد صبر هستيم . چون لاتاري مثل كادو هست براي كل دنيا . بعد براي اينكه مشتري بگيره مي گفت بله بله ميشه يه كاري كرد . گفتم بابا وقت كمه با قاطعيت مي گفت ما همه كار از دستمون بر مي آيد .
خلاصه اينجا خودمون وكيل و قاضي و مشاور و همه كاري از دستمون بر مي آيد . خلاصه صبر مي كنيم ببينيم كه تا جمعه هممون كلير ميشيم و از خدا جون خودمون كادو هامونو مي گيريم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
خواهشا خواهشا دوستانی که اینروزا میرن مصاحبه یا برای ویزا میرن یک سوالی از سفارت بکنن به خدا صواب داره اخه ما که اصلا دستمون به سفارت کوتاهه شما یک بزرگی بکنین و پرس و جو کنین شاید به فکر بیفتن خیلی وقته منتظر یه خبر خوب هر چند کوچکیم حتی در حد یه اپدیت بدون ایمیل
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم