موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 11:32)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-08 ساعت 11:07)komboze نوشته: (2014-08-07 ساعت 22:40)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-07 ساعت 22:29)kamranh نوشته: دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ...
آخه تو پست های قبلی دیده بودم که می گفتن اگه ایمیل بدیم کیسمون میره آخر لیست آره این درسته اگه درسته که من برم دیگه خواب آمریکا رو ببینم بهتره هان ...
وااااااااااااااااااااااااااای در کمال نابا وری بعد از اینکه این پست را گذاشتم همین الان آپدیت شدم وایییییییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی فردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من اینجا را با انتحاری می ترکونم اگه کلییییییییییییییییییییر بشششششششششششششششششششششم خدااااااااااااااااااااااااااااااا جووووووووووووووووووووووووون
دوست عزيز، من الان بايد به چه سوالي جواب بدم
خودت پرسيدي خودت جواب دادي، خدا روشكر يه آپ هم از اون ور آب داشتي
سلام سارا خانم.یه سوالی دارم.من به سفارت ایمیل زدم و گفتم من میدونم کلیرنسم به دلیل خدمت سربازی بوده و الان تقریبا 4 ماه هست که در انتظارم در آخر پرسیدم که دلیل اصلی طولانی شدن پرونده من چیه؟البته هنوز جواب ندادن.در ضمن تمام ایمیلهای قبلیمو جواب دادن و با ایمیل آپدیت شدم.واقعیتش آفیسر فقط راجع به خدمت سربازی ازم سوال کرد. حالا میخواستم بدونم این ایمیل آخرو که زدم بهم شک نکنن؟برام مشکل ساز نشه؟چون تو سایت گفتن شما استاد آپ شدن با ایمیل هستید پرسیدم.ممنون اگه جواب بدید.
سلام به روي ماهو
اصلا نگران نباش، اونا با اين ايميل ها در موردمون قضاوت نمي كنم، فكر كنم تا چند ساعت ديگه جواب ايميلتون مياد و يك آپ هم مي خوريد،
ولي هميشه يادت باشه ايميل هرچي خلاصه و مختصرتر باشه جوابهاي بهتر و شفاف تري مي گيري
ممنون از جوابتون خواهر گلم. راست میگی ما ایرانیا کلا روده درازیم.میترسم اینکه بحث کلیرنس سربازی رو مطرح کردم اونا شک کنن و کلیرنسم طولانی شه.باور کن خجالت میکشم اینارو میپرسم. نمیدونم چم شده انگار باید برم پیشه روانپزشک. واقعیتو بگو بهم.دلداری خشک و خالی نده. نگرانیم منطقیه یا کاملا بیمورده؟
ببخشید بابت سوالام
شاد زی مهر افزون و پایدار.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-08 ساعت 12:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-08 ساعت 12:27 توسط freddyflientstone.)
خب به سلامتی انگار موتور سفارتخونه ها راه افتاده و کلی آپدیت داشتیم.
به امید خدا که این اپدیتها منجر به کلیر شدن های خیلی مفصل بشه
و ا نشاالله که همه ی اونایی که کلیر میشن، بعدش شروع به استخاره نمی کنند که حالا وقت داریم، ایشالا شهریور میریم! و حد اکثر در عرض 10 روز خودشونو به سفارتخونه می رسونند...
و به خواست خدا که همه ی کلیر شده های عزیز، و اونایی که تا امروز به درگاه خداوند برای کلیر شدن استغاثه می کردند! قبل از رفتن به سفارت، مدیکالشون رو تمدید می کنند و با خیال راحت به سفارت میرن، نه اینکه اونجا تازه پشت گیشه با آفیسر ها سر تمدید مدیکال چونه بزنند و آخرشم مجبور بشن برن مدیکال رو تمدید کنند و جوری بشه که 100 نفر زودتر از اونها ویزا بگیرند و اون چیزی اتفاق بیفته که نباید...
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-08 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-08 ساعت 12:30 توسط Sara_lphmkf.)
جاروي خاله سارا چه مي كنه، هي قدر ندونيد
حالا مي خوام برم سر وقت آنكارايي ها و ابوظبي ها، يه تكوني هم به اونها بدم
البته اگه زحمتي نيست يكي يه جارو هم زير من بكشه شايد من هم آپ شدم
از دوستاني كه توي مي مصاحبه شدن كسي آپ داشته آيا؟
كسي از آقا امين خبر داره؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا بفهمان بی تو چه میشود ، اما نشانم نده …
اما هم بفهمان و هم نشانم بده ، که با تو چه میشود ![/color]
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
I-130 & I-797 & 420$ & priority number = ۲۰۱۵/04/01
----------------( Estimates )----------------
Approved = ۲۰۱۵/08
Case Number = ۲۰۱۵/09
Invoice ID Number: ۲۰۱۶/01
۲۰۱۶/02 = DS261 + 120$
۲۰۱۶/03 = DS260 + 325$
Current Visa Bulletin = ۲۰۱۶/06
Interview = ۲۰۱۶/۱۰
Entering USA (No Clearance) = ۲۰۱۶/11
ٍEntering USA (Clearance) = 2017/02
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 12:28)rk20000 نوشته: خدایا بفهمان بی تو چه میشود ، اما نشانم نده …
اما هم بفهمان و هم نشانم بده ، که با تو چه میشود ![/color]
از کلمات نغز دکتر علی شریعتی
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اینها آپدیتهای درخواست ویزاست که از طرف سفارت زده میشه همه کیسهای قبل آپریل و یه چندتایی هم توی آپریل در ایروان آپ شدن یک کیس مارچ هم آپ نشده هنوز..
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 12:35)LESAM نوشته: (2014-08-08 ساعت 12:26)freddyflientstone نوشته: خب به سلامتی انگار موتور سفارتخونه ها راه افتاده و کلی آپدیت داشتیم.
به امید خدا که این اپدیتها منجر به کلیر شدن های خیلی مفصل بشه
و ا نشاالله که همه ی اونایی که کلیر میشن، بعدش شروع به استخاره نمی کنند که حالا وقت داریم، ایشالا شهریور میریم! و حد اکثر در عرض 10 روز خودشونو به سفارتخونه می رسونند...
و به خواست خدا که همه ی کلیر شده های عزیز، و اونایی که تا امروز به درگاه خداوند برای کلیر شدن استغاثه می کردند! قبل از رفتن به سفارت، مدیکالشون رو تمدید می کنند و با خیال راحت به سفارت میرن، نه اینکه اونجا تازه پشت گیشه با آفیسر ها سر تمدید مدیکال چونه بزنند و آخرشم مجبور بشن برن مدیکال رو تمدید کنند و جوری بشه که 100 نفر زودتر از اونها ویزا بگیرند و اون چیزی اتفاق بیفته که نباید...
ببخشید وقتی از اعتبار مدیکال هنوز باقی مونده (حدود دو ماه و نیم گذشته)، در صورت کلیر شدن باز هم قبلش بریم مدیکال رو تمدید کنیم؟ چرا؟
دوست من، این دستورالعمل جدید سفارتهاست. مدیکال مجدد حتما باید انجام بشه و به احتمال خیلی زیاد دلیلش میتونه ترس از بیماری ابولا باشه ( این حدس منه) . روزی که ما برای گرفتن ویزامون رفتیم، مدیکال قبلیمون هنوز 50 روز اعتبار داشت، با اینحال من به سفارت ایمیل زدم و جواب گرفتم که باید تمدید کنید! ما هم رفتیم و تمدید کردیم و ویزای 6 ماهه گرفتیم.
توی سفارت با اونهایی که مدیکالشون را تمدید نکرده بودند برخورد جالبی نمی کردند، به یکی دونفرشون البته ویزا دادند، اونهم ویزایی که مثلا فقط 2 هفته اعتبار داشت، اما برخورد خیلی خیلی ناخوشایندی داشتند که به نظر من اصلا ارزشش رو نداره.
ضمن اینکه در شرایط اضطراری امروز، که حداکثر یک ماه و نیم تا پایان مهلت لاتاری باقی نمونده، ممکنه که دقیقا روی تمدید مدیکال انگشت بگذارند و در این رابطه خیلی محکم برخورد کنند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 12:40)Morteza 2014 نوشته: اینها آپدیتهای درخواست ویزاست که از طرف سفارت زده میشه همه کیسهای قبل آپریل و یه چندتایی هم توی آپریل در ایروان آپ شدن یک کیس مارچ هم آپ نشده هنوز..
یعنی می گین دوباره سفارت اینا رو فرستاده برای آمریکا که اونا دوباره تایید کنن بعد ویزا صادر بشه یعنی امروز ما جشن کلیر شدن نداریمممممممممممممم رفت تا دوشنبه آیااااااااااا
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ممنون می شم من رو راهنمائی کنید . همسر من باردار هست و حدودن در تاریخ 10 شهریور تا 20 شهریور فارغ می شود . در صورت مشخص شدن مراحل اداری کیس ما ( کلیر شدن : خدا از دهنت بشنوه .) . از آنجا که همسر بنده اجازه پرواز ندارد و همچنین نوزاد 10 روزه هم بهتر از پرواز نکند و پایان فرصت لاتاری 2014 در تاریخ 30 سپتامبر 2014 و پایان مدیکال کیس ما در تاریخ 27 شهریور . آیا برای ما مشکلی پیش نخواهد آمد ؟ خوشحال می شوم تا من را راهنمائی کنید .
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 12:47)eror نوشته: سلام بچه ها ممنون می شم من رو راهنمائی کنید . همسر من باردار هست و حدودن در تاریخ 10 شهریور تا 20 شهریور فارغ می شود . در صورت مشخص شدن مراحل اداری کیس ما ( کلیر شدن : خدا از دهنت بشنوه .) . از آنجا که همسر بنده اجازه پرواز ندارد و همچنین نوزاد 10 روزه هم بهتر از پرواز نکند و پایان فرصت لاتاری 2014 در تاریخ 30 سپتامبر 2014 و پایان مدیکال کیس ما در تاریخ 27 شهریور . آیا برای ما مشکلی پیش نخواهد آمد ؟ خوشحال می شوم تا من را راهنمائی کنید .
سلام دوست عزيز، قدم نو رسيده مبارك،
به نظر من شما وقتي كلير شدي تنها با مدارك پزشكي همسرتون بريد دنبال ويزا، ايشالا مشكلي براتون پيش نمي ياد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،