کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 00:22)rainolf نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 00:16)h_s2108 نوشته:  سلام. خبر خوبی بود و بسیار امید بخش. کاملا مطنعنم که بزودی بهممون ویزا رو میدن و تا چند وقت دیگه راهی سرزمین جدیدمون میشیم. ولی نمیدونم چرا این داستان به دلم ننشت، پیش خودم استدلال میکنم که، هیچ وقت سفارت اخبارش رو به بیرون از خودش درز نمیده، و همینطور هیچ سفیری اینکار رو نمیکنه که تماس بگیره و میگیر بشه. نمیدونم چقدر میتونم رو صحت این خبر اتکا کنم.

اولا سفیر نبوده و کنسول بوده
ثانیا کارمندای سفارت توی کشورهای اروپایی انقدر بیکارن که از خداشونه یه کاری براشون جور بشه
ثالثا کنسول دوست صمیمی و خانوادگی دوست بندست
و در آخر من اطمینان صد در صد به این دوستم دارم و مطمئن باشید 2 ماه دیگه در حالی که داریم تدارک سفر به آمریکا رو میبینیم یاد این روزها رو زنده خواهیم کرد....

khoshalam Big Grin
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، afsaneha ، nedaba ، reza16 ، ebi1988 ، rainolf ، lighter ، I2AFSHIN ، soli asali ، reasonable ، shahriar2002
(2014-08-07 ساعت 00:15)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 00:13)S.gh نوشته:  همین الان برای اولین بار بعد از مصاحبه همسرم آپ شد.
خداااااا جون ممنون

چه حس خوبيه، چقدر دوست دارم من هم يكبار بيام بگم من هم همين الان آپ شدم، فكر كنم آپديت واقعي هام بين آپديتهاي ايميليم گم شدن Big Grin

سارا جونم آپدیت گروهی بوده، تمام کیس های اطراف ما الان آپ خوردن. فکر کنم برای اولین بار پرونده های ما رو باز کردن که بخونن Wink
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
(2014-08-07 ساعت 00:26)AB2014 نوشته:  [م کسی واسم ترجمه کنه. بیشتر میخوام بدونم ای پی خوردنم بخاطر همین مساله در حال تموم شدن ویزاست یا مساله دیگست. ممنون.
Dear visa applicant,
This office regrets to inform you that it is unable to issue aadministrative processing.

........

ما مدارکمون کامل بود خودشون در انتهای مصاحبه بهمون گفتن پس بخش اول نیست. قسمت دوم هم خود طرف شفاها بهمون گفت ولی نگفت ای پی خوردید واسه این. لطفا نظرتون بگید

2014as3xxx
2 persons
Stockholm
August 5: interview
AP
PhD
military service: exemption

ممنون میشم از نظر دوستان با تجربه و بی تجربه (مثل خودم) استفاده کنم.Rolleyes
[/quote]

شما AP خوردی مثل همه ی ماها. منتظر باشید ایشالا که بهت ویزا میرسه
[/quote]

ولی من متاسفانه جایی از این متن نمیبینم که اسمی از ap اورده باشه.
دقیقا دلایل رفیوز رو داره توضیح میده
ولی کل این برگه عجیبه
اینو سه چی دادن? باید یه چیزی به شما گفته باشن. پروسه شون با 3 تا سفارت دیگه فرق داره انگار
البته ایشاله که 100 در صد یه برگه روتین به خاطر هشدار به شما دادن
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، shiva.usa
سلام دوستان، من یه سوال داشتم
من از سایت CEAC هر چی چک میکنم دریغ از یک آپدیت ولی از اون یکی forums به قسمت CEAC DATA Update که رفتم دیدم کیس ما رو زده Ready،
حالال موندم که اون آپدیت درسته یا نه؟ اگه درسته اوناییکه Ready شدن باید چی کار کنن؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، lighter ، soli asali ، reasonable
(2014-08-07 ساعت 00:23)teacherm نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 00:17)Lucy.GH نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 22:42)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان،
این برگه ایست که به ما دادن تو استکهلم وقتی گفتن ای پی خوردیم. آنقدر ناراحت بودیم اونجا اصلا نخوندیمش فقط برگشتیم خونه. الان که میخونمش میبینم میتونستم چندتا سوال بپرسیم و بیشتر آمار بگیریم. من کل متن نامه براتون میزارم اگه امکانش هست نظرتون بهم بگید. من کاملا میتونم ترجمش کنم نمیخوام کسی واسم ترجمه کنه. بیشتر میخوام بدونم ای پی خوردنم بخاطر همین مساله در حال تموم شدن ویزاست یا مساله دیگست. ممنون.
Dear visa applicant,
This office regrets to inform you that it is unable to issue a visa to you because you have been found ineligible to receive a visa under the following section(s) of the Immigration and Naturalization Act:

X Section 221(g) which prohibits the issuance of a visa to anyone who fails to present the documents requested in connection with this visa application. If you fail to present the documents(s) requested below within one year, your application for an immigrant visa will be cancelled and any petition approved in your behalf will be returned to the Immigration and Naturalization Service.

X DV refusal. the number of DV visas issued each year is limited by law. Even if you are otherwise qualified, you cannot receive a visa if this limit has already been reached. There is no reason to expect that a visa number will be available for your case if it is not processed to conclusion during the month of your originally scheduled visa interview. The longer you wait to resolve the issue remaining in your case, the lower the likelihood that a DV visa will be available to you. Please note that persons selected in the DV-2014 are entitled to apply for visa issuance only from October 1, 2013 to September 30, 2014. Under no circumstance can diversity visas be issued or adjustment approved after September 30, 2014.

You have been found under this (these) ground(s) of ineligibility because:
1. pending administrative processing.

........

ما مدارکمون کامل بود خودشون در انتهای مصاحبه بهمون گفتن پس بخش اول نیست. قسمت دوم هم خود طرف شفاها بهمون گفت ولی نگفت ای پی خوردید واسه این. لطفا نظرتون بگید

2014as3xxx
2 persons
Stockholm
AP
PhD

شماره کیستون بدون صفرهاش اینجا وارد کنید. وضعیتتون مشخص میشه
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

وقتی مدرک دکترا دارید طبیعیه ای پی بشید. فقط با این کیس نامبر چرا الان رفتین مصاحبه؟

مرسی از پاسخ.
سوال خوبی پرسیدی. متاسفانه دیر فهمیدیم و دلیلشم نمیدونم. چون پارسال چک کردیم گفت که قبول نشدید خیلی اتفاقی دوباره امسال چک کردیم که متوجه شدیم بعععله پارسال قبول شدیم. این بود داستان بد شانسی ما.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: nedaba ، teacherm ، آلیس-1980 ، soli asali ، aaraam
(2014-08-07 ساعت 00:51)Lucy.GH نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 00:23)teacherm نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 00:17)Lucy.GH نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 22:42)Lucy.GH نوشته:  سلام دوستان،
این برگه ایست که به ما دادن تو استکهلم وقتی گفتن ای پی خوردیم. آنقدر ناراحت بودیم اونجا اصلا نخوندیمش فقط برگشتیم خونه. الان که میخونمش میبینم میتونستم چندتا سوال بپرسیم و بیشتر آمار بگیریم. من کل متن نامه براتون میزارم اگه امکانش هست نظرتون بهم بگید. من کاملا میتونم ترجمش کنم نمیخوام کسی واسم ترجمه کنه. بیشتر میخوام بدونم ای پی خوردنم بخاطر همین مساله در حال تموم شدن ویزاست یا مساله دیگست. ممنون.
Dear visa applicant,
This office regrets to inform you that it is unable to issue a visa to you because you have been found ineligible to receive a visa under the following section(s) of the Immigration and Naturalization Act:

X Section 221(g) which prohibits the issuance of a visa to anyone who fails to present the documents requested in connection with this visa application. If you fail to present the documents(s) requested below within one year, your application for an immigrant visa will be cancelled and any petition approved in your behalf will be returned to the Immigration and Naturalization Service.

X DV refusal. the number of DV visas issued each year is limited by law. Even if you are otherwise qualified, you cannot receive a visa if this limit has already been reached. There is no reason to expect that a visa number will be available for your case if it is not processed to conclusion during the month of your originally scheduled visa interview. The longer you wait to resolve the issue remaining in your case, the lower the likelihood that a DV visa will be available to you. Please note that persons selected in the DV-2014 are entitled to apply for visa issuance only from October 1, 2013 to September 30, 2014. Under no circumstance can diversity visas be issued or adjustment approved after September 30, 2014.

You have been found under this (these) ground(s) of ineligibility because:
1. pending administrative processing.

........

2014as3xxx
2 persons
Stockholm
AP
PhD

شماره کیستون بدون صفرهاش اینجا وارد کنید. وضعیتتون مشخص میشه
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

وقتی مدرک دکترا دارید طبیعیه ای پی بشید. فقط با این کیس نامبر چرا الان رفتین مصاحبه؟

مرسی از پاسخ.
سوال خوبی پرسیدی. متاسفانه دیر فهمیدیم و دلیلشم نمیدونم. چون پارسال چک کردیم گفت که قبول نشدید خیلی اتفاقی دوباره امسال چک کردیم که متوجه شدیم بعععله پارسال قبول شدیم. این بود داستان بد شانسی ما.
ان شالا زود کلیر بشید. فقط باید ببینید سیستم اون سفارت چطوری اعلام میکنه کلیر شدین. چون هر سفارتی یه مدله. ضمنا ممکنه یه فرم نه سوالی هم براتون با ایمیل بفرستن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، reasonable
دوستان منتظر بوی ویزا میاد باور کنید به حس غریبی دارم
تشکر کنندگان: USA2014 ، آلیس-1980 ، S.gh ، ebi1988 ، قصه گو ، lighter ، soli asali ، nedaba ، reasonable
اینم از جواب ایمیلی که ما به سفارت زدیم،
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
You can file a petition for him in USCIS if his visa is not issued before 30 SEP 2014.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، پدی ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba ، reasonable ، aaraam
سایت ابوظبی فیل تر شد چک کنید
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nedaba ، reasonable
(2014-08-07 ساعت 00:43)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان، من یه سوال داشتم
من از سایت CEAC هر چی چک میکنم دریغ از یک آپدیت ولی از اون یکی forums به قسمت CEAC DATA Update که رفتم دیدم کیس ما رو زده Ready،
حالال موندم که اون آپدیت درسته یا نه؟ اگه درسته اوناییکه Ready شدن باید چی کار کنن؟

کسی نمیخواد جواب من رو بده Sad Sad Sad Sad Sad
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، reasonable

منظورتون از اون یکی فروم کدومه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nedaba ، majid_eng
(2014-08-07 ساعت 01:09)hamid_fs3 نوشته:  اینم از جواب ایمیلی که ما به سفارت زدیم،
Please be advised that your case is still pending however the annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
You can file a petition for him in USCIS if his visa is not issued before 30 SEP 2014.

این ایمیل ایروان با روان ادم بازی میکنه. هر دفعه به یکی این جوابو میدن همه قاطی میکننTongue
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، ebi1988 ، lighter ، soli asali ، shiva.usa ، nedaba ، آيلار
(2014-08-07 ساعت 01:11)morteza-dm نوشته:  

immigration froums یک سایتی هست مثل مهاجر سرا ولی به انگلیسی و اکثرا" خارجی هستن
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ebi1988 ، lighter ، soli asali ، nedaba ، reasonable ، shahriar2002
سلام دوستان . بنده الان آپدیت شدم بدون ایمیل برای پنجمین بار. آخرینشم 8 جولای بود .
**2014as71 /ابوظبی /مصاحبه هفته اول june /تعداد کیس 3 /بنده کلیرنس / خانم بچه ها Ready /آپدیتها 5/10/30 jun / و 8 july ویزا 100 سال دیگه Big Grin
(2014-08-07 ساعت 01:17)amir_max1985 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 01:11)morteza-dm نوشته:  

immigration froums یک سایتی هست مثل مهاجر سرا ولی به انگلیسی و اکثرا" خارجی هستن
دوست عزیز
مهم سایت سفارت و CEAS هست .
تشکر کنندگان: S.gh ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان