کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هورا آپ شدم فکر کنم از us بوده چون نیمه شبه که چک میکنم.
(2014-08-07 ساعت 01:21)Kamyar.A نوشته:  هورا آپ شدم فکر کنم از us بوده چون نیمه شبه که چک میکنم.

آقا كاميار يه زحمت بكش و يه امضا بزار
آره از امريكا بوده، كيسهاي حول و حوش ٧٠٠٠ دارن آپ ميخورن، به هر حال نوبت ماها هم رسيد
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
فقط مونده باغبون سفارت يه اپديت به ما بزنهBig GrinBig GrinBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
مام آپديت شديم بچه هاSmile البته فقط من . همه ٦٠٠٠ ٧٠٠٠ اي ها آپديت شده بودن ما چي بوديم اين وسط؟ خوبه به نظرتون؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
بچه ها ما هم آپدیت داشتیم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
با خودم عهد كرده بودم واسه بي امضاها، تشكر نذارمSad ولي چه كنم، طرف با هزار ذوق و شوق مياد ميگه آپ شدم ، ميشه دكمه ي لايك رو نزد؟!؟Big Grin
غرض از مزاحمت: توي تاپيك دريافت،تمديد يا تعويض گذرنامه ،سؤالي پرسيدم كه مطمئنم حالا حالاها كسي پاسخ گو نيست! به نظرتون كجا مطرح كنم سريع جواب مي گيرم؟!؟ مسلماً همين جاBig Grin فقط بايد كلي حرف به جون بخرم كه حالا چه وقت و چه جاي اين سؤاله؟!؟
لطفاً منو بيشتر راهنمايي كنيد!Cool
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-08-07 ساعت 01:50)قصه گو نوشته:  با خودم عهد كرده بودم واسه بي امضاها، تشكر نذارمSad ولي چه كنم، طرف با هزار ذوق و شوق مياد ميگه آپ شدم ، ميشه دكمه ي لايك رو نزد؟!؟Big Grin
غرض از مزاحمت: توي تاپيك دريافت،تمديد يا تعويض گذرنامه ،سؤالي پرسيدم كه مطمئنم حالا حالاها كسي پاسخ گو نيست! به نظرتون كجا مطرح كنم سريع جواب مي گيرم؟!؟ مسلماً همين جاBig Grin فقط بايد كلي حرف به جون بخرم كه حالا چه وقت و چه جاي اين سؤاله؟!؟
لطفاً منو بيشتر راهنمايي كنيد!Cool

سوالتون چی قصه گوی عزیز؟
شما که ارزو برای من نمیکنی
Wink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: قصه گو ، rbrb-2015 ، آلیس-1980 ، S.gh ، lighter ، soli asali ، shiva.usa ، nedaba ، Sara_lphmkf ، reasonable
بچه هاي عزيزكه آپديت شده اند تبريك مي گم به همتون ما كه آپديت نشديم .
قصه گوي عزيز شما حكم مدير و ناظم و ... را داريد شما سؤالتون را بپرسيد ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو ، S.gh ، lighter ، sonyz2 ، babak12 ، ebi1988 ، soli asali ، shiva.usa ، nedaba ، Sara_lphmkf ، kaaren
Big Grin سؤالم اينه:

حتماً براي تمديد گذرنامه حضور شخص الزامي ست؟ همسرم وقتي برگشت ايران ميتونه واسه من و دخترم هفده ساله ام اقدام كنه؟ آيا فرم هاي تقاضا تاريخ اعتبار دارند؟ مثلاً الان كه توي ايرانيم فرم پر كنيم تا چهار ماهه ديگه كه همسرم مجدداً بر مي گرده ايران، پي گيري كنه؟ آخه گذشته از اين كه سه هفته ي ديگه به اميد خدا مي ريم آمريكا، بايد به تاريخ انقضا هم يك سال مونده باشه و الان كمي زوده و نمي تونيم اقدام كنيم.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «miladfr12» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Aroma» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: S.gh ، Hassan2014 ، rbrb-2015 ، lighter ، sonyz2 ، babak12 ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، soli asali ، shiva.usa ، nedaba ، Sara_lphmkf ، reasonable
(2014-08-07 ساعت 02:13)قصه گو نوشته:  Big Grin سؤالم اينه:

حتماً براي تمديد گذرنامه حضور شخص الزامي ست؟ همسرم وقتي برگشت ايران ميتونه واسه من و دخترم هفده ساله ام اقدام كنه؟ آيا فرم هاي تقاضا تاريخ اعتبار دارند؟ مثلاً الان كه توي ايرانيم فرم پر كنيم تا چهار ماهه ديگه كه همسرم مجدداً بر مي گرده ايران، پي گيري كنه؟ آخه گذشته از اين كه سه هفته ي ديگه به اميد خدا مي ريم آمريكا، بايد به تاريخ انقضا هم يك سال مونده باشه و الان كمي زوده و نمي تونيم اقدام كنيم.

قصه گوي عزيز بهترين راه تماس تلفتي با خدمات پليس+١٠ و سوال از اونهاست. اينجوري از منبع موثق اطلاعات لازم و ميگيرين.
سلام
.
خار خندید و به گل گفت سلام
و جوابی نشنید
خار رنجید ولی هیچ نگفت
ساعتی چند گذشت
گل چه زیبا شده بود
دست بی رحمی نزدیک آمد،گل سراسیمه ز وحشت افسرد
لیک آن خار در آن دست خلید و گل از مرگ رهید
صبح فردا که رسید
خار با شبنمی از خواب پرید
گل صميمانه به او گفت سلام...
گل اگر خار نداشت
دل اگر بی غم بود
اگر از بهر كبوتر قفسی تنگ نبود،
زندگی
عشق
اسارت
همه بی معنا بود...
.
شاد باشید منتظران عزیز و به امید دیدن افقهای روشن.Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-07 ساعت 02:23)محبت نوشته:  سلام
.
و جوابی نشنید
خار رنجید ولی هیچ نگفت
ساعتی چند گذشت
گل چه زیبا شده بود
صبح فردا که رسید
گل اگر خار نداشت
دل اگر بی غم بود
زندگی
عشق
اسارت
همه بی معنا بود...
.

مثل هميشه عاااالي
راستي امين خان شما هم آپ خوردي؟
تشکر کنندگان: محبت ، A_A ، lighter ، babak12 ، ebi1988 ، soli asali ، Mona-K ، shiva.usa ، nedaba ، reasonable

سلام
قصه گوی عزیز شما همونجا هم میتونید اقدام کنید و پاسهای جدید رو بگیرید کاری که تما ایرانیهای مقیم اونجا انجام میدن و بسیار ساده انجام میشه فقط مدارک شناسائی ایرانتون همراهتون باید باشه و پاس قبلی.

تشکر کنندگان: قصه گو ، USA2014 ، S.gh ، lighter ، babak12 ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، soli asali ، shiva.usa ، nedaba ، Sara_lphmkf ، reasonable

قصه گوى عزيز متاسفانه حضور شخص الضاميه ، چون فرزند ٢٠ روزه منم گفت بايد بياريش
اينم بگم براى تعويض همه اون مراحل صدور رو از جمله رضايت محضرى شوهر نيز لازمه
راستى شما از طريق دفتر حافظ منافع ايران هم ميتونيد اقدام كنيد
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: anahita 62 ، قصه گو ، rbrb-2015 ، S.gh ، lighter ، آلیس-1980 ، soli asali ، shiva.usa ، nedaba ، reasonable
(2014-08-07 ساعت 02:25)S.gh نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 02:23)محبت نوشته:  سلام
.
و جوابی نشنید
خار رنجید ولی هیچ نگفت
ساعتی چند گذشت
گل چه زیبا شده بود
صبح فردا که رسید
گل اگر خار نداشت
دل اگر بی غم بود
زندگی
عشق
اسارت
همه بی معنا بود...
.

مثل هميشه عاااالي
راستي امين خان شما هم آپ خوردي؟
سلام
شما لطف دارید و متاسفانه خیر من در این دوره هیچ آپدیتی دریافت نکردم ولی خوشحالم که بچه های دیگه آپدیت شدنWink و البته کاملا امیدوارم حتی دارم میرم فردا ماشینمو کاپتاژ کنم که اگه بلیط هواپیما گیرم نیومد بزنم به جاده، اینم بگم من اصلا نگران نیستم و فقط منتظرم همین و بیشتر از انتظار بلاتکلیفیمه که یه مقدار اذیتم میکنه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان