موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
فکر ميکنم با لغو مصاحبه ها در مورد ويزاهاي غير مهاجرتي بين 4 تا 10آگوست ميخوان کيسهاي لاتاري و ضروري رو تسريع کنند البته اين
نظر شخصي منه يعني ميخوان نيرو هاشون رو بزارن روي پيگيري و برنامه ريزي باقي مانده پرونده ها لاتاري
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 15:29)farzadsj2 نوشته: (2014-08-05 ساعت 15:10)reza_top60 نوشته: (2014-08-05 ساعت 14:34)abbas09 نوشته: خواهشا خواهشا دوستانی که اینروزا میرن مصاحبه یا برای ویزا میرن یک سوالی از سفارت بکنن به خدا صواب داره اخه ما که اصلا دستمون به سفارت کوتاهه شما یک بزرگی بکنین و پرس و جو کنین شاید به فکر بیفتن خیلی وقته منتظر یه خبر خوب هر چند کوچکیم حتی در حد یه اپدیت بدون ایمیل
عباس جان ما الان ایروان هستیم و دیروز جواب مدیکال جدید پاس ها رو به سفارت دادیم و درب داخلی سفارت که خانومی بود هر چی ازش سوال کردم گفت من هیچی نمیدونم.فقط همین جواب رو میداد.
دوستانی که الان ایروان هستند لطفا پیام خصوصی بدهند تا با هم در تماس باشیم.
کسی رو دید که ویزا گرفته باشه ؟
یکی از بچه های سایت بنام آقا بهروز پنج شنبه هفته گذشته گرفتند اما این هفته که خیر.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بله درسته من به تاريخ خبر دقت نکردم اين خبر مال سال ٢٠١٣ هست و هيچ ربطي به امسال نداره از همگي عذر ميخوام
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 15:34)reza_top60 نوشته: (2014-08-05 ساعت 15:29)farzadsj2 نوشته: (2014-08-05 ساعت 15:10)reza_top60 نوشته: (2014-08-05 ساعت 14:34)abbas09 نوشته: خواهشا خواهشا دوستانی که اینروزا میرن مصاحبه یا برای ویزا میرن یک سوالی از سفارت بکنن به خدا صواب داره اخه ما که اصلا دستمون به سفارت کوتاهه شما یک بزرگی بکنین و پرس و جو کنین شاید به فکر بیفتن خیلی وقته منتظر یه خبر خوب هر چند کوچکیم حتی در حد یه اپدیت بدون ایمیل
عباس جان ما الان ایروان هستیم و دیروز جواب مدیکال جدید پاس ها رو به سفارت دادیم و درب داخلی سفارت که خانومی بود هر چی ازش سوال کردم گفت من هیچی نمیدونم.فقط همین جواب رو میداد.
دوستانی که الان ایروان هستند لطفا پیام خصوصی بدهند تا با هم در تماس باشیم.
کسی رو دید که ویزا گرفته باشه ؟
یکی از بچه های سایت بنام آقا بهروز پنج شنبه هفته گذشته گرفتند اما این هفته که خیر.
یکی از بچه ها تقریبا 5روز پیش مدارک رو انداخته و فعلا خبری نشده
از کلیری های جولای که گفتند ویزا این ماه تمامه....
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ذوستان بنده واقعا کلاهم رو برای اونهایی که مدتهاست منتظرن بر میدارم...چون خودم با اینکه تازه مصاحبه رفتم با توجه به اینکه زمان زیادی نمونده دارم کم میارم...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 15:05)farhad9000 نوشته: با سلام به همه دوستان و عرض ادب خدمت مدیران و پیش کسوت ها
من با بررسی فایل سیس 2013 متوجه شدم که 90 درصد کسانی که نتونستند ویزا بگیرند دهه ی آخر سپتامبر مصاحبه شدند و البته آرزوی قلبی من اینه که امسال اونایی که روزای آخر میرن مصاحبه 1 ضرب بگیرند
مطلب دیگه اینه که امسال تفاوت اینه که خودشون اعلام کردند که سایت هاشون مشکل داره و ایراد از خودشونه و بعید بنظر میرسه که این چنین تشکیلاتی بیاد خودشو بی اعتبار کنه
احنمال میدم کلیرها گروهی بشه انشاا...
اگه اشتباه تو تحلیلم هست بگید ممنون میشم
مصاحبه ایروان-1 نفر-اوایل جون-برگه آبی-شغل آزاد-سربازی س پ-آپدیت نداشتم-کیس ***6
بله این تشکیلات خودشو بی اعتبار نمیکنه، اما مشکل اینه که این تشکیلات اعتبار خودشو تو سخت گیری در کلیر کردن میبینه، نه در اینکه به همه ویزا بده، دیدیم که چه راحت امسال خیلی از برنده ها حتی به مصاحبه دعوت نشدند و آب از آب هم تکون نخورد، و هیچ فکر نکردن که به اعتبارشون لطمه میخوره اگه کسایی که خودشون برنده اعلام کردن حتی مصاحبه نشن و در واقع برنده شدنشون کشک بوده باشه...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من قبل از مصاحبه ايميل به ابوظبي زدم و جواب را روز بعد دادن ولي توي اسپم رفته بود و مسءله اينه كه جواب هايي كه توي اسپم مياد خود به خود پاك ميشه چرا؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این خبر را من توی فارس نیوز خوندم که تاریخ خبر برای 19/4/93 بوده و نشون می ده که ما به خودی نگرانیم همه ما کلیر میشیم شاید به صورت گروهی
حمله مخالفان نقض بیطرفی اینترنت به سایت دولتی آمریکا
با تشدید تلاشهای کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا برای تغییر قوانین بیطرفی اینترنت عدهای از مخالفان عصبانی این کمیسیون به وب سایت آن حمله کردند
به گزارش فارس به نقل از ونچربیت، در جریان این حمله سایت یاد شده مختل شده و امکان ارسال بازخورد برای کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا و اظهار نظر در مورد تصمیمات آن از بین رفت. کمیسیون یاد شده میگوید مشکل یاد شده بعد از مدتی برطرف شده است.
این کمیسیون به منتقدان خود تا دو روز دیگر فرصت داده تا نظراتشان را در مورد تغییرات یاد شده اعلام کنند. در صورت نهایی شدن این تغییرات ممکن است افراد و شرکتهای ثروتمند برای دسترسی به منابع وب از مزیت هایی نسبت به سایرین برخوردار شوند و برای مثال بتوانند با صرف پول بیشتر پهنای باند بیشتری را به وبسایتهای وابسته به خود اختصاص دهند.
البته برخی کاربران میگویند سیستم ارسال نقد و بازخورد سایت این کمیسیون کماکان دچار نقص فنی است و به همین علت ترجیح دادهاند این نقدها رابه طور سرگشاده بر روی فضای مجازی منتشر کنند. عده دیگری از این منتقدان هم که از عملکرد کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا عصبانی هستند می گویند مجددا برای هک کردن و تغییر چهره این سایت دست به کار شده اند.

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دقت كرديم من از حالت مخفي در اومدم:d
حدود دو هفته بود داشتم تلاش مي كردم مخفي نيام ولي به كل يادم رفته بود چه جوري اين كار و كردم:d
ايشالا تا جمعه كلي كليري داشته باشيم، ولي زبونم لال اگه كسي رو اعلام نكردن يك وقت اينجا جنگ راه نندازيدا، به خدا همه دوستاني كه اينجا هستيم بي تقصيريم
كلا به جا نا اميدي آماده باشيد كه سريع بريد دنبال ويزا ،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
جواب ایمیلهام تا حالا توی اسپم نرفته ولی همیشه هم اسپم رو چک می کنم و هم اینباکس رو ،چون بودن افرادی که جواب به اسپم ایمیلشون رفته.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 16:04)آلیس-1980 نوشته: جواب ایمیلهام تا حالا توی اسپم نرفته ولی همیشه هم اسپم رو چک می کنم و هم اینباکس رو ،چون بودن افرادی که جواب به اسپم ایمیلشون رفته.
بهترين پيشنهادي كه براتون دارم به درد دوستاني مي خوره كه از آيپد يا آيفون استفاده مي كنن، مي تونن آدرس سفارت رو VIP كنند اون وقت وقتي سفارت براتون ايميل مي فرسته خيلي راحتتر متوجه مي شيد حتي اگه توي اسپم ايميلتون رفته باشه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آنكارا آپديت شد
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
zzarin عزیز من نتونستم براتون پیغام خصوصی بزارم لطفا اگر امکانش هست از طریق پیام خصوصی بامن درارتباط باشین. ازتون ممنون میشم در مورد یکی از پستاتون سوال دارم ممنون
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
حالا چيكار كنيم كه ايميل هايي كه توي اسپم مياد پاك نشه؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي