کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 16:43)p.fereidouni نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 16:37)p.fereidouni نوشته:  reasonable یک خداااااااااااااااااااااا بیا

کجایییییییییی پ/ Cool

به خدا همین جام، مگه جای دیگه ای هم میتونم برم

یه دونه پنج شنبه عصر داشتیم و دلمون خوش بود که با تفریح میگذره ولی اونهم ازمون گرفتن ،
الان هیچ تفریحی برام جالبتر از انلاین بودن و چک کردن نیست
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
(2014-08-07 ساعت 16:30)محبت نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 16:23)hamed.us نوشته:  من که یه دونه هم نمیزنمو گرین کارتم میگیرم .. بعدشم میگم بابت اینکه معطلم کردین باید بلیت هواپیما هم برام بخرید... TongueBig Grin
سلام
حامد جان چیز دیگه ای لازم نداری داداش، خدائیش مدیونی اگه رودر واسی کنیBig Grin ناراحت میشن

نه بابا یه لحظه جو گیر شدم یه چیزی گفتم... تو بگو 200 تا کو.. کجا !! باید بزنم... Big GrinTongue
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: shiva.usa ، p.fereidouni ، lighter ، ebi1988 ، soli asali ، محبت ، nedaba
جريان اين I love Ahvaz چيه؟ راستي ميدونيد تلفظ Ahvaz با Ahwaz چه قدر فرق داره؟! اما متأسفانه صدا و سيما هم بهش توجه نمي كنه!! من Ahvaz رو بيشتر دوست دارم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: nasim ، reasonable ، hamed.us ، shiva.usa ، آلیس-1980 ، lighter ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba
Big Grin إإإإإإإإإإ کی من 5 ستاره شدم !!!!!!!!!
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
بچه ها یعنی مشکلشون حل شده ؟؟ میتونیم دوباره امیدوار باشیم این چند روز واقعا بددد بود بیاین همه اپدیتارو به هم بگیم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
آقا اگه با واکسن زدن ویزا می دن من نه تنها 100تا واکسن می زنم بلکه داوطلب می شم ویروس های زنده خفنی مثل سارس و آنفلوآنزا خوکی و بقیه اونایی که بی برو برگرد می کشند رو هم بهم تزریق کنند! مگه بده؟ من اگه ویزا نگیرم صد در صد می میرم ولی با این روش فوق فوقش می میرم ولی حداقل ویزا که می گیرم . و مهم این است: بگیرم و بمیرم بهتر است یا نگرفته بمیرم؟ شما بگین. کدوم؟ هوووووووم؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، p.fereidouni ، shiva.usa ، lighter ، ebi1988 ، abbas09 ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، milad 68
(2014-08-07 ساعت 16:29)ali3875 نوشته:  lida55 وکیانوش جان بخدا ما داریم در مورد آنکارا صحبت میکنیم شما انشاالله رفتی ابوظبی نگیرSmile
ولی تو آنکارا یه ادمی به نام اونگان هست که از همه چیز ایراد میگیره حالا شما گیر دادین به ای 50 تومن بذار بگیره بره آنکارا عزیز منShy

قضیه چی هست ali3875????Wink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 16:16)محبت نوشته:  سلام
امروز روز بسیار خوبی بود برای بچه ها و من امیدوارم این دوشنبه خبرهای عالی از هر سه سفارت منتشر بشهSmile
روز و روزگارتون همیشه خوش و لبخند شادی و رضایت همواره بر لبهایتان پاینده بادSmile
به امید کلیر شدن شما محبت عزیز.......و ممنون از انرژی خوب ومثبت شما برای دوستان........

امروز روز بسیار خوبی بود برای بچه ها و من امیدوارم این دوشنبه خبرهای عالی از هر سه سفارت منتشر بشهSmile
روز و روزگارتون همیشه خوش و لبخند شادی و رضایت همواره بر لبهایتان پاینده بادSmile
به امید کلیر شدن شما محبت عزیز.......و ممنون از انرژی خوب ومثبت شما برای دوستان........
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
بچه ها انگار فرشاد امروز واقعا تصمیم گرفته بره اب و هوا عوض کنه امیدوارم همینطور باشه وقتی هم برگشت کلیر شده باشه بره واسه ویزا بنده خدا واقعا ازیت شده.دیروز من با نوشتش کلی گریه کردم واقعا ناراحت کننده بود خدا کنه هر جا هست شاد وسالم باشه SmileWinkRolleyes
خدایا چه بگویم .....
بچه ها انگار فرشاد امروز واقعا تصمیم گرفته بره اب و هوا عوض کنه امیدوارم همینطور باشه وقتی هم برگشت کلیر شده باشه بره واسه ویزا بنده خدا واقعا ازیت شده.دیروز من با نوشتش کلی گریه کردم واقعا ناراحت کننده بود خدا کنه هر جا هست شاد وسالم باشه SmileWinkRolleyes
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: lighter ، ebi1988 ، sonyz2 ، medexk ، کیانوش2
به امید کلیر شدن شما محبت عزیز.......و ممنون از انرژی خوب ومثبت شما برای دوستان
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، آلیس-1980 ، sorooosh ، ebi1988 ، کیانوش2 ، soli asali ، milad 68
(2014-08-07 ساعت 15:39)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 14:54)ali3875 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 13:03)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:56)nasim نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 11:49)kamranh نوشته:  یعنی می گید دوباره یه سفر بریم مدیکال رو تمدید کنیم دوباره بیاییم منتظر کلیر بمانیم مگه خیلی شلوغ می شه برای مدیکال مجدد ...
حالا دوستانی که رفتن ارمنستان برای مدیکال مجدد باید کارت واکسن جدید بگیرم از پاستور یا همون قبلیه کافیه اگه لازمه که برای شنبه برم انجام بدم اگه نه که هیچی ..
یعنی رفتن به ایروان قبل اعلام کلیر شدن منطقیه ؟؟؟
برای تمدید باید دوباره برین پاستور . البته اوون کاغذ آ4 رو هم که دکتر ارمنستان داد فک کنم باید همراهتون باشه واسه تمدید کارت زرد
عزیزان من تو حرفهای شما موندم!!! بابا همون برگه واکسن که تو مدیکال بهتون دادن رو نشون بدید مشکل واکسن حله دیگه!! پاستور برای چی میرید آخه؟ یعنی کاغذی که خودشون به عنوان تایید واکسنها بهتون دادن رو قبول نخواهند کرد؟؟؟؟؟؟ (ای وای ! کاش کار به اینجا ها برسه!)
کیانوش جان مگه شما آنکارا مدیکال رفتی که اظهار نظر میکنی؟ مگه من در مورد دکتر ابوظبی و اینکه چیکار میکنه و چی میخواد میتونم حرفی بزنم؟ پس لطفا به کار خودت برس بذار ملتو درست راهنمایی کنیم
دکتر اونگان یه آدم عصبیو بی منطقیه اتفاقا از ما برای تمدید مدیکال کارت رو خواست و چه خوب شد که بردیم
عباس جان گرفتن کارت 10 دقیقه وقتتو میگیره حتما بگیر با خودت ببر
علی جان لحن صحبتت کمی ناراحت کننده بود، اما مهم نیست. حرف من اینه که اونهایی که از قبل کارت زرد داشتند و بعد هم هنگام مدیکال اول یک یا دو تا واکسن بهشون تزریق شده نیازی به پرداخت 50000 تومان برای صدور مجدد کارت زرد ندارند. همون کاغذ واکسن های مدیکال و کارت زرد قبلی کافیه. بنده با مراجعه به پاستور کاملاً دیدم که برای خودشون کار و کاسبی راه انداختند و برای یک تمدید کارت 50000 تومان می گیرند. نکته آخر اینکه اطلاع دقیق دارم که در مرکز بهداشت کارت زرد واکسیناسیون را بدون هزینه صادر می کنه. حالا هر کسی پول اضافی داره بره مغازه پاستور خرج کنه.
توجه: اگه کارت زرد قبلی همراهتون نیست حتماً باید بگیرید ها! نگی نگفتی!
سلام
خوب من هم کارت زرد قبلی را دارم و هم برگه دکتر کریستین حالا اگه خواستم دوباره کارت زرد جدید بگیرم البته قبلش از دکتر کریستین با یه ایمیل می پرسم می تونم برم مرکز بهداشت کارت زرد واکسیناسیون را بگیرم یا نه ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ebi1988 ، reasonable ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba
به امید کلیر شدن شما محبت عزیز........و تشکر از شما برای انرژی خوب ومثبت شما برای دوستان
تشکر کنندگان: قصه گو ، ebi1988 ، reza_norouzi ، آلیس-1980 ، nasim ، soli asali ، amohammadi348
(2014-08-07 ساعت 16:56)قصه گو نوشته:  جريان اين I love Ahvaz چيه؟ راستي ميدونيد تلفظ Ahvaz با Ahwaz چه قدر فرق داره؟! اما متأسفانه صدا و سيما هم بهش توجه نمي كنه!! من Ahvaz رو بيشتر دوست دارم.

تا حالا به تفاوت تلفظ اين دو مدل نگارش فكر نكرده بودم. حالا اوني كه بده مگه چه شكليه؟‌Smile
I Love Ahwaz هم جريان خاصي نداره. يه عشق و علاقه به سرزمين بخشنده اي هست كه هميشه ي ايام مظلوم بوده ولي خم به ابرو نمياره و لبخند ميزنه <3
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
یعنی یه روز میشه منم برم تو این تاپیک کناری راجب مثلا اینکه چطوری باید 165 دلار پول گرین کارت رو بدم یا سر سایز ساک مکه ای با بقیه چک و چونه بزنم یا مثلا با کدوم ایرلاین برم و تز کجا بدونم جام کجاست قراره تو پرواز چی واسه غذا میخوریم...... خیلی چیزای دیگه که عین یه گوله بعد 240 روز تو گلوم گیر کرده داره خفم میکنه .ای کاش اگه نباید قبول میشدم یا خیر و صلاحم توش نبود از اول اسمم در نمیومد تا این همه انتظار نکشم... شرمنده این فقط یه درد دل بود ... اخه دلم بدجوری گرفته بود.... جونم به لبم رسی از این انتظار ... خدایا مرگ یه با شیون یه بار ... من بسمه دیگه خسته شدم ... نه عمر نوح دارم نه صبر ایوب ... پس از من انتظار نوح و ایوب رو نداشته باش .... من یه ادمم نثل بقیه...جونم به لبم رسید اخه.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان