کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-08 ساعت 12:47)eror نوشته:  سلام بچه ها ممنون می شم من رو راهنمائی کنید . همسر من باردار هست و حدودن در تاریخ 10 شهریور تا 20 شهریور فارغ می شود . در صورت مشخص شدن مراحل اداری کیس ما ( کلیر شدن : خدا از دهنت بشنوه .) . از آنجا که همسر بنده اجازه پرواز ندارد و همچنین نوزاد 10 روزه هم بهتر از پرواز نکند و پایان فرصت لاتاری 2014 در تاریخ 30 سپتامبر 2014 و پایان مدیکال کیس ما در تاریخ 27 شهریور . آیا برای ما مشکلی پیش نخواهد آمد ؟ خوشحال می شوم تا من را راهنمائی کنید .

نظر من:

شما انشااله برای دریافت ویزا خودتون تنها میتونید برید سفارت
اعتبار مدیکال شما هم تموم بشه مشکلی نیست، مهم اینه که ویزا را گرفتین و انشااله بعد از به دنیا اومدن فرزند عزیزتون و انشااله سلامتی مادروفرزند، در فرصت مناسب قبل از انقضای 6 ماه ویزا، یه سفر مجدد ترکیه و تمدید مدیکال
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، ebi1988 ، محبت ، eror ، amohammadi348 ، قصه گو ، soli asali
سلام دوستان من
از صدر نشینای منتظرسرا کسی خبر داره؟ در جریان خبرای خوش این چند روز و روزای آینده هستن؟
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، ebi1988 ، babak12 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 12:47)eror نوشته:  سلام بچه ها ممنون می شم من رو راهنمائی کنید . همسر من باردار هست و حدودن در تاریخ 10 شهریور تا 20 شهریور فارغ می شود . در صورت مشخص شدن مراحل اداری کیس ما ( کلیر شدن : خدا از دهنت بشنوه .) . از آنجا که همسر بنده اجازه پرواز ندارد و همچنین نوزاد 10 روزه هم بهتر از پرواز نکند و پایان فرصت لاتاری 2014 در تاریخ 30 سپتامبر 2014 و پایان مدیکال کیس ما در تاریخ 27 شهریور . آیا برای ما مشکلی پیش نخواهد آمد ؟ خوشحال می شوم تا من را راهنمائی کنید .

من اگه جای شما بودم همین فردا میرفتم برای تمدید مدیکال.هروقت کلیر شدید خودت تنها برو برای گرفتن ویزا.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: nedaba ، کیانوش2 ، ebi1988 ، sorooosh ، majid_eng ، آلیس-1980 ، محبت ، Hadi2014 ، قصه گو ، soli asali
کاربران در حال بازدید این موضوع: aghamilad، ali3875، asg1340، bahram2014، batigoal_189، eng.civil.81، freddyflientstone، goldeneagle، goodgirl_beauty2000، Hadi2014، hamed shayan، hamed.us، hamid.eng، Haniehrashvand، kamranh، komboze، lucky star، mehrzad2013، mohammad111، nedaba، REZAMBI، sal0811، Sara_lphmkf، Shahabm58، کیانوش2، wowwow2، آلیس-1980، اسفند89، 3 کاربر مخفی، 5 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

سلام بچه ها.ما 2 آگوست ایمیل زدیم سفارت.5 آگوست هر دو تامون آپدیت شدیم.این چه معنی میده؟یعنی صرفا به خاطره ایمیل بوده ؟اگر به خاطر ایمیل بوده چرا من کهreadyبودم هم آپ شدم؟لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 12:59)lucky star نوشته:  سلام بچه ها.ما 2 آگوست ایمیل زدیم سفارت.5 آگوست هر دو تامون آپدیت شدیم.این چه معنی میده؟یعنی صرفا به خاطره ایمیل بوده ؟اگر به خاطر ایمیل بوده چرا من کهreadyبودم هم آپ شدم؟لطفا راهنمایی کنید.متشکرم

منم به ابوظبی ایمیل میزنم هممون آپ میشیم.به خاطر ایمیل بوده.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: nedaba ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali
با اجازه پري جون... Pari pari ديشب گويي آپديت شدن Smile
یه روز هـم باید این سازنده ی جمله :
” گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی ” رو بیارن چار کیلو غوره بدن دستش
همه هــــم صبر کنن، ببینم چه جوری میخاد حلـوا درست کنه ؛
بعد همون دیگُ بکنی تو چشـاش با این جمله ساختنش
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
سلام
.
بد نیست این حکایت رو هم بخونید، جالبه:
.
پیر مرد تهی دست، زندگی را در نهایت فقر و تنگدستی می گذراند و به سختی برای زن و فرزندانش قوت و غذائی ناچیز فراهم می کرد.
از قضا یک روز که به آسیاب رفته بود، دهقان مقداری گندم در دامن لباس اش ریخت و پیرمرد گوشه های آن را به هم گره زد و در همان حالی که به خانه بر می گشت با پروردگار از مشکلات خود سخن می گفت و برای گشایش آنها فرج می طلبید و تکرار می کرد :
«ای گشاینده گره های ناگشوده عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای.»
پیر مرد در حالی که این دعا را با خود زمزمه می کرد و می رفت، یکباره یک گره از گره های دامنش گشوده شد و گندم ها به زمین ریخت. او به شدت ناراحت شد و رو به خدا کرد و گفت:

من تو را کی گفتم ای یار عزیز
کاین گره بگشای و گندم را بریز

آن گره را چون نیارستی گشود
این گره بگشودنت دیگر چه بود ؟!

پیر مرد نشست تا گندم های به زمین ریخته را جمع کند ولی در کمال ناباوری دید دانه های گندم روی همیانی از زر ریخته است! پس متوجه فضل و رحمت خداوندی شد و متواضعانه به سجده افتاد و از خدا طلب بخشش نمود.
نتيجه گيري مولانا بزرگ از بيان اين حكايت:‌

تو مبین اندر درختی یا به چاه
تو مرا بین که منم مفـــتاح راه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

كلي تبريك و هورا براي همه كليرها و اونا كه اپ خوردن
ما ٢٤جون مصاحبه داشتيم ابوظبي،كيس*** ٧،الان حدود ٤،٥ روزي
ميشه كه ميل زدم بهشون ولي هيچ اپ ديتي نداشتيم
نه از سفارت نه از امريكا اخرين اپ همچنان ٨جولاي
اصلا جواب ميلم رو هم ندادنSad?
خانمم ويزا يكضرب گرفت و من كليرنس خوردم به نظرتون
وضعيت كيس ما چطوريه؟
(2014-08-08 ساعت 13:08)محبت نوشته:  سلام
.
بد نیست این حکایت رو هم بخونید، جالبه:
...
نتيجه گيري مولانا بزرگ از بيان اين حكايت:‌

تو مبین اندر درختی یا به چاه
تو مرا بین که منم مفـــتاح راه

سلام دوستان من
این حکایتی که آقا امین گل نقل کردن از شاعر بزرگ ایران زمین خانم پروین اعتصامیه که لینک شعرشو براتون میزارم (چون یکم طولانیه اما واقعاً ارزش خوندن و فکر کردن داره)
http://www.aseman25.blogsky.com/1388/04/13/post-7/
شاد باشین.
(2014-08-08 ساعت 13:39)REZAMBI نوشته:  صبر اخلاقی است که سبب می‌شود بتوانید زندگی لذت‌بخش‌تر و موفق‌تر داشته باشید. خوشبختانه صبر اخلاقی است که می‌توانید در خودتان پرورش دهید.Cool

سلام دوست من
این پستتون چندین بار تکرار شده. لطفاً برای کاهش بار سایت پست های اضافی رو حذف کنین.
لطفاً از فشردن چندین باره دکمه "ارسال" خودداری کنین و اندکی صبر پیشه کنین چون به تعداد فشردن دکمه پستتون ارسال خواهد شد!
ممنونم از همکاری همه دوستان.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ebi1988 ، nedaba ، babak12 ، sonyz2 ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 13:07)hamed.us نوشته:  یه روز هـم باید این سازنده ی جمله :
” گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی ” رو بیارن چار کیلو غوره بدن دستش
همه هــــم صبر کنن، ببینم چه جوری میخاد حلـوا درست کنه ؛
بعد همون دیگُ بکنی تو چشـاش با این جمله ساختنش
ساخت حلوا از غوره
مجله خانواده ممتاز نیوز:

صبور بودن یعنی قادر باشید با آرامش و بدون هیچ عجله برای رسیدن به یک نتیجه خاص منتظر بمانید. دوست دارید راه‌هایی برای بالا بردن صبر و طاقت در خودتان یاد بگیرید؟

صبر

موفقیت را به سه کلمه خلاصه کرده‌اند: عشق، پشتکار و صبر.

گرچه بسیار از آنهایی که به دنبال موفقیت می باشند، عشق لازم برای اینکار را دارند، و بعضی از آنها حتی پشتکار و تداوم هم در راهشان دارند اما فقط تعداد بسیار کمی از آدم‌ها دارای صبر و حوصله کافی می باشند. هر انسانی با رسیدن به موفقیت و استفاده کامل از توانایی‌های خود، زندگی‌ رضایت‌بخش‌تر می تواند داشته باشند. اینکار فقط با صبر و حوصله امکان‌پذیر است. اهمیت صبر را می‌توان در این ضرب‌المثل خلاصه کرد، “گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی.”

صبر داشتن یعنی بتوانید با آرامش منتظر یک نتیجه بمانید. بی صبری دقیقاً یک مترادف دیگر برای ارضای فوری است که یکی از بزرگترین مصیبت‌های بشر است. صبر معمولاً درنتیجه بسیاری حُسن‌های دیگر مثل تحمل، دلسوزی، درک، قابلیت انعطاف و شوخ‌طبعی به دست می‌آید یا همانطور که سنت آگوستین می‌گوید، “صبر همدم خرد است.”

همه ما می‌دانیم که صبر اهمیت بسیاری در زندگی دارد اما چرا اینقدر کم در آدم‌ها دیده می‌شود؟ پاسخ آن فقدان ایمان است. برای اینکه صبور باشیم باید ایمان داشته باشیم که نتیجه موردنظرمان مطلوب بوده و مناسب ما است. بدون ایمان یا باور به مطلوب بودن آن نتیجه، حس شک و اضطراب در ما ایجاد می‌شود که همان بی‌صبری و بی‌طاقتی است.

وقتی دیگران از شما می‌خواهند صبور باشید یا صبر داشته باشید، یعنی درواقع از شما می‌خواهند که ایمان داشته باشید که نتیجه‌ای که به دست خواهید آورد مطلوب و مناسب شما است. اما اگر این احساس را نداشته باشید، معنی آن این نیست که بی‌صبر میباشید، بلکه یعنی حس می‌کنید به هیچ کجا نمی‌رسید و باید راهتان را عوض کنید. صبر نباید هیچوقت بعنوان بهانه‌ای برای ادامه کار نادرست استفاده شود.

صبر اخلاقی است که سبب می‌شود بتوانید زندگی لذت‌بخش‌تر و موفق‌تر داشته باشید. خوشبختانه صبر اخلاقی است که می‌توانید در خودتان پرورش دهید.Cool
تشکر کنندگان: gema ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، hamed.us ، shiva.usa ، reza_norouzi ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
دوستان
بنده 4 آگوست ایمیل زدم و 7 آگوست جواب دادند و این هم قسمتی از جوابه:
We regret to inform you that your wife’s diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete.
ضمناً برنده اصلی من هستم (معافیت سربازی و شغل خصوصی) و در سایت CEAC استاتوس بنده READY هستش.
کسی نظری داره که آیا منظور اینه که من کلیر شدم و پروسه خانومم هنوز در جریانه؟ اگه اینطوره من به تنهایی میتونم برم ویزا بگیرم؟
یه همورد دیگه اینکه قبلا شنیده بودم اگه ایمیل بزنیم، فقط کیس اصلی آپدیت میشه، این مساله درسته؟. اگه درسته ما چرا بعد از این ایمیل هر دو نفر آپدیت شدیم؟
Case No.: 2014AS6### - Interview: Ankara --> Abu Dhabi - May, 4th Week - 2 Persons
Updates
Main applicant: 9, 11, 15 Jun. - 8 Jul. - 7 Aug. - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 15 Jun. & 7 Aug. by email
Beneficiary`s: 8 Jul. - 7 Aug. - 11 Aug - 13 Aug - 24 Aug. - 26 Aug. - 27 Aug. ---> 13 Aug. by email
Visa ISSUED
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، ebi1988 ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، قصه گو ، pari pari ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 11:59)batigoal_189 نوشته:  دیروز ایمیل زدم سفارت بدونه اینکه جواب بدن خودم به تنهایی آپدیت شدم همونجا به خودم گفتم قرار کلیر بشم دیگه طرف به خودش زحمت نداده جوابمو بده. دیشبم که از آمریکا اپدیت شدیم امروزم از ایروان دمت گرم قاسوو. به امید کلیر شدن همه دوستان

مبارکه داداش گلللللللمWink
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان