کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 19:06)ozbekar نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:51)amirmz نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:43)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:02)amirmz نوشته:  سلام دوستان
کیس من لاتاری 2015 هستش گفتم این سوال رو از شما بپرسم چون تجربتون بیشتره ممنون میشم پاسخ بدین
زمان ثبت نام و اعلام نتایج من 20 سالم بود ولی زمان مصاحبه من 21 سالم خواهد بود کسی تجربه یکسان داره ؟؟ منم جزو کیس حساب میشم ؟؟

فکرنکنم متاسفانه برای فرزندان بیست ویک سال به بالا شامل نمیشود مگر که کیس برنده باشید اما باز هم با طاهر کاملی ایمیل بزنید و بپرسید www.kameli.com سایتشه

ممنون
آخه شنیده بودم موارد مثل من که موقع ثبت نام 20 ساله بودن یجورایی شانسیه و بستگی به تصمیم آفیسر داره به بعضی ها میده به بعضی ها نه گفتم شاید کسایی مثل من بودن که سال قبل رفتن مصاحبه ببینم برای اونا چه اتفاقی افتاده

مشکلی نیست. ما هم موقع ثبت نام فرزند بزرگمون زیر 21 بود و زمان مصاحبه 22 شده بود!!!! ولی ویزا گرفتیم و اصلا نپرسیدند . به همین سادگی!!!! موفق باشید.

ممنونم از همه ی دوستانی که لطف کردن و پاسخ دادن خیلی استرسم کم شد همش بلاتکلیف بودم
بازم ممنون Shy
تشکر کنندگان: lighter ، قصه گو ، reza_norouzi ، soli asali ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 19:07)aghamilad نوشته:  
کیس من لاتاری 2015 هستش گفتم این سوال رو از شما بپرسم چون تجربتون بیشتره ممنون میشم پاسخ بدین
زمان ثبت نام و اعلام نتایج من 20 سالم بود ولی زمان مصاحبه من 21 سالم خواهد بود کسی تجربه یکسان داره ؟؟ منم جزو کیس حساب میشم ؟؟

فکرنکنم متاسفانه برای فرزندان بیست ویک سال به بالا شامل نمیشود مگر که کیس برنده باشید اما باز هم با طاهر کاملی ایمیل بزنید و بپرسید www.kameli.com سایتشه

دوست عزیزشما خیالت راحت باشه . اگر موقع ثبت نام اسمت در فرم پدر یا مادرتون (فرد برنده) بوده باشه و در زمان ثبت نام هنوز 21 سالتون نبوده هیچ مشکلی ندارید تازه من شنیدم اگر21 سال تمام باشید عضو پرونده شخص برنده حساب نمیشید
با خیال راحت برو فرمتا پر کن چون زیر مجموعه کیس برنده هستی
پس از تجربه دوستان استفاده کن دوست عزیز و به کاملی هم پیام نده .چون اعضا این مورد رو داشتن موفق باشید وبدرود
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: amirmz ، آلیس-1980 ، قصه گو ، reza_norouzi ، soli asali ، nedaba ، anahita 62
(2014-08-07 ساعت 18:21)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 17:57)medexk نوشته:  بنظر میاد اون فرم واکسن آمریکایی برگه سفید رنگ , که زمان مدیکال اول بهمون دادن کفایت کنه , دوستان کسی هست که مدیکال دوم گرفته باشه بتونه توضیح بده ؟ یا اینکه دوباره باید برگه زرد پاستور رو بگیریم ؟

سلام دوست من
همه سفارتا تا الان برای تمدید مدیکال از همه کارت زرد جدید خواستن.
لطفاً به کسانی که میگن کارت جدید نمیخواد توجه نکنین چون اگه نبرین و ازتون بخوان اون دوستان پاسخگو نخواهند بود!
فک میکنم گرفتن ویزای یو اس ارزش گرفتن مجدد کارت رو داشته باشه!
شاد باشین.
دمت گرم رضا جان
قربون آدم چیز فهمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: shadi79 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، reza_norouzi ، sal0811 ، soli asali ، nedaba ، medexk ، anahita 62
(2014-08-07 ساعت 19:11)AB2014 نوشته:  آپدیت امروز آنکارا چی بود دیگه؟ کیس جدید توش نبود؟

نه متاسفانه دوست عزیز
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، AB2014
(2014-08-07 ساعت 12:57)freddyflientstone نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:32)ارشا نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 12:24)amohammadiazar نوشته:  با سلام دوباره خدمت دوستای گلم
به ما هم اطلاع دادند که خانم و پسرم هر دو کلیرند بیان ویزاشونو بگیرن من خیلی به همسرم اصرار کردم که به اتفاق پسرم برن ویزاشونوبگیرن و برن تا وضعیت منم روشن بشه ولی همسرم قبول نکردن گفتن تا شما کلیر نشین منم ویزا نمیخوام و بیخودی ویزا رو هدر ندم به همین دلیل بزگواری کردن و منتظر کلیر شدن من هستند از بابت این شرمنده خانواده ام شدم . امیدوارم دوستای مشابه کیس ما هم بزودی وضعیتشون روشن بشه. ...

دوست عزیز بهتر خانمتو ویزا بگیره .چون در هر صورت شما از طریق خانواده می تونید ویزا بگیرید واین حتمی .

دوست من بهتره که همسر و فرزندتون برن و ویزاشونو بگیرن، هرچه سریعتر، به این دلیل که علاوه بر اینکه اگر خدای نکرده ویزای شما تا 30 سپتامبر صادر نشد، بالاخره با کمی تاخیر از طریق ویزای خانوادگی میتونید به اونها بپیوندید ، و همینطور در نظر بگیرید که ممکنه به ازدحام صدور ویزا در اواخر اگوست و سپتامبر بخورید و ویزای حاضر و آماده ی امروز، حتی به همسر و پسرتون هم نرسه و فرصت طلایی از بین بره . بعلاوه به نوعی، با تعلل همسر و پسرتون، برای بقیه ی دوستان که ممکنه ویزاشون دیرتر اعلام بشه، فرصت سوزی بشه

دوست عزیزم ... من و خانواده ام کاری نمیکنیم که خدای نکرده حقی از دیگر دوستان ضایع بشه البته من تصمیم همسر گرامیم را ارج مینهم واقعا" تصمیم ایشون از هزار تا ویزا برا من باارزشتره اگر تا 30 سپتامبر به من ویزا ندن خانم بنده به هیچ عنوان قصد رفتن نداره بنابراین علیرغم فرمایش شما اینطوری ویزا هم هدر نمیره و دوستانی که علاقه وافر به رفتن دارند نوبتشون یا ویزاشون سوخت نمیشه خیالتون راحت .... البته اینم بگم امکان صدور ویزا به من هم خیلی کمه پس همسر بنده بیخودی هزینه بیشتر را تقبل نکردند و بنفع سایر دوستان گرامی عقب کشیدند ...البته همانطور که گفتم این مسئله برا من خیلی اهمیت داشت ... و اینم بگم بهیچ وجه حاضر نیستم به هر قیمتی ویزا بگیریم من بخاطر خانواده و پسرم قصد رفتن به اونورو دارم اگه بنا باشه حتی فقط برا یکسال خانواده ام رو نبینم عطای هرچه ویزاست رو به لقایش میبخشیم ...... موفق باشید
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
(2014-08-07 ساعت 19:27)shiva.usa نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 19:07)aghamilad نوشته:  

دوست عزیزشما خیالت راحت باشه . اگر موقع ثبت نام اسمت در فرم پدر یا مادرتون (فرد برنده) بوده باشه و در زمان ثبت نام هنوز 21 سالتون نبوده هیچ مشکلی ندارید تازه من شنیدم اگر21 سال تمام باشید عضو پرونده شخص برنده حساب نمیشید
با خیال راحت برو فرمتا پر کن چون زیر مجموعه کیس برنده هستی
پس از تجربه دوستان استفاده کن دوست عزیز و به کاملی هم پیام نده .چون اعضا این مورد رو داشتن موفق باشید وبدرود

دقیقا ! سن در زمان ثبت نام اولیه مهمه .

shiva .usa ، ازت ممنونم به خاطر آرزوی زیبات .امسدوارم همسر گلت زودتر کلیر بشه و باهم برین یو اس . توی این ارسال پاسخ ازت تشکر می کنم چون نمی خواستم تاپیک و با یه تشکر کردن پر کنم. Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: lighter ، shiva.usa ، farzadsj2 ، قصه گو ، amirmz ، soli asali ، nedaba ، anahita 62 ، کیانوش2
دوستان همين الان آپديت شدم .

RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

بازگشت

دوستان کسی قصد نداره سریعا از ایروان زمینی برگرده؟
لطفا به من پیغام بفرسته
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: lighter ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
بازگشت

دوستان کسی قصد نداره سریعا از ایروان زمینی برگرده؟
لطفا به من پیغام بفرسته
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: nedaba
انرژی
+
+
+
+
++++++++++++++++++++++
+
+
+
+
[size=xx-large]+[/size
]
جای این سوال اینجا نیست میدونم
ولی ازونجاکه اینجا خیلی پرطرفداره و با تجربه ها اینجا سر میزنن اجازه میخوام مطرحش کنم
از کجا میشه اطلاعات جامع در مورد قوانین مهاجرتی (مخصوصا کیس های لاتاری) رو پیدا کرد؟
که مثلا طرف سالی چند ماه باید بمونه،هر 5 سال چه شرایطی داره و ........ خلاصه یه دنیا سوال تو مغزمه الان
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، hadi472
(2014-08-07 ساعت 20:14)farzadsj2 نوشته:  جای این سوال اینجا نیست میدونم
ولی ازونجاکه اینجا خیلی پرطرفداره و با تجربه ها اینجا سر میزنن اجازه میخوام مطرحش کنم
از کجا میشه اطلاعات جامع در مورد قوانین مهاجرتی (مخصوصا کیس های لاتاری) رو پیدا کرد؟
که مثلا طرف سالی چند ماه باید بمونه،هر 5 سال چه شرایطی داره و ........ خلاصه یه دنیا سوال تو مغزمه الان

شما مراجعه کنبید به این سایت http://www.mohajersara.com/ حتما جواب سوالاتتون رو اونجا پیدا می کنیدWink

(2014-08-07 ساعت 20:14)farzadsj2 نوشته:  جای این سوال اینجا نیست میدونم

شما مراجعه کنید به این سایت http://www.mohajersara.com/ حتما جواب سوالاتتون رو اونجا پیدا می کنیدWink
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reza_norouzi ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، anahita 62 ، کیانوش2
(2014-08-07 ساعت 19:15)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 18:57)rainolf نوشته:  آقایون خانمها یک چرخ کوچک بزنید توی پستهای من توی این 4 سالی که عضو مهاجرسرا هستم ببینید کی پرت و پلا گفتم. من اومدم یک خبر خوب که از مرجعش (کنسول آمریکا در فرانسه) مطمئن بودم رو بگم که الان میبینم بعضی از دوستان کم لطف میگن "نباید گفت سفیر دوست بابامه و...." متاسفانه فقط به گفتن و شنیدن خبرای بد عادت کردیم و از ته قلبم امیدوارم این دوستان منفی باف (به قول خودشون واقع گرا) خبرایی که دوست دارن رو هر روز بشنون.... هر روز واقع گرا تر از روز قبل.... الان که داره خبرای خوب میاد این دوستان کم آوردن و میرن سراغ این مدل کارا.....

ممنون از خبرهای خوبت عزیز. شما از حرفهای دوستان ناراحت نشو. والا اونقدر بهمون فشار وارد شده که من یکی بعضی وقتها اصلاً قاطی می کنم. اما مطمئناً اخباری از این دست حداقل به آرامش ما کمک میکنه. از خودتو و دوستتو و اون سفیره مهربون که مثل آفیسر ریشویه جدیه خوشتیپه بد اخلاقه لاغر اندامه بوره ما نیست، تشکر می کنم.

دوست خوب من وهمسرم از خبر شما بسیار خوشحال شدیم وممنون .امیدوارم همیشه در زندگی برایتان اتفاقات خوب بیفتد
معمولا از زماني كه پاسپورتتونو ميدين به سفارت تا زمان دريافت ويزا از پست ٢ ٣ روز طول ميكشه،
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، قصه گو ، farzadsj2 ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان