موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
من هم دقيقا به روشي كه شما ايميل زديد به سفارت ابوظبي ميل دادم ٣روز پيش
و نه جوابي گرفتم ونه اپ !!!!!
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 22:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 22:07 توسط kamranh.)
دوستان سلااااااااااااااام
می دونستین امروز چه روزی بود ؟؟
در تاریخ 1945 میلادی در هیروشیما عمه ریکا تمام دوستان ژاپنی را کلیر کرد ... (روحشون شاد)
حالا هی بگید کی کلیر می کنه ... هی این سفارت ها را عصبانی نکنید بزارید کارشونو بکنن ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 21:29)ebi1988 نوشته: سلام بچه ها امیدوارم که حال همتون خوب باشه.
ببخشید یه کمک میخوام،هفته پیش به سفارت ابوظبی از این لینک ایمیل دادم http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
گذینه I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.رو انتخاب کردم و رفتم صفحه بعد و اونجا هم یکی از گذینه ها که این بود Passport Country / Travel Document: رو نوشتم ایران واسه my issue هم what's the status of my AP توی فیلد خالی هم گفتم که میخوام بدونم شرایط کیسم چیه و از این حرف ها.بعدش هم بلافاصله ایمیل اتوماتیکی هم واسم اومد که این گذینه هایی که پر کرده بودم توش بود.از یک هفته پیش هم هیچ جوابی بهم ندادن،حالا جواب نخواستیم ولی حداقل آپدیت هم نکردن.آخرین آپدیتم توی سیس 8 جولای
- اگر میشه بگید مراحل ایمیل دادن واسه آپدیت کردن همین بوده یا شما مستقیم خودتون به سفارت میل میدید؟اگر که مستقیم ایمیل میزنید بی زحمت ایمیل سفارت ابوظبی رو بدید بهشون ایمیل بزنم .
مرسی از همه :-)
(2014-08-06 ساعت 21:59)milaad-kh نوشته: با سلام،
من هم دقيقا به روشي كه شما ايميل زديد به سفارت ابوظبي ميل دادم ٣روز پيش
و نه جوابي گرفتم ونه اپ !!!!!
دوست عزیز
ایمیل هیچ تاثیری نداره فقط کیس آپدیت بیخودی میشه همین . پروسه باید طی بشه .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 17:23)morteza-dm نوشته: زمانی که کیس کلیر میشه تو سایت سفارت هنگام چک کردن کیس مگر نباید پیغامی مبنی بر کلیر شدن دریافت کنیم ؟ پس چرا برخی از دوستان میگن با ایمیل متوجه کلیر شدند ؟ حالا اگر سفارت ایمیل نزنه اونوقت چطور باید متوجه شد ؟
یکی از دوستان نظری در این مورد بده ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 21:11)reza8rgh نوشته: همين الان داشتم صفحه هاي آخر كليرنس 2013 رو مي خوندم.روزي كه رفتم مصاحبه و كنسول خيلي قاطع بهم گفت اميدوار نباشم اينقدري كه الان دلم گرفت, ناراحت نشدم ! 5 دقيقه اي ميشه كه با هر جملش اشك ريختم.من چند روزي هست كه وارد اين تاپيك شدم.تازه اميدوار هم نيستم!واقعا چي كشيده كسي كه 200 روزه كه اميدوارانه منتظره؟!خدايا به روزهاي انتظارشون يه نگاه بنداز!
رضا جان امروز 170 روزه شدم و واقعا پیر شدم و منی که اینقدر شاداب بودم حالا همه اطرافیانم میگن اخلاقت بد شده.خلاصه امروز بعد از 170روز خانومم و پسرم ویزا گرفتن و به خود من گفتن که پروسه شما هنوز تموم نشده.دیگه حالی برتم نمونده .اما خدا بزرگه و این نیز بگذرد.
2
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 17:30)p.fereidouni نوشته: جواب ایمیل من بعد از 20 دقیقیه از جانب ایروان:
Please be advised that your husband’s case is still pending. However you and your child can receive their visas as soon as possible. Please keep in mind that the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached and the visas are allocated on a first come first served basis.
(2014-08-06 ساعت 17:30)p.fereidouni نوشته: جواب ایمیل من بعد از 20 دقیقیه از جانب ایروان:
Please be advised that your husband’s case is still pending. However you and your child can receive their visas as soon as possible. Please keep in mind that the annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached and the visas are allocated on a first come first served basis.
لطفا باسوادا و با تجربه ها تفسرش کنند؟؟؟؟؟؟؟
لطفا باسوادا و با تجربه ها تفسیرش کنند؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزم میگه پرونده شوهرتون هنوز در مرحله اداریه.فرزندتون و شما میتونید ویزاتونو در اولین فرصت ممکن دریافت کنید.محدودیت سالانه صدور ویزا هم نزدیکه. عبارت first come first serveهم یعنی هر کی زودتر بیاد ویزاشو میگیره.(مثل نوبت تو صف)خلاصه بجنب دوست عزیز.گرچه این جانب مترجم زبان نیستم ولی فکر کنم غیر از این نمیتونه باشه بازم بقیه دوستان نظر بدن.
تبریک میگم خوشحالمون کردید
شاد زی مهر افزون و پایدار
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-06 ساعت 22:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-06 ساعت 22:18 توسط saeedshafiee.)
سلام
چون در هفته های اخیر عملا هیچگونه اعلان عمومی در خصوص کلیر شدن برندگان لاتاری در سایتهای سفارتها دیده نمیشود لذا دوستان سعی میکنند از طریق ایمیل به اطلاعات دست یابند
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
امروز چهارشنبه شد و باز هم نيامد، شايد بيايد، اين جمعه.
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! 
hope hope hope
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
این برگه ایست که به ما دادن تو استکهلم وقتی گفتن ای پی خوردیم. آنقدر ناراحت بودیم اونجا اصلا نخوندیمش فقط برگشتیم خونه. الان که میخونمش میبینم میتونستم چندتا سوال بپرسیم و بیشتر آمار بگیریم. من کل متن نامه براتون میزارم اگه امکانش هست نظرتون بهم بگید. من کاملا میتونم ترجمش کنم نمیخوام کسی واسم ترجمه کنه. بیشتر میخوام بدونم ای پی خوردنم بخاطر همین مساله در حال تموم شدن ویزاست یا مساله دیگست. ممنون.
Dear visa applicant,
This office regrets to inform you that it is unable to issue a visa to you because you have been found ineligible to receive a visa under the following section(s) of the Immigration and Naturalization Act:
X Section 221(g) which prohibits the issuance of a visa to anyone who fails to present the documents requested in connection with this visa application. If you fail to present the documents(s) requested below within one year, your application for an immigrant visa will be cancelled and any petition approved in your behalf will be returned to the Immigration and Naturalization Service.
X DV refusal. the number of DV visas issued each year is limited by law. Even if you are otherwise qualified, you cannot receive a visa if this limit has already been reached. There is no reason to expect that a visa number will be available for your case if it is not processed to conclusion during the month of your originally scheduled visa interview. The longer you wait to resolve the issue remaining in your case, the lower the likelihood that a DV visa will be available to you. Please note that persons selected in the DV-2014 are entitled to apply for visa issuance only from October 1, 2013 to September 30, 2014. Under no circumstance can diversity visas be issued or adjustment approved after September 30, 2014.
You have been found under this (these) ground(s) of ineligibility because:
1. pending administrative processing.
........
ما مدارکمون کامل بود خودشون در انتهای مصاحبه بهمون گفتن پس بخش اول نیست. قسمت دوم هم خود طرف شفاها بهمون گفت ولی نگفت ای پی خوردید واسه این. لطفا نظرتون بگید
2014as3xxx
2 persons
Stockholm
August 5: interview
AP
PhD
military service: exemption
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 22:18)آلیس-1980 نوشته: (2014-08-06 ساعت 22:09)morteza-dm نوشته: (2014-08-06 ساعت 17:23)morteza-dm نوشته: زمانی که کیس کلیر میشه تو سایت سفارت هنگام چک کردن کیس مگر نباید پیغامی مبنی بر کلیر شدن دریافت کنیم ؟ پس چرا برخی از دوستان میگن با ایمیل متوجه کلیر شدند ؟ حالا اگر سفارت ایمیل نزنه اونوقت چطور باید متوجه شد ؟
یکی از دوستان نظری در این مورد بده ممنون میشم؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگه به سفارت ایمیل نزده بودم نمی فهمیدم کلیر شدم. سایت سفارت ابوظبی خطاب به همسرمه که هنوزم کلیر نشده. اگه فقط رو اون حساب کرده بودم الان همه چی برام فرق داشت.سیس هم که تا ویزا نگیری وضعیت رو با ready نشون میده یا ap حتی اگه کلیر شده باشیم.
سلام ممکنه متن ایمیلتون را برای من بفرستید ممنونم
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP