موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 11:07)komboze نوشته: (2014-08-07 ساعت 22:40)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-07 ساعت 22:29)kamranh نوشته: دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ...
آخه تو پست های قبلی دیده بودم که می گفتن اگه ایمیل بدیم کیسمون میره آخر لیست آره این درسته اگه درسته که من برم دیگه خواب آمریکا رو ببینم بهتره هان ...
وااااااااااااااااااااااااااای در کمال نابا وری بعد از اینکه این پست را گذاشتم همین الان آپدیت شدم وایییییییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی فردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من اینجا را با انتحاری می ترکونم اگه کلییییییییییییییییییییر بشششششششششششششششششششششم خدااااااااااااااااااااااااااااااا جووووووووووووووووووووووووون
دوست عزيز، من الان بايد به چه سوالي جواب بدم
خودت پرسيدي خودت جواب دادي، خدا روشكر يه آپ هم از اون ور آب داشتي
سلام سارا خانم.یه سوالی دارم.من به سفارت ایمیل زدم و گفتم من میدونم کلیرنسم به دلیل خدمت سربازی بوده و الان تقریبا 4 ماه هست که در انتظارم در آخر پرسیدم که دلیل اصلی طولانی شدن پرونده من چیه؟البته هنوز جواب ندادن.در ضمن تمام ایمیلهای قبلیمو جواب دادن و با ایمیل آپدیت شدم.واقعیتش آفیسر فقط راجع به خدمت سربازی ازم سوال کرد. حالا میخواستم بدونم این ایمیل آخرو که زدم بهم شک نکنن؟برام مشکل ساز نشه؟چون تو سایت گفتن شما استاد آپ شدن با ایمیل هستید پرسیدم.ممنون اگه جواب بدید.
سلام به روي ماهو
اصلا نگران نباش، اونا با اين ايميل ها در موردمون قضاوت نمي كنم، فكر كنم تا چند ساعت ديگه جواب ايميلتون مياد و يك آپ هم مي خوريد،
ولي هميشه يادت باشه ايميل هرچي خلاصه و مختصرتر باشه جوابهاي بهتر و شفاف تري مي گيري
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 11:28)shiva.usa نوشته: جیغ بنفش هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همین الان ما بدون ایمیل برای اولین بار اپدیت شدیم وای خدااااااااااااااااااااا جون مردم از ذوق
تبریک می گم دوستم، خیلی خوشحال شدم، با ارزوی کلیری عاجل
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 11:04)reza_top60 نوشته: امروز صبح ساعت 9 خودم آپدیت شدم و الان هم با اینکه خانومم ویزا گرفته اونا هم آپدیت شدند
یعنی میشه امروز کلیر بشیم
جالب اینکه من الان فرودگاه ایروان پشت گیت هستم و داریم سوار هواپیما میشیم که برگردیم
2
آقا رضا خانم و بچه هارو بفرست بيان و خودت بمون كه امروز كلير ميشيم.
اميد به خدا
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 11:35)rainolf نوشته: (2014-08-08 ساعت 11:31)sonyz2 نوشته: (2014-08-08 ساعت 10:51)rainolf نوشته: به دو سه نفر از بچه ها که مصاحبشون رو عقب انداخته بودن وقت مصاحبه جدید داده نشده یکی از دوستان که عضو مهاجرسرا نیست و ساکن نروژه میگفت خیلی پا پیچ سفارت شده و اونها پشت تلفن بهش گفتن تعداد ویزاها به دقت محاسبه شده و ما این موضوع رو طی اطلاعیه هایی به زبان فارسی منتشر کردیم امیدوارم سالهای بعد برنده بشید. هرچند برای این دوستان از ته قلبم متاسفم ولی این جمله که تعداد ویزاها به دقت محاسبه شده در کنار اتفاقات این چند وقته مثل گفته های سارا گرو به کنسول و شروع آپدیتها؛ نوید بخش روزای خوب برای این تاپیکه فقط باز هم تاکید میکنم دوستان کیش نامبر بالا مخصوصا آپدیت شده هاشون به فکر تمدید مدیکال باشن....
خیلی ممنون از اطلاع رسانی، فقط تو آخرین جمله تون نوشتین کیس نامبرهای بالا و آپدیت شده به فکر تمدید مدیکال باشند، منظورتون و نفهمیدم، یعنی اگر مدیکال 4-3 ماه وقت داشته باشه باز هم باید تجدید بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
خیر دوست من در صورتیکه کمتر از 2 ماه از مدیکالتون مونده باشه خودشون اعلام میکنن که نیاز به تمدید مدیکال دارید.... شما حتی اگر توی سپتامبر کلیر بشید نیازی به تمدید مدیکال ندارید....
بی نهایت سپاس....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
منم همین الان برای اولین بار بدون ایمیل آپ خوردم. خوبه ، حداقل فهمیدم پروندم پشت رادیات شوفاژ نیفتاده بود!!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دارید چیکار می کنید ...
خبرارو یکی یکی بدید به من
من ظرفیت انقدر خوشحالی رو دیگه ندارم هاااااااااااا
داره چه خبرایی می شه خداجووووووووون قربونت بررررررررررررررررررم من!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان
این خبر رو دوباره پست می کنم، با دقت بخونیداااااااااااااا
منبع: rainolf
به دو سه نفر از بچه ها که مصاحبشون رو عقب انداخته بودن وقت مصاحبه جدید داده نشده یکی از دوستان که عضو مهاجرسرا نیست و ساکن نروژه میگفت خیلی پا پیچ سفارت شده و اونها پشت تلفن بهش گفتن تعداد ویزاها به دقت محاسبه شده و ما این موضوع رو طی اطلاعیه هایی به زبان فارسی منتشر کردیم امیدوارم سالهای بعد برنده بشید. هرچند برای این دوستان از ته قلبم متاسفم ولی این جمله که تعداد ویزاها به دقت محاسبه شده در کنار اتفاقات این چند وقته مثل گفته های سارا گرو به کنسول و شروع آپدیتها؛ نوید بخش روزای خوب برای این تاپیکه فقط باز هم تاکید میکنم دوستان کیش نامبر بالا مخصوصا آپدیت شده هاشون به فکر تمدید مدیکال باشن....
rainolf جان نوکرتم به مولا!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
تا سه نفر قبل من همه آپدیت شدن اما من نشدم هنوز
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک و آرزوی یه هورای بزرگ برای بچه هایی که آپدیت شدند
عزیزان کسی از انکارا خبری نداره ...........مرسی از همتون
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
I-130 & I-797 & 420$ & priority number = ۲۰۱۵/04/01
----------------( Estimates )----------------
Approved = ۲۰۱۵/08
Case Number = ۲۰۱۵/09