موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس: ##2014AS65 / تعداد نفرات: ۲ نفر
مصاحبه: آنکارا، هفته دوم جون / وضعیت: AP
تعداد آپدیت: 3 بار قبل از مصاحبه، ۶ بار بعد از مصاحبه
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 00:13)S.gh نوشته: همین الان برای اولین بار بعد از مصاحبه همسرم آپ شد.
خداااااا جون ممنون
چه حس خوبيه، چقدر دوست دارم من هم يكبار بيام بگم من هم همين الان آپ شدم، فكر كنم آپديت واقعي هام بين آپديتهاي ايميليم گم شدن
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. خبر خوبی بود و بسیار امید بخش. کاملا مطنعنم که بزودی بهممون ویزا رو میدن و تا چند وقت دیگه راهی سرزمین جدیدمون میشیم. ولی نمیدونم چرا این داستان به دلم ننشت، پیش خودم استدلال میکنم که، هیچ وقت سفارت اخبارش رو به بیرون از خودش درز نمیده، و همینطور هیچ سفیری اینکار رو نمیکنه که تماس بگیره و میگیر بشه. نمیدونم چقدر میتونم رو صحت این خبر اتکا کنم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
reasonable کجایی یک خدااااااااااااااااااااااااااااااااا بگو
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 22:42)Lucy.GH نوشته: سلام دوستان،
این برگه ایست که به ما دادن تو استکهلم وقتی گفتن ای پی خوردیم. آنقدر ناراحت بودیم اونجا اصلا نخوندیمش فقط برگشتیم خونه. الان که میخونمش میبینم میتونستم چندتا سوال بپرسیم و بیشتر آمار بگیریم. من کل متن نامه براتون میزارم اگه امکانش هست نظرتون بهم بگید. من کاملا میتونم ترجمش کنم نمیخوام کسی واسم ترجمه کنه. بیشتر میخوام بدونم ای پی خوردنم بخاطر همین مساله در حال تموم شدن ویزاست یا مساله دیگست. ممنون.
Dear visa applicant,
This office regrets to inform you that it is unable to issue a visa to you because you have been found ineligible to receive a visa under the following section(s) of the Immigration and Naturalization Act:
X Section 221(g) which prohibits the issuance of a visa to anyone who fails to present the documents requested in connection with this visa application. If you fail to present the documents(s) requested below within one year, your application for an immigrant visa will be cancelled and any petition approved in your behalf will be returned to the Immigration and Naturalization Service.
X DV refusal. the number of DV visas issued each year is limited by law. Even if you are otherwise qualified, you cannot receive a visa if this limit has already been reached. There is no reason to expect that a visa number will be available for your case if it is not processed to conclusion during the month of your originally scheduled visa interview. The longer you wait to resolve the issue remaining in your case, the lower the likelihood that a DV visa will be available to you. Please note that persons selected in the DV-2014 are entitled to apply for visa issuance only from October 1, 2013 to September 30, 2014. Under no circumstance can diversity visas be issued or adjustment approved after September 30, 2014.
You have been found under this (these) ground(s) of ineligibility because:
1. pending administrative processing.
........
ما مدارکمون کامل بود خودشون در انتهای مصاحبه بهمون گفتن پس بخش اول نیست. قسمت دوم هم خود طرف شفاها بهمون گفت ولی نگفت ای پی خوردید واسه این. لطفا نظرتون بگید
2014as3xxx
2 persons
Stockholm
August 5: interview
AP
PhD
military service: exemption
ممنون میشم از نظر دوستان با تجربه و بی تجربه (مثل خودم) استفاده کنم.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اميدوارم به زودي اين سيل كلير ها از يك نقطه بالاخره شروع بشه و صف از اين حالت سكون در بياد ،همه دونه دونه كلير بشيد خدا جونم به اميد تو براي تمام عزيزاني كه منتظرن خبر خوش بفرست.
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 00:16)p.fereidouni نوشته: reasonable کجایی یک خدااااااااااااااااااااااااااااااااا بگو 
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما منتظریما
ما رو دریاب
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-06 ساعت 23:20)Sara_lphmkf نوشته: چند روزه هي ياد سريال لاست ميفتم، دوستاني كه ديدن مي دونن چي مي گم، همش ياد هارلي ميفتم كه لاتاري برده بود و به اين نتيجه رسيده بود كه پولي كه برده طلسم شدس، :d
حالا خوبه پول نبرديم و همش داريم خرج مي كنيم،
دوستان خواهش مي كنم اگه همزمان اگه رفتيم ايروان با هم در تماس باشيم، از حالا غصه ام گرفته اون شهر افسرده رو دوباره بايد تحمل كنم
میگم گویا لاست در دنیای واقعیم اتفاق میافته،
اگه ایشالا کلیر شدی و ویزا گرفتی،
حواست باشه با ایرلاین مالزی نری امریکا! 
حتی اگه بلیطش مجانی بود..
(البته منظورم حادثه اولیه س، دومیه که خیلی هم غم انگیز بود،عوامل انسانی موجبش شده بود)
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 00:21)reasonable نوشته: (2014-08-07 ساعت 00:16)p.fereidouni نوشته: reasonable کجایی یک خدااااااااااااااااااااااااااااااااا بگو 
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما منتظریما
ما رو دریاب
مرسی عزیزم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
http://travel.state.gov/content/passport...ssues.html
کل خبر رو بخونید، اینهم قسمت امیدوار کنندش
Q: Will this have any impact on the Diversity Visa program in September?
Immigrant visa processing (including diversity visas) continues and remains a high priority. The Department expects to have used all numbers for DV-2014 when the program year ends on September 30, 2014.
شماره کیس: ##2014AS65 / تعداد نفرات: ۲ نفر
مصاحبه: آنکارا، هفته دوم جون / وضعیت: AP
تعداد آپدیت: 3 بار قبل از مصاحبه، ۶ بار بعد از مصاحبه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 00:17)Lucy.GH نوشته: (2014-08-06 ساعت 22:42)Lucy.GH نوشته: سلام دوستان،
این برگه ایست که به ما دادن تو استکهلم وقتی گفتن ای پی خوردیم. آنقدر ناراحت بودیم اونجا اصلا نخوندیمش فقط برگشتیم خونه. الان که میخونمش میبینم میتونستم چندتا سوال بپرسیم و بیشتر آمار بگیریم. من کل متن نامه براتون میزارم اگه امکانش هست نظرتون بهم بگید. من کاملا میتونم ترجمش کنم نمیخوام کسی واسم ترجمه کنه. بیشتر میخوام بدونم ای پی خوردنم بخاطر همین مساله در حال تموم شدن ویزاست یا مساله دیگست. ممنون.
Dear visa applicant,
This office regrets to inform you that it is unable to issue a visa to you because you have been found ineligible to receive a visa under the following section(s) of the Immigration and Naturalization Act:
X Section 221(g) which prohibits the issuance of a visa to anyone who fails to present the documents requested in connection with this visa application. If you fail to present the documents(s) requested below within one year, your application for an immigrant visa will be cancelled and any petition approved in your behalf will be returned to the Immigration and Naturalization Service.
X DV refusal. the number of DV visas issued each year is limited by law. Even if you are otherwise qualified, you cannot receive a visa if this limit has already been reached. There is no reason to expect that a visa number will be available for your case if it is not processed to conclusion during the month of your originally scheduled visa interview. The longer you wait to resolve the issue remaining in your case, the lower the likelihood that a DV visa will be available to you. Please note that persons selected in the DV-2014 are entitled to apply for visa issuance only from October 1, 2013 to September 30, 2014. Under no circumstance can diversity visas be issued or adjustment approved after September 30, 2014.
You have been found under this (these) ground(s) of ineligibility because:
1. pending administrative processing.
........
ما مدارکمون کامل بود خودشون در انتهای مصاحبه بهمون گفتن پس بخش اول نیست. قسمت دوم هم خود طرف شفاها بهمون گفت ولی نگفت ای پی خوردید واسه این. لطفا نظرتون بگید
2014as3xxx
2 persons
Stockholm
August 5: interview
AP
PhD
military service: exemption
ممنون میشم از نظر دوستان با تجربه و بی تجربه (مثل خودم) استفاده کنم.
شما AP خوردی مثل همه ی ماها. منتظر باشید ایشالا که بهت ویزا میرسه
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
شب همگی بخیر تا فردا
AB2014، abbas09، Alireza 2014، alireza2001، amirghn، amir_max1985، amohammadi348، armin_swimmer90، azadeh2014، babak80242، bobo_ir، freddyflientstone، kaaren، khalilkhah، komboze، me_u، Moamma111، nazanin fatemi، nedaba، niki88، p.fereidouni*، reasonable، reza ali3242، REZAMBI، S.gh، sal0811، siamzd، taleghani، teacherm، USA2014، نام کاربری somi، سهی، 4 مهمان
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال داشتم این کیسهایی که امروز ایروان ایشود شدن جریانشون چی بوده؟ قبلا کلیر شده بودن یعنی قبل از. این اتفاق خرابی سیستم؟ بعد چجوری مطلع شدن که باید برن ویزارو بگیرن با ایمیل؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم