کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 11:26)soli asali نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:20)Aroma نوشته:  دوستان عزيز ما هم آپديت نشديم . دو نفر بعد از فرد برنده هنوز ready هستند و آپديتاشون ٦ جون هست .من نگران نيستم ولي اينقدر دوستان سؤال مي كنند آدم نگران مي شود . در ضمن امروز من نمي توانستم پيام خصوصي به هيچ كسي بدهم . خانم سولي عسلي عزيز مي شه لطفاً منتظر سرا را به روز كنيد . متشكرم

کجاشو به روز کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! چخ کاری باید انجام بدم ؟ !!!

منظورشون آقای hadi472 هست در ایروان که کلیر شدن و پاس خودشون رو به همراه خانواده تحویل گرفتن.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-09 ساعت 11:29)احسان باحال نوشته:  اخرش گفتم 2 ماه بیشتر وقت ندارم
گفت امیدوارم زود کارت حل بشه
یعنی چی

این یعنی اینکه 2 مرداد آدم باحالی مثل تو تو این گرما بلند شده رفته مصاحبه برای گرفتن ویزا نه برای نگرفتن ویزا! لذا خوب گفته! ما هم امیدواریم. خدا این آفیسر ریشوی ابوظبي رو خیرش بده. حداقل فاز منفی نمیده.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، محبت ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، marsein ، nedaba
ریشی نبود لاغر قد بلند سه تیغ خوش قیافه
برگه آبی یعنی چی 2 تا رو برگه سفید داد؟
2014as79## اعضای کیس خودم
ابوظبی
مصاحبه 24 جولای
آپدیت 31 جولای 19 اگوست
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، قصه گو ، babak12 ، nedaba
دوستان یه سوال!!! تو سایت ایروان تو قسمت چک کردن کیس ها اصلا از 2014 کیس نامبر نیست !!!! این خراب شده کلییر میکنه اضلا ؟! با اون کنسول نکبتش
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 10:42)احسان باحال نوشته:  سلام من پنجشنبه 2 مرداد ابوظبی مصاحبه داشتم سایت ابوظبی کیس نامبرمو نمیشناسه چه جوریه از کی میشناسه چیکار باید بکنم؟

میتونی یک ایمیل پیگیری بزنی ولی اگر معاف و دارای شغل غیر دولتی هستی احتمالا به ایمیلت پاسخ داده نمیشه چون شما از همین الان هم کلیر هستی و فقط باید منتظر اعلام سفارت برای گرفتن ویزا بمونی....
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 10:08)shilan نوشته:  بچه ها مدیر شهریار کجاست؟ من 2 هفته نبودم همه چی تغییر کرد.
شیلان جان
سلام ..هستم در خدمت شماSmile
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، pari pari ، nasim ، soli asali ، Sara_lphmkf ، Tabassomshojaat ، قصه گو ، shilan ، babak12 ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 11:39)احسان باحال نوشته:  ریشی نبود لاغر قد بلند سه تیغ خوش قیافه

تازه ریششو زده! وقتی من رفته بودم مصاحبه، به ریش زرد رنگی مزین بود. توی اون اتاقه بغل باجه ها هم مصاحبه می کرد نامرد! آقا برگه آبی که شما گرفتی بهترین رنگشه که ما هم گرفتیم! سفید ها یعنی احتمال ویزا کمرنگهWink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، sonyz2 ، nedaba
دم همه بچه های باحال مهاجر سرا بخصوص بچه های صبور تاپیک کلیرنسی ها گرم..اگه شدو ما هم رفتیم اونور یه روزی یه گرد همایی میذاریم و خاطرات این روزهارو مرور میکنیم...
ممنون بابت رتبه هاییکه دادین
anahita 62,pari pari ,Sara_lphmkf,manamilad,azadeh2014,behdadK
(2014-08-09 ساعت 11:47)sia 1306 نوشته:  آبی یا سفیدش فرقی نمیکنه. مهم اینکه کلیرنس دریافت کردید و باید منتظر بمونید.Big Grin

نه آقا! این چه حرفیه میزنید؟ آبی خوبه! البته صورتی که دیگه محشره! Big Grin

تشکر کنندگان: sia 1306 ، مامان خانم ، soli asali ، محبت ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، shiva.usa ، nedaba
اگه ممکنه دوستانی که ویزا گرفتن و یا کلیر شدن رو به من بدید تا سبز بشن تو منتظرسرا
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-09 ساعت 11:45)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:39)احسان باحال نوشته:  ریشی نبود لاغر قد بلند سه تیغ خوش قیافه

تازه ریششو زده! وقتی من رفته بودم مصاحبه، به ریش زرد رنگی مزین بود. توی اون اتاقه بغل باجه ها هم مصاحبه می کرد نامرد! آقا برگه آبی که شما گرفتی بهترین رنگشه که ما هم گرفتیم! سفید ها یعنی احتمال ویزا کمرنگهWink
آقا کیانوش میشه بپرسم ار کجا میدونین این مطلبو؟؟؟؟؟؟؟
سفید ها یعنی احتمال ویزا کمرنگه!
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: soli asali ، sahar66 ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 11:55)soli asali نوشته:  اگه ممکنه دوستانی که ویزا گرفتن و یا کلیر شدن رو به من بدید تا سبز بشن تو منتظرسرا

سولی متأسفانه یک نفر بیشتر نیست. اونم هادی بود. شرمنده ایم! Shy

تشکر کنندگان: محبت ، آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، shiva.usa ، hadi472 ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 11:43)rainolf نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 10:42)احسان باحال نوشته:  سلام من پنجشنبه 2 مرداد ابوظبی مصاحبه داشتم سایت ابوظبی کیس نامبرمو نمیشناسه چه جوریه از کی میشناسه چیکار باید بکنم؟

میتونی یک ایمیل پیگیری بزنی ولی اگر معاف و دارای شغل غیر دولتی هستی احتمالا به ایمیلت پاسخ داده نمیشه چون شما از همین الان هم کلیر هستی و فقط باید منتظر اعلام سفارت برای گرفتن ویزا بمونی....

سلام تو نامه پیگیری چی به سفارت بنویسم. می شه راهنماییم کنین( متن فارسی یا انگلیسی فرق نمی کنه ) مرررسی
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba
از کیس 6000 تا 6500 از دوستان ایروان کسی هست که بدون ایمیل آپدیت شده باشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 11:57)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:55)soli asali نوشته:  اگه ممکنه دوستانی که ویزا گرفتن و یا کلیر شدن رو به من بدید تا سبز بشن تو منتظرسرا

سولی متأسفانه یک نفر بیشتر نیست. اونم هادی بود. شرمنده ایم! Shy

سولی لطفا منم به لیست منتظران اضافه کن مرسی
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، آلیس-1980 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان