کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-06 ساعت 19:18)Shabi2605 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 19:13)alimomen نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 18:52)me_u نوشته:  سلام.
دوستان طبق یک بررسی کاملا تصادفی کیس 1694 از دوبی تو سایت خود سفارت کلیر نشده ولی تو سیس به تاریخ امروز ویزا صادر شده!!!!
فکر کنم دیتابیسهاشون اصلا آپدیت درست حسابی نمیشه!! شایدم ایشون با ایمیل متوجه شدند کلیر شدند.
به هر صورت این یعنی ویزا داره صادر میشه.

سرافراز باشید.مثل سرو

من اتفاقا کیس ایشون رو مانیتور میکردم چه جالب که ایشود شده بدون اعلام سایت سفارت آپدیتهاش اینه:
10feb-26 may-8 jun-7jul-8jul-20jul-22jul-3aug-5aug
دوستان این کیس تا دوروز گذشته تو سایت ابوظبی کلیر اعلام شده بود و واقعا برای من جای تعجب داشت که امروز دیدم تو ceac ایشود شده ولی تو ابوظبی تغییر وضعیت داده
سلام
شایدم خبر اعلام نکردن نفرات کلیر شده درست باشه و کیس ایشونم از طرف سفارت اشتباها رفته تو لیست کلیرهای جدید که سفارت اعلام نکرده

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 19:44)farzadsj2 نوشته:  دوستان احتیاج به کمک فوری
ما پروندمون در مرحله ویزاست ولی یکی از اعضا کیس مدیکالش 2 هفته اعتبار داره
مامور سفارت گفته همه باید با هم خارج شید
حالا به نظرتون اگه ما بگیم که پاس اون عضو رو بدین تا مدیکالشو تمدید و بعد چند روز بدیم اصن قبول میکنن؟
بازم شانسی داریم؟
مورد مشابهی بوده؟
دوست عزیز پاس رو بگیرین برین تمدید کنین ابوظبی خودش پاسهایی که مدیکالشون اینطور بود رو پس میداد میگفت با مدیکال جدید بیارین تا ویزا بدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، reasonable ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 19:13)reza_top60 نوشته:  علی جان عزیز خیلی خیلی ممنونم بابت دعاهات و دلداری و کمک هات.خدا رو شکر امروز کیس ما هم خانومم و پسرم ایشود شدند اما خودم متاسفانه هنوز زAP هستم
حالا ایشالا این دوتا رو لگیریم و برگردیم و دوباره انتظار بکشیم ببینیم چی میشه.فقط امیدتون بخدا باشه.
از همه دوستان هم ممنونم

2

اقا رضا تبریک میگم مبارکه
بالاخره همین چند تا ویزا رو که ایروان امروز صادر کرده خودش جای امیدواری هستش که نشون میده بزودی سفارت ها شروع میکنند به کلیر کردن و صدور ویزا بنابراین دوستان نگران نباشید و بزودی خودتون رو اماده کنید برا شادی و هورا اااااااااااااااااا....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
خدا رو شکر این سفارتها از حالت فریز خارج شدن دوستان پیش به سوی هتل بلیط ویزاااااااااا
(2014-08-06 ساعت 19:47)me_u نوشته:  
دوستان طبق یک بررسی کاملا تصادفی کیس 1694 از دوبی تو سایت خود سفارت کلیر نشده ولی تو سیس به تاریخ امروز ویزا صادر شده!!!!
فکر کنم دیتابیسهاشون اصلا آپدیت درست حسابی نمیشه!! شایدم ایشون با ایمیل متوجه شدند کلیر شدند.

سرافراز باشید.مثل سرو

من اتفاقا کیس ایشون رو مانیتور میکردم چه جالب که ایشود شده بدون اعلام سایت سفارت آپدیتهاش اینه:
دوستان این کیس تا دوروز گذشته تو سایت ابوظبی کلیر اعلام شده بود و واقعا برای من جای تعجب داشت که امروز دیدم تو ceac ایشود شده ولی تو ابوظبی تغییر وضعیت داده
سلام
شایدم خبر اعلام نکردن نفرات کلیر شده درست باشه و کیس ایشونم از طرف سفارت اشتباها رفته تو لیست کلیرهای جدید که سفارت اعلام نکرده

سرافراز باشید.مثل سرو
من چون دایم این کیس رو تعقیب میکردم تا همین امروز صبح توی سایت سفارت کلیرش تموم نبود و توی ceasهم apبود آپدیتشم 5augبود الان که این دوستمون گفت چک کردم دیدم ایشود شده به تاریخ6augتوی سایت سفارتم تغییری نکرده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، Hassan2014 ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 19:53)alimomen نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 19:47)me_u نوشته:  

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام

سرافراز باشید.مثل سرو
من چون دایم این کیس رو تعقیب میکردم تا همین امروز صبح توی سایت سفارت کلیرش تموم نبود و توی ceasهم apبود آپدیتشم 5augبود الان که این دوستمون گفت چک کردم دیدم ایشود شده به تاریخ6augتوی سایت سفارتم تغییری نکرده
سلام
پس با این تفاصیل شاید سیستم دیتابیسشون کلا قاطی کرده باشه و اطلاعات سیس مربوط به این کیس نباشه.
به هر حال زمان همه چی رو مشخص میکنه

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: soli asali ، arash1392 ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، reza_norouzi ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 19:49)lida55 نوشته:  
حالا به نظرتون اگه ما بگیم که پاس اون عضو رو بدین تا مدیکالشو تمدید و بعد چند روز بدیم اصن قبول میکنن؟
بازم شانسی داریم؟
مورد مشابهی بوده؟
دوست عزیز پاس رو بگیرین برین تمدید کنین ابوظبی خودش پاسهایی که مدیکالشون اینطور بود رو پس میداد میگفت با مدیکال جدید بیارین تا ویزا بدیم

آخه ازین ور مشکلات نظام وظیفه و گواهی اشتغال به تحصیلو......معلوم نیست اجازه خروج از کشورم تا کی ادامه پیدا کنه شاید بیشتراز دو هفته.....
میشه ویزارو گرفت بعد بگم غلط کردم میخوام تمدید کنم ؟Big Grin
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، reasonable ، soli asali ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 20:02)farzadsj2 نوشته:  
بازم شانسی داریم؟
مورد مشابهی بوده؟

آخه ازین ور مشکلات نظام وظیفه و گواهی اشتغال به تحصیلو......معلوم نیست اجازه خروج از کشورم تا کی ادامه پیدا کنه شاید بیشتراز دو هفته.....

نه دوست عزیز ویزاتون تاریخ انقضاش بر اساس مدیکال هست در مورد خروج از کشور و اینها بهتره تاپیکش رو بخونین بهر حال دوستان کلیر شده رفتن ویزا گرفتن تو دو هفته میشه جورش کرد
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، reza_norouzi ، reasonable ، soli asali ، nedaba
دوستان چه خبر؟؟؟:d
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، reza_norouzi ، shiva.usa ، soli asali ، nedaba
همين الان داشتم صفحه هاي آخر كليرنس 2013 رو مي خوندم.روزي كه رفتم مصاحبه و كنسول خيلي قاطع بهم گفت اميدوار نباشم اينقدري كه الان دلم گرفت, ناراحت نشدم ! 5 دقيقه اي ميشه كه با هر جملش اشك ريختم.من چند روزي هست كه وارد اين تاپيك شدم.تازه اميدوار هم نيستم!واقعا چي كشيده كسي كه 200 روزه كه اميدوارانه منتظره؟!خدايا به روزهاي انتظارشون يه نگاه بنداز!
case number:8000
مصاحبه:30 july
وضعيت:AP
تعداد:3
آپديت:31 july.
1august
[/font][/size]
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، alitab ، ebi1988 ، USA2014 ، reza_norouzi ، reasonable ، shiva.usa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 20:49)p.arsa نوشته:  دوستان چه خبر؟؟؟:d

خبرای خوووووووووب Big Grin
انتظار داره تموم میشه...
تشکر کنندگان: reasonable ، azadeh2014 ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba
بچه ها منطقیش اینه اگه چشممون به کلیر گروهیه باید تا هفته آخر مصاحبه ها منتظر بمونیم . اخرین مصاحبه ها کی انجام میشه ؟
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: babak12 ، reza_norouzi ، shiva.usa ، soli asali ، nedaba
I hope that all of this guys get their visa and come to this country then they recognize their previous situation were not that much bad of terrible
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
تشکر کنندگان: ebi1988 ، alitab ، USA2014 ، pari pariaaa ، babak12 ، HERMES7 ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba ، bahram2014 ، aaraam
سلام بچه ها امیدوارم که حال همتون خوب باشه.
ببخشید یه کمک میخوام،هفته پیش به سفارت ابوظبی از این لینک ایمیل دادم http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
گذینه I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.رو انتخاب کردم و رفتم صفحه بعد و اونجا هم یکی از گذینه ها که این بود Passport Country / Travel Document: رو نوشتم ایران واسه my issue هم what's the status of my AP توی فیلد خالی هم گفتم که میخوام بدونم شرایط کیسم چیه و از این حرف ها.بعدش هم بلافاصله ایمیل اتوماتیکی هم واسم اومد که این گذینه هایی که پر کرده بودم توش بود.از یک هفته پیش هم هیچ جوابی بهم ندادن،حالا جواب نخواستیم ولی حداقل آپدیت هم نکردن.آخرین آپدیتم توی سیس 8 جولای
- اگر میشه بگید مراحل ایمیل دادن واسه آپدیت کردن همین بوده یا شما مستقیم خودتون به سفارت میل میدید؟اگر که مستقیم ایمیل میزنید بی زحمت ایمیل سفارت ابوظبی رو بدید بهشون ایمیل بزنم .

مرسی از همه :-)
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: alitab ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-06 ساعت 20:23)lida55 نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 20:02)farzadsj2 نوشته:  
بازم شانسی داریم؟
مورد مشابهی بوده؟

نه دوست عزیز ویزاتون تاریخ انقضاش بر اساس مدیکال هست در مورد خروج از کشور و اینها بهتره تاپیکش رو بخونین بهر حال دوستان کلیر شده رفتن ویزا گرفتن تو دو هفته میشه جورش کرد

ایشالا شما دعا کنید ایشالا حل شه
خدایا فردا روز حساسیه خودت کمکمون کن
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان