کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 19:17)arffx نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:21)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 17:57)medexk نوشته:  بنظر میاد اون فرم واکسن آمریکایی برگه سفید رنگ , که زمان مدیکال اول بهمون دادن کفایت کنه , دوستان کسی هست که مدیکال دوم گرفته باشه بتونه توضیح بده ؟ یا اینکه دوباره باید برگه زرد پاستور رو بگیریم ؟

سلام دوست من
همه سفارتا تا الان برای تمدید مدیکال از همه کارت زرد جدید خواستن.
لطفاً به کسانی که میگن کارت جدید نمیخواد توجه نکنین چون اگه نبرین و ازتون بخوان اون دوستان پاسخگو نخواهند بود!
فک میکنم گرفتن ویزای یو اس ارزش گرفتن مجدد کارت رو داشته باشه!
شاد باشین.

سلام .مگه کارت زرد تاریخ انقضا داره که باید کارت جدید گرفت. وقتی کارت زرد رو برگردوندن دیگه چه نیازی هست مجددا بگیریم خوب همون قبلی رو میدیم. ما کارت زرد 4 تامون رو بهمون پس دادن فقط ازشون کپی گرفتن. حالا برم دوباره مثل همینایی که دارم دوباره بگیرم؟ منطقی به نظر نمیاد

سلام دوست من
کارت زرد تاریخ انقضا نداره اما هنگام صدور کارت جدید تاریخ سری جدید واکسنارو توش وارد میکنن و بسته به سفارتتون ممکنه واکسن جدیدم بهتون تزریق کنن.
با این توضیحات تصمیم واسه دریافت کارت جدید یا روبرو شدن با دردسرای نداشتنش هنگام ویزیت دکتر سفارت با شماست!
از ما گفتن بود.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2 ، nazanin fatemi
سلام
با آرزوی بهترین ها برای شیوای عزیزم این اولین بار بود که کسی برایم چنین آرزوی قشنگی کرده بود
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-08-07 ساعت 10:10)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 02:39)amohammadi348 نوشته:  سلام,
ما که رفتیم توی deadlock اپدیت ظاهرا.
حالا نوبت انکارا هست که احتمالا برن لالا.:'(

شما مصاحبه‌تون یک هفته بعد از من بوده، ولی چقدر تعداده آپدیت‌تون زیاده. خوش به حالتون Sad

نه بابا، اتفاقا اینجوری اصلا خوب نیست از نظر بار روانیشWink
الان که همه دارن آپدین می خورن و برای ما هیچ خبری نیست و برهوته دارم از حسودی می ترکمBig GrinTongue
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-07 ساعت 16:42)قصه گو نوشته:  من به خاطر واكسن آبله مرغون كه دخترم دوبار تزريق كرد در دو تا مديكالي كه داشتيم، مجبور به آپديت كارت زرد بودم، هم چنين به خاطر مرحله ي آخر td كه البته بدون تزريق انجام گرفت Cool
و نكته ي جالبش اينه كه توي پاستور ازم هزينه اي نگرفتند.حدوداً يك ماه پيش بود كه براي تكميل كارت رفتم.

قصه گو جان ممنون از راهنماييات . شما سومين td رو هم زدين و آيا لازمه؟ البته ميدونم پاستور فقط مينويسه و نميزنه.
با توجه به توضيحات شما و رضا جان ما كه احتياج به واكسني هم فعلا نداريم بريم تمديد كنيم كارتو و يه كارت جديد بگيريم ؟
براي دوستاني هم كه نميخوان پول اضافي بدن برن هلال احمر.

(2014-08-07 ساعت 20:27)ارشا نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 19:15)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:57)rainolf نوشته:  آقایون خانمها یک چرخ کوچک بزنید توی پستهای من توی این 4 سالی که عضو مهاجرسرا هستم ببینید کی پرت و پلا گفتم. من اومدم یک خبر خوب که از مرجعش (کنسول آمریکا در فرانسه) مطمئن بودم رو بگم که الان میبینم بعضی از دوستان کم لطف میگن "نباید گفت سفیر دوست بابامه و...." متاسفانه فقط به گفتن و شنیدن خبرای بد عادت کردیم و از ته قلبم امیدوارم این دوستان منفی باف (به قول خودشون واقع گرا) خبرایی که دوست دارن رو هر روز بشنون.... هر روز واقع گرا تر از روز قبل.... الان که داره خبرای خوب میاد این دوستان کم آوردن و میرن سراغ این مدل کارا.....

ممنون از خبرهای خوبت عزیز. شما از حرفهای دوستان ناراحت نشو. والا اونقدر بهمون فشار وارد شده که من یکی بعضی وقتها اصلاً قاطی می کنم. اما مطمئناً اخباری از این دست حداقل به آرامش ما کمک میکنه. از خودتو و دوستتو و اون سفیره مهربون که مثل آفیسر ریشویه جدیه خوشتیپه بد اخلاقه لاغر اندامه بوره ما نیست، تشکر می کنم.

دوست خوب من وهمسرم از خبر شما بسیار خوشحال شدیم وممنون .امیدوارم همیشه در زندگی برایتان اتفاقات خوب بیفتد

ما كه از خبرت بسيار خوشنود شديم. ممنون كه مارو از خير محرمانه مطلع كردي دوست عزيز
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2
آرش عزيز همونطور كه گفتي واكسن به ما نزدند و فقط نوشتند!! توي همون كارت قبلي نوشتند، كارت جديد واسه چي؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، Arash2013 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، آلیس-1980 ، کیانوش2 ، reasonable
با اجازه مدیر گرامی

عزیزان

لطفا زمانیکه پستی رو میذارید در زمان ارسال پست وقتی می بینید ارسال نمی شه گیر می کنه دوباره دکمه ارسال رو نزنید در غیراینصورت اون پست به تعداد دفعاتی که زدید پست خواهد شد. حتی اگه گیر کنه و به صفحه تاپیک برنگردید هم پست شما همون بار اول ارسال می شود.
اگه اشتباه شد می تونید در قسمت ویرایش بخش تکراری پست رو پاک کنید.
(2014-08-07 ساعت 20:58)قصه گو نوشته:  آرش عزيز همونطور كه گفتي واكسن به ما نزدند و فقط نوشتند!! توي همون كارت قبلي نوشتند، كارت جديد واسه چي؟

كارتتون رو عوض نكردن براي مديكال مجدد يعني؟ پس مايي كه فعلا واكسن لازم نداريم بريم پاستور بگيم چيكار كنن؟ واكسنا كه هموناست قصه گو جان . من از صحبت رضا جان اين برداشتو كردم كه حتي اگه ما واكسنم احتياج نداريم بريم كارتو آپديت كنيم اگه برداشتم اشتباهه لطفا بفرماييد
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو ، reasonable
تو انکارام...
داره بارون میاد...
واااایییی چه باروووون قشنگیییی (-:
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
(2014-08-07 ساعت 19:35)amohammadiazar نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:57)freddyflientstone نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:32)ارشا نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:24)amohammadiazar نوشته:  با سلام دوباره خدمت دوستای گلم
به ما هم اطلاع دادند که خانم و پسرم هر دو کلیرند بیان ویزاشونو بگیرن من خیلی به همسرم اصرار کردم که به اتفاق پسرم برن ویزاشونوبگیرن و برن تا وضعیت منم روشن بشه ولی همسرم قبول نکردن گفتن تا شما کلیر نشین منم ویزا نمیخوام و بیخودی ویزا رو هدر ندم به همین دلیل بزگواری کردن و منتظر کلیر شدن من هستند از بابت این شرمنده خانواده ام شدم . امیدوارم دوستای مشابه کیس ما هم بزودی وضعیتشون روشن بشه. ...

دوست عزیز بهتر خانمتو ویزا بگیره .چون در هر صورت شما از طریق خانواده می تونید ویزا بگیرید واین حتمی .

دوست من بهتره که همسر و فرزندتون برن و ویزاشونو بگیرن، هرچه سریعتر، به این دلیل که علاوه بر اینکه اگر خدای نکرده ویزای شما تا 30 سپتامبر صادر نشد، بالاخره با کمی تاخیر از طریق ویزای خانوادگی میتونید به اونها بپیوندید ، و همینطور در نظر بگیرید که ممکنه به ازدحام صدور ویزا در اواخر اگوست و سپتامبر بخورید و ویزای حاضر و آماده ی امروز، حتی به همسر و پسرتون هم نرسه و فرصت طلایی از بین بره . بعلاوه به نوعی، با تعلل همسر و پسرتون، برای بقیه ی دوستان که ممکنه ویزاشون دیرتر اعلام بشه، فرصت سوزی بشه

دوست عزیزم ... من و خانواده ام کاری نمیکنیم که خدای نکرده حقی از دیگر دوستان ضایع بشه البته من تصمیم همسر گرامیم را ارج مینهم واقعا" تصمیم ایشون از هزار تا ویزا برا من باارزشتره اگر تا 30 سپتامبر به من ویزا ندن خانم بنده به هیچ عنوان قصد رفتن نداره بنابراین علیرغم فرمایش شما اینطوری ویزا هم هدر نمیره و دوستانی که علاقه وافر به رفتن دارند نوبتشون یا ویزاشون سوخت نمیشه خیالتون راحت .... البته اینم بگم امکان صدور ویزا به من هم خیلی کمه پس همسر بنده بیخودی هزینه بیشتر را تقبل نکردند و بنفع سایر دوستان گرامی عقب کشیدند ...البته همانطور که گفتم این مسئله برا من خیلی اهمیت داشت ... و اینم بگم بهیچ وجه حاضر نیستم به هر قیمتی ویزا بگیریم من بخاطر خانواده و پسرم قصد رفتن به اونورو دارم اگه بنا باشه حتی فقط برا یکسال خانواده ام رو نبینم عطای هرچه ویزاست رو به لقایش میبخشیم ...... موفق باشید

اگر گرین کارتشون را بگیرند و برای شما اقدام کنند بعدش میتونند تقاضا کارت سفید کنند که اجازه دارند 2سال خارج از آ م ر ی ک ا باشند و باز در کنار هم هستید. بهتره با یک وکیل مشورت کنید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، nedaba ، soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو
خدایا چه احساس خوبی .شدیدا احساس میکنم کلیر شدن و گرفتن ویزا نزدیک شده.آماده برای شروع دور جدیدی از زندگی باشید .
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
أسانيد و تحليلگران ايروان
كسي اطلاع داره ديشب چند تا كيس تو ايروان اپديت شده؟.احتمال داره اپديت خورده ها فردا كلير بشن؟.
تشکر کنندگان: shiva.usa ، nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali
سلام دوستان
کارت زرد واکسن رو فقط پزشک معتمد سفارت بررسی میکنه.
اصلا سفارت اونو از شما نمیخواد.سفارت فقط گزارش پزشک براش مهمه.بنابراین
امکانش خیلی بعیده افسر سفارت از شما کارت زرد بخواد.
کارت زرد قبلی شما هم اکثر واکسناش معتبره.فقط واکسنی که لازمه باید با تاریخ جدید توش وارد بشه.
به قول خارجیها up to you اگر میخواهید کارت زرد جدید بگیرید.
چون اکثر تاریخ واکسنهای همون کارت قبلی توش وارد میشه.
شما باید کارت واکسن و برگه سفید مدیکال را برای آپدیت کردن واکسنها به مراکز درمانی نشون بدین تا اونها بررسی کنند چه واکسنهایی باید دوباره به شما زده بشه.
روی بعضی از برگه های مدیکال واکسن و تاریخ تزریق بعدی اون توسط پزشک معتمد درج شده که باید طبق تاریخ تزریق و وارد کارت زردتون بشه.(مثلا زنان باردار یا نوزادان)
نکته مهم
اگر کارت واکسنتونو عوض میکنید خیلی دقت کنید که تاریخ واکسنهای خاص مثل هپاتیت که دوره اعتبارشون زیاده و به شما تزریق نمیشه با کارت قبلیتون مغایرت نداشته باشه.چون کپی کارت قبلیتون تو پرونده مدیکال هست و اگر با اون مقایسه بشه ممکنه دردسر ساز بشه

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تو انکارام...
داره بارون میاد...
واااایییی چه باروووون قشنگیییی (-:
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
ببين كارمون به كجا رسيده، قبلا اگه سر چارراه فقط ي پير زن يا پيرمرد يا بچه كوچولو مي ديدم كه گدايي ميكنن تقريبا يكي درميون ي ٥٠٠ تومني ميدادم، اما حالا از ترس نفرين احتمالي و دعاي اجمالي ،به چارراه كه ميرسم فقط دنبال گدام تا پول بدم، تازه از ترسم ١٠٠٠ تومني ميدم، ديگه تقريبا همشون من و ميشناسن، احتمالا هم تو دلشون ميگن عجب خريه ، چه ميشه كرد قسمت ما و اونا هم همينه ديگه،به خاطر رفتن پيش عمه ريكا داريم داغون ميشيم، بعد ميگن مرگ بر عمه ريكا
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-08-07 ساعت 21:46)سبز نوشته:  أسانيد و تحليلگران ايروان
كسي اطلاع داره ديشب چند تا كيس تو ايروان اپديت شده؟.احتمال داره اپديت خورده ها فردا كلير بشن؟.
لیست کاملشو الان گذاشتم توی فروم آنالیز فایل CEAC 2014
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: shiva.usa ، سبز ، ebi1988 ، reza_norouzi ، nedaba ، zepehr ، soli asali ، anahita 62 ، manamilad ، H Pier

کاربران در حال بازدید این موضوع: