کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-08 ساعت 10:47)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:18)shahryar7021 نوشته:  سلام علیکم
ی چند وقتی بیشتر پستها رو میخونم....اینقدر اینجا بچه ها خوبن و همه چی اوکی هست(گوش شیطان کر) که زیاد به بودن ما نیازی نیست ولی الان یه مسئله من رو به شک انداخت.....اونم اینه که فک کنم ایروان با من مشکل حادی داره تا همین الان کلا ی دونه اپدیت هم نداشتم و کلا همه با ایمیل بوده...فک کنم یکی از پستهای سفارت رو عدم تایید کردم لجن باهامBig GrinBig GrinBig Grin

عمو شهريار جونم ، شما اصلا روت ميشه بياي اينجا؟! دو سه هفته است ما رو ول كردي به امان خدا رفتي پيغام مي ديم جواب نمي دي، Sad اصلا انگار نه انگار ما اينجاييم، چقدر خوشحال بوديم مدير داريم Sad

خاله سارا درسته داشتيم ، ولي فقط تو ابوظبي ، يه سري خيلي كم هم از آنكارا ، ولي ايروان خيلي وقت بود كه آپديت نداشت. مدل آپديت هم نشون ميده كه ديشب از آمريكا بوده و امروز از سفارت. امروز يا حداكثر دوشنبه حتما ليستشون رو اعلام ميكنن. مطمئن باشيد.Rolleyes
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
ی چند وقتی بیشتر پستها رو میخونم....اینقدر اینجا بچه ها خوبن و همه چی اوکی هست(گوش شیطان کر) که زیاد به بودن ما نیازی نیست ولی الان یه مسئله من رو به شک انداخت.....اونم اینه که فک کنم ایروان با من مشکل حادی داره تا همین الان کلا ی دونه اپدیت هم نداشتم و کلا همه با ایمیل بوده...فک کنم یکی از پستهای سفارت رو عدم تایید کردم لجن باهامBig GrinBig GrinBig Grin
عمو شهريار جونم ، شما اصلا روت ميشه بياي اينجا؟! دو سه هفته است ما رو ول كردي به امان خدا رفتي پيغام مي ديم جواب نمي دي، Sad اصلا انگار نه انگار ما اينجاييم، چقدر خوشحال بوديم مدير داريم Sad
عمو شهريار نبینم گرفته باشی شما کیستون نیاز به بررسی نداره که یه مدیر موفق و عالی یه ویزای خوشگل تو راهه ...
فقط امیدوارم تا بعدازظهر جواب بدن دیگه نزارن برای 2 شنبه لیست جدید بدهند شروع کننده لیست جدید کلیرها باید ایروان باشه تا موتورای بقیه سفارت ها داغ بشه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-08-08 ساعت 10:37)alimomen نوشته:  کیا.....................بدو زود بیا

داش علی با منی؟ آقا بنده دیشب منور شدم و هنوز هم دارم مثل مهتابی نور میدمBig Grin
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-08 ساعت 10:54)alimomen نوشته:  

ظاهرا عموشهریار با استخدام چند مدیر جدید تفویض اختیار کرده و مدیریت کلان رو برعهده گرفته
علی جون بهداد و محمود وحاجی که همه سرورن و مدیر کل ..ما هم افتخار داریم زیر پرجمشون یه خدمتی بکنیم ولی در هر حالت مخلص همتونم دربست...
متاسفانه نشد،
(2014-08-08 ساعت 10:57)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:37)alimomen نوشته:  کیا.....................بدو زود بیا

داش علی با منی؟ آقا بنده دیشب منور شدم و هنوز هم دارم مثل مهتابی نور میدمBig Grin
آره دیگه پس با کیم-کیا فقط یدونست
خیلی خوبه ایشالا امشبم مطهر (معرب کلیر) میشی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-08 ساعت 10:40)alimomen نوشته:  اینجور پیش بره دوباره میشه آپدیت همگانی 8julکه
اگه اینجوری بشه که من سرمو می کوبم به دیوار ولی خودمونیما الان دارم دوباره کیس ها را چک می کنم اون 12 تا کیسی که تا 4300 توی جولای و مارچ و آپریل آخرین آپدیتشون بوده داره کم کم آپدیت می شن ... الان 5 تا شون آپدیت 8 آگست شدن که یکیشونم کیس عمو شهریار هستش ... که صدرصد امروز آپدیت خواهد شد
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
انگاری خبریاییه . . . سیستم رو ریکاوری کردن
اعضای کیس ما اپ شد.

البته امیدوارم ازون اپ های فله ای روتین نباشه. . .
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
امروز صبح ساعت 9 خودم آپدیت شدم و الان هم با اینکه خانومم ویزا گرفته اونا هم آپدیت شدند
یعنی میشه امروز کلیر بشیم

جالب اینکه من الان فرودگاه ایروان پشت گیت هستم و داریم سوار هواپیما میشیم که برگردیم

2
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-08-08 ساعت 10:55)kamranh نوشته:  
عمو شهريار نبینم گرفته باشی شما کیستون نیاز به بررسی نداره که یه مدیر موفق و عالی یه ویزای خوشگل تو راهه ...
فقط امیدوارم تا بعدازظهر جواب بدن دیگه نزارن برای 2 شنبه لیست جدید بدهند شروع کننده لیست جدید کلیرها باید ایروان باشه تا موتورای بقیه سفارت ها داغ بشه ...
کامران جون
ایشالله زود لیست رو بدن ما همسفرا رو مشخص کنیم بریم جشن ویزا رو تو ایروان راه بندازیم ...بعد این همه خستگی یه جشن خوب نیاز شدیم بخدا...
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: nedaba ، babak12 ، kamranh ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، azadeh2014 ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، soli asali

اتفاقا تو اون اپدیت گروهی هشت حولای ابوظبی فرداش تنها کسی که کلیر شد کسی بود که اصلا اپدیت نشد Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
استرس دارم تیم ملی
زندگی بدون چالش مفهوم خاصی نداره اما این مدت تعداد،عمق و سطح چالشهای زندگیم اونقدر زیاد بوده که بشکل مبسوطی معنی زندگی بهم تفهیم شده!
تقصیر خودمهTongue
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
(2014-08-08 ساعت 11:01)kamranh نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:40)alimomen نوشته:  اینجور پیش بره دوباره میشه آپدیت همگانی 8julکه
اگه اینجوری بشه که من سرمو می کوبم به دیوار ولی خودمونیما الان دارم دوباره کیس ها را چک می کنم اون 12 تا کیسی که تا 4300 توی جولای و مارچ و آپریل آخرین آپدیتشون بوده داره کم کم آپدیت می شن ... الان 5 تا شون آپدیت 8 آگست شدن که یکیشونم کیس عمو شهریار هستش ... که صدرصد امروز آپدیت خواهد شد

اون آپدیت گروهی در راستای محاسبه دقیق بود تا سری آخر دعوت به مصاحبه ها در بیاد ولی این آپدیت در راستای صدور ویزای گروهیه میگید نه حالا ببینید....
(2014-08-08 ساعت 11:01)kamranh نوشته:  
شوخی کردم اون آپدیت از سفارت بود این از آمریکا-اون آپدیت همه با هم شدن بدون فاصله زمانی بین آپدیتها ولی این آپدیت تدریجی و کیس به کیسه ظاهرا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سولي عسلي عزيز

لطفا قوطي سبز رنگتون رو آماده كنيد ، كلي نقاشي داريمااااااااRolleyesRolleyes
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-08-07 ساعت 22:40)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 22:29)kamranh نوشته:  دوستان ممکنه چون من بهشون ایمیل زدم منو آپدیت نکنن اصلا و با هام قهر کنن بگن این خیلی مزاحمت ایجاد کرده همش بهمون ایمیل زده (البته 2 بار بیشتر ایمیل ندادما) اینو باید از خاله سارا بپرسم چون ایشون سلطان آپدیت با ایمیل هستش حالا دوستان چه فکری می کنید ...
آخه تو پست های قبلی دیده بودم که می گفتن اگه ایمیل بدیم کیسمون میره آخر لیست آره این درسته اگه درسته که من برم دیگه خواب آمریکا رو ببینم بهتره هان ...
وااااااااااااااااااااااااااای در کمال نابا وری بعد از اینکه این پست را گذاشتم همین الان آپدیت شدم وایییییییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی فردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من اینجا را با انتحاری می ترکونم اگه کلییییییییییییییییییییر بشششششششششششششششششششششم خدااااااااااااااااااااااااااااااا جووووووووووووووووووووووووون

دوست عزيز، من الان بايد به چه سوالي جواب بدمBig Grin خودت پرسيدي خودت جواب دادي، خدا روشكر يه آپ هم از اون ور آب داشتي
سلام سارا خانم.یه سوالی دارم.من به سفارت ایمیل زدم و گفتم من میدونم کلیرنسم به دلیل خدمت سربازی بوده و الان تقریبا 4 ماه هست که در انتظارم در آخر پرسیدم که دلیل اصلی طولانی شدن پرونده من چیه؟البته هنوز جواب ندادن.در ضمن تمام ایمیلهای قبلیمو جواب دادن و با ایمیل آپدیت شدم.واقعیتش آفیسر فقط راجع به خدمت سربازی ازم سوال کرد. حالا میخواستم بدونم این ایمیل آخرو که زدم بهم شک نکنن؟برام مشکل ساز نشه؟چون تو سایت گفتن شما استاد آپ شدن با ایمیل هستید پرسیدم.ممنون اگه جواب بدید.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: nedaba ، shiva.usa ، Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، قصه گو ، ebi1988 ، zepehr ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان