کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-05 ساعت 18:54)farshadm999 نوشته:  یا حضرت عباس.

تموم شد همه چی‌؟

باز عمو فرشاد آب قند لازم شد، عمو جونم شما چرا اين همه حساس شدي،
من برنامه براي نرفتنمو چيدم، بين همه اطرافيان و دوست و آشنا هم خبر آماده بودن ويزامو پخش كردم، فقط گفتم دارم تصميم جدي مي گيرم كه برم يا نهBig Grin به همه هم گفتم من عقده آمريكا ندارم به همين راحتي الان كاملا آروممBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-05 ساعت 19:07)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:05)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 19:02)masoudyara نوشته:  دوست عزیز اینجوری که شما سوال کردی منم بودم همین جوابو میدادم.

بارها من گفتم هر چي متني رو كه مي فرستيد كوتاه تر باشه جواب بهتر و معقولانه تري مي دهند، من جمعه كه ايميل زدم كل متنم يك خط بود و همچين پاسخي رو هم دريافت نكردم

با سلام به ایمیل مستر بزرگ
سارا جان ما رو هم راهنمایی کنی ممنون میشم.

لطف داري شما آقا محمد عزيز، آخه من تخصصي براي ايميل به آنكارا ندارم، فقط چند صفحه قبل ديدم دوستان آدرس ايميل سفارت آنكارا رو گذاشتند، البته اگه متن ايميل براي پيگيري بخواي تا دلت بخواد من دارم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: USA2014 ، amohammadi348 ، maryam_ros ، masoudyara ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، lighter
(2014-08-05 ساعت 19:07)pendleton نوشته:  حال و روز ما منتظران کلیر ،مثل گمشده های در جزایر دور دست شده.هر کسی از ظن خود چیزی میگه و همه منتظر نیروهای امدادن.یه زمانی هم این نوشته ها مثل دیوار نویسه های داخل غارها،نشون دهنده ی حال زار ماها خواهد بود!!
دقیقا
تشکر کنندگان: USA2014 ، nedaba
واقعا توی این شرایط بحرانی جای افرادی مثل عمو سعید خیلی خالیه که تحلیلات خودش رو ارایه بده و روحیه رو ببره بالا ولی افسوس
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-05 ساعت 19:09)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 18:54)farshadm999 نوشته:  یا حضرت عباس.

تموم شد همه چی‌؟

باز عمو فرشاد آب قند لازم شد، عمو جونم شما چرا اين همه حساس شدي،
من برنامه براي نرفتنمو چيدم، بين همه اطرافيان و دوست و آشنا هم خبر آماده بودن ويزامو پخش كردم، فقط گفتم دارم تصميم جدي مي گيرم كه برم يا نهBig Grin به همه هم گفتم من عقده آمريكا ندارم به همين راحتي الان كاملا آروممBig Grin

آب قند بدید دارم می‌میرم. Sad

از صبح تا حالا دومین ادویل رو هم خوردم.

کلم ترکید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، majid_eng ، nedaba ، قصه گو ، lighter
(2014-08-05 ساعت 19:04)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 18:56)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان
پیرو پیشنهاد نارین عزیز یک سوال ازدوستان داشتم.
برای ارسال ایمیل برای سفارت آنکارا بهتره به آدرس ایمیلشون بفرستیم یا فرم آنلاین پر کنیم؟ کدوم جواب میدن؟
نیاز به تجربه دوستان در این مورد دارم.

پیشاپیش سپاسگزارم

دوستان جواب لازم داشتم به خدا نه لایک Wink

طبق تجربه ما ایمیل سفارت بهتره. چون کامل جواب میدن طبق سوالی که میپرسید
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، amohammadi348 ، maryam_ros ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، amohammadi348، amohammadiazar، arash0098، Aroma، azadeh2014، bahram2014، Darious، EmJay، eng.civil.81، ermiyaj، farshadm999، freddyflientstone، goodgirl_beauty2000، hamed.us، hamid.eng، hamid_fs3، heidari1248، HELIAA، hosseini_1983، k1anoosh، kooshamostofi، mamali121، manamilad، monda، nimaaa، pari pari، saeedhei، Sara_lphmkf، Shabi2605، shahrzad001، shhak، teacherm، USA2014، آلیس-1980، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
خوشحالم.
(2014-08-05 ساعت 19:15)farshadm999 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، amohammadi348، amohammadiazar، arash0098، Aroma، azadeh2014، bahram2014، Darious، EmJay، eng.civil.81، ermiyaj، farshadm999، freddyflientstone، goodgirl_beauty2000، hamed.us، hamid.eng، hamid_fs3، heidari1248، HELIAA، hosseini_1983، k1anoosh، kooshamostofi، mamali121، manamilad، monda، nimaaa، pari pari، saeedhei، Sara_lphmkf، Shabi2605، shahrzad001، shhak، teacherm، USA2014، آلیس-1980، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان

ماشالامون بشه، چقدر زياد شديم
تشکر کنندگان: sal0811 ، pari pari ، USA2014 ، soli asali ، arash1392 ، amohammadi348 ، nedaba ، قصه گو ، lighter
من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم. فقط ایمیلی که بین من و سفارت رد و بدل شد رو عینا کپی پیست کردم تا همه ببینن. من هم مثل همه منتظرین هستم و در اضطراب شدید بسر میبرم ....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
(2014-08-05 ساعت 19:18)kooshamostofi نوشته:  من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم. فقط ایمیلی که بین من و سفارت رد و بدل شد رو عینا کپی پیست کردم تا همه ببینن. من هم مثل همه منتظرین هستم و در اضطراب شدید بسر میبرم ....

شما از دست ما دلگير نباش، قصد ناراحت كردنتون رو نداشتم، ولي اين جور مطالب رو پيشنهاد مي كنم ابتدا با مديران و پيشكسوتها مطرح كنيد،
حالا من يك خبر دارم براتون، يكي از دوستان ما براي ويزاي دانشجويي با همسرشون اقدام كردند، همسرشون گرفته خودشون نه، با پيگيري گفتند به دليل مشكلاتي كه براشون به وجود اومده الان فقط روي صدور پاسپورت براي خودشون و صدور ويزاي مهاجرتي تمركز كردند، و اين خبر اميدوار كننده ايه، ازشون خواستم متن دريافتيشون رو برام بفرسته، اگه رسيد دستم براتون كپي مي كنم
جهت اطلاع دوستان
کیس نامبر 2014AS6701 امروز در آنکارا مصاحبه شد و یک ضرب گرفت.
نتیجه گیری اخلاقی: زندگی در جریانه! ویزا موجوده! به ما هم می رسه!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
دوستان این خبر مفصل رو از سایتت وال استریت جورنال پیدا کردم که خوندنش خالی از لطف تیست و عظمت این اختلال رو بخوبی توصیف کرده. جالبه که حتی دولتمردان ونزولا و مدیران فوتبال المانی و بانکداران کره ای و متخصصان هندی و ..نیز از گرفتن ویزا محروم شدند.
Us Visa Glitch-Wall Street Journal
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: USA2014 ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، farzadsj2 ، lighter
(2014-08-05 ساعت 19:18)kooshamostofi نوشته:  من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم. فقط ایمیلی که بین من و سفارت رد و بدل شد رو عینا کپی پیست کردم تا همه ببینن. من هم مثل همه منتظرین هستم و در اضطراب شدید بسر میبرم ....

شما خودتو ناراحت نکن. کار خوبی کردی که ایمیل و حستو با ما در میون میزاری. ولی خوب این قدر همه درگیر و نا احتیم که سریع به هم میریزیم.
ایشاله که همه چی ختم به خیر بشه. من از یکی از دوستانم که سفارت ابوظبی رفته بود پرس و جو کردم گفت داشتن ویزا میدادن و نا جایی که من فهمیدم لاتاری هم توشون بود.
البته نفهمیده بود یه ضربی بوده یا کلیرنسی.
ولی خوب اونا دارن کارشونو میکنن ولی برام عجیبه پس چرا ظاهرا از هیچ کلیرنسی خبری نمیشه
تشکر کنندگان: mahan1331 ، manamilad ، Sara_lphmkf ، soli asali ، majid_eng ، nedaba ، قصه گو ، lighter
سلام
امروز آنکارا چندین کیس را اپدیت کرد دوستان اگر قصد ویزا دادن نداشتند که اینکار را نمی کردند خواهش می کنم با یک پست این قدر آشفته نشوید به خدا از روح و روانتان چیزی باقی نمی ماند آن طرف به تمام ذهنمان. وتفکرمان برای زندگی احتیاج داریم
هیچ چیز تمام نشده فقط صبور باشید و آرام و همه چیز را به خدا بسپارید هیچ وقت قلبم به من دروغ نمی گوید. این بار هم مطمئن هستم که هیچ اتفاقی نیفتاده
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
سلام منو از ایروان داشته باشید. امروز ما جواب تمدید مدیکال رو گرفتیم و یه راست رفتیم سفارت و همونطور که حدس میزدیم گفتند برید ساعت 2 به بعد بیاین. صف تقریبا بلندی تشکیل شد و دوستان منتظر یکی یکی داخل رفتند. چند نفر مصاحبه داشتند و بقیه دنبال انداختن مدارک داخل باکس. البته همه ی اینها کیس لاتاری نبودند و همه نوع ویزا داخلش بود: ویزای خانوادگی، کاری، تحصیلی. خانواده ی اولی که رفتند طبق گفته ی خودشون باید تا اخر آگوست منتظر بمونند. ولی به بقیه همچین چیزی نگفتند. حالا نمیدونم با پرس و چوی زیاد اونا به این جواب رسیده بودند یا شرایطشون خاص بود. شرایط من هم که از همه خاص تر بود چون اصلا کلیر نشده بودم و فقط در کنار همسر گفتم من هم شانس خودمو امتحان کنم. خلاصه پاسپورتهارو تحویل دادیم و طی روزهای آینده منتظر جواب میمونیم. این بود خلاصه ی سفرنامه ی ما.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان