کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان
پیرو پیشنهاد نارین عزیز یک سوال ازدوستان داشتم.
برای ارسال ایمیل برای سفارت آنکارا بهتره به آدرس ایمیلشون بفرستیم یا فرم آنلاین پر کنیم؟ کدوم جواب میدن؟
نیاز به تجربه دوستان در این مورد دارم.

پیشاپیش سپاسگزارم
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، maryam_ros ، soli asali ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 18:54)farshadm999 نوشته:  یا حضرت عباس.

تموم شد همه چی‌؟

یعنی چی؟؟؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 18:51)kooshamostofi نوشته:  دوستان عزیز ... اصلا دوست ندارم اینو بگم ولی از اونجایی که ممکنه بدرد بخوره میگم ..... امروز به سفارت ایروان ایمیل دادم که :

Case number: 2014AS77XX
Name: Koosha
Family: Mostofi
Date of birth: xx xx 19xx
Preference category: DV Diversity

Dear Sir/Madam

According to news article issued in embassy website few days ago that says "The regional limits in all six regions have been reached. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who do not appear or return to overcome a refusal during the original month of interview are at serious risk of a visa number not being available.", and in other hand, the problem with visa system, I want to know if there is any chance for me to get visa or not. I`m too worry about this & expect to get direct answer. Remember that my interview was at 28th of July.

Waiting for your kind reply
Best Regards, Koosha Mostofi

با کمال تاسف 2 ساعت بعد جواب دادن که:

Dear inquirer,

The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

حالا اگه امیدی هست بگین که من از این حاله خراب بیرون بیام

درست میگه با توجه به افرادی که تا آخر سپتامبر میرن مصاحبه البته
وگرنه ویزا الان موجوده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-05 ساعت 18:51)kooshamostofi نوشته:  دوستان عزیز ... اصلا دوست ندارم اینو بگم ولی از اونجایی که ممکنه بدرد بخوره میگم ..... امروز به سفارت ایروان ایمیل دادم که :
Dear inquirer,
Sincerely,
IV Unit,
یعنی چطوری می شه توی یکماه این افرادی هم که مصاحبه رفته باشن یکضرب هم ویزا گرفته باشن 1500 تا بشن چطوری می شه خوب اگه می خواستین ویزا ندین خوب خیلی راحت اعلام کنید توی سایتتون دیگه کسی برای مصاحبه نیاد این همه هزینه اضافه نکنه خوب ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: USA2014 ، reasonable ، soli asali ، majid_eng ، nedaba ، قصه گو ، lighter
دوست عزیز اینجوری که شما سوال کردی منم بودم همین جوابو میدادم.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، AB2014 ، a_ad ، آلیس-1980 ، reasonable ، soli asali ، majid_eng ، nedaba ، farzadsj2
(2014-08-05 ساعت 18:40)AB2014 نوشته:  دوستان کسی آمار نداره ببینیم شماره جدید کلیر شده یا نه؟

متاسفانه هیچ کیس لاتاری کلیر نشده.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، AB2014 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 19:00)alimomen نوشته:  

Dear Sir/Madam

According to news article issued in embassy website few days ago that says "The regional limits in all six regions have been reached. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who do not appear or return to overcome a refusal during the original month of interview are at serious risk of a visa number not being available.", and in other hand, the problem with visa system, I want to know if there is any chance for me to get visa or not. I`m too worry about this & expect to get direct answer. Remember that my interview was at 28th of July.

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

وگرنه ویزا الان موجوده

من هم با نظر داداش علي موافقم، با توجه به اطلاعيه اي كه روي سايت سفارت هم گذاشتند اين موضوع درسته، ويزا فقط به اندازه افرادي هست كه مصاحبه شده اند و يا تا آخر سپتامبر مي روند مصاحبه،
دوست عزيز شما هم اگر اين ايميل رو با مكالمات دوستان در همين تايپيك تطابق مي داديد متوجه منظورشان مي شديد، بله كه اميد هست،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-05 ساعت 18:56)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان
پیرو پیشنهاد نارین عزیز یک سوال ازدوستان داشتم.
برای ارسال ایمیل برای سفارت آنکارا بهتره به آدرس ایمیلشون بفرستیم یا فرم آنلاین پر کنیم؟ کدوم جواب میدن؟
نیاز به تجربه دوستان در این مورد دارم.

پیشاپیش سپاسگزارم

دوستان جواب لازم داشتم به خدا نه لایک Wink
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، maryam_ros ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، lighter
(2014-08-05 ساعت 19:02)masoudyara نوشته:  دوست عزیز اینجوری که شما سوال کردی منم بودم همین جوابو میدادم.

بارها من گفتم هر چي متني رو كه مي فرستيد كوتاه تر باشه جواب بهتر و معقولانه تري مي دهند، من جمعه كه ايميل زدم كل متنم يك خط بود و همچين پاسخي رو هم دريافت نكردم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-05 ساعت 19:00)alimomen نوشته:  

Dear Sir/Madam

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

وگرنه ویزا الان موجوده

والا منم همین فکر رو میکنم .... ولی از جوابی که داده اینطور بنظر میاد که واسه منی که 28 جولای مصاحبه بودم هم ویزایی وجود نداره ...
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-05 ساعت 19:05)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:02)masoudyara نوشته:  دوست عزیز اینجوری که شما سوال کردی منم بودم همین جوابو میدادم.

بارها من گفتم هر چي متني رو كه مي فرستيد كوتاه تر باشه جواب بهتر و معقولانه تري مي دهند، من جمعه كه ايميل زدم كل متنم يك خط بود و همچين پاسخي رو هم دريافت نكردم

با سلام به ایمیل مستر بزرگ
سارا جان ما رو هم راهنمایی کنی ممنون میشم.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
حال و روز ما منتظران کلیر ،مثل گمشده های در جزایر دور دست شده.هر کسی از ظن خود چیزی میگه و همه منتظر نیروهای امدادن.یه زمانی هم این نوشته ها مثل دیوار نویسه های داخل غارها،نشون دهنده ی حال زار ماها خواهد بود!!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: USA2014 ، AB2014 ، bahram2014 ، pari pari ، maryam_ros ، hadi472 ، soli asali ، majid_eng ، nedaba ، قصه گو ، exxedus ، lighter

Dear Sir/Madam

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

ازین به بعد مدیران بهتره اعلام ای‍میلهای سفارت ایروان ممنوع کنن از بس چرت و پرت جواب میدن. همین امروز ابوظبی به من جواب داده ‍ پروسه درحال بررسیه و هرسه تامون آپدیت کرده. ضمنا من یه سوالی دارم. مگه سفارت آمریکا از من و شما ترسی داره؟ مگه نمیتونه یه اطلاعیه بذاره و بگه تموم!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن

Dear inquirer,

Sincerely,
IV Unit,

[/quote]

وا همین چند کلمه رو جواب دادن یعنی? معلومه خیلی با بی حوصلگی خونده و جواب داده.
به بقیه که همون جواب روتین رو میدن.....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
The regional limits in all six regions have been reached=The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
دوست من جوابی که به شما داده با پست سفارت یکی هست منتها چون ادامه نداده توضیحش رو در ایمیل این شبهه به وجود میاد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، teacherm ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، reasonable ، soli asali ، majid_eng ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان