2014-08-07 ساعت 22:04
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، nedaba ، zepehr ، soli asali
پیمان جان با 1000 تومنی کسی دعات نمی کنه فقط از زیره نفرینشون در میری یا 5000 به بالا در نظر بگیر یا جلوی چشمشون آفتابی نشی بهتره
![]() Your husband’s case is still pending. If you and your child want to receive your visas you can return to the embassy. We have limited visa numbers and they are allocated on a first come first served basis. If you manage to receive your visa before 30 SEP 2014 then you can apply for your husband in USCIS. می گی چه کنم ؟ (2014-08-07 ساعت 21:50)peymanpakd نوشته: ببين كارمون به كجا رسيده، قبلا اگه سر چارراه فقط ي پير زن يا پيرمرد يا بچه كوچولو مي ديدم كه گدايي ميكنن تقريبا يكي درميون ي ٥٠٠ تومني ميدادم، اما حالا از ترس نفرين احتمالي و دعاي اجمالي ،به چارراه كه ميرسم فقط دنبال گدام تا پول بدم، تازه از ترسم ١٠٠٠ تومني ميدم، ديگه تقريبا همشون من و ميشناسن، احتمالا هم تو دلشون ميگن عجب خريه ، چه ميشه كرد قسمت ما و اونا هم همينه ديگه،به خاطر رفتن پيش عمه ريكا داريم داغون ميشيم، بعد ميگن مرگ بر عمه ريكا پیمان جان با 1000 تومنی کسی دعات نمی کنه فقط از زیره نفرینشون در میری یا 5000 به بالا در نظر بگیر یا جلوی چشمشون آفتابی نشو ![]() Your husband’s case is still pending. If you and your child want to receive your visas you can return to the embassy. We have limited visa numbers and they are allocated on a first come first served basis. If you manage to receive your visa before 30 SEP 2014 then you can apply for your husband in USCIS. می گی چه کنم ؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC Wait for NVC complete letter (F2a category) تشکر کنندگان: peymanpakd ، nedaba ، banafsh14 ، soli asali ، قصه گو
2014-08-07 ساعت 22:19
سلام به همه دوستان. به امید ویزا گرقتن همه دوستان. دوستان کسی از شما در این هفته از اوظبی آپ داشته؟ بعضی دوستان میگن سایت ایوظبی تا زمان کلیر شماره کیس رو نمیشناسه. اما کیس من رو هفته بعد از مصاحبه شناخت. و 5 بار بعد از مصاحبه در یک هفته آپ شدم اما این هفته آپ نداشتم.
راستی یه مسئله این که مطالبی که درش اشتراک دارم اصلا واسم ایمیل نمیشه؟ قبلا تا 1 ماه پیش میامد!
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013 کارنت : می 2014 نامه دوم : 10 روز بعد مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، zepehr ، soli asali ، ebi1988 ، قصه گو
دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ...
آخه تو پست های قبلی دیده بودم که می گفتن اگه ایمیل بدیم کیسمون میره آخر لیست آره این درسته اگه درسته که من برم دیگه خواب آمریکا رو ببینم بهتره هان ... وااااااااااااااااااااااااااای در کمال نابا وری بعد از اینکه این پست را گذاشتم همین الان آپدیت شدم وایییییییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی فردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من اینجا را با انتحاری می ترکونم اگه کلییییییییییییییییییییر بشششششششششششششششششششششم خدااااااااااااااااااااااااااااااا جووووووووووووووووووووووووون
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
---------------------------------------------------------- 2015 هم قسمت نشد .... 2016 هم قسمت نشد .... 2017 .... تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، babak12 ، azadeh2014 ، reza_norouzi ، nedaba ، zepehr ، آلیس-1980 ، shiva.usa ، soli asali ، ebi1988 ، anahita 62 ، کیانوش2 ، hamid_fs3 ، برسام٤ ، Farshid1976 ، khder
2014-08-07 ساعت 22:40
(2014-08-07 ساعت 22:29)kamranh نوشته: دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ... دوست عزيز، من الان بايد به چه سوالي جواب بدم ![]()
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: kamranh ، reza_norouzi ، nedaba ، babak12 ، shiva.usa ، soli asali ، آلیس-1980 ، محبت ، ebi1988 ، anahita 62 ، قصه گو ، khder
2014-08-07 ساعت 22:43
(2014-08-07 ساعت 22:40)Sara_lphmkf نوشته:شب خوش(2014-08-07 ساعت 22:29)kamranh نوشته: دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ...دوست عزيز، من الان بايد به چه سوالي جواب بدم آخه داشتم لیست آپدیت ها را درست می کردم افرادی که تا آخر مارچ مصاحبه داشتن بالا و پایین و چپ و راست کیس من آپدیت شده بودن ولی من هنوز مونده بودم که یه دفعه که این پست و گذاشتم گفتم خوب بزار یه بار دیگه کیس خودمو چک کنم که دیدم بله ما هم بالاخره یه آپ اون ور آبی گرفتیم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
---------------------------------------------------------- 2015 هم قسمت نشد .... 2016 هم قسمت نشد .... 2017 .... تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، babak12 ، zepehr ، reza_norouzi ، sal0811 ، آلیس-1980 ، shiva.usa ، soli asali ، amohammadi348 ، nedaba ، anahita 62 ، برسام٤ ، قصه گو
2014-08-07 ساعت 22:59
(2014-08-07 ساعت 22:06)bobo_ir نوشته: پیمان جان با 1000 تومنی کسی دعات نمی کنه فقط از زیره نفرینشون در میری یا 5000 به بالا در نظر بگیر یا جلوی چشمشون آفتابی نشی بهترهاگر جای شما بودم معطل نمیکردم میدونید چرا؟ فرض کنید در اخرین فرصت کلییر بشید و دسته جمعی برید برای گرفتن ویزا اما متوجه میشید که سهمیه ویزا تموم شده و اگر بجه ها قبلا ویزاشونو گرفته بودن الان شانس بهتری داشتید چون یک نفرید. البه این نظر بنده است.موفق باشید تشکر کنندگان: zepehr ، bobo_ir ، spv ، soli asali ، nedaba ، anahita 62
2014-08-07 ساعت 23:10
قیصر امین پور
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی بساط عیش خودش جور میشود گاهی دگر تهیه بدستور میشود گه جور میشود خود آن بی مقدمه گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست گاهی تمام شهر گدای تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبی این آسمان ما یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود از هرچه زندگیست دلت سیر میشود گویی به خواب بود جوانی مان گذشت گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، HERMES7 ، shiva.usa ، babak12 ، soli asali ، محبت ، اسفند89 ، sonyz2 ، ebi1988 ، aidaz ، nedaba ، کیانوش2 ، bahram2014 ، A_A ، hamid_fs3
2014-08-07 ساعت 23:14
(2014-06-12 ساعت 11:48)reza_top60 نوشته: سلام دوستان عزیز دوباره با خبرهای خوب برای بچه های ایروان اومدم. دوستان عزیز من الان ایروان هستم و ویزای خانوم و پسرم رو گرفتم اما اون خبر خوشی که 12 ژوئن گفتم قراره بیاد الان با دو ماه تاخیر آمد و اون هم آپدیت از کیس 3289 تا حدود بالاهای 4200 از آمریکا طی 6 و 7 آگوست بوده. فقط یکی بگه چه ساعتی این آپدیت ها زده شده آخه خودم این دو روز که آپدیت خوردم فکر میکردم بابت پرونده همسرم هست اما بچه های که اینجا درب سفارت دیروز ویزاشون ایشود شده بود دیگه آپدیت نخوردند و من طبق لیست بالا فهمیدم که خودم هم احتمالا جوابم آمده.با اینحال من فردا بر میگردم تا تکلیف معلوم شد سریع برمیگردم ایروان.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
2014-08-07 ساعت 23:18
با اجازه ادمین و بچه های ۲۰۱۴ گل
![]() نه سلامم نه علیکم نه سپیدم نه سیاهم نه چنانم که تو گویی نه چنینم که تو خوانی و نه آنگونه که گفتند و شنیدی نه سمائم نه زمینم نه به زنجیر کسی بستهام و بردۀ دینم نه سرابم نه برای دل تنهایی تو جام شرابم نه گرفتار و اسیرم نه حقیرم نه فرستادۀ پیرم نه به هر خانقه و مسجد و میخانه فقیرم نه جهنم نه بهشتم چُنین است سرشتم این سخن را من از امروز نه گفتم، نه نوشتم بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتم ... گر به این نقطه رسیدی به تو سر بسته و در پرده بگویــم تا کســی نشنـود این راز گهــربـار جـهان را آنچـه گفتند و سُرودنـد تو آنـی خودِ تو جان جهانی گر نهانـی و عیانـی تـو همانی که همه عمر بدنبال خودت نعره زنانی تو ندانی که خود آن نقطۀ عشقی تو خود اسرار نهانی تو خود باغ بهشتی تو بخود آمده از فلسفۀ چون و چرایی به تو سوگند که این راز شنیدی و نترسیدی و بیدار شدی در همه افلاک بزرگی نه که جُزئی نه که چون آب در اندام سَبوئی تو خود اویی بخود آی تا در خانه متروکۀ هرکس ننشـــینی و بجز روشنــی شعشـعۀ پرتـو خود هیچ نبـینـی و گلِ وصل بـچیـنی نه سلامم نه علیکم نه سپیدم نه سیاهم نه چنانم که تو گویی نه چنینم که تو خوانی و نه آنگونه که گفتند و شنیدی نه سمائم نه زمینم نه به زنجیر کسی بستهام و بردۀ دینم نه سرابم نه برای دل تنهایی تو جام شرابم نه گرفتار و اسیرم نه حقیرم نه فرستادۀ پیرم نه به هر خانقه و مسجد و میخانه فقیرم نه جهنم نه بهشتم چُنین است سرشتم این سخن را من از امروز نه گفتم، نه نوشتم بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتم ... گر به این نقطه رسیدی به تو سر بسته و در پرده بگویــم........... لینک دانلود http://otello.persiangig.com/Blog_music/...3/download
2014-08-07 ساعت 23:20
دوستان ما آخرین آپدیتمون 12 جون بوده , ظاهرا همه افراد آپدیت شدن غیر از معدودی مثل ما . نگران کننده س نه ؟
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، shiva.usa ، soli asali ، amohammadi348 ، ebi1988 ، nedaba
2014-08-07 ساعت 23:33
(2013-10-01 ساعت 23:10)sayeh_m نوشته: سلام بر همگی تشکر کنندگان: peymanpakd ، atial ، ebi1988 ، anahita 62 ، manamilad ، Ehsan171 ، Sam2014
2014-08-07 ساعت 23:37
(2014-08-07 ساعت 23:20)medexk نوشته: دوستان ما آخرین آپدیتمون 12 جون بوده , ظاهرا همه افراد آپدیت شدن غیر از معدودی مثل ما . نگران کننده س نه ؟ نه عزیز اینطوری که میگی نیست، خیلی ها به خاطر ایمیل ها شون روی هر ایمیل یک آپدیت میخورن که کیس ما هم جزو همین دسته است. نمی دونم چند تا از آپدیت ها واقعیه!!!!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC Wait for NVC complete letter (F2a category) تشکر کنندگان: soli asali ، medexk ، Sara_lphmkf ، maryam_ros ، ebi1988 ، nedaba ، shiva.usa
2014-08-07 ساعت 23:42
سلام بچه ها نفر اصلی کیس ما چند دقیقه پیش از امریکا آپدیت شد. با انرژی همه جلو میرویم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، amohammadi348 ، Sara_lphmkf ، babak12 ، maryam_ros ، آلیس-1980 ، sonyz2 ، reza_norouzi ، shiva.usa ، ebi1988 ، nedaba ، anahita 62 ، lida55 ، manamilad ، Ehsan171 ، soli asali ، A_A ، برسام٤ ، pari pariaaa ، sal0811 ، pari pari ، reasonable
2014-08-07 ساعت 23:43
ما امروز اپدیت شدیم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، amohammadi348 ، Sara_lphmkf ، babak12 ، maryam_ros ، arffx ، آلیس-1980 ، sonyz2 ، reza_norouzi ، محبت ، shiva.usa ، nedaba ، manamilad ، soli asali ، nimaaa ، A_A ، برسام٤ ، pari pariaaa ، sal0811 ، pari pari
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: