کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-05 ساعت 16:11)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان آنكارا آپديت شد

دوستاني كه آپديت قبلي رو دارند اگه زحمتي نيست اطلاع بدن بدونيم كيس لاتاري هم هست يا نه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: USA2014 ، آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، HERMES7 ، shiva.usa ، soli asali
(2014-08-05 ساعت 16:14)Sara_lphmkf نوشته:  

دوستاني كه آپديت قبلي رو دارند اگه زحمتي نيست اطلاع بدن بدونيم كيس لاتاري هم هست يا نه
سلام
مطمئن نیستم اما من شماره جدیدی ندیدم امیدوارم اشتباه کرده باشم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-08-05 ساعت 16:12)marsein نوشته:  zzarin عزیز من نتونستم براتون پیغام خصوصی بزارم لطفا اگر امکانش هست از طریق پیام خصوصی بامن درارتباط باشین. ازتون ممنون میشم در مورد یکی از پستاتون سوال دارم ممنون

من براتون پیغام فرستادم اما نمی دونم از کجا باید پیغام خصوصی را فعال کنم لطف میکنید راهنمایی کنید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، USA2014 ، soli asali
(2014-08-05 ساعت 16:14)reza16 نوشته:  حالا چيكار كنيم كه ايميل هايي كه توي اسپم مياد پاك نشه؟

باید برین توی Setting ایمیلتون ولی راحتین کار اینه که نامرو از توی اسپم انتخاب کنید بعد از بالای صفحه دگمه Move بزنید و Move to inbox انتخاب کنید. هم نامه میاد توی انباکستون هم دیگه بعد از این نامه های اون فرستنده اسپم نمیشه
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، USA2014 ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-05 ساعت 15:58)zzarin نوشته:  دوستان این خبر را من توی فارس نیوز خوندم که تاریخ خبر برای 19/4/93 بوده و نشون می ده که ما به خودی نگرانیم همه ما کلیر میشیم شاید به صورت گروهی
حمله مخالفان نقض بی‌طرفی ‌اینترنت به سایت دولتی آمریکا
با تشدید تلاش‌های کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا برای تغییر قوانین بی‌طرفی......

حالا هرکی هر عقده ای از آمریکا داره دقیقا الان رو سرش خالی میکنه
باید یه نامه ی سرگشاده به این هکرا بنویسیم با زندگیه ما بازی نکنن
سرگشاده بودن نامه ها خیلی مهمه که هنوز نمیدونم چیه
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: nedaba ، USA2014 ، قصه گو ، soli asali

متاسفانه شماره جديدي اعلام نكرده ، فقط اونهايي كه ويزاهاشونو گرفتن رو حذف كرده.Sad
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-08-05 ساعت 14:00)soli asali نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 13:12)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 12:21)khapaleh نوشته:  دوستان تو این دو روزه کسی سفارت های آنکارا، ابوظبی و ایروان نرفته یه خبری بده از اوضاع اونجا، ببینیم به کسی ویزا میدن یا نه، اون دوستی که سفارت ایروان از مصاحبه جا مونده بود لطفاً خبر بده که مجدداً بهش وقت مصاحبه دادن یا نه. پس اینا کی می خوان از این خواب زمستانی در بیان کلاً 56 روز دیگه مونده تا پایان سپتامبر

یکی از دوستان مهاجر سرایی دیروز پاس و جوابمدیکال رو تحویل سفارت در ایروان داده و اپ خورده و منتظر هستش تماس بگیرند خبری شد به دوستان اطلاع میدم

کلیر شده بودن یا همینجوری پاسشون رو دادن ! ؟

اره کلیر شده بودند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، USA2014 ، nedaba ، S.gh ، soli asali ، آلیس-1980
دوستان این هم خبر مکمل اون خبری که گذاشته بودم ، پس استرس رو از خودمون دور کنم چون نه ویزا تموم شده نه هیچ چیز دیگه

- خبرگزاری فارس 93/05/05 - 11:3 http://www.farsnews.com/newstext.php?nn
اختلال گسترده در صدور ویزای سایت وزرات خارجه آمریکا
وقوع نقص فنی در پایگاه داده وزارت خارجه آمریکا موجب شد تا فرایند صدور ویزا و گذرنامه در این وزارتخانه با تاخیر مواجه شده و هزاران نفر در سراسر جهان دچار مشکل شوند.
خبرگزاری فارس: اختلال گسترده در صدور ویزای سایت وزرات خارجه آمریکا

به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، با توجه به اینکه سفارتخانه های آمریکا در دنیا هم از همین پایگاه داده برای صدور گذرنامه و ویزا استفاده می‌کنند قطع این فرایند امور را به طور کامل مختل کرد. بعد از چندین ساعت قطع سامانه مرتبط با این پایگاه داده راه اندازی آن با سرعت و ظرفیت محدود صورت گرفت و مشکلات آن ادامه یافت.

این پایگاه داده حاوی اطلاعات و عکس‌های دهها میلیون متقاضی روادید است و بر مبنای نرم افزارها و فناوری شرکت اوراکل طراحی شده است. تداوم این وضعیت موجب شد تا برخی کنسولگری‌های آمریکا در کشورهای مختلف مجبور به نصب پیام عذرخواهی و ارائه توضیحات در وب سایت خود شوند.

مقامات مسئول احتمال هرگونه خرابکاری یا حمله هکری را رد کرده و می‌گویند نقص فنی و مشکلات مربوط به نگهداری دیتابیس عامل این مساله بوده است. جزییات فنی این مساله و مدت زمان رفع آن هنوز از سوی وزارت خارجه آمریکا اعلام نشده است.
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-05 ساعت 16:32)Farshid1976 نوشته:  

متاسفانه شماره جديدي اعلام نكرده ، فقط اونهايي كه ويزاهاشونو گرفتن رو حذف كرده.Sad

اخه چرا پس هیچ خبر خوبی نمیشه اینجاااا!!!!!!
انگار این هفته هم هیچی به هیچیSad
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، farshadm999 ، maryam_ros ، soli asali
(2014-08-05 ساعت 16:37)zzarin نوشته:  دوستان این هم خبر مکمل اون خبری که گذاشته بودم ، پس استرس رو از خودمون دور کنم چون نه ویزا تموم شده نه هیچ چیز دیگه

وقوع نقص فنی در پایگاه داده وزارت خارجه آمریکا موجب شد تا فرایند صدور ویزا و گذرنامه در این وزارتخانه با تاخیر مواجه شده و هزاران نفر در سراسر جهان دچار مشکل شوند.

به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، با توجه به اینکه سفارتخانه های آمریکا در دنیا هم از همین پایگاه داده برای صدور گذرنامه و ویزا استفاده می‌کنند قطع این فرایند امور را به طور کامل مختل کرد. بعد از چندین ساعت قطع سامانه مرتبط با این پایگاه داده راه اندازی آن با سرعت و ظرفیت محدود صورت گرفت و مشکلات آن ادامه یافت.

این پایگاه داده حاوی اطلاعات و عکس‌های دهها میلیون متقاضی روادید است و بر مبنای نرم افزارها و فناوری شرکت اوراکل طراحی شده است. تداوم این وضعیت موجب شد تا برخی کنسولگری‌های آمریکا در کشورهای مختلف مجبور به نصب پیام عذرخواهی و ارائه توضیحات در وب سایت خود شوند.

مقامات مسئول احتمال هرگونه خرابکاری یا حمله هکری را رد کرده و می‌گویند نقص فنی و مشکلات مربوط به نگهداری دیتابیس عامل این مساله بوده است. جزییات فنی این مساله و مدت زمان رفع آن هنوز از سوی وزارت خارجه آمریکا اعلام نشده است.

این مشکل سراسری هستش یعنی اگر برای ایران هست برای آفریقا ، اروپا... هم هست پس مطمئن باشید خبر های خوب در راه است
تشکر کنندگان: USA2014 ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، hamid.eng ، soli asali ، reasonable ، Hadi2014
(2013-10-06 ساعت 11:10)soli asali نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 10:24)EKAM نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 02:20)soli asali نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 00:58)shervin4d نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 00:42)الدورادو نوشته:  دوستان کیس من در سایتCEAC شناخته نمیشه...کسانی که امسال کلیرنس خوردند میشه وضعیتشون رو در سایتCeac اعلام کنند؟

هنوز زوده تا 2 3 هفته بعد از مصاحبه خبری نمیشه

مد نظر داشته باشید که دوستی بوده از همین ابوظبی 3 روزه کیلیر شده ( منتظر سرا 2013)

ميتوني لينكشو بذاري ميخوام بدونم چطوري متوجه شده مونده تا 3 روز بعد برگشته و ......
تو امضاء اکثر بچه ها هست منتظر سرا. برجسته ترینشون امیر مهاجر که راحت میتونی پیداش کنی
منتظر سرا

(2013-10-10 ساعت 00:55)kian kian نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 11:54)sara_82 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 10:35)mohammad69 نوشته:  بچه هایی که برگشتن ای کاش سفرنامه هاشونو می نوشتن
باورکنید به دوستان تو خیلی مسائل می تونه کمک کنه.
مرسی از همگی
منتظریم.

سلام من از بچه های 2013 هستم موفق به گرفتن ویزا نشدم یکسال و نیم وقتم ر روی لاتاری و مهاجرسرا گذاشتم مثل همه دوستان اگه اینجا بچه ها سفرنامه ننوشتند سفرنامه بچه های 2013 کامل هست به تاپیک 2013 مراجعه کنید .امیدوارم اتفاق تلخی که واسه بچه های 2013 افتاد را بچه های 2014 تجربه نکنند.با ارزوی دریافت ویزا و کلیر شدن بچه ها ی 2014
موفق باشید دوستان
سلام دوست عزیز
چرا نتونستی ویزا بگیری آخه کیس نامبر تو که خیلی زیاد نبود .
یکی از دوستای من 4600 بود تونست بگیره الان هم رفته اون هم 2013 بود و کلیرنس هم بهش خورد و بعد از 2 ماه کلیر شد
آخه یکی بگه چی شد چرا کیسهای بالاترر گرفتن ولی پاییین تر نتونستن؟؟؟؟؟؟

چطوری تو منتظرسرا ثبت نام کنم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 16:37)zzarin نوشته:  دوستان این هم خبر مکمل اون خبری که گذاشته بودم ، پس استرس رو از خودمون دور کنم چون نه ویزا تموم شده نه هیچ چیز دیگه

قکر نکنم این حرف صحت داشته باشه چون کیسهای دیگه اعم از خانوادگی و دانشجویی و ... اعلام شده بجز لاتاری.هر چی هست مشکل توی لاتاریه
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، USA2014 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 16:55)__ترانه___ نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 11:10)soli asali نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 10:24)EKAM نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 02:20)soli asali نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 00:58)shervin4d نوشته:  هنوز زوده تا 2 3 هفته بعد از مصاحبه خبری نمیشه

مد نظر داشته باشید که دوستی بوده از همین ابوظبی 3 روزه کیلیر شده ( منتظر سرا 2013)

ميتوني لينكشو بذاري ميخوام بدونم چطوري متوجه شده مونده تا 3 روز بعد برگشته و ......
تو امضاء اکثر بچه ها هست منتظر سرا. برجسته ترینشون امیر مهاجر که راحت میتونی پیداش کنی
منتظر سرا

(2013-10-10 ساعت 00:55)kian kian نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 11:54)sara_82 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 10:35)mohammad69 نوشته:  بچه هایی که برگشتن ای کاش سفرنامه هاشونو می نوشتن
باورکنید به دوستان تو خیلی مسائل می تونه کمک کنه.
مرسی از همگی
منتظریم.

سلام من از بچه های 2013 هستم موفق به گرفتن ویزا نشدم یکسال و نیم وقتم ر روی لاتاری و مهاجرسرا گذاشتم مثل همه دوستان اگه اینجا بچه ها سفرنامه ننوشتند سفرنامه بچه های 2013 کامل هست به تاپیک 2013 مراجعه کنید .امیدوارم اتفاق تلخی که واسه بچه های 2013 افتاد را بچه های 2014 تجربه نکنند.با ارزوی دریافت ویزا و کلیر شدن بچه ها ی 2014
موفق باشید دوستان
سلام دوست عزیز
چرا نتونستی ویزا بگیری آخه کیس نامبر تو که خیلی زیاد نبود .
یکی از دوستای من 4600 بود تونست بگیره الان هم رفته اون هم 2013 بود و کلیرنس هم بهش خورد و بعد از 2 ماه کلیر شد
آخه یکی بگه چی شد چرا کیسهای بالاترر گرفتن ولی پاییین تر نتونستن؟؟؟؟؟؟

چطوری تو منتظرسرا ثبت نام کنم؟
با پیام خصوصی حدود کیست رو و روز مصاحبه و تعداد نفرات کیس رو به soli asali ارسال کن
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
زمانبندی خدا بی نظیر است،
نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود
کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار،
اما ارزش انتظار را دارد…

عزیزان لطفا راهنمایی کنید خاله سارای گل در مورد گواهینامه باید چکار کنم ؟در مورد مدیکال باید بریم کشور محل مصاحبه تمدید کنیم ؟ در مورد کارت واکسنها هم لطفا بفرمایید دوباره بعد ورود چک میکنند ایییییییییییییییییییا ؟ تاپیک اولین ورود به امریکا زیاد تورو خدا دوخط راهنمایی بنویسید Tongue
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
دوستان عزیز برای مدیکال مجددحضورتمام افرادکیس الزامیست؟ یایک نفرمیتونه بره همه روتمدیدکند؟ آیاکسی رفته؟پروسه زمانیش چقدراست؟
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان