کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان نگران و منتظر!
فقط اومدم سلامی کنم

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «تمامی شما دوستان» عزیزღღღ

زندگی و چرخش داره میگذره و میچرخه.مواظب باشید که اسیر اتلاف وقت و ناراحتی و پریشانی و اعصاب خوردی نشید.چون ضرر اصلی رو خودتون میکنید و نگرش جدیدتون ممکنه رو اطرافیانتونم تاثیر بزاره.مخصوصا بچه کوچولوها.
امیدتون به خدا باشه.اگر قرار باشه تو سرنوشتتون تجربه زندگی در کشور دیگری باشه سنگ هم از آسمون بیاد اتفاق براتون رخ میده.
از خدا میخوام چرخ دنیا رو به وفق مراد شما بچرخاند.
صلاحتان هر چه باشد برایتان رخ بدهد.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-05 ساعت 19:38)مامان خانم نوشته:  سلام
آنروز آنکارا چندین کیس را اپدیت کرد دوستان اگر قصد ویزا دادن نداشتند که اینکار را نمی کردند خواهش می کنم با یک پست این قدر آشفته نشوید به خدا از روح و روانتان چیزی باقی نمی ماند آن طرف به تمام ذهنمان. وتفکرمان برای زندگی احتیاج داریم
هیچ چیز تمام نشده فقط صبور باشید و آرام و همه چیز را به خدا بسپارید هیچ وقت قلبم به من دروغ نمی گوید. این بار هم مطمئن هستم که هیچ اتفاقی نیفتاده
موفق باشید

با شما كاملا موافقم فقط چيزي كه نگرانم ميكنه اينه كه پارسال بعد از ٢٠ سپتمبر بازم افراد تا ٣٠ سپتمبر اپ ميشدن!!!
سلام به دوستان کلیریه پر طاقت و کم طاقت..
از ابوظبی خبری نیست؟ کسی کلیر نشده؟؟امروز دیدم این وکیله دکتر کاملی توی ماهواره بنظرم آدم معتبر وصادقی هم هست میگفتش اگه دیدید اوضاع بهرانیه و کلیر نمیکنن با توجه به اینکه 2 ماه کمتر مونده اگه ذسته جمعی بشیم و باهاش مکاتبه کنیم یا تماس بگیریم شاید بتونه برامون اعتراض کنه از طریقه دادگاه اونجا
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: manamilad ، کیانوش2 ، USA2014 ، Aroma ، mahan1331 ، reasonable ، soli asali ، amohammadi348 ، nedaba ، Arash2013 ، lighter
منم داره میزنه به سرم که برم ایروان ... نظرتون چیه؟
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، lighter
بشتابید که آنکارا آپدیت کرد.........................................................
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، nedaba ، lighter ، pari pari
(2014-08-05 ساعت 19:45)me_u نوشته:  سلام دوستان نگران و منتظر!
فقط اومدم سلامی کنم

زندگی و چرخش داره میگذره و میچرخه.مواظب باشید که اسیر اتلاف وقت و ناراحتی و پریشانی و اعصاب خوردی نشید.چون ضرر اصلی رو خودتون میکنید و نگرش جدیدتون ممکنه رو اطرافیانتونم تاثیر بزاره.مخصوصا بچه کوچولوها.
امیدتون به خدا باشه.اگر قرار باشه تو سرنوشتتون تجربه زندگی در کشور دیگری باشه سنگ هم از آسمون بیاد اتفاق براتون رخ میده.

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام میو جان
خیلی خوشحال شدم که دوباره منور کردی مهاجرسرا رو.امیدوارم باز به نظرات مفیدت تو مهاجرسرا ادامه بدی.

شاد زی مهر افزون و پایدار
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: me_u ، کیانوش2 ، manamilad ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، lighter
(2014-08-05 ساعت 18:51)kooshamostofi نوشته:  دوستان عزیز ... اصلا دوست ندارم اینو بگم ولی از اونجایی که ممکنه بدرد بخوره میگم ..... امروز به سفارت ایروان ایمیل دادم که :

Case number: 2014AS77XX
Name: Koosha
Family: Mostofi
Date of birth: xx xx 19xx
Preference category: DV Diversity

Dear Sir/Madam

According to news article issued in embassy website few

با کمال تاسف 2 ساعت بعد جواب دادن که:

Dear inquirer,

The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

حالا اگه امیدی هست بگین که من از این حاله خراب بیرون بیام

یعنی ایمیلشون همین یک خط بود؟آخه یه ایمیل طولانیتر بود که شامل این یک جمله هم بود،که کلا ما اونو تا حالا هضم کردیم، و 10000بارم مطرح شده اینجا.
ضمنا ما همین امروز برامون اون ایمیل مهربونه رو فرستادن، هیچ حرفیم از لیمیت نبود توشBig Grin
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، lighter
(2014-08-05 ساعت 19:58)komboze نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:45)me_u نوشته:  سلام دوستان نگران و منتظر!
فقط اومدم سلامی کنم

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام میو جان
خیلی خوشحال شدم که دوباره منور کردی مهاجرسرا رو.امیدوارم باز به نظرات مفیدت تو مهاجرسرا ادامه بدی.

شاد زی مهر افزون و پایدار
دوستان احتمالا خیلی ها اینو تو سایت سفارت آمریکا تو ابوظبی دیدید. من دیدیم تاریخش مربوط به 3 آگوست هستش دوباره گفتم بزارم ببینید.من فکر میکنم بیشتر منظورش اونایی هستم که تازه میخوان برن مصاحبه اونا تو خطر عدم صدور ویزا هستن ولی منظورشو از return to overcome refusalدقیقا نفهمیدم. اگه میشه بقیه دوستان حاضر هم نظر بدن.
The regional limits in all six regions have been reached. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who do not appear or return to overcome a refusal during the original month of interview are at serious risk of a visa number not being available.
•All DVs must be issued by the end of the fiscal year (September 30) and it is not uncommon for the allotment of DVs to be exhausted earlier than expected. We strongly encourage you not to finalize arrangements for travel to the United States, dispose of properties, or resign from your job until a visa has been issued and delivered to you.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-05 ساعت 19:54)kooshamostofi نوشته:  منم داره میزنه به سرم که برم ایروان ... نظرتون چیه؟

اخه رفتن همینطوری که فایده نداره. وگرنه هممون میرفتیم.یه موقع میرید اونجا الاف میشید ا نوقت چند روز میتونی اونجا هزینه کنیو بمونی.بزار حداقل یکم بگزره ببینیم چه خبره یا شروع میکنن به ویزا دادن یا میگن تموم شدو خلاصمون میکنن.Sad
تشکر کنندگان: hadi472 ، soli asali ، azadeh2014 ، majid_eng ، nedaba ، kooshamostofi ، lighter
(2014-08-05 ساعت 19:58)پائیز نوشته:  بشتابید که آنکارا آپدیت کرد.........................................................

دوستم اين آپ براي چند ساعته قبله، دوستان زحمت كشيدن بررسي كردند، كيس لاتاري جديدي نداره
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، maryam_ros ، nedaba ، قصه گو ، lighter
(2014-08-05 ساعت 19:46)amir rad نوشته:  سلام به دوستان کلیریه پر طاقت و کم طاقت..
از ابوظبی خبری نیست؟ کسی کلیر نشده؟؟امروز دیدم این وکیله دکتر کاملی توی ماهواره بنظرم آدم معتبر وصادقی هم هست میگفتش اگه دیدید اوضاع بهرانیه و کلیر نمیکنن با توجه به اینکه 2 ماه کمتر مونده اگه ذسته جمعی بشیم و باهاش مکاتبه کنیم یا تماس بگیریم شاید بتونه برامون اعتراض کنه از طریقه دادگاه اونجا

بابا منم هزار بار نوشتم که بیایید یکی که زبانش خوبه باهاش تماس بگیره ببینه چی میگه هممون همون کار رو انجام بدیم .جواب دادند که اون اقا پول میگیره و از این حرفا منم دیگه چیزی نکفتم .من پای برنامه های ایشون میشینم میدونم پول میگیره ولی ادم معتبریه تورو خدا بیایین دسته جمعی یه ایمیل با امضا همه بفرستیم و بگیم چکار باید بکنیم یا یکی زنگ بزنه و زبانش که خوبه بپرسه .فقط مشاوره رایگان میده البته من دوبار با ایمیل ازش راهنمایی خواستم ایشون جواب دادند .
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: USA2014 ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، Arash2013 ، farzadsj2 ، lighter
(2014-08-05 ساعت 20:07)USA2014 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:54)kooshamostofi نوشته:  منم داره میزنه به سرم که برم ایروان ... نظرتون چیه؟

اخه رفتن همینطوری که فایده نداره. وگرنه هممون میرفتیم.یه موقع میرید اونجا الاف میشید ا نوقت چند روز میتونی اونجا هزینه کنیو بمونی.بزار حداقل یکم بگزره ببینیم چه خبره یا شروع میکنن به ویزا دادن یا میگن تموم شدو خلاصمون میکنن.Sad

مي گم نظرتون چيه يك خونه بزرگ اجاره كنيم دسته جمعي مي ريم، هم فاله هم تماشا، دسته جمعي هم ميريم دمه سفارت،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
آقای مدیر ببخشید اینو میگم ولی بعضی از کارات واقعا مسخرست. چرا پست منو پاک کردی؟مشکلش چی بود؟
تشکر کنندگان:
دوستان ایروانی
سلام
اگر صلاح میدانید گردهمایی کوچکی داشته باشیم و موارد را حضوری باهم در میان بگذاریم. دوستانی که آمادگی دارند پیغام خصوصی بفرستند.
ارادتمند
سعید شفیعی
ایروان
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hosseinmm ، nedaba
(2014-08-05 ساعت 17:43)narin نوشته:  و ما بالاخره ویزامونو گرفتیم......
با آرزوی شنیدن خبرهای خوب از طرف همه دوستان.......

نارین عزیز غیر از شما افراد دیگهای هم بودن بخصوص لاتاری ؟ کلا سفارت چه خبر؟
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad2014 ، nedaba ، AZAR 1335 ، niki88

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان