کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-08 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:24)hadi472 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:18)shahryar7021 نوشته:  سلام علیکم
ی چند وقتی بیشتر پستها رو میخونم....اینقدر اینجا بچه ها خوبن و همه چی اوکی هست(گوش شیطان کر) که زیاد به بودن ما نیازی نیست ولی الان یه مسئله من رو به شک انداخت.....اونم اینه که فک کنم ایروان با من مشکل حادی داره تا همین الان کلا ی دونه اپدیت هم نداشتم و کلا همه با ایمیل بوده...فک کنم یکی از پستهای سفارت رو عدم تایید کردم لجن باهامBig GrinBig GrinBig Grin

نگران نباش عمو شهریار. معلومه پرونده ات پاکه و نیازی به بررسی زیاد نداره. Smile
خدا از دهنت بشنوه هادی خانWinkSmile
چون مدیری به بررسی بیشتری نیاز داری
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
کیا.....................بدو زود بیا
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، rbrb-2015 ، کیانوش2 ، nedaba ، ebi1988 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali
دوستان من هم آپدیت شدم 07-Aug . . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
اینجور پیش بره دوباره میشه آپدیت همگانی 8julکه
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-08-08 ساعت 10:28)shazad نوشته:  عزیزان دل برادری که

دارن پشت سر هم آپدیت می شن (خداروشکر)

یالا خودتون رو جمع رو جور کنید، یه سفر در پیش دارید.

یالا دیگه هنوز نشستید دارید منو نگاه می کنید Wink

ما كه داريم راه ميوفتيم بريم.ShyShyShy
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-08-08 ساعت 10:01)آيلار نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 06:05)arhamkhash نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 03:55)آيلار نوشته:  سلام به ذوستان
راستش خيلي دوست داشتم تا صبح صبر کنم اما خوابم نبرد . کيس ما ساعت 12:05 امروز ازآمريکا آپديت شد . چند تا ازکيسهاي دور بر خودمون رو هم چک کرديم آپديت شده بودند . فکر کنم فردا سفارت ايروان یه گروه زيادي رو کلير کنه ، اميد تو دلمون زنده شد ! تلافي ديشب که با اون جواب پرت سفارت از فرط اندوه خوابم نمي برد درومد ، امشب از هيجان خوابم نمي بره !

شماره کيس 2014AS4XXX، کارنت 8 ژانويه ، دريافت نامه دوم 20 ژانويه ، مصاحبه 17 مارچ ايروان ، وضعيت : AP و منتظر ،آپديت ها : 30 مي ، 7جولاي ، 6 آگوست با ايميل

سلام دوستان. شما به چه صورت متوجه میشین که آپ دیتتون از کجا بوده؟!!
و سوال دیگه اینکه سایت ایروان اول آگوست چرا شماره جدید برای گرفتن ویزا اعلام نکرد؟!! با تشکر

خوب دوست عزيزهر وقت شما ايميل بزني تاريخ کيست البته فقط برنده اصلي توي سيس آپديت ميشه . اما وقتي خودشون کار کرده باشند خود به خود آپديت ميشه و به گفته پيشکسوتان وقتي همه اعضاي کيس با هم آپديت بشند نشانه کلير شدنه !
در مورد سوال دوم هم اينکه به هر حال سيستمشون مشکل داشت و هفته پيش توي سايت وزارت امور خارجه اعلام کرده بودند که با يک هفته تاخير کاراشون به حالت نرمال برمي گرده .Shy
صبح بخیر دوستان.ما 2 آگوست ایمیل زدیم و 5 آگوست همه اعضا کیس اپدیت شدین.این چه معنی می ده؟بالاخره به خاطر ایمیل بوده یا از آمریکا بوده؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
دروود بر دوستان

من رفتم پاستور جهت اطمینان از بابت واکسنها و کارتزرد. دکتر گفت فقط درصورتیکه پاسپورت عوض کردین باید کارت واکسن جدید صادر بشه. مهر واکسن TD هم خوذش واسه محکم کاری زد روی کارت زرد قبلی که داشتم.

«کـسـی آمــد کــه حـرف USA رو بـا مــا زد
دل ترسوی ما هم دل به دریا زد.
چه دوره ساحلش
از دور پــــــــــــــــــــیــــــــــــــدا نـــیــســــت
یـــه عــمـری راهــه و در قـدرت ما نـــیــســــت
بــه امـیـدی که ســـاحــل داره ایــــن دریـــــــا
بــه امـیـدی که آروم مــی شـــه تــــا فــــــردا
بــه امـیـدی که این دریا فقط شــاه ماهـی داره
به عشقی که نمی بینی شباشـو بی سـتـاره
دل ما رفته مهمانی
به یک دریای طوفانی

باید پارو نزد، وا داد
باید دل رو به دریا داد
خودش می بردت هرجا دلش خواست
بــه هـرجـا بـرد بـدون ســاحــل هـمونجاست»
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
ی چند وقتی بیشتر پستها رو میخونم....اینقدر اینجا بچه ها خوبن و همه چی اوکی هست(گوش شیطان کر) که زیاد به بودن ما نیازی نیست ولی الان یه مسئله من رو به شک انداخت.....اونم اینه که فک کنم ایروان با من مشکل حادی داره تا همین الان کلا ی دونه اپدیت هم نداشتم و کلا همه با ایمیل بوده...فک کنم یکی از پستهای سفارت رو عدم تایید کردم لجن باهامBig GrinBig GrinBig Grin

عمو شهريار جونم ، شما اصلا روت ميشه بياي اينجا؟! دو سه هفته است ما رو ول كردي به امان خدا رفتي پيغام مي ديم جواب نمي دي، Sad اصلا انگار نه انگار ما اينجاييم، چقدر خوشحال بوديم مدير داريم Sad
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: banafsh14 ، alimomen ، maryam_ros ، nedaba ، shiva.usa ، sonyz2 ، قصه گو ، ebi1988 ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 10:40)alimomen نوشته:  اینجور پیش بره دوباره میشه آپدیت همگانی 8julکه

ايشالا امروز كلي كلير داشته باشيم، قصد ندارم تو دل كسي رو خالي كنم ولي ماه پيش قبل از اعلام بولتن ويزا هم همچين آپديت هاي گروهي رو داشتيم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: behdadK ، کیانوش2 ، babak12 ، nedaba ، shiva.usa ، محبت ، قصه گو ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، sal0811 ، soli asali
به دو سه نفر از بچه ها که مصاحبشون رو عقب انداخته بودن وقت مصاحبه جدید داده نشده یکی از دوستان که عضو مهاجرسرا نیست و ساکن نروژه میگفت خیلی پا پیچ سفارت شده و اونها پشت تلفن بهش گفتن تعداد ویزاها به دقت محاسبه شده و ما این موضوع رو طی اطلاعیه هایی به زبان فارسی منتشر کردیم امیدوارم سالهای بعد برنده بشید. هرچند برای این دوستان از ته قلبم متاسفم ولی این جمله که تعداد ویزاها به دقت محاسبه شده در کنار اتفاقات این چند وقته مثل گفته های سارا گرو به کنسول و شروع آپدیتها؛ نوید بخش روزای خوب برای این تاپیکه فقط باز هم تاکید میکنم دوستان کیش نامبر بالا مخصوصا آپدیت شده هاشون به فکر تمدید مدیکال باشن....
(2014-08-08 ساعت 10:47)Sara_lphmkf نوشته:  

عمو شهريار جونم ، شما اصلا روت ميشه بياي اينجا؟! دو سه هفته است ما رو ول كردي به امان خدا رفتي پيغام مي ديم جواب نمي دي، Sad اصلا انگار نه انگار ما اينجاييم، چقدر خوشحال بوديم مدير داريم Sad

عمو شهريار وخاله سارا منتظر يه جييييييييييييييغ جانانه واسه شما هستيم تو هفته اينده
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز

شرمنده ام بخدا ولی سارا جان من همش بودم ولی خواننده مشکلی واسم پیش اومده بود...من با بهداد و محمود عزیز در تماس بودم...باز هم شرمنده جبران میکنم.
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: maryam_ros ، behdadK ، کیانوش2 ، babak12 ، nedaba ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، nasim ، sonyz2 ، قصه گو ، ebi1988 ، pari pari ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 10:35)alimomen نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:24)hadi472 نوشته:  

نگران نباش عمو شهریار. معلومه پرونده ات پاکه و نیازی به بررسی زیاد نداره. Smile
خدا از دهنت بشنوه هادی خانWinkSmile

چون مدیری به بررسی بیشتری نیاز داری
آقا منم بعد از مصاحبه یه آپ داشتم (یه هفته بعد از مصاحبه که فک کنم آپ کلی بود) و یه آپ هم با میل و دیگر هیچ.نکته مثبتش اینه که لااقل فک کنم همه مث همیم ما ایروانیا
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /

ظاهرا عموشهریار با استخدام چند مدیر جدید تفویض اختیار کرده و مدیریت کلان رو برعهده گرفته
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: behdadK ، shahryar7021 ، کیانوش2 ، babak12 ، nedaba ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، قصه گو ، ebi1988 ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 09:45)viva.capio نوشته:  سلام دوستان
صبح همگی به خیر
به عرضتون برسونم حدود سه هفته قبل یه پیغام گذاشتم که ما رفتیم مدیکال جدید انجام داریم چون تاریخ مدیکال قبلی گذشته بود وپاسپورتها را بردیم تحویل دادیم سفارت اما به ما گفتند که ویزاهای لاتاری تمام شده است وشما می توانید یکشنبه دوهفته بعد «همان هفته تعطیلی عید فطر» مجددا پاسپورتها را بیاورید اما هیچ قولی برای ویزا بهتون نمی دهیم که این پیغام توسط مدیر محترم از تاپیک حذف شد
اما من به دلیل اینکه نتوانستم توی تعطیلات ویزای امارات بگیرم پاس ها را فرستادم وهمون روز یکشنبه تحویل سفارت دادند وخوشبختانه روز چهار شنبه متوجه شدیم که ویزای ما صادر شده وروز پنجشنبه هم تحویل دادند .
شما هم نگران نباشید ان شاء الله به زوردی به همتون ویزا میدهندواز این دلواپسی در میایین
.کیس نامبر **16-تاریخ مصاحبه:اخر ژانویه - کلیر:7جولای - اخذ ویزا:7آگوست
قربان شما تنها فردی نبودی که پستت عدم تایید شد. مشکلات فنی که باعث اون مشکل شده بود رو هر کس یکجور تحلیل میکرد و کار بعضی ها داشت به جای باریک میکشید. حالا که خدا رو شکر مشکل حل شده بیشتر به درستی تصمیمم خودمون پی می برم.

شهریار جان شما قبلا آپدیت هاتو خوردی لازم نداشتیBig Grin ایشالا اصلا بدون آپدیت کلیر شی. راستی گفتی مدیر مهاجرسرایی؟ اگر میگفتی یه ضرب میدادن (البته منطقیش اینه که ریجکت کننWink)

-------------------------------
دوستان اونقدر آپدیت میخورن که ما هم از 2015 هوس میکنیم سیس رو چک کنیم ببینیم نکنه آپدیت خوردیم. فکر کنم سیستمشون که مشکلش حل شده هر چی آپدیت گیر کرده بود امروز اومده و دیگه قطاری کلیر کنن.
آفر تقیدم رتبه به شرط کلیر همچنان پابرجاست . اما با این اوصاف که ایشالا 40-50 نفری امروز کلیر شن احتمالا دوستان تو صف 10 روزه واسه رتبه بموننBig GrinCool
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان