موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 12:37)ali3875 نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:25)abbas09 نوشته: دوستان اگه خدا خواست و کلیر شدم اگر 1 ماه از مدیکال مونده باشه بازم باید تمدید کنیم؟ بعد اون کارت زردرو اونگان از ما گرفت و پس نداد اگر بخوایم پاستور بریم چی باید ببریم با خودمون که بدونن سری قبل کامل بوده؟اصلا لازم هست پاستور بریم ؟هیچی در مورد تمدید مدیکال نمیدونم چو ن اصلا فکر نمیکردم لازم بشه ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی صفحات زیاده نمیشه پیدا کنم
عباس جان نیاز به تمدید مدیکال داری
اون برگه سفید خلاصه واکسناتو که اونگان بهت داده ببر پاستور ده هزار تومن هم بده همه رو تو کارت زرد جدید برات وارد میکنه ما هم همین کارو کردیم
یک وقت هم از طریق سایتش از اونگان بگیر به همراه سی دی عکس قفسه سینه ات برو تمدید
اصلا هم نگران نباش خیلی راحته
وقت دکتر رو برای روزهای دوشنبه تب چهار شنبه بگیر که فرداش که جوابت آماده شد سریع بری سفارت تحویل بدی
بازم سوالی داشتی در خدمتم
سلام روستان.اگر از مدت مدیکال مونده باشه چه نیازی به تمدید هست؟ما هم اواخرجون مدیکال رو انجام دادیم و من فکر نمی کنم نیاز به تمدید باشه.می شه بیشتر توضیح بدید لطفا!
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 14:01)lucky star نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:37)ali3875 نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:25)abbas09 نوشته: دوستان اگه خدا خواست و کلیر شدم اگر 1 ماه از مدیکال مونده باشه بازم باید تمدید کنیم؟ بعد اون کارت زردرو اونگان از ما گرفت و پس نداد اگر بخوایم پاستور بریم چی باید ببریم با خودمون که بدونن سری قبل کامل بوده؟اصلا لازم هست پاستور بریم ؟هیچی در مورد تمدید مدیکال نمیدونم چو ن اصلا فکر نمیکردم لازم بشه ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی صفحات زیاده نمیشه پیدا کنم
اون برگه سفید خلاصه واکسناتو که اونگان بهت داده ببر پاستور ده هزار تومن هم بده همه رو تو کارت زرد جدید برات وارد میکنه ما هم همین کارو کردیم
یک وقت هم از طریق سایتش از اونگان بگیر به همراه سی دی عکس قفسه سینه ات برو تمدید
وقت دکتر رو برای روزهای دوشنبه تب چهار شنبه بگیر که فرداش که جوابت آماده شد سریع بری سفارت تحویل بدی
سلام روستان.اگر از مدت مدیکال مونده باشه چه نیازی به تمدید هست؟ما هم اواخرجون مدیکال رو انجام دادیم و من فکر نمی کنم نیاز به تمدید باشه.می شه بیشتر توضیح بدید لطفا!
اهمیت اعتبار مدیکال تو ویزا خودشونو نشون میده
اعتبار میزا تا زمان اعتبار مدیکال
ینی اگه یه ماه مدیکال اعتبار داشته باشه شما نهایتا یک ماه دیگه تو خاک پاک امریکا باشید
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 13:03)اسفند89 نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:37)ali3875 نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:25)abbas09 نوشته: دوستان اگه خدا خواست و کلیر شدم اگر 1 ماه از مدیکال مونده باشه بازم باید تمدید کنیم؟ بعد اون کارت زردرو اونگان از ما گرفت و پس نداد اگر بخوایم پاستور بریم چی باید ببریم با خودمون که بدونن سری قبل کامل بوده؟اصلا لازم هست پاستور بریم ؟هیچی در مورد تمدید مدیکال نمیدونم چو ن اصلا فکر نمیکردم لازم بشه ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی صفحات زیاده نمیشه پیدا کنم
سلام و عرض ادب
شما مطمئن هستید که مجدد باید کارت زرد بگیریم؟
به نظرم یه بار یکی از دوستان گفته بود فقط همون برگه اونگان را مجدد به خودشون ارائه کرده و تمدید شده
منونم راهنماییم کنید
علی آقا درست گفتن. برای تمدید مدیکال نیاز به گرفتن کارت زرد مجدد از پاستور هستش که جدیداً قیمتش از ۱۰ هزار تومن به پنجاه هزار تومن افزایش پیدا کرده. مجدداً یادآوری میکنم دوستانی که با ما برای تمدید مدیکال به آنکارا اومده بودن و کارت زرد نداشتن یکسری از واکسنها رو مجدد تزریق کردن و هزینه بیشتری پرداخت کردند.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-07 ساعت 14:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-07 ساعت 14:42 توسط ali_yari5.)
سلام- من الان از سفارت (آنکارا) میام
کیسمون 3 نفره-فقط خواستم بگم ظاهرا مشکل صدور ویزا حل شده - ما یه ضرب گرفتیم-(کار خصوصی-معافیت-رشته تحصیلی معدن)- علاوه بر این بعضی از خود ترکیه ای ها هم یه ضرب گرفتند/
خواستم اطلاع بدم دوستانی که زیاد نگران هستند امیدوار باشند.
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان طبق بخشنامه جدید وزارت خارجه به سفارتخانه ها در صورتیکه از مدیکال متقاضی کمتر از 2 ماه باقی مانده باشه حتما باید مدیکال تمدید شود و نمیشه ازشون بخوایم برای همون تاریخ ویزا بدن.... این بخشنامه برای تمامی انواع ویزا و به دلیل بیماریهای واگیردار که به تازگی شیوع پیدا کردن است.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
.
من از لرزیدن دنیا نمی ترسم،
نگاهم روی سقف ان دبستانیست،
که زیربار این دوران،
به روی کودکان ،
آوار می گردد.
من از گرما ،من از سرما ،
نمی ترسم..
بفکرم اسمان ،،
کمرنگ کمرنگ است.
وچشمِ بی فروغم ،
اشک می بارد..
درونم خسته وبیزار..
هوای کشتزار سینه ام،
بی فصلی مطلق..
من از لرزیدن دنیا نمی ترسم،
که از لرزیدن دلها خبر دارم،
وصدافسوس دلها ،
قاصدانِ کوچند..
و دل از سر زمین من گریزان است..
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 14:30)sal0811 نوشته: (2014-08-07 ساعت 13:03)اسفند89 نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:37)ali3875 نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:25)abbas09 نوشته: دوستان اگه خدا خواست و کلیر شدم اگر 1 ماه از مدیکال مونده باشه بازم باید تمدید کنیم؟ بعد اون کارت زردرو اونگان از ما گرفت و پس نداد اگر بخوایم پاستور بریم چی باید ببریم با خودمون که بدونن سری قبل کامل بوده؟اصلا لازم هست پاستور بریم ؟هیچی در مورد تمدید مدیکال نمیدونم چو ن اصلا فکر نمیکردم لازم بشه ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی صفحات زیاده نمیشه پیدا کنم
سلام و عرض ادب
شما مطمئن هستید که مجدد باید کارت زرد بگیریم؟
به نظرم یه بار یکی از دوستان گفته بود فقط همون برگه اونگان را مجدد به خودشون ارائه کرده و تمدید شده
منونم راهنماییم کنید
علی آقا درست گفتن. برای تمدید مدیکال نیاز به گرفتن کارت زرد مجدد از پاستور هستش که جدیداً قیمتش از ۱۰ هزار تومن به پنجاه هزار تومن افزایش پیدا کرده. مجدداً یادآوری میکنم دوستانی که با ما برای تمدید مدیکال به آنکارا اومده بودن و کارت زرد نداشتن یکسری از واکسنها رو مجدد تزریق کردن و هزینه بیشتری پرداخت کردند.
یعنی واقعا دیگه نوشتن یه کارت 50 هزار تومن هزینه داره مگه واقعا که دیگه شورشو در آوردن .... دیگه آدم چی می تونه بگه آخه ... اگه من نیاز شد و خواستم کارت زردمو عوض کنم حتما دست به کارهای غیر قانونی می زنم یعنی جعل کارت زرد به همراه مهر پاستور از 50 هزار تومن کمتر می شه دیگه مگه نه ...والللللللللللللللللا ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 13:03)کیانوش2 نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:56)nasim نوشته: (2014-08-07 ساعت 11:49)kamranh نوشته: یعنی می گید دوباره یه سفر بریم مدیکال رو تمدید کنیم دوباره بیاییم منتظر کلیر بمانیم مگه خیلی شلوغ می شه برای مدیکال مجدد ...
حالا دوستانی که رفتن ارمنستان برای مدیکال مجدد باید کارت واکسن جدید بگیرم از پاستور یا همون قبلیه کافیه اگه لازمه که برای شنبه برم انجام بدم اگه نه که هیچی ..
یعنی رفتن به ایروان قبل اعلام کلیر شدن منطقیه ؟؟؟
برای تمدید باید دوباره برین پاستور . البته اوون کاغذ آ4 رو هم که دکتر ارمنستان داد فک کنم باید همراهتون باشه واسه تمدید کارت زرد
عزیزان من تو حرفهای شما موندم!!! بابا همون برگه واکسن که تو مدیکال بهتون دادن رو نشون بدید مشکل واکسن حله دیگه!! پاستور برای چی میرید آخه؟ یعنی کاغذی که خودشون به عنوان تایید واکسنها بهتون دادن رو قبول نخواهند کرد؟؟؟؟؟؟ (ای وای ! کاش کار به اینجا ها برسه!)
کیانوش جان مگه شما آنکارا مدیکال رفتی که اظهار نظر میکنی؟ مگه من در مورد دکتر ابوظبی و اینکه چیکار میکنه و چی میخواد میتونم حرفی بزنم؟ پس لطفا به کار خودت برس بذار ملتو درست راهنمایی کنیم
دکتر اونگان یه آدم عصبیو بی منطقیه اتفاقا از ما برای تمدید مدیکال کارت رو خواست و چه خوب شد که بردیم
عباس جان گرفتن کارت 10 دقیقه وقتتو میگیره حتما بگیر با خودت ببر
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 14:37)ali_yari5 نوشته: سلام- من الان از سفارت (آنکارا) میام
کیسمون 3 نفره-فقط خواستم بگم ظاهرا مشکل صدور ویزا حل شده - ما یه ضرب گرفتیم-(کار خصوصی-معافیت-رشته تحصیلی معدن)- علاوه بر این بعضی از خود ترکیه ای ها هم یه ضرب گرفتند/
خواستم اطلاع بدم دوستانی که زیاد نگران هستند امیدوار باشند.
سلام
خیلی مبارکه علی جان. 
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایروانی گویا حالشون داره خوب میشه. ما پریروز پاسپورتهامونو دادیم و ویزای همسر بنده همین الان ایشود شد( البته توی سایت سیس) اما بنده همچنان در وضعیت AP
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 14:55)hadi472 نوشته: دوستان ایروانی گویا حالشون داره خوب میشه. ما پریروز پاسپورتهامونو دادیم و ویزای همسر بنده همین الان ایشود شد( البته توی سایت سیس) اما بنده همچنان در وضعیت AP 
مباركه ، ايشالاه تا اونجاييد نوبت خودت هم ميرسه. 
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 13:26)قصه گو نوشته: كيانوش عزيز حتماً كارت زرد بايد آپديت بشه.توي مديكال ازش كپي مي گيرن.درضمن هرجا كه ميري ، چه والدين و چه فرزندان، كارت زرد لازم ميشه،مگه ميشه به مدير مدرسه تو آمريكا نامه ي مديكال رو نشون داد.پاستور بدون هيچ هزينه اي واسه ابوظبي رفته ها كه كارت پيش خودشون هست وارد ميكنه، ولي اگه بايد دوباره صادر بشه حتماً هزينه داره.
ممنون قصه گوی عزیز از جواب خوبتون
چقدر خوبه آدم چیزی رو نمیدونه در موردش اظهار نظر نکنه منم همه مطالب این سایت رو میخونم فقط در مورد چیزی که مطمئنم راهنمایی میکنم که خدائی نکرده کسی رو به اشتباه نندازم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA