کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه هاجون
انقد این سفارت اون سفارت نکنین! هممون با هم یکی هستیم و تازه فعلا همه در عدم با هم برابریم Big Grin
پس حرفای اختلاف زا و روحیه شکن رو فراموش کنین SmileSmile

بنی آدم اعضای یکدیگرند SmileSmile
Smile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
چه خبرهاي خوبي مي شنويم،
خوب شد ايروان چندتا دونه ويزا داد كه اگه نمي داد مهاجرسرا داشت مي رفت رو هوا:d
تمام خانواده من مي دونند من وقتي ساكتم يعني دارم خرابكاري مي كنم، و الان هم خرابكاري كردم و بليط ايروان براي اواخر آگوست خريدم:d
حالا تا اون موقع يا كلير مي شم و يا نمي شم ميرم كاراي مديكال جديد رو انجام مي دم تا كلير بشم، :d بلاخره كه من مي دونم قراره كلير بشم نزديكه سفارت باشم خيالم راحته، هر كدوم دوستان اون موقعه اومد ايروان بهم خبر بده همو ببينيم
امروز هم بلاخره بعد از دوازده سال خودمو از كار بازنشسته كردم، البته بگما به اميد آمريكا رفتن اين كارو نكردم فشارهاي اين چند وقته باعث شد تصميم بگيرم برم دنباله علاقه هام، كارهايي كه دوست دارم انجام بدم، حالا چه اينجا چه اون ور آب
پيشنهادي به دوستان دارم و اون هم اينه كه به جايي كه بيان اينجا ناله كنيد و حرفهاي عجيب غريب بزنيد خودتون رو براي يك سفر فورس ماژور آماده كنيد به نظر مياد چون قراره همگي رو يكجا كلير كنند خيلي زمان براي مانور و تصميم گيري نداريد،
درسته همه توصيه مي كنند صبور باشيد ولي به اين معني نيست سفري رو كه قراره خيلي سريع ترتيب بديم فراموش كنيم
خوش اخلاق باشيد و اميدوار
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-06 ساعت 19:06)REZAMBI نوشته:  پس آنکارا چی ؟؟؟؟؟ ولی مرسی از خبره خصوصیتون Wink کلی روحیه داد Smile

(2014-08-06 ساعت 18:58)rainolf نوشته:  دوستان یک خبر خوب و جالب یکی از دوستان من سیتیزن آمریکا و ساکن پاریسه ایشون برای تعویض پاسپورت رفته بود سفارت که به مشکل سیستم خورد گفتن 3 هفته طول میکشه در همین مدت با من در ارتباط بود و من از مشکلات خودمون بهش گفته بودم امروز رفته بود برای گرفتن ویزا که اتفاق غیر قابل باوری افتاد. ایشون از کنسول که گویا دوستشون هم هستن در مورد لاتاری و ایرانیا میپرسه و کنسول هم موبایلش رو در میاره و با سفارت ابوظبی و مشخصا سارا گرو به عنوان آفیسر ارشد تماس میگیره..... بعد از صحبت به دوستم میگه با توجه به مشکلات سال 2013 بولتن ویزا و مصاحبه ها جوری برنامه ریزی شدن که به یک اکثریت قاطع ویزا برسه اما به دلیل مشکلات سیستم این اواخر پروسه به شدت کند شده؛ گفته بود ما لیست کلیر شده های جدید رو داریم ولی چون نمیتونیم ویزا بدیم اعلام نمیکنیم و در آخر گفته بود امسال تقریبا تمامی مصاحبه شدگان در ابوظبی و یک اکثریت قاطع از برندگان ایرانی ویزا خواهند گرفت..... کنسول از دوستم خواسته بود این صحبتها اعلام عمومی نشه!!!! من هم خصوصی به خودتون گفتم Wink حالا شما هم عمومیش نکنید لطفا Wink

پس آنکارا چی ؟؟؟؟؟ ولی مرسی از خبره خصوصیتون Wink کلی روحیه داد Smile

گفته بود ایرانیها دیگه حالا آنکارا ،ایروان ،ابوظبی یا هر سفارت دیگه ای.....
(2014-08-06 ساعت 19:09)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 18:58)rainolf نوشته:  دوستان یک خبر خوب و جالب یکی از دوستان من سیتیزن آمریکا و ساکن پاریسه ایشون برای تعویض پاسپورت رفته بود سفارت که به مشکل سیستم خورد گفتن 3 هفته طول میکشه در همین مدت با من در ارتباط بود و من از مشکلات خودمون بهش گفته بودم امروز رفته بود برای گرفتن ویزا که اتفاق غیر قابل باوری افتاد. ایشون از کنسول که گویا دوستشون هم هستن در مورد لاتاری و ایرانیا میپرسه و کنسول هم موبایلش رو در میاره و با سفارت ابوظبی و مشخصا سارا گرو به عنوان آفیسر ارشد تماس میگیره..... بعد از صحبت به دوستم میگه با توجه به مشکلات سال 2013 بولتن ویزا و مصاحبه ها جوری برنامه ریزی شدن که به یک اکثریت قاطع ویزا برسه اما به دلیل مشکلات سیستم این اواخر پروسه به شدت کند شده؛ گفته بود ما لیست کلیر شده های جدید رو داریم ولی چون نمیتونیم ویزا بدیم اعلام نمیکنیم و در آخر گفته بود امسال تقریبا تمامی مصاحبه شدگان در ابوظبی و یک اکثریت قاطع از برندگان ایرانی ویزا خواهند گرفت..... کنسول از دوستم خواسته بود این صحبتها اعلام عمومی نشه!!!! من هم خصوصی به خودتون گفتم Wink حالا شما هم عمومیش نکنید لطفا Wink

خیلی کار خوبی کردین که به اشتراک گذاشتین، مرسی
سوني جونم اون امضاتو بزار كه هم ما خوشحال بشيم هم خودت، به خدا راه دوري نمي ره
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: sonyz2 ، Aroma ، mahan1331 ، soli asali ، آلیس-1980 ، reasonable ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 18:52)me_u نوشته:  سلام.
دوستان طبق یک بررسی کاملا تصادفی کیس 1694 از دوبی تو سایت خود سفارت کلیر نشده ولی تو سیس به تاریخ امروز ویزا صادر شده!!!!
فکر کنم دیتابیسهاشون اصلا آپدیت درست حسابی نمیشه!! شایدم ایشون با ایمیل متوجه شدند کلیر شدند.
به هر صورت این یعنی ویزا داره صادر میشه.

سرافراز باشید.مثل سرو

من اتفاقا کیس ایشون رو مانیتور میکردم چه جالب که ایشود شده بدون اعلام سایت سفارت آپدیتهاش اینه:
10feb-26 may-8 jun-7jul-8jul-20jul-22jul-3aug-5aug
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، maryam_ros ، soli asali ، آلیس-1980 ، A_A ، reasonable ، nedaba
علی جان عزیز خیلی خیلی ممنونم بابت دعاهات و دلداری و کمک هات.خدا رو شکر امروز کیس ما هم خانومم و پسرم ایشود شدند اما خودم متاسفانه هنوز زAP هستم
حالا ایشالا این دوتا رو لگیریم و برگردیم و دوباره انتظار بکشیم ببینیم چی میشه.فقط امیدتون بخدا باشه.
از همه دوستان هم ممنونم

2
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
دوستان عزیز سلام
من معمولا تو این سایت خواننده بودم ولی الان می خواستم مطلبی رو با هاتون در میون بذارم , با تعدادی از دوستان به این نتیجه رسیدیم که ضرر نداره یه ایمیلی به KCC بزنیم .
به چه علت :
مشکلی که ما امسال گریبانگیرش شدیم بحث کمبود سهمیه نیست , بحث زمان بود که به همت مشکل پیش اومده واسه سیستم شد نور علی نور, و از طرفی اگر تحلیل simon را هم بپذیریم , طبق گفته ايشون در مورد كشور ما بدون در نظر گرفتن تعداد كساني كه اصلا نمي خواهند برن مصاحبه و فرض بر ابنكه تمام كيسهاي در حالت Ready تا 15 سپتامبر يه ضرب ويزا بگيرن پس حدود ٦٢٠ نفر (٢٧٦ كيس) ويزا صادر مي شه و از طرفي حدودا ٢٠٠٠ ويزا صادر شده مي مونه حدود ١٠٠٠ ويزا, اگه بحث نرسيدن ويزا از نظر تعداد به هممون رو در نظر نگيريم فكر مي كنين از ١٥ سپتامبر تا آخر سپتامبر صدور 1000 ويزا امكان پذيره؟؟
هر کدوم از ما به نوعی توی این یکسال هزینه کردیم چه از نظر مادی چه از نظر زمانی و الان و در حال حاضر دست هیچکدوم به جایی بند نیست و خواه نا خواه توی زندگی هامون تاثیر گذاره .
ما نه از کسی طلبکاریم نه با کسی دعوا داریم ولی درخواست می تونیم داشته باشیم , می تونیم درخواست کنیم این deadline رو تغییر بدهند. هممون می دونیم این قانونه ولی وحی منزل نیست , دوستان خوب می دونیم دوستان 2013 هم به جاهایی شکایت کردن ولی به نتیجه نرسیدن ولی تفاوت ما با اونها اینه که ما هنوز دو ماه زمان داریم , شاید شاید شاید شاید یه فرجی بشه .
دوستان متن زیر رو حدود 40 نفر از دوستان دیگه به KCC ایمیل زدن
Dear Madam/Sir
As you know the U.S government shut down in 2013 and the recent U.S. Department of State technical problems with its visa system ,have caused a long time delay on issuing visas at present. On the other hand lots of Iranian selects, including me ,are still awaiting for their administrative processing to be completed .Consequently, I worry
that the completion of my administrative processing might not meet the announced
deadline ,i.e end of September 2014 , either.
Therefore,if possible please find a solution ,I mean extending the deadline or expediting A.processing ,or any other proper solution which ensure the issue of outstanding visas accordingly.

KCDDV@state.gov

میدونیم موارد مطرح شده تو این ایمیل رو اونا خوب می دونن ولی می تونیم قلقلکشون بدیم Tongue و ازشون درخواست کنیم.
هرکسی دوست داره بیاد همراهی کنه , دوستان این تیری در تاریکی است در نهایتش می گن این deadline قابل تغییر نیست . ولی ما تلاشمون رو کردیم.
دست حق همراه هممون
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
(2014-08-06 ساعت 19:10)rainolf نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 19:06)REZAMBI نوشته:  پس آنکارا چی ؟؟؟؟؟ ولی مرسی از خبره خصوصیتون Wink کلی روحیه داد Smile

پس آنکارا چی ؟؟؟؟؟ ولی مرسی از خبره خصوصیتون Wink کلی روحیه داد Smile

گفته بود ایرانیها دیگه حالا آنکارا ،ایروان ،ابوظبی یا هر سفارت دیگه ای.....

ببخشید من فکر کردم نوشتید ایروان Smile
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، reasonable ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 19:10)Sara_lphmkf نوشته:  چه خبرهاي خوبي مي شنويم،
خوب شد ايروان چندتا دونه ويزا داد كه اگه نمي داد مهاجرسرا داشت مي رفت رو هوا:d
تمام خانواده من مي دونند من وقتي ساكتم يعني دارم خرابكاري مي كنم، و الان هم خرابكاري كردم و بليط ايروان براي اواخر آگوست خريدم:d
حالا تا اون موقع يا كلير مي شم و يا نمي شم ميرم كاراي مديكال جديد رو انجام مي دم تا كلير بشم، :d بلاخره كه من مي دونم قراره كلير بشم نزديكه سفارت باشم خيالم راحته، هر كدوم دوستان اون موقعه اومد ايروان بهم خبر بده همو ببينيم
امروز هم بلاخره بعد از دوازده سال خودمو از كار بازنشسته كردم، البته بگما به اميد آمريكا رفتن اين كارو نكردم فشارهاي اين چند وقته باعث شد تصميم بگيرم برم دنباله علاقه هام، كارهايي كه دوست دارم انجام بدم، حالا چه اينجا چه اون ور آب
پيشنهادي به دوستان دارم و اون هم اينه كه به جايي كه بيان اينجا ناله كنيد و حرفهاي عجيب غريب بزنيد خودتون رو براي يك سفر فورس ماژور آماده كنيد به نظر مياد چون قراره همگي رو يكجا كلير كنند خيلي زمان براي مانور و تصميم گيري نداريد،
درسته همه توصيه مي كنند صبور باشيد ولي به اين معني نيست سفري رو كه قراره خيلي سريع ترتيب بديم فراموش كنيم
خوش اخلاق باشيد و اميدوار

یک دنیا قاصدک با خبرهای خوش توراهه .دوستت دارم دوست خوبم
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: sonyz2 ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، p.fereidouni ، Arash2013 ، zepehr ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 19:12)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 19:09)sonyz2 نوشته:  

خیلی کار خوبی کردین که به اشتراک گذاشتین، مرسی
سوني جونم اون امضاتو بزار كه هم ما خوشحال بشيم هم خودت، به خدا راه دوري نمي ره

من امضا داشتم، فقط نمی دونم چرا Invisible شده بود....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mahan1331 ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 19:13)alimomen نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 18:52)me_u نوشته:  سلام.
دوستان طبق یک بررسی کاملا تصادفی کیس 1694 از دوبی تو سایت خود سفارت کلیر نشده ولی تو سیس به تاریخ امروز ویزا صادر شده!!!!
فکر کنم دیتابیسهاشون اصلا آپدیت درست حسابی نمیشه!! شایدم ایشون با ایمیل متوجه شدند کلیر شدند.
به هر صورت این یعنی ویزا داره صادر میشه.

سرافراز باشید.مثل سرو

من اتفاقا کیس ایشون رو مانیتور میکردم چه جالب که ایشود شده بدون اعلام سایت سفارت آپدیتهاش اینه:
10feb-26 may-8 jun-7jul-8jul-20jul-22jul-3aug-5aug
دوستان این کیس تا دوروز گذشته تو سایت ابوظبی کلیر اعلام شده بود و واقعا برای من جای تعجب داشت که امروز دیدم تو ceac ایشود شده ولی تو ابوظبی تغییر وضعیت داده
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، آلیس-1980 ، reasonable ، nedaba ، reza3035
در بدترین حالت حداقل باید به تعداد افراد درانتظار مصاحبه(از 50000 سهمیه کل) ویزا موجود باشه(طبق بیانیه ای که خودشون در سایت وزارت خارجه دادن ) و از اونجایی که ایران هنوز سقف 7% رو پر نکرده پس کسری در تعداد ویزا از اکنون تا پایان سپتامبر وجود نداره مگر اینکه پروسه کلیرنس ایرانی ها رو انقدر طول بدن که ایران زیر 7% ویزا بگیره) که البته این روندیه کاملا متغایر با تمام سال های پیشین
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، آلیس-1980 ، reasonable ، nedaba
در لینک
http://forums.immigration.com/threads/an...on.321638/
من از سیمون چندتا سوال کردم اونم سریعا جواب داده میتونید برید بخونید و یا اگر ازش سوالی کنید سریعا جواب میده خلاصه کلامش:
1-احتمال ویزا نگرفتن هست همانطوریکه پارسال اتفاق افتاد
2-پارسال از نظر تعداد ویزا سال خوبی بود ولی امسال معلوم نیست چی پیش بیاد(منظورش ویزای اضافه بر 3500 عدد)
هرچندخوشم نیومد از جواباش چون امیددهنده نبود ولی وظیفم بود اطلاع رسانی کنم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، EmJay ، برسام٤ ، soli asali ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، USA2014 ، reasonable ، sonyz2 ، nedaba

چه جالب الان داشتم کانال بی بی سی میدیدم. دیدم خبر شمارو زیز نویس کرده..... بعد منبع خبریشم زده دیپلمات ناشناس...Big GrinWink
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: farzadsj2 ، shahrzad001 ، برسام٤ ، zepehr ، mahan1331 ، soli asali ، rbrb-2015 ، USA2014 ، reasonable ، nedaba
دوستان احتیاج به کمک فوری
ما پروندمون در مرحله ویزاست ولی یکی از اعضا کیس مدیکالش 2 هفته اعتبار داره
مامور سفارت گفته همه باید با هم خارج شید
حالا به نظرتون اگه ما بگیم که پاس اون عضو رو بدین تا مدیکالشو تمدید و بعد چند روز بدیم اصن قبول میکنن؟
بازم شانسی داریم؟
مورد مشابهی بوده؟
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، soli asali ، zepehr ، reasonable ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان