کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 12:57)freddyflientstone نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:32)ارشا نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:24)amohammadiazar نوشته:  با سلام دوباره خدمت دوستای گلم
به ما هم اطلاع دادند که خانم و پسرم هر دو کلیرند بیان ویزاشونو بگیرن من خیلی به همسرم اصرار کردم که به اتفاق پسرم برن ویزاشونوبگیرن و برن تا وضعیت منم روشن بشه ولی همسرم قبول نکردن گفتن تا شما کلیر نشین منم ویزا نمیخوام و بیخودی ویزا رو هدر ندم به همین دلیل بزگواری کردن و منتظر کلیر شدن من هستند از بابت این شرمنده خانواده ام شدم . امیدوارم دوستای مشابه کیس ما هم بزودی وضعیتشون روشن بشه. ...

دوست عزیز بهتر خانمتو ویزا بگیره .چون در هر صورت شما از طریق خانواده می تونید ویزا بگیرید واین حتمی .

دوست من بهتره که همسر و فرزندتون برن و ویزاشونو بگیرن، هرچه سریعتر، به این دلیل که علاوه بر اینکه اگر خدای نکرده ویزای شما تا 30 سپتامبر صادر نشد، بالاخره با کمی تاخیر از طریق ویزای خانوادگی میتونید به اونها بپیوندید ، و همینطور در نظر بگیرید که ممکنه به ازدحام صدور ویزا در اواخر اگوست و سپتامبر بخورید و ویزای حاضر و آماده ی امروز، حتی به همسر و پسرتون هم نرسه و فرصت طلایی از بین بره . بعلاوه به نوعی، با تعلل همسر و پسرتون، برای بقیه ی دوستان که ممکنه ویزاشون دیرتر اعلام بشه، فرصت سوزی بشه
دوست عزیز،این بنده خدا میگه بدون همسرشون نمیرن چه کاریه وقتی نمیخوان برن دو تا ویزا حروم بشه
بازمانده لاتاری 2014Sad

نفر اصلى كيس ما ٦اگست اپديت شد همه افراد كيس امروز ٧اگست اپديت شديم
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
شروع شد !!!!

امروز از سفارت جهت دریافت ویزا با من تماس گرفتند.
گویا برای دیگر دوستان هم چنین روالی اتفاق افتاده است.
امیدوارم این خبر باعث کاهش نگرانی دوستان منتظر شود.
سعید شفیعی
ایروان

شروع شد !!!!

سعید شفیعی
ایروان
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

كيانوش عزيز حتماً كارت زرد بايد آپديت بشه.توي مديكال ازش كپي مي گيرن.درضمن هرجا كه ميري ، چه والدين و چه فرزندان، كارت زرد لازم ميشه،مگه ميشه به مدير مدرسه تو آمريكا نامه ي مديكال رو نشون داد.پاستور بدون هيچ هزينه اي واسه ابوظبي رفته ها كه كارت پيش خودشون هست وارد ميكنه، ولي اگه بايد دوباره صادر بشه حتماً هزينه داره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: reasonable ، کیانوش2 ، poem ، nasim ، zepehr ، soli asali ، reza_norouzi ، nedaba ، rbrb-2015 ، ali3875 ، azadeh2014 ، amohammadi348
(2014-08-07 ساعت 13:20)Morteza1350 نوشته:  نفر اصلى كيس ما ٦اگست اپديت شد همه افراد كيس امروز ٧اگست اپديت شديم
مبارکتون باشه دوست عزیز،اینا نشونه ی کلیر شدنه اگه تو سایت سفارت تغییری نمی بینید ایمیل بفرستید تا مطمئن شید.Smile
(2014-08-07 ساعت 13:25)saeedshafiee نوشته:  شروع شد !!!!

سعید شفیعی
ایروان

شروع شد !!!!

سعید شفیعی
ایروان

سعید آقا مگه شما ویزاتونو نگرفته بودین ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، shiva.usa ، nedaba ، rbrb-2015 ، ghasoo
(2014-08-07 ساعت 12:37)ali3875 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:25)abbas09 نوشته:  دوستان اگه خدا خواست و کلیر شدم اگر 1 ماه از مدیکال مونده باشه بازم باید تمدید کنیم؟ بعد اون کارت زردرو اونگان از ما گرفت و پس نداد اگر بخوایم پاستور بریم چی باید ببریم با خودمون که بدونن سری قبل کامل بوده؟اصلا لازم هست پاستور بریم ؟هیچی در مورد تمدید مدیکال نمیدونم چو ن اصلا فکر نمیکردم لازم بشه ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی صفحات زیاده نمیشه پیدا کنم
عباس جان نیاز به تمدید مدیکال داری
اون برگه سفید خلاصه واکسناتو که اونگان بهت داده ببر پاستور ده هزار تومن هم بده همه رو تو کارت زرد جدید برات وارد میکنه ما هم همین کارو کردیم
یک وقت هم از طریق سایتش از اونگان بگیر به همراه سی دی عکس قفسه سینه ات برو تمدید
اصلا هم نگران نباش خیلی راحته
وقت دکتر رو برای روزهای دوشنبه تب چهار شنبه بگیر که فرداش که جوابت آماده شد سریع بری سفارت تحویل بدی
بازم سوالی داشتی در خدمتمSmile

صدور کارت زرد بینالمللی شده <<<<<<<<<<<<<< 50،000 >>>>>>>>>>>>>>>> بعله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: reasonable ، nasim ، Sara_lphmkf ، abbas09 ، nedaba ، rbrb-2015 ، sal0811 ، ghasoo ، azadeh2014 ، قصه گو ، amohammadi348
من موندم اگه سیستمشون خرابه !!! ویزا نمیتونن بدن ! به این والیبالیا چه طوری ویزا دادن ؟؟؟؟؟!!!!
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

(2014-08-07 ساعت 13:38)soli asali نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:25)abbas09 نوشته:  دوستان اگه خدا خواست و کلیر شدم اگر 1 ماه از مدیکال مونده باشه بازم باید تمدید کنیم؟ بعد اون کارت زردرو اونگان از ما گرفت و پس نداد اگر بخوایم پاستور بریم چی باید ببریم با خودمون که بدونن سری قبل کامل بوده؟اصلا لازم هست پاستور بریم ؟هیچی در مورد تمدید مدیکال نمیدونم چو ن اصلا فکر نمیکردم لازم بشه ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی صفحات زیاده نمیشه پیدا کنم
اون برگه سفید خلاصه واکسناتو که اونگان بهت داده ببر پاستور ده هزار تومن هم بده همه رو تو کارت زرد جدید برات وارد میکنه ما هم همین کارو کردیم
یک وقت هم از طریق سایتش از اونگان بگیر به همراه سی دی عکس قفسه سینه ات برو تمدید
وقت دکتر رو برای روزهای دوشنبه تب چهار شنبه بگیر که فرداش که جوابت آماده شد سریع بری سفارت تحویل بدی

صدور کارت زرد بینالمللی شده <<<<<<<<<<<<<< 50،000 >>>>>>>>>>>>>>>> بعله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این شامل ماهایی که می خوایم تمدید کنیم هم می شه /؟؟؟ کسی می دوونه آیااااااا ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، rbrb-2015 ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-07 ساعت 13:25)saeedshafiee نوشته:  شروع شد !!!!

سعید شفیعی
ایروان
خیلی تبریک میگم سعید جان. ایشالله این روند ادامه داشته باشه و از نگرانی های دوستان کم کنه.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
(2014-08-07 ساعت 13:20)Morteza1350 نوشته:  نفر اصلى كيس ما ٦اگست اپديت شد همه افراد كيس امروز ٧اگست اپديت شديم

دیگه از این بهتر نمیشه ! مثل اینکه باید از شما تو این تاپیک گود بای کنیم و هندمون رو براتون تکون بدیم ! Smile Big Grin
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

(2014-08-06 ساعت 10:27)EmJay نوشته:  دوستان یه سوال دارم قدری نگرانم
راستش ما مصاحبه رفتیم ایروان، ولی هیچ فرم 9 سوالی دریافت نکردیم!! همون موقع میدن یا بعدا از طریق ایمیل می پرسن؟
به نظرتون نیاز به پیگیری داره؟
همه این فرم رو باید پر کنن؟

اگه لازم باشه براتون ایمیل می کنن
نیاز به پیگیری نداره
موفق باشیدSmile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، shiva.usa ، nedaba ، Sara_lphmkf ، قصه گو
آنکارا بدون کیس لاتاری آپدیت شد!
(2014-08-07 ساعت 13:43)nasim نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 13:38)soli asali نوشته:  

این شامل ماهایی که می خوایم تمدید کنیم هم می شه /؟؟؟ کسی می دوونه آیااااااا ؟

صدور کارت زرد این قیمته ! من رفته بودم چند روز پیش پاستور تجریش .. قیمت ها رو زده بود به دیوار ! توجه نکردم اما بعد اینکه صدای یکی در اومد و باید نزدیک 100 تومن پول میداد، پرسیدم چی شده .. گقت بهم که ........... !
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، Sara_lphmkf ، rbrb-2015 ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، قصه گو
بچه ها آنکارا آپدیت شد ولی چرا هیچ خبری از کیس های لاتاری نیست Sad
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba ، Sara_lphmkf ، rbrb-2015 ، soli asali ، آلیس-1980 ، USA2014 ، milad 68 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان