کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 22:01)kamranh نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 21:46)سبز نوشته:  أسانيد و تحليلگران ايروان
كسي اطلاع داره ديشب چند تا كيس تو ايروان اپديت شده؟.احتمال داره اپديت خورده ها فردا كلير بشن؟.
لیست کاملشو الان گذاشتم توی فروم آنالیز فایل CEAC 2014

دستتون درد نكنه
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، nedaba ، zepehr ، soli asali
پیمان جان با 1000 تومنی کسی دعات نمی کنه فقط از زیره نفرینشون در میری یا 5000 به بالا در نظر بگیر یا جلوی چشمشون آفتابی نشی بهتره Big Grin ضمنا این بی اعتقادهای به "روح" و این "عمه دشمن ها" چرا ما رو کلییر نمی کنن؟!!! خبر جدیدی نیست ؟ برای خانمم تو ایمیل نوشتن :
Your husband’s case is still pending. If you and your child want to receive your visas you can return to the embassy. We have limited visa numbers and they are allocated on a first come first served basis.

If you manage to receive your visa before 30 SEP 2014 then you can apply for your husband in USCIS.
می گی چه کنم ؟

(2014-08-07 ساعت 21:50)peymanpakd نوشته:  ببين كارمون به كجا رسيده، قبلا اگه سر چارراه فقط ي پير زن يا پيرمرد يا بچه كوچولو مي ديدم كه گدايي ميكنن تقريبا يكي درميون ي ٥٠٠ تومني ميدادم، اما حالا از ترس نفرين احتمالي و دعاي اجمالي ،به چارراه كه ميرسم فقط دنبال گدام تا پول بدم، تازه از ترسم ١٠٠٠ تومني ميدم، ديگه تقريبا همشون من و ميشناسن، احتمالا هم تو دلشون ميگن عجب خريه ، چه ميشه كرد قسمت ما و اونا هم همينه ديگه،به خاطر رفتن پيش عمه ريكا داريم داغون ميشيم، بعد ميگن مرگ بر عمه ريكا

پیمان جان با 1000 تومنی کسی دعات نمی کنه فقط از زیره نفرینشون در میری یا 5000 به بالا در نظر بگیر یا جلوی چشمشون آفتابی نشو Big Grin ضمنا این بی اعتقادهای به "روح" و این "عمه دشمن ها" چرا ما رو کلییر نمی کنن؟!!! خبر جدیدی نیست ؟ برای خانمم تو ایمیل نوشتن :
Your husband’s case is still pending. If you and your child want to receive your visas you can return to the embassy. We have limited visa numbers and they are allocated on a first come first served basis.

If you manage to receive your visa before 30 SEP 2014 then you can apply for your husband in USCIS.
می گی چه کنم ؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: peymanpakd ، nedaba ، banafsh14 ، soli asali ، قصه گو
سلام به همه دوستان. به امید ویزا گرقتن همه دوستان. دوستان کسی از شما در این هفته از اوظبی آپ داشته؟ بعضی دوستان میگن سایت ایوظبی تا زمان کلیر شماره کیس رو نمیشناسه. اما کیس من رو هفته بعد از مصاحبه شناخت. و 5 بار بعد از مصاحبه در یک هفته آپ شدم اما این هفته آپ نداشتم.
راستی یه مسئله این که مطالبی که درش اشتراک دارم اصلا واسم ایمیل نمیشه؟ قبلا تا 1 ماه پیش میامد!
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، zepehr ، soli asali ، ebi1988 ، قصه گو
دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ...
آخه تو پست های قبلی دیده بودم که می گفتن اگه ایمیل بدیم کیسمون میره آخر لیست آره این درسته اگه درسته که من برم دیگه خواب آمریکا رو ببینم بهتره هان ...
وااااااااااااااااااااااااااای در کمال نابا وری بعد از اینکه این پست را گذاشتم همین الان آپدیت شدم وایییییییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی فردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من اینجا را با انتحاری می ترکونم اگه کلییییییییییییییییییییر بشششششششششششششششششششششم خدااااااااااااااااااااااااااااااا جووووووووووووووووووووووووون
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-08-07 ساعت 22:29)kamranh نوشته:  دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ...
آخه تو پست های قبلی دیده بودم که می گفتن اگه ایمیل بدیم کیسمون میره آخر لیست آره این درسته اگه درسته که من برم دیگه خواب آمریکا رو ببینم بهتره هان ...
وااااااااااااااااااااااااااای در کمال نابا وری بعد از اینکه این پست را گذاشتم همین الان آپدیت شدم وایییییییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی فردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من اینجا را با انتحاری می ترکونم اگه کلییییییییییییییییییییر بشششششششششششششششششششششم خدااااااااااااااااااااااااااااااا جووووووووووووووووووووووووون

دوست عزيز، من الان بايد به چه سوالي جواب بدمBig Grin خودت پرسيدي خودت جواب دادي، خدا روشكر يه آپ هم از اون ور آب داشتي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: kamranh ، reza_norouzi ، nedaba ، babak12 ، shiva.usa ، soli asali ، آلیس-1980 ، محبت ، ebi1988 ، anahita 62 ، قصه گو ، khder
(2014-08-07 ساعت 22:40)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 22:29)kamranh نوشته:  دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ...
دوست عزيز، من الان بايد به چه سوالي جواب بدمBig Grin خودت پرسيدي خودت جواب دادي، خدا روشكر يه آپ هم از اون ور آب داشتي
شب خوش
آخه داشتم لیست آپدیت ها را درست می کردم افرادی که تا آخر مارچ مصاحبه داشتن بالا و پایین و چپ و راست کیس من آپدیت شده بودن ولی من هنوز مونده بودم که یه دفعه که این پست و گذاشتم گفتم خوب بزار یه بار دیگه کیس خودمو چک کنم که دیدم بله ما هم بالاخره یه آپ اون ور آبی گرفتیم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-08-07 ساعت 22:06)bobo_ir نوشته:  پیمان جان با 1000 تومنی کسی دعات نمی کنه فقط از زیره نفرینشون در میری یا 5000 به بالا در نظر بگیر یا جلوی چشمشون آفتابی نشی بهتره Big Grin ضمنا این بی اعتقادهای به "روح" و این "عمه دشمن ها" چرا ما رو کلییر نمی کنن؟!!! خبر جدیدی نیست ؟ برای خانمم تو ایمیل نوشتن :

می گی چه کنم ؟

(2014-08-07 ساعت 21:50)peymanpakd نوشته:  ببين كارمون به كجا رسيده، قبلا اگه سر چارراه فقط ي پير زن يا پيرمرد يا بچه كوچولو مي ديدم كه گدايي ميكنن تقريبا يكي درميون ي ٥٠٠ تومني ميدادم، اما حالا از ترس نفرين احتمالي و دعاي اجمالي ،به چارراه كه ميرسم فقط دنبال گدام تا پول بدم، تازه از ترسم ١٠٠٠ تومني ميدم، ديگه تقريبا همشون من و ميشناسن، احتمالا هم تو دلشون ميگن عجب خريه ، چه ميشه كرد قسمت ما و اونا هم همينه ديگه،به خاطر رفتن پيش عمه ريكا داريم داغون ميشيم، بعد ميگن مرگ بر عمه ريكا

پیمان جان با 1000 تومنی کسی دعات نمی کنه فقط از زیره نفرینشون در میری یا 5000 به بالا در نظر بگیر یا جلوی چشمشون آفتابی نشو Big Grin ضمنا این بی اعتقادهای به "روح" و این "عمه دشمن ها" چرا ما رو کلییر نمی کنن؟!!! خبر جدیدی نیست ؟ برای خانمم تو ایمیل نوشتن :

می گی چه کنم ؟
اگر جای شما بودم معطل نمیکردم میدونید چرا؟ فرض کنید در اخرین فرصت کلییر بشید و دسته جمعی برید برای گرفتن ویزا اما متوجه میشید که سهمیه ویزا تموم شده و اگر بجه ها قبلا ویزاشونو گرفته بودن الان شانس بهتری داشتید چون یک نفرید.
البه این نظر بنده است.موفق باشید
تشکر کنندگان: zepehr ، bobo_ir ، spv ، soli asali ، nedaba ، anahita 62
قیصر امین پور

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود
گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
گاهی بساط عیش خودش جور میشود
گاهی دگر تهیه بدستور میشود
گه جور میشود خود آن بی مقدمه
گه با دو صد مقدمه ناجور میشود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود
گاهی برای خنده دلم تنگ میشود
گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود
گاهی تمام آبی این آسمان ما
یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود
گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود
از هرچه زندگیست دلت سیر میشود
گویی به خواب بود جوانی مان گذشت
گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود
کاری ندارم کجایی چه میکنی
بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
(2014-06-12 ساعت 11:48)reza_top60 نوشته:  سلام دوستان عزیز دوباره با خبرهای خوب برای بچه های ایروان اومدم.
بگم؟؟؟؟
بگم؟؟؟؟؟
صد البته که میگم:
بچه های ایروان تا کیس نامبر 3700 کمربندها رو ببندد که امشب یا فردا شب قرار از آمریکا آپدیت بخورن و برن برای کلیری.

پ.ن :خدایش این همه پیش بینی توپ براتون میکنم دریغ از یه تشکر.آقا اون دکمه تشکر پایین مال کلیک کردن بخدا

دوستان عزیز من الان ایروان هستم و ویزای خانوم و پسرم رو گرفتم اما اون خبر خوشی که 12 ژوئن گفتم قراره بیاد الان با دو ماه تاخیر آمد و اون هم آپدیت از کیس 3289 تا حدود بالاهای 4200 از آمریکا طی 6 و 7 آگوست بوده.
فقط یکی بگه چه ساعتی این آپدیت ها زده شده آخه خودم این دو روز که آپدیت خوردم فکر میکردم بابت پرونده همسرم هست اما بچه های که اینجا درب سفارت دیروز ویزاشون ایشود شده بود دیگه آپدیت نخوردند و من طبق لیست بالا فهمیدم که خودم هم احتمالا جوابم آمده.با اینحال من فردا بر میگردم تا تکلیف معلوم شد سریع برمیگردم ایروان.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
با اجازه ادمین و بچه های ۲۰۱۴ گل Smile

نه سلامم نه علیکم
نه سپیدم نه سیاهم
نه چنانم که تو گویی
نه چنینم که تو خوانی
و نه آنگونه که گفتند و شنیدی
نه سمائم نه زمینم
نه به زنجیر کسی بسته‌ام و بردۀ دینم
نه سرابم
نه برای دل تنهایی تو جام شرابم
نه گرفتار و اسیرم
نه حقیرم
نه فرستادۀ پیرم
نه به هر خانقه و مسجد و میخانه فقیرم
نه جهنم نه بهشتم
چُنین است سرشتم
این سخن را من از امروز نه گفتم، نه نوشتم
بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتم ... گر به این نقطه رسیدی
به تو سر بسته و در پرده بگویــم
تا کســی نشنـود این راز گهــربـار جـهان را
آنچـه گفتند و سُرودنـد تو آنـی
خودِ تو جان جهانی
گر نهانـی و عیانـی
تـو همانی که همه عمر بدنبال خودت نعره زنانی تو ندانی که خود آن نقطۀ عشقی
تو خود اسرار نهانی تو خود باغ بهشتی
تو بخود آمده از فلسفۀ چون و چرایی
به تو سوگند
که این راز شنیدی و نترسیدی و بیدار شدی در همه افلاک بزرگی
نه که جُزئی
نه که چون آب در اندام سَبوئی
تو خود اویی بخود آی
تا در خانه متروکۀ هرکس ننشـــینی و
بجز روشنــی شعشـعۀ پرتـو خود هیچ نبـینـی
و گلِ وصل بـچیـنی
نه سلامم نه علیکم
نه سپیدم نه سیاهم
نه چنانم که تو گویی
نه چنینم که تو خوانی
و نه آنگونه که گفتند و شنیدی
نه سمائم نه زمینم
نه به زنجیر کسی بسته‌ام و بردۀ دینم
نه سرابم
نه برای دل تنهایی تو جام شرابم
نه گرفتار و اسیرم
نه حقیرم
نه فرستادۀ پیرم
نه به هر خانقه و مسجد و میخانه فقیرم
نه جهنم نه بهشتم
چُنین است سرشتم
این سخن را من از امروز نه گفتم، نه نوشتم
بلکه از صبح ازل با قلم نور نوشتم ... گر به این نقطه رسیدی
به تو سر بسته و در پرده بگویــم...........

لینک دانلود

http://otello.persiangig.com/Blog_music/...3/download
تشکر کنندگان: shiva.usa ، babak12 ، soli asali ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، محبت ، nedaba ، Hadi2014 ، کیانوش2 ، A_A ، hamid_fs3
دوستان ما آخرین آپدیتمون 12 جون بوده , ظاهرا همه افراد آپدیت شدن غیر از معدودی مثل ما . نگران کننده س نه ؟
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، shiva.usa ، soli asali ، amohammadi348 ، ebi1988 ، nedaba
(2013-10-01 ساعت 23:10)sayeh_m نوشته:  سلام بر همگی

میخوام یه چیزهایی رو اینجا یادآوری کنم , گرچه ممکنه کمی تلخ باشه ولی واقعیت ها رو باید قبول کرد .
خیلی هاتون میدونین که بر سر بچه های 2013 چی اومد و خیلی ها هم بعدا" اضافه میشن و شاید ندونن .من واقعا" یه تیکه از قلبم رو پشت اون در کلیرنس گذاشتم . اگر میخواین در لاتاری 2014 کمتر غصه بخورین به نوشته های تلخ من توجه کنید .
موارد مهم رو تیتر وار مینویسم :
@ واقعیتی که وجود داره اینه که اتفاق سپتامبر 2013 برای بعضی از شماها هم میفته . گفتنش خیلی سخته ولی باید واقع بین باشین . خیلی ها اینها رو میدونستن ولی برای اینکه زدن حرف تلخ , محبوبیت رو کم میکنه , ترجیح میدادن که سکوت کنن .ولی من اینو به شماها میگم . هر کدوم از شما میتونه جای یکی از بچه های جا مونده باشه پس حواستون رو خوب جمع کنید و احساساتی نشین . انرژی مثبت یه چیزه و واقعیت چیز دیگه . نتیجه اینکه به این لاتاری دل نبندین .اگر از روز اول ذهنتون رو آماده کرده باشین , در زمان گرفتن ویزا خیلی خوشحالتر میشین و اگر هم موفق به دریافتش نشدین کمتر غصه میخورین .
@یه زمانی نامه های لاتاری با پست میامد و خیلی مواقع به مقصد نمیرسید و شخص اصلا" متوجه برنده شدن نمیشد و 2012 هم که اشتباه شد و خیلی ها کیس نامبرها رو دور ریخته بودن و سفارت ها با التماس تقاضا میکردن که بیایین و مصاحبه کنید ولی واقعیت اینه که الان با توجه به کامپیوتری شدن نامه ها و غیره , اکثرا" متوجه قبولی میشن و این یعنی پر شدن سقف ویزاها .
@ اگر حتی کیس نامبر شما شماره 1 بود هم به این مفهوم نیست که ویزا رو میگیرین ولی اگر کیستون 10000 بود به این معنی نیست که همه چی تموم شده . این لاتاریه و شانس در تمام مواردش وجود داره .اینکه شانس بیارین لاتاری برنده بشین , بعد شانس داشته باشین که کیس نامبرتون کوچیک باشه , کلیرنس کمتر بخورین , ستاره دار نشین و الی آخر ...
@ تا لحظه آخر و تا زمانی که ویزا رو در پاستون ندیدین با هیچ کسی در این مورد صحبت نکنید .کیس نامبرتون رو به احدی نگین . اینها که میگم واقعا" مهمه و هر چی بگذره خودتون متوجه میشین .
@ وقتی به مصاحبه رفتین و آفیسر با لبخند ملیحی به شما گفت که همه چیز در پرونده شما کامله و باید مراحل اداری رو برای چند هفته طی کنید " باور نکنید" .این رو قویا" به شما میگم که آفیسرها فقط نقش یک مترسک رو دارن پس : زندگیتون رو به حراج نذارین .
@ توی امضای من یه مواردی در مورد کلیرنس هست که از تراوشات مغزی خودم بوده . گرچه یکی از اعضای محبوب سایت مخالف این نوشته ها بود ولی در عمل دیدیدم که بعضی مواردش درست بود .مخصوصا" در مورد سایت CEAC و اینکه در خیلی از مواقع آپدیت ها از آمریکا انجام میشه .
@در زمان کلیرنس , سرتون رو به خوندن زبان گرم کنید .کلیرنس انرژی زیادی از آدم میگیره و در عمل وقتی ویزا گرفتین و اومدین , باید انرژی مضاعفی داشته باشین ولی میبینین که کشش ندارین . چرا ؟ چون همه انرژی رو صرف تاپیک کلیرنس کردین , پس سعی کنید که ذخیره داشته باشین .
@ اینجا , در بدو ورود , زندگی سخت تر از اونیه که فکرش رو میکنید , پس خودتون رو برای هر چیزی آماده کنید .
@ اگر یکی از افراد خانواده مخالف مهاجرته , مثلا" خانوم خونه و یا بر عکس , یا قید اومدن رو بزنید و یا سعی کنید که اگر پلی در پشت سر باقی مونده , خرابش نکنید . این به اون معنی نیست که موفق نمیشین . من خودم یک نفر رو از افراد فامیلم میشناسم که با اینکه میان سال بودن و اصلا" و ابدا" هم راضی به مهاجرت نبودن , و تا یکسال اول هم حتی حاضر به گرفتن گواهی نامه هم نشدن ولی الان با گذشت چند سال خیلی هم راضی و خوشحالن . ولی نمونه این افراد خیلی کمه .
@ از اخرين مدرك تحصیلیتون ریز نمره بگیرین .اگر دیپلم 12 ساله هم دارین حتما ریز نمره رو فراموش نکنید . این در سایت رسمی سفارت نوشته نشده , منبع نداره , ولی تجربه اینو ثابت کرده .اگر بدون ریز نمره رفتین و کلیرنستون 4 ماه طول کشید تعجب نکنید .ریز نمره رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین .آفیسر فقط بهش نگاه میکنه و با خیلی از مدارک دیگه بهتون برمیگردونه ولی با همون یه نگاه ممکنه شما چند ماه جلو بیفتین .حالا ممکنه این سوال پیش بیاد : چرا ریز نمره ؟ باید گفت متاسفانه از ماست که بر ماست . از بسکه دوستان عزیز مدارک اضافی بردن , گرفتن بعضی مدارک برای سفارت عرف شده , چه بسا از امسال به صورت رسمی ازتون این مدرک رو بخوان .و وقتی مدرکی در پرونده شما کم باشه , مدت طولانی تری باید منتظر باشید چون در اصل پرونده تون ناقصه .
@اف بی آی چک معمولا" 4 هفته است ولی اگر موردی در پرونده شما ناقص باشه ( ممکنه خودتون اصلا" متوجه نقص نشین و افيسر عزيز هم در ٩٠ درصد موارد اشاره اي به نقص مدرك نميكنه ) در حدود دو ماه طول میکشه تا از طریق ایمیل از شما درخواست اون مدرک بشه و تا زمانی که شماره تون در سایت اعلام میشه چندین ماه میگذره و ما کل این مدت رو زمان کلیرنس میگیم .
@در موقع مصاحبه شغل خودتون رو مهم جلوه ندین . در لاتاری هر چه بیکارتر بهتر .ولی در اون قسمتی که توی فرمها در مورد شغلتون سوال شده واضح و کامل همراه با تاریخ دقیق نوشته بشه . هرگز شغلتون رو به صورت کلی ننویسین مخصوصا" اگر سالها تجربه کاری دارین . اگر حتی میخواین خودتون رو بیکار جلوه بدین بنویسین که از تاریخ فلان تا تاریخ فلان بیکار بودم . اگر فرمها رو فرستادین وحشت نکنید , در موقع مصاحبه هم میتونین فرم کامل شده رو ببرین و تحویل بدین .
@تا حدا مکان از اسپانسر استفاده نکنید . اسپانسر داشتن در لاتاری یعنی دردسر . تمام تلاشتون رو برای این مورد بکنید .
@کسانی که کلیرنسشون طول میکشه , جانی و دزد و ۳۰ یا C و غیره نیستن . کیس نامبر ما 3 رقمی بود و جزو سری اول کارنتی ها بودیم ولی کلیرنسمون 4 ماه طول کشید . بعضی از دوستان اون اوایل با لحن خاصی به من میگفتن که اگر مشکل خاصی ندارین چرا نگرانین ؟!؟!؟! ولی در حقیقت الان و در سپتامبر علت نگرانی های من مشخص شد و اینکه کلیرنس ها هیچ ربطی به هیچی نداره . یه خانوم تنها هم میتونه ماه ها بدون هیچ دلیلی کلیرنس بخوره . پس هیچ وقت فکر نکنید چون فلانی طولانی شده حتما" دلیلی داشته , این اتفاق برای شما هم ممکنه بیفته . برای کلیرنس طولانی دنبال دلیل نگردید , به جایی نمیرسید .
@ در خانواده هایی که برنده اصلی خانوم هستش , احتمال اینکه ستاره دار کلیر بشن خیلی زیاده چون کلیرنس خانومها خیلی کوتاهتره .توصیه اکید میکنم که صبر نکنید که همه با هم کلیر بشین . یک نفرتون بره و ویزای خانوم و بچه ها رو بگیره .یک روز هم در گرفتن ویزا نقش داره پس کار امروز رو به فردا موکول نکنید .
@اگر آدرسی در آمریکا ندارین حتما" از بچه های مهاجرسرا کمک بگیرین .
@اگر در مورد کلیرنس در پیغام خصوصی سوالی از من بپرسین , از جواب دادن معذورم . این به اون معنی نیست که سوالتون برام بی اهمیته . من هر چی میدونم اینجا و در امضام نوشتم , تو سفرنامه ام هم به مواردی اشاره کردم و واقعا" بیشتر از این چیزی نمیدونم .
در آخر برای همتون آرزوی گرفتن یک ویزای بدون دردسر رو دارم .
شاد و تندرست باشید .

مامان سایه
مهرماه 1392
تشکر کنندگان: peymanpakd ، atial ، ebi1988 ، anahita 62 ، manamilad ، Ehsan171 ، Sam2014
(2014-08-07 ساعت 23:20)medexk نوشته:  دوستان ما آخرین آپدیتمون 12 جون بوده , ظاهرا همه افراد آپدیت شدن غیر از معدودی مثل ما . نگران کننده س نه ؟

نه عزیز اینطوری که میگی نیست، خیلی ها به خاطر ایمیل ها شون روی هر ایمیل یک آپدیت میخورن که کیس ما هم جزو همین دسته است. نمی دونم چند تا از آپدیت ها واقعیه!!!!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: soli asali ، medexk ، Sara_lphmkf ، maryam_ros ، ebi1988 ، nedaba ، shiva.usa
سلام بچه ها نفر اصلی کیس ما چند دقیقه پیش از امریکا آپدیت شد. با انرژی همه جلو میرویم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
ما امروز اپدیت شدیم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي

کاربران در حال بازدید این موضوع: