کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 14:54)ali3875 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 13:03)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:56)nasim نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 11:49)kamranh نوشته:  یعنی می گید دوباره یه سفر بریم مدیکال رو تمدید کنیم دوباره بیاییم منتظر کلیر بمانیم مگه خیلی شلوغ می شه برای مدیکال مجدد ...
حالا دوستانی که رفتن ارمنستان برای مدیکال مجدد باید کارت واکسن جدید بگیرم از پاستور یا همون قبلیه کافیه اگه لازمه که برای شنبه برم انجام بدم اگه نه که هیچی ..
یعنی رفتن به ایروان قبل اعلام کلیر شدن منطقیه ؟؟؟

برای تمدید باید دوباره برین پاستور . البته اوون کاغذ آ4 رو هم که دکتر ارمنستان داد فک کنم باید همراهتون باشه واسه تمدید کارت زرد

عزیزان من تو حرفهای شما موندم!!! بابا همون برگه واکسن که تو مدیکال بهتون دادن رو نشون بدید مشکل واکسن حله دیگه!! پاستور برای چی میرید آخه؟ یعنی کاغذی که خودشون به عنوان تایید واکسنها بهتون دادن رو قبول نخواهند کرد؟؟؟؟؟؟ (ای وای ! کاش کار به اینجا ها برسه!)
کیانوش جان مگه شما آنکارا مدیکال رفتی که اظهار نظر میکنی؟ مگه من در مورد دکتر ابوظبی و اینکه چیکار میکنه و چی میخواد میتونم حرفی بزنم؟ پس لطفا به کار خودت برس بذار ملتو درست راهنمایی کنیم
دکتر اونگان یه آدم عصبیو بی منطقیه اتفاقا از ما برای تمدید مدیکال کارت رو خواست و چه خوب شد که بردیم
عباس جان گرفتن کارت 10 دقیقه وقتتو میگیره حتما بگیر با خودت ببر
علی جان لحن صحبتت کمی ناراحت کننده بود، اما مهم نیست. حرف من اینه که اونهایی که از قبل کارت زرد داشتند و بعد هم هنگام مدیکال اول یک یا دو تا واکسن بهشون تزریق شده نیازی به پرداخت 50000 تومان برای صدور مجدد کارت زرد ندارند. همون کاغذ واکسن های مدیکال و کارت زرد قبلی کافیه. بنده با مراجعه به پاستور کاملاً دیدم که برای خودشون کار و کاسبی راه انداختند و برای یک تمدید کارت 50000 تومان می گیرند. نکته آخر اینکه اطلاع دقیق دارم که در مرکز بهداشت کارت زرد واکسیناسیون را بدون هزینه صادر می کنه. حالا هر کسی پول اضافی داره بره مغازه پاستور خرج کنه.

توجه: اگه کارت زرد قبلی همراهتون نیست حتماً باید بگیرید ها! نگی نگفتی!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-07 ساعت 15:17)S.gh نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 15:11)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 15:01)ali3875 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 13:26)قصه گو نوشته:  

راستش دكتر كريستين يك برگه به من داد با مهر و امضاي خودش و گفت اين جاي كارت زرد واكسنتون، گفت هر وقت رفتي آ م ر ي ك ا اين رو ارائه بده، دوستان ديگر ايرواني اگه درست مي گم تاييد كنيد، به شما هم همين برگه رو داد ؟

آره سارا جون، ذکتر کریستین به ما هم همینو گفت، گفت اگه نیاز به تمدید مدیکال داشتین همین برگه ها رو بیارین کافیه و اون کارت واکسنهای انستیتو پاستور لازم نیست.

بله درسته . حتی برای ما هم که ابوظبی هستیم وکارت زرد رو بهمون پس دادن، با توجه به اینکه نیازی به واردکردن هیچ واکسن جدیدی نداریم، پس رفتنمون به پاستور بی نتیجه است. چون قرار نیست تاریخ هیچ واکسن جدیدی رو برامون وارد کنه.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
کلییر بشیم 100 تا واکسن و کارت زردو 10 بار مدیکال هم میریم Smile
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
(2014-08-07 ساعت 15:26)Farshid1976 نوشته:  2014AS2431
2014AS2643

هم امروز ويزاهاشون ايشود شد.
RolleyesRolleyes

ایشالله خبر ایشود شدن خودت هم بنویسی اینجا. دمت گرم
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
منم تو ابوظبی برای مدیکال مجدد که رفتم همه چیزهای مربوط به مدیکال رو با خودم برده بودم،کارت زرد،پاکت سفید،عکسها،سی دی،برگه های آزمایشگاه هر چی که از اول که کارای مدیکال رو انجام داده بودم و داشتم. پیش همون دکتری که بار اول رفته بودم رفتم. ازم پرسید چرا مدیکالتو تمدید می کنی منم گفتم سفارت خواسته ،اونم گفت خوب ما که خوشحال می شیم.نه بار اول واکسن اضافه زده بود نه اینبار،فقط همون آزمایش خون و عکس رو تکرار کرد و همون پولی که بار اول داده بودیم اینبار هم دادیم.
(2014-08-07 ساعت 15:35)p.fereidouni نوشته:  
2014AS2643

RolleyesRolleyes
[/qu

از کدوم سفارت؟

[quote='hamed.us' pid='531605' dateline='1407407988']
بچه ها خبرهای خوش:
We are pleased to inform you that our system is back to normal and we are in position to process your case. Please visit the embassy on any working Sunday or Tuesday at 1:30pm to drop your passport.
We hope this information will helpful to you.

انگار دیکه مشکل حل شده.

این متنو سفارت برای AZRI فرستاده....

کدوم سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابوظبی
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
(2014-08-07 ساعت 13:00)spv نوشته:  [quote='ali3875' pid='531537' dateline='1407399029']
کاربران در حال بازدید این موضوع: AB2014، alimomen، arashmanteghi، azadeh2014، Farshid1976، freddyflientstone، fwone، hamed.us، hamid.eng، hsh2006، kage.omid، kami_kami، marzban1360، masoudyara، mbsamani، mehrzad2013، mohammad111، m_nikparvaz، nasim، nimaaa، poem، rbrb-2015، reasonable، REZAMBI، sami8000، Sara_lphmkf، shazad، tara_zohadi، zzarin، آنا پورایمانی، ارشا، 4 کاربر مخفی، 4 مهمان

ماشاالله به این همه کاربر...........................

این همه کاربر اینجاست یکی جواب ما را نمیده حدارا شگر مشکل همه حل شد

http://abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx

این هم متن برای سفارت
Dear Madam/Sir,
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .
و این هم یکی دیگه
I would appreciate if you kindly inform me about the latest status of my case.
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reasonable ، nasim ، spv ، محبت ، nedaba ، قصه گو ، sia 1306 ، soli asali
(2014-08-07 ساعت 15:58)hamed.us نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 15:35)p.fereidouni نوشته:  
2014AS2643

RolleyesRolleyes
[/qu

از کدوم سفارت؟

[quote='hamed.us' pid='531605' dateline='1407407988']
بچه ها خبرهای خوش:
We are pleased to inform you that our system is back to normal and we are in position to process your case. Please visit the embassy on any working Sunday or Tuesday at 1:30pm to drop your passport.
We hope this information will helpful to you.

انگار دیکه مشکل حل شده.

این متنو سفارت برای AZRI فرستاده....

کدوم سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابوظبی
خبر خوبي بود ممنون ...Wink
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، reasonable ، hamed.us ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
سلام
دوباره انكارا بدون كيس لاتارى اپديت كرده؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، shiva.usa ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-07 ساعت 15:46)p.fereidouni نوشته:  کلییر بشیم 100 تا واکسن و کارت زردو 10 بار مدیکال هم میریم Smile

نه والا من بخاطر گرین کارت 100 تا واکسن نمی زنم! Big Grin آبکش میشه آدم. فکرشو بکن! 100 تا واکسن!Rolleyes
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: p.fereidouni ، hamed.us ، محبت ، shiva.usa ، nedaba ، reasonable ، قصه گو ، آلیس-1980 ، soli asali
(2014-08-07 ساعت 16:12)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 15:46)p.fereidouni نوشته:  کلییر بشیم 100 تا واکسن و کارت زردو 10 بار مدیکال هم میریم Smile

نه والا من بخاطر گرین کارت 100 تا واکسن نمی زنم! Big Grin آبکش میشه آدم. فکرشو بکن! 100 تا واکسن!Rolleyes

مطمئنی؟؟؟؟؟ اگه بهت بگن 100 تا واکسن بزن همین امروز ویزا تو پاسته انوقت چیییییییی؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، soli asali ، amohammadi348
سلام
امروز روز بسیار خوبی بود برای بچه ها و من امیدوارم این دوشنبه خبرهای عالی از هر سه سفارت منتشر بشهSmile
روز و روزگارتون همیشه خوش و لبخند شادی و رضایت همواره بر لبهایتان پاینده بادSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-07 ساعت 15:39)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 14:54)ali3875 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 13:03)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:56)nasim نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 11:49)kamranh نوشته:  یعنی می گید دوباره یه سفر بریم مدیکال رو تمدید کنیم دوباره بیاییم منتظر کلیر بمانیم مگه خیلی شلوغ می شه برای مدیکال مجدد ...
حالا دوستانی که رفتن ارمنستان برای مدیکال مجدد باید کارت واکسن جدید بگیرم از پاستور یا همون قبلیه کافیه اگه لازمه که برای شنبه برم انجام بدم اگه نه که هیچی ..
یعنی رفتن به ایروان قبل اعلام کلیر شدن منطقیه ؟؟؟

برای تمدید باید دوباره برین پاستور . البته اوون کاغذ آ4 رو هم که دکتر ارمنستان داد فک کنم باید همراهتون باشه واسه تمدید کارت زرد

عزیزان من تو حرفهای شما موندم!!! بابا همون برگه واکسن که تو مدیکال بهتون دادن رو نشون بدید مشکل واکسن حله دیگه!! پاستور برای چی میرید آخه؟ یعنی کاغذی که خودشون به عنوان تایید واکسنها بهتون دادن رو قبول نخواهند کرد؟؟؟؟؟؟ (ای وای ! کاش کار به اینجا ها برسه!)
کیانوش جان مگه شما آنکارا مدیکال رفتی که اظهار نظر میکنی؟ مگه من در مورد دکتر ابوظبی و اینکه چیکار میکنه و چی میخواد میتونم حرفی بزنم؟ پس لطفا به کار خودت برس بذار ملتو درست راهنمایی کنیم
دکتر اونگان یه آدم عصبیو بی منطقیه اتفاقا از ما برای تمدید مدیکال کارت رو خواست و چه خوب شد که بردیم
عباس جان گرفتن کارت 10 دقیقه وقتتو میگیره حتما بگیر با خودت ببر
علی جان لحن صحبتت کمی ناراحت کننده بود، اما مهم نیست. حرف من اینه که اونهایی که از قبل کارت زرد داشتند و بعد هم هنگام مدیکال اول یک یا دو تا واکسن بهشون تزریق شده نیازی به پرداخت 50000 تومان برای صدور مجدد کارت زرد ندارند. همون کاغذ واکسن های مدیکال و کارت زرد قبلی کافیه. بنده با مراجعه به پاستور کاملاً دیدم که برای خودشون کار و کاسبی راه انداختند و برای یک تمدید کارت 50000 تومان می گیرند. نکته آخر اینکه اطلاع دقیق دارم که در مرکز بهداشت کارت زرد واکسیناسیون را بدون هزینه صادر می کنه. حالا هر کسی پول اضافی داره بره مغازه پاستور خرج کنه.

توجه: اگه کارت زرد قبلی همراهتون نیست حتماً باید بگیرید ها! نگی نگفتی!
دقیقا من هم از اول همه کارها رو هلال احمر انجام دادم و وقتی به مسوول اونجا گفتم همه میرن پاستور گفت ما سالهاست واسه حجاج و دانشجویان کارت زرد صادر میکنیم ولی پاستور داره هم واکسنها و هم هزینه کارت رو بالا میگیره
مرحله دوم هپاتیت همسرم رو واسه بعد از مصاحبه باید میزدیم اونها رو وارد کرد و یه مهر تایید مجدد رو همون کارت قبلی زد
فقط واسه مهر دکتر اونهم دفعه اول 5000 تومان گرفت و تو شهریور که واکسن انفولانزا نبود و ما باید مهر میرفتیم مصاحبه شماره موبایلو گرفت واکسن که اومد پیام دادن رفتیم به خیلی از حجاج ودانشجو ها. هم پیام داده بود
تازه همون انفولانزا رو از داروخانه ها هم مناسبتر حساب کرد. من همیشه تو تاپیک مربوطه گفتم برید هلال احمر ولی خوب همه طرفدار پاستور تجریشن تازه به شهرستانیا میگن بیاین تهران تا پاستور کارت زرد تون رو تایید کنه Cool
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، reasonable ، قصه گو ، nedali ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، soli asali
بابا جان این سفارتها دارن چیکار میکنن
دیگه کی میخوان شروع کنن
یعنی امسال از پارسال بدتره Sad پارسال از 3 آگوست شروع کرده بودن ولی امسال هنوز هیچ خبری نیست
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
2014AS40
هم بالاخره ويزاشو از ايروان گرفت.

با اين حساب فقط اين سه شماره موندن كه از ايروان كلير شدن و هنوز ويزاهاشون رو نگرفتن:

2014AS1501
2014AS753
2014AS1335
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان