کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadi348
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: exxedus ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، nasim ، babak12 ، nedaba
سلام به روی ماه همه همراهان مهاجرم
صبح زیبای همه تون بخیر و پر از امید و شادی باشه.
ظاهراً موتور سفارتا روشن شده یا داره میشه Cool
امیدوارم از این هفته به بعد کارشون فقط نشوندن لبخند شادی رو لبا و پر کردن هواپیماها و اتوبوس ها از متقاضیان دریافت ویزا باشه.
برای همه تون شادی و امید آرزو می کنم مثل همیشه.
شاد باشین و روان مثل رود.
صبح رفقا منتظر مثل خودم بخیر Big Grin کاربران در حال بازدید این موضوع:A_A، l.ghalami@gmail.com، majid_eng
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
(2014-08-09 ساعت 01:27)soli asali نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 12:14)قصه گو نوشته:  من حسوديم شده......آقا منم يه آپديت!!!!!!!!

شما ویزاتو بده به من ، من هم آپدیت هامو میدم به شما Smile

سركار خانوم سولي

آقا هادي ديروز ويزاشو گرفت ، سبزش كنين روحيه بگيريم.Shy
hadi472
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
سلام دوستان
ما دیشب حدودای ساعت 11 آپدیت شدیم، البته فقط کیس اصلی.
با آرزوی ویزا گرفتن همه دوستان عزیز
کیس: **68 - - مصاحبه:Abu Dhabi- تعداد افراد کیس :2 نفر- خودم و بانوی گرامی --ارسال فرمها: با ایمیل - مصاحبه:هفته اول جون -آپدیت:2،3،4، و 9 جون،8 جولای و 8 آگوست-شغل:خصوصی-سربازی:ارتش --AP:بله -- ویزا:؟؟؟؟؟ --مقصد: ایالت واشنگتن- ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟ - گرین کارت: ؟؟؟؟؟
بچه ها مهمونام الان رفتن .خانواده شوهرم بودن و چون بعد 4 سال اومده بودن یه 2 هفته ای نگرشون داشتیم . از امروز بیشتر میام و طبیعتا استرسام باز شرو میشه . من اینطوری که از اپدیتا متوجه شدم انگار فقط مصاحبه مارچیا آپدیت شدن . کسی هست که آپریل مصاحبه رفته باشه ولی بدون ایمیل آپدیت شده باشه .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-08 ساعت 23:55)spv نوشته:  سلام
دوستان کسی از سفارت ابوظبی در این چند روز بدون ایمیل اپدیت شده ؟

سلام
ما دیشب 8 آگوست آپ شدیم البته از KCC
کیس: **68 - - مصاحبه:Abu Dhabi- تعداد افراد کیس :2 نفر- خودم و بانوی گرامی --ارسال فرمها: با ایمیل - مصاحبه:هفته اول جون -آپدیت:2،3،4، و 9 جون،8 جولای و 8 آگوست-شغل:خصوصی-سربازی:ارتش --AP:بله -- ویزا:؟؟؟؟؟ --مقصد: ایالت واشنگتن- ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟ - گرین کارت: ؟؟؟؟؟
(2014-08-09 ساعت 07:37)shilan نوشته:  بچه ها مهمونام الان رفتن .خانواده شوهرم بودن و چون بعد 4 سال اومده بودن یه 2 هفته ای نگرشون داشتیم . از امروز بیشتر میام و طبیعتا استرسام باز شرو میشه . من اینطوری که از اپدیتا متوجه شدم انگار فقط مصاحبه مارچیا آپدیت شدن . کسی هست که آپریل مصاحبه رفته باشه ولی بدون ایمیل آپدیت شده باشه .

تو ابوظبی خیلی معلوم نیس چطور اپدیت شدن. ما هم نشدیم
راستی از اول صبح امروز سایت ابوظبی کیس نامبر مارو نمیشناسه!!!! چنتا کیس دیگه رو هم ردم اونارو نمیشناسه!!!!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
خیلی جالبه. درست شد. مگه اینا الان دارن کار میکنن که سایت قاطی کرد

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-09 ساعت 00:31)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 00:16)Aroma نوشته:  هيچكسي نيست جواب بده . بخدا تو اين تاپيك درست اومدم .عمو شهريار ، سارا جون ، سلي عسلي عزيز ، علي مؤمن و ديگر دوستان عزيزم كه حضور ذهن ندارم اگه دوست داشتيد جواب بدهيد . آيا فرد برنده حتماً بايد پرويه ap كامل بشه و زير مجموعه ها تابع او هستند يا خير ؟

سلام دوست گرامی
تا جایی که من اطلاع دارم اعضاء کیس میتونن برن ویزا بگیرن ولی تا وقتی که برنده اصلی ویزا نگیره نمی تونن وارد آمریکا بشن و توی گیت ورودی هم اول باید برنده اصلی وارد بشه و بعد اعضاء.
امیدوارم درست راهنمایی کرده باشم.
موفق و پاینده باشید.

نه عزیزم اینطور نیست!
چرا؟
فرض کنید همراهان ویزا بگیرن و بعدا نفر اصلی به هر دلیلی نتونه ویزا بگیره و بلی طبق گفته شما بدون نفر اصلی نمیشه وارد شد. پس ویزاهای صادر شده به همراهان هم به نوعی هدر می ره! همراهان انگار پیوست نفر اصلی محسوب می شند.

لذا همراهان پیش از نفر اصلی نه می تونند ویزا بگیرند و نه وارد بشند.
(2014-08-09 ساعت 08:42)teacherm نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 07:37)shilan نوشته:  بچه ها مهمونام الان رفتن .خانواده شوهرم بودن و چون بعد 4 سال اومده بودن یه 2 هفته ای نگرشون داشتیم . از امروز بیشتر میام و طبیعتا استرسام باز شرو میشه . من اینطوری که از اپدیتا متوجه شدم انگار فقط مصاحبه مارچیا آپدیت شدن . کسی هست که آپریل مصاحبه رفته باشه ولی بدون ایمیل آپدیت شده باشه .

راستی از اول صبح امروز سایت ابوظبی کیس نامبر مارو نمیشناسه!!!! چنتا کیس دیگه رو هم ردم اونارو نمیشناسه!!!!
كيس مارو كه ميشناسه
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، nedaba
۱۳۰ روز شد !!!
دیگه چیزی نمونده تا خط پایان...
خدایا ما را دریاب...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-09 ساعت 08:56)arffx نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 08:42)teacherm نوشته:  

كيس مارو كه ميشناسه

اول صبح خراب بود بعد درست شد. جالبه که اون ساعت کی داشته دستکاریش میکرده Smile

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، قصه گو ، soli asali ، m_nikparvaz ، nedaba
بامید پایان انتظار وکلیر شدن سریعتر همه دوستانم
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
سلام دوستان پيجي واسه برندگان ٢٠١٥ هست؟ ببخشيد اگه سوالم مريوط بي اين تاپيك نيست
تشکر کنندگان: ali3875 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان