کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با درود به همه
فکر کنم یکشنبه کلی هورااااااااااااااااااا باید بکشیم برای بچه های ابوظبیBig Grin
خیلیاشون امشب اپ شدن
به امید کلیر شدن همه بچه هاSmile
(2014-08-07 ساعت 23:42)arffx نوشته:  سلام بچه ها نفر اصلی کیس ما چند دقیقه پیش از آمریکا آپدیت شد. با انرژی همه جلو میرویم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام از کجا میشه فهمید که آپدیت از کجاست؟ آمریکا یا سفارت مریوطه؟
شماره کیس 2014as7###/ سفارت : ایروان/ 1 نفر /مصاحبه : هفته آخر جولای /کلیرنس هم خوردم مثل مرد /مقصد : دالاس / اگه خدا بخواد جور میشه ما هم میریم
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، آلیس-1980 ، nedaba ، ebi1988 ، shiva.usa ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 01:40)k.abbasi نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 01:33)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 01:26)k.abbasi نوشته:  دوستان میتونم بپرسم شما چرابیدارید

منتظریم کلیر که شدی داغ داغ برات هورا بکشیم Wink

ایشالا که خدا به حق انشتین هرکی الان بیدار توی تاپیکه کلیر بشه همین امشب

آقاخیلی دمت گرم من هم برای شماوهمه خوابیدهاوشب زنده داران دعامیکنم
یعنی میشهههههههه...
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، nedaba ، shiva.usa ، soli asali
سلام، ما هم بيداريم، ولي من واقعاً يقين پيدا كردم كه پرونده ما افتاده پشت شوفاژ و خبري از هيچي نيست، حتي يك آپديت
?????
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، nedaba ، ebi1988 ، shiva.usa ، soli asali
شب بخیر دوستان.من یه دفعه استرس گرفتم.آخه اونجا که مدارک رو می گرفتن مدرک معافیت از سربازی همسرم رو نگرفت.حتی من بهش گفتم بدم گفت نه.حالا میترسم بعد دو ماه یه دفعه بگن شما نقص مدرک دارین.همچین چیزی ممکنه؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، nedaba ، آلیس-1980 ، shiva.usa ، amohammadi348 ، soli asali
Nedaba عزيز ممنون از رتبه و آرزوي قشنگت
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، nedaba ، ebi1988 ، shiva.usa ، soli asali
شب همگی خوش
من که دیشب خواب دیدم، روز آخر گفتن بیا، منتظریم هنوز یه چند نفری نیومدن ویزاشو نو بگیرن، اگه تا آخر وقت نیومدن، مال اونارو میدیم به شماااا !!! Big Grin
خلاصه سه تا مون گرفتیم، روی ویزای من اسم یکی دیگه بود، گفت حالا برو فرودگاه، ایشالا مشگلی بوجود نمیاد!!! آخر خواب بوداااااااااااااا
فک کنم آفیسره ایرونی بود Wink

شب خوش تا فردا، ببخشید تا امروز جمعه، به امید خبرهای خوب برای همه
هم اونایی که الان بیدارن

کاربران در حال بازدید این موضوع: amir_max1985، Armin2000، arpmn، EmJay، hudson، Kamyar.A، leila_2013، OGHD، pari pariaaa، siamzd، آيلار، 3 مهمان

و هم اونایی که ما بیداریم و داریم براشون آرزوهای خوب می کنیم

امشب تو خواب به آفیسره می خوام بگم، من ویزای خودمو می خوام، نه مال دوستامو Shy
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: milad 68 ، nedaba ، ghasoo ، rbrb-2015 ، sonyz2 ، ebi1988 ، shiva.usa ، reza_norouzi ، محبت ، amin arefi ، amohammadi348 ، soli asali
(2014-08-07 ساعت 17:28)hamideftex2014 نوشته:  یعنی یه روز میشه منم برم تو این تاپیک کناری راجب مثلا اینکه چطوری باید 165 دلار پول گرین کارت رو بدم یا سر سایز ساک مکه ای با بقیه چک و چونه بزنم یا مثلا با کدوم ایرلاین برم و تز کجا بدونم جام کجاست قراره تو پرواز چی واسه غذا میخوریم...... خیلی چیزای دیگه که عین یه گوله بعد 240 روز تو گلوم گیر کرده داره خفم میکنه .ای کاش اگه نباید قبول میشدم یا خیر و صلاحم توش نبود از اول اسمم در نمیومد تا این همه انتظار نکشم... شرمنده این فقط یه درد دل بود ... اخه دلم بدجوری گرفته بود.... جونم به لبم رسی از این انتظار ... خدایا مرگ یه با شیون یه بار ... من بسمه دیگه خسته شدم ... نه عمر نوح دارم نه صبر ایوب ... پس از من انتظار نوح و ایوب رو نداشته باش .... من یه ادمم نثل بقیه...جونم به لبم رسید اخه.

ای وای حمید جان درکت میکنم منم دقیقا مثل شمام...خدا قسمت هیچ کس نکنه که از انکارا باشییو با کیس 13xx ...منم دارم دیوونه میشم...
تشکر کنندگان: nedaba ، rbrb-2015 ، ebi1988 ، shiva.usa ، medexk ، soli asali
سلام به ذوستان
راستش خيلي دوست داشتم تا صبح صبر کنم اما خوابم نبرد . کيس ما ساعت 12:05 امروز ازآمريکا آپديت شد . چند تا ازکيسهاي دور بر خودمون رو هم چک کرديم آپديت شده بودند . فکر کنم فردا سفارت ايروان یه گروه زيادي رو کلير کنه ، اميد تو دلمون زنده شد ! تلافي ديشب که با اون جواب پرت سفارت از فرط اندوه خوابم نمي برد درومد ، امشب از هيجان خوابم نمي بره !

شماره کيس 2014AS4XXX، کارنت 8 ژانويه ، دريافت نامه دوم 20 ژانويه ، مصاحبه 17 مارچ ايروان ، وضعيت : AP و منتظر ،آپديت ها : 30 مي ، 7جولاي ، 6 آگوست با ايميل
کاربران در حال بازدید این موضوع: قصه گو، 1 مهمان
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-08-08 ساعت 03:55)آيلار نوشته:  سلام به ذوستان
راستش خيلي دوست داشتم تا صبح صبر کنم اما خوابم نبرد . کيس ما ساعت 12:05 امروز ازآمريکا آپديت شد . چند تا ازکيسهاي دور بر خودمون رو هم چک کرديم آپديت شده بودند . فکر کنم فردا سفارت ايروان یه گروه زيادي رو کلير کنه ، اميد تو دلمون زنده شد ! تلافي ديشب که با اون جواب پرت سفارت از فرط اندوه خوابم نمي برد درومد ، امشب از هيجان خوابم نمي بره !

شماره کيس 2014AS4XXX، کارنت 8 ژانويه ، دريافت نامه دوم 20 ژانويه ، مصاحبه 17 مارچ ايروان ، وضعيت : AP و منتظر ،آپديت ها : 30 مي ، 7جولاي ، 6 آگوست با ايميل

سلام دوستان. شما به چه صورت متوجه میشین که آپ دیتتون از کجا بوده؟!!
و سوال دیگه اینکه سایت ایروان اول آگوست چرا شماره جدید برای گرفتن ویزا اعلام نکرد؟!! با تشکر
تشکر کنندگان: nedaba ، rbrb-2015 ، ebi1988 ، shiva.usa ، soli asali
بازگشت دامن قرمزی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
وااااااای با اینکه خودم اپدیت نشدم ولی تمام اون کیسهایی که همیشه چک میکردم که وضعیتشون بررسی کنم اپدیت شدن. چقد خوشحالم که اون روزای سخت گذشت. مثل اینکه واقعا اگوست داره جادویی میشه. چهل روزه همچین حسی نداشتم. دیگه کم کم داشت یادم میرفت پارسال بعد دیدن قبولی چه وضعیتی داشتم. امروز صبح یه حالی شبیه اونروز دارم Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
آپدیت شدیم هردوتامون !!!
به امید شادی روزافزون تمامی عزیزان منتظر...
روز خوش...
ما آپدیت نشدیم
ولی با آپدیت دوستان جون تازه ای گرفتم
گویا روزهای پر از هورا و کلیر در راهه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان