کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-05 ساعت 14:34)abbas09 نوشته:  خواهشا خواهشا دوستانی که اینروزا میرن مصاحبه یا برای ویزا میرن یک سوالی از سفارت بکنن به خدا صواب داره اخه ما که اصلا دستمون به سفارت کوتاهه شما یک بزرگی بکنین و پرس و جو کنین شاید به فکر بیفتن خیلی وقته منتظر یه خبر خوب هر چند کوچکیم حتی در حد یه اپدیت بدون ایمیل
به خدا دوست خوبم خبر جديد داشتم هفته پيش يكي از دوستان مهاجر سرا براي بار دوم رفت مصاحبه درايروان نمي تونم اسمش را بگم انگار آفيسر دلش تنگ شده بود براش دوباره ازش سؤال جواب كرده بود . خلاصه مثل بقيه ايميل ها بهش گفت اميد وارم ٢ تا هفته ديگر اميد وارم به تو ويزا بدهند . همش وعده وعيد . ولي بچه هاي اين تاپيك اينقدر مسخره كردند كه همشو پاك كردم .
منم مثل شما دوستاي خوبم صبر مي كنم . البته فقط تا ١٥ سپتامبر .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-08-05 ساعت 14:42)Aroma نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 14:34)abbas09 نوشته:  خواهشا خواهشا دوستانی که اینروزا میرن مصاحبه یا برای ویزا میرن یک سوالی از سفارت بکنن به خدا صواب داره اخه ما که اصلا دستمون به سفارت کوتاهه شما یک بزرگی بکنین و پرس و جو کنین شاید به فکر بیفتن خیلی وقته منتظر یه خبر خوب هر چند کوچکیم حتی در حد یه اپدیت بدون ایمیل
به خدا دوست خوبم خبر جديد داشتم هفته پيش يكي از دوستان مهاجر سرا براي بار دوم رفت مصاحبه درايروان نمي تونم اسمش را بگم انگار آفيسر دلش تنگ شده بود براش دوباره ازش سؤال جواب كرده بود . خلاصه مثل بقيه ايميل ها بهش گفت اميد وارم ٢ تا هفته ديگر اميد وارم به تو ويزا بدهند . همش وعده وعيد . ولي بچه هاي اين تاپيك اينقدر مسخره كردند كه همشو پاك كردم .
منم مثل شما دوستاي خوبم صبر مي كنم . البته فقط تا ١٥ سپتامبر .

بعد ۱۵ سپتامبر چی‌ کار کنیم؟ صبر نکنیم دیگه؟ Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، nedaba ، کیانوش2 ، reasonable
سلام دوستان،ميشه لطفا راهنمايي كنين به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم
و متنش چي باشه؟مصاحبه ام در سفارت ابوظبي بوده بايد به اونا ميل
بدم يا به كنتاكي؟
ممنون ميشم كمك كنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، رامین اهوازی ، کیانوش2
(2014-08-05 ساعت 12:57)nasim نوشته:  یعنی 4 ماه گذشت ! به همین سادگی ! 4 ماه انتظار ! 4 ماه شب و روز رفرش کردن مهاجرسرا و سایت سیس ! 4 ماه به امید فردا بودن ! خدایاااااااا دل همه این بچه های منتظر و شاد کن ! به خداااااااااا ماا گناه داریمممممم چرا اینجوری دارن با ما بازی می کنننننن

ما که از زمین و زمان خوردیم بزار این خاک بر سرای سفارتم خوش باشن و بزنن پس کلمون!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: medexk ، قصه گو ، soli asali ، Sara_lphmkf ، reasonable
(2014-08-05 ساعت 14:09)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان،
همین الان از مصاحبه برگشتیم. AP خوردیم، دلیلش هم نگفت. ولی گفت معمولا 3هفته طول میکشه و میخوان تلاششون کنن تا اخر اگوست بهمون جواب بدن. گفت اگه تا اخر اگوست جواب نگرفتید کارتون تو سپتامبر سخت تر میشه چون باید دوباره ویزا نامبر برامون درخواست کنند که گارانتی نیست. بهر صورت ما هم اومدیم تو جمعتون Big Grin
2014as3xxx
2 person
Stockholm
PhD
Military service exemption
hالان پشیمونی که دیر رفتی مصاحبه ؟ البته زودتر هم میرفتی ظاهرا فرقی نداشت فقط مدت حرص خوردنت بیشتر میشد .
در هر صورت دل قوی دار. اون ویزای لعنتی بالاخره قبل از 30 سپتمبر میادش .
جامانده از لاتاری 2014
(2014-08-05 ساعت 14:45)milaad-kh نوشته:  سلام دوستان،ميشه لطفا راهنمايي كنين به چه ادرسي بايد ايميل بزنيم
و متنش چي باشه؟مصاحبه ام در سفارت ابوظبي بوده بايد به اونا ميل
بدم يا به كنتاكي؟
ممنون ميشم كمك كنيد
اولا چرا اطلاعات بیشتر ندادی ؟
دوم اینکه اگه کمتر از 6 ماهه میل نزنی بهتره .
شاد باشی.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba
چرا ابوظبی جواب ایمیل مارو نمی دهد؟خانم بنده که برنده اصای است وبچه ها در سیس readyودر سایت ابو ظبی خطاب به من است .با توجه به اینکه 3 بار ایمیل زدم .خانمم هم خانه دار است روزی که رفتیم مصاحبه گفتن فعلا ویزا صادر نمی شه.نمی دانم چه کنم؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، reasonable
بی خبری ، خوش خبری هستش
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Aroma ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، azadeh2014 ، nedaba ، pari pari ، Hadi2014
با سلام به همه دوستان و عرض ادب خدمت مدیران و پیش کسوت ها
من با بررسی فایل سیس 2013 متوجه شدم که 90 درصد کسانی که نتونستند ویزا بگیرند دهه ی آخر سپتامبر مصاحبه شدند و البته آرزوی قلبی من اینه که امسال اونایی که روزای آخر میرن مصاحبه 1 ضرب بگیرند
مطلب دیگه اینه که امسال تفاوت اینه که خودشون اعلام کردند که سایت هاشون مشکل داره و ایراد از خودشونه و بعید بنظر میرسه که این چنین تشکیلاتی بیاد خودشو بی اعتبار کنه
احنمال میدم کلیرها گروهی بشه انشاا...
اگه اشتباه تو تحلیلم هست بگید ممنون میشم
مصاحبه ایروان-1 نفر-اوایل جون-برگه آبی-شغل آزاد-سربازی س پ-آپدیت نداشتم-کیس ***6
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای

عباس جان ما الان ایروان هستیم و دیروز جواب مدیکال جدید پاس ها رو به سفارت دادیم و درب داخلی سفارت که خانومی بود هر چی ازش سوال کردم گفت من هیچی نمیدونم.فقط همین جواب رو میداد.
دوستانی که الان ایروان هستند لطفا پیام خصوصی بدهند تا با هم در تماس باشیم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-08-05 ساعت 14:14)saeedhei نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 13:52)آلیس-1980 نوشته:  من هم 3 Aug ایمیل فرستادم. و امروز جواب دادن که همسرت در حال گذروندن پروسه ی ap است و سایت رو برای آپدیت چک کنید . ظمنا من هر بار که ایمیل فرستادم هر دومون آپدیت شدیم و جواب ایمیل رو هم دادن، بجز بار اول که فقط نفر اصلی آپدیت شد و جواب رو هم نداذن.

سلام می خواستم بپرسم شما اون یکی ویزارو گرفتین یا منتظرین دوتایی با هم بگیرین؟ سپاس
بله،من ویزام رو گرفتم.امیدوارم همه ی دوستان با دل خوش ویزاشون رو بگیرن.

(2014-08-05 ساعت 14:51)reza16 نوشته:  چرا ابوظبی جواب ایمیل مارو نمی دهد؟خانم بنده که برنده اصای است وبچه ها در سیس readyودر سایت ابو ظبی خطاب به من است .با توجه به اینکه 3 بار ایمیل زدم .خانمم هم خانه دار است روزی که رفتیم مصاحبه گفتن فعلا ویزا صادر نمی شه.نمی دانم چه کنم؟
چند روز از ایمیلی که فرستادین می گذره؟ توی my issue چی نوشتین؟
تشکر کنندگان: mahan1331 ، nedaba ، saeedhei ، soli asali ، reasonable
(2014-08-05 ساعت 09:52)EmJay نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 09:47)arffx نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 09:42)lucky star نوشته:  سلام دوستان.من ساعت 2 صبح که چک کردم کیسمون آپدیت نشده بود.ولی الان که دیدم آپ شدع.به نظرتون این آمدیت از آمریکاست یا سفارت؟
سلام كدوم سفارت؟

(2014-08-05 ساعت 09:42)lucky star نوشته:  سلام دوستان.من ساعت 2 صبح که چک کردم کیسمون آپدیت نشده بود.ولی الان که دیدم آپ شدع.به نظرتون این آمدیت از آمریکاست یا سفارت؟
سلام كدوم سفارت؟

سلام كدوم سفارت؟
بنده ارمنستان

EmJay شما همون دوستي نيستي كه دو تا دختر گل داشتي و دخترت مي گفت اگه آقا ازمون خوشش بياد بهمون ويزا مي ده؟Big Grin
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
تشکر کنندگان: mahan1331 ، nedaba ، soli asali ، amohammadi348
دوستان یک فال حافظ گرفتم لینکش رو گذاشتم هرکی دوست داشت نیت کنه بگیره http://hafez.taktemp.com/fal.htm
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: reza8rgh ، nedaba ، atial ، majid_eng ، reasonable
این خبری که شما نوشتید که مربوط به آگوست 2013 هست در حالی که ما الان در آگوست 2014 به سر می بریم؟
تشکر کنندگان: nedaba ، reasonable
(2014-08-05 ساعت 15:10)reza_top60 نوشته:  

عباس جان ما الان ایروان هستیم و دیروز جواب مدیکال جدید پاس ها رو به سفارت دادیم و درب داخلی سفارت که خانومی بود هر چی ازش سوال کردم گفت من هیچی نمیدونم.فقط همین جواب رو میداد.
دوستانی که الان ایروان هستند لطفا پیام خصوصی بدهند تا با هم در تماس باشیم.
کسی رو دید که ویزا گرفته باشه ؟
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان