2014-08-07 ساعت 13:03
(2014-08-07 ساعت 12:57)freddyflientstone نوشته:دوست عزیز،این بنده خدا میگه بدون همسرشون نمیرن چه کاریه وقتی نمیخوان برن دو تا ویزا حروم بشه(2014-08-07 ساعت 12:32)ارشا نوشته:(2014-08-07 ساعت 12:24)amohammadiazar نوشته: با سلام دوباره خدمت دوستای گلم
به ما هم اطلاع دادند که خانم و پسرم هر دو کلیرند بیان ویزاشونو بگیرن من خیلی به همسرم اصرار کردم که به اتفاق پسرم برن ویزاشونوبگیرن و برن تا وضعیت منم روشن بشه ولی همسرم قبول نکردن گفتن تا شما کلیر نشین منم ویزا نمیخوام و بیخودی ویزا رو هدر ندم به همین دلیل بزگواری کردن و منتظر کلیر شدن من هستند از بابت این شرمنده خانواده ام شدم . امیدوارم دوستای مشابه کیس ما هم بزودی وضعیتشون روشن بشه. ...
دوست عزیز بهتر خانمتو ویزا بگیره .چون در هر صورت شما از طریق خانواده می تونید ویزا بگیرید واین حتمی .
دوست من بهتره که همسر و فرزندتون برن و ویزاشونو بگیرن، هرچه سریعتر، به این دلیل که علاوه بر اینکه اگر خدای نکرده ویزای شما تا 30 سپتامبر صادر نشد، بالاخره با کمی تاخیر از طریق ویزای خانوادگی میتونید به اونها بپیوندید ، و همینطور در نظر بگیرید که ممکنه به ازدحام صدور ویزا در اواخر اگوست و سپتامبر بخورید و ویزای حاضر و آماده ی امروز، حتی به همسر و پسرتون هم نرسه و فرصت طلایی از بین بره . بعلاوه به نوعی، با تعلل همسر و پسرتون، برای بقیه ی دوستان که ممکنه ویزاشون دیرتر اعلام بشه، فرصت سوزی بشه
بازمانده لاتاری 2014