موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 18:21)reza_norouzi نوشته: (2014-08-07 ساعت 17:57)medexk نوشته: بنظر میاد اون فرم واکسن آمریکایی برگه سفید رنگ , که زمان مدیکال اول بهمون دادن کفایت کنه , دوستان کسی هست که مدیکال دوم گرفته باشه بتونه توضیح بده ؟ یا اینکه دوباره باید برگه زرد پاستور رو بگیریم ؟
سلام دوست من
همه سفارتا تا الان برای تمدید مدیکال از همه کارت زرد جدید خواستن.
لطفاً به کسانی که میگن کارت جدید نمیخواد توجه نکنین چون اگه نبرین و ازتون بخوان اون دوستان پاسخگو نخواهند بود!
فک میکنم گرفتن ویزای یو اس ارزش گرفتن مجدد کارت رو داشته باشه!
شاد باشین.
دمت گرم رضا جان
قربون آدم چیز فهم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-07 ساعت 19:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-07 ساعت 20:12 توسط amohammadiazar.)
(2014-08-07 ساعت 12:57)freddyflientstone نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:32)ارشا نوشته: (2014-08-07 ساعت 12:24)amohammadiazar نوشته: با سلام دوباره خدمت دوستای گلم
به ما هم اطلاع دادند که خانم و پسرم هر دو کلیرند بیان ویزاشونو بگیرن من خیلی به همسرم اصرار کردم که به اتفاق پسرم برن ویزاشونوبگیرن و برن تا وضعیت منم روشن بشه ولی همسرم قبول نکردن گفتن تا شما کلیر نشین منم ویزا نمیخوام و بیخودی ویزا رو هدر ندم به همین دلیل بزگواری کردن و منتظر کلیر شدن من هستند از بابت این شرمنده خانواده ام شدم . امیدوارم دوستای مشابه کیس ما هم بزودی وضعیتشون روشن بشه. ...
دوست عزیز بهتر خانمتو ویزا بگیره .چون در هر صورت شما از طریق خانواده می تونید ویزا بگیرید واین حتمی .
دوست من بهتره که همسر و فرزندتون برن و ویزاشونو بگیرن، هرچه سریعتر، به این دلیل که علاوه بر اینکه اگر خدای نکرده ویزای شما تا 30 سپتامبر صادر نشد، بالاخره با کمی تاخیر از طریق ویزای خانوادگی میتونید به اونها بپیوندید ، و همینطور در نظر بگیرید که ممکنه به ازدحام صدور ویزا در اواخر اگوست و سپتامبر بخورید و ویزای حاضر و آماده ی امروز، حتی به همسر و پسرتون هم نرسه و فرصت طلایی از بین بره . بعلاوه به نوعی، با تعلل همسر و پسرتون، برای بقیه ی دوستان که ممکنه ویزاشون دیرتر اعلام بشه، فرصت سوزی بشه
دوست عزیزم ... من و خانواده ام کاری نمیکنیم که خدای نکرده حقی از دیگر دوستان ضایع بشه البته من تصمیم همسر گرامیم را ارج مینهم واقعا" تصمیم ایشون از هزار تا ویزا برا من باارزشتره اگر تا 30 سپتامبر به من ویزا ندن خانم بنده به هیچ عنوان قصد رفتن نداره بنابراین علیرغم فرمایش شما اینطوری ویزا هم هدر نمیره و دوستانی که علاقه وافر به رفتن دارند نوبتشون یا ویزاشون سوخت نمیشه خیالتون راحت .... البته اینم بگم امکان صدور ویزا به من هم خیلی کمه پس همسر بنده بیخودی هزینه بیشتر را تقبل نکردند و بنفع سایر دوستان گرامی عقب کشیدند ...البته همانطور که گفتم این مسئله برا من خیلی اهمیت داشت ... و اینم بگم بهیچ وجه حاضر نیستم به هر قیمتی ویزا بگیریم من بخاطر خانواده و پسرم قصد رفتن به اونورو دارم اگه بنا باشه حتی فقط برا یکسال خانواده ام رو نبینم عطای هرچه ویزاست رو به لقایش میبخشیم ...... موفق باشید
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar

موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بازگشت
دوستان کسی قصد نداره سریعا از ایروان زمینی برگرده؟
لطفا به من پیغام بفرسته
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بازگشت
دوستان کسی قصد نداره سریعا از ایروان زمینی برگرده؟
لطفا به من پیغام بفرسته
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
جای این سوال اینجا نیست میدونم
ولی ازونجاکه اینجا خیلی پرطرفداره و با تجربه ها اینجا سر میزنن اجازه میخوام مطرحش کنم
از کجا میشه اطلاعات جامع در مورد قوانین مهاجرتی (مخصوصا کیس های لاتاری) رو پیدا کرد؟
که مثلا طرف سالی چند ماه باید بمونه،هر 5 سال چه شرایطی داره و ........ خلاصه یه دنیا سوال تو مغزمه الان
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا از زماني كه پاسپورتتونو ميدين به سفارت تا زمان دريافت ويزا از پست ٢ ٣ روز طول ميكشه،