کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ایروان همچنان داره آپدیت میکنه تا 4311 رو آپدیت کرده امروز احتمال کلیر شدن بیش از 31 کیس و 66 نفر امشب .....از ایروان
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
آه ای کلیر :
امشب دلم از آمدنت سرشار است
فانوس به دست کوچه دیدار است
آنگونه تو را در انتظارم که اگر
این چشم بخوابد ، آن یکی بیدار است
سلام دوستان
صبح همگی به خیر
به عرضتون برسونم حدود سه هفته قبل یه پیغام گذاشتم که ما رفتیم مدیکال جدید انجام داریم چون تاریخ مدیکال قبلی گذشته بود وپاسپورتها را بردیم تحویل دادیم سفارت اما به ما گفتند که ویزاهای لاتاری تمام شده است وشما می توانید یکشنبه دوهفته بعد «همان هفته تعطیلی عید فطر» مجددا پاسپورتها را بیاورید اما هیچ قولی برای ویزا بهتون نمی دهیم که این پیغام توسط مدیر محترم از تاپیک حذف شد
اما من به دلیل اینکه نتوانستم توی تعطیلات ویزای امارات بگیرم پاس ها را فرستادم وهمون روز یکشنبه تحویل سفارت دادند وخوشبختانه روز چهار شنبه متوجه شدیم که ویزای ما صادر شده وروز پنجشنبه هم تحویل دادند .
شما هم نگران نباشید ان شاء الله به زوردی به همتون ویزا میدهندواز این دلواپسی در میایین
.کیس نامبر **16-تاریخ مصاحبه:اخر ژانویه - کلیر:7جولای - اخذ ویزا:7آگوست
صبح به خیر دوستان. جالبه امروز من هم آپدیت شدم!!! آخرین آپدیت همسر مربوط به روز گذشته است که ویزاش ایشو شد. ولی من امروز مجددا آپدیت شدم. امیدوارم از این آپ الکی ها نباشه و رو پرونده ی من هم یه کارهایی انجام بشه.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
(2014-08-08 ساعت 09:55)hadi472 نوشته:  صبح به خیر دوستان. جالبه امروز من هم آپدیت شدم!!! آخرین آپدیت همسر مربوط به روز گذشته است که ویزاش ایشو شد. ولی من امروز مجددا آپدیت شدم. امیدوارم از این آپ الکی ها نباشه و رو پرونده ی من هم یه کارهایی انجام بشه.

هادي جان من هم دوباره آپ شدم. فكر كنم نوبتي هم باشه ، ديگه نوبت ماست.WinkWink
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-08-08 ساعت 06:05)arhamkhash نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 03:55)آيلار نوشته:  سلام به ذوستان
راستش خيلي دوست داشتم تا صبح صبر کنم اما خوابم نبرد . کيس ما ساعت 12:05 امروز ازآمريکا آپديت شد . چند تا ازکيسهاي دور بر خودمون رو هم چک کرديم آپديت شده بودند . فکر کنم فردا سفارت ايروان یه گروه زيادي رو کلير کنه ، اميد تو دلمون زنده شد ! تلافي ديشب که با اون جواب پرت سفارت از فرط اندوه خوابم نمي برد درومد ، امشب از هيجان خوابم نمي بره !

شماره کيس 2014AS4XXX، کارنت 8 ژانويه ، دريافت نامه دوم 20 ژانويه ، مصاحبه 17 مارچ ايروان ، وضعيت : AP و منتظر ،آپديت ها : 30 مي ، 7جولاي ، 6 آگوست با ايميل

سلام دوستان. شما به چه صورت متوجه میشین که آپ دیتتون از کجا بوده؟!!
و سوال دیگه اینکه سایت ایروان اول آگوست چرا شماره جدید برای گرفتن ویزا اعلام نکرد؟!! با تشکر

خوب دوست عزيزهر وقت شما ايميل بزني تاريخ کيست البته فقط برنده اصلي توي سيس آپديت ميشه . اما وقتي خودشون کار کرده باشند خود به خود آپديت ميشه و به گفته پيشکسوتان وقتي همه اعضاي کيس با هم آپديت بشند نشانه کلير شدنه !
در مورد سوال دوم هم اينکه به هر حال سيستمشون مشکل داشت و هفته پيش توي سايت وزارت امور خارجه اعلام کرده بودند که با يک هفته تاخير کاراشون به حالت نرمال برمي گرده .Shy
(2014-08-08 ساعت 09:59)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 09:55)hadi472 نوشته:  صبح به خیر دوستان. جالبه امروز من هم آپدیت شدم!!! آخرین آپدیت همسر مربوط به روز گذشته است که ویزاش ایشو شد. ولی من امروز مجددا آپدیت شدم. امیدوارم از این آپ الکی ها نباشه و رو پرونده ی من هم یه کارهایی انجام بشه.

درسته حرفت فرشید جان. دیروز که من هم آپدیت خوردم گفتم خوب واسه اینه که ویزای خانومم ایشو شده و پاسپورت من هم توی مدارک بوده و گفتند بذار اینم یه آپدیت بزنیم. اما امروز خیلی واسم عجیب بود. چون تاریخ آپدیت خانومم به همون دیروز مونده.
201435xx / Portland(OR)
بازم آپدیت شدیم هردوتامون !!! :-)
اینبار آپدیت از سفارت هست!!!!
به امید شادی روزافزون تمامی عزیزان منتظر...
روز خوش...
سلام علیکم
ی چند وقتی بیشتر پستها رو میخونم....اینقدر اینجا بچه ها خوبن و همه چی اوکی هست(گوش شیطان کر) که زیاد به بودن ما نیازی نیست ولی الان یه مسئله من رو به شک انداخت.....اونم اینه که فک کنم ایروان با من مشکل حادی داره تا همین الان کلا ی دونه اپدیت هم نداشتم و کلا همه با ایمیل بوده...فک کنم یکی از پستهای سفارت رو عدم تایید کردم لجن باهامBig GrinBig GrinBig Grin
متاسفانه نشد،
(2014-08-08 ساعت 10:18)shahryar7021 نوشته:  سلام علیکم
ی چند وقتی بیشتر پستها رو میخونم....اینقدر اینجا بچه ها خوبن و همه چی اوکی هست(گوش شیطان کر) که زیاد به بودن ما نیازی نیست ولی الان یه مسئله من رو به شک انداخت.....اونم اینه که فک کنم ایروان با من مشکل حادی داره تا همین الان کلا ی دونه اپدیت هم نداشتم و کلا همه با ایمیل بوده...فک کنم یکی از پستهای سفارت رو عدم تایید کردم لجن باهامBig GrinBig GrinBig Grin

نگران نباش عمو شهریار. معلومه پرونده ات پاکه و نیازی به بررسی زیاد نداره. Smile
201435xx / Portland(OR)
(2014-08-08 ساعت 10:07)hadi472 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 09:59)Farshid1976 نوشته:  

درسته حرفت فرشید جان. دیروز که من هم آپدیت خوردم گفتم خوب واسه اینه که ویزای خانومم ایشو شده و پاسپورت من هم توی مدارک بوده و گفتند بذار اینم یه آپدیت بزنیم. اما امروز خیلی واسم عجیب بود. چون تاریخ آپدیت خانومم به همون دیروز مونده.

همين الان همه مون آپديت شديم. Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
چنان مشتاقم ای ویزا به دیدارت که از دوری
برآید از دلم آهی بسوزد هفت دریا را Big GrinBig GrinBig Grinشیوا خواهر سعدی Big GrinBig GrinBig Grin

سلام به همه دوستان مهاجرم .صبح زیبایتان زیباتر .واییییییییییییییی نمیدونیییییییییییید از فضای اینجا چه حالت شاعرانه ای بهم دست داده که رفتم واستون از سعدی یه شعراشو با کمی تغییر تک زدم .خیلی خوشحالم که همتون خوشحالید ولبهاتون میخنده .امیدوارم همه ما هیچوقت این دوستیهای مجازی رو فراموش نکنیم .برای تک تک شماها ارزوی قبلی من بهترینهاست .WinkWinkWink
خدایا چه بگویم .....
چه ]پدیت بارونیه
این سفارتهارو که میبینم یاد درس خوندنمون تو شب امتحان میوفتم کلا اینهمه وقت میگشتن عاطل و باطل حالا میخان شب 30 سپتامبرهمه رو کلیر کنن- قانون شب امتحان همه جای دنیا حاکمه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
عزیزان دل برادری که

دارن پشت سر هم آپدیت می شن (خداروشکر)

یالا خودتون رو جمع رو جور کنید، یه سفر در پیش دارید.

یالا دیگه هنوز نشستید دارید منو نگاه می کنید Wink
(2014-08-08 ساعت 10:24)hadi472 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:18)shahryar7021 نوشته:  سلام علیکم

نگران نباش عمو شهریار. معلومه پرونده ات پاکه و نیازی به بررسی زیاد نداره. Smile
خدا از دهنت بشنوه هادی خانWinkSmile
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان