کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 09:51)Peni نوشته:  سلام دوستان پيجي واسه برندگان ٢٠١٥ هست؟ ببخشيد اگه سوالم مريوط بي اين تاپيك نيست

بله تشریف ببرید اینجا
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، rbrb-2015 ، nasim ، babak12 ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 00:01)NarCssuS نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:57)mirmohkam نوشته:  با ایمیل همه افراد کیس اپ می خورند یا فقط نفر اصلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک هفقه قبل به سفارت ( انکارا) ایمیل زدم
هر چهار نفرمون اپ شدیم البته فردای ایمیل زدن خواستم بدونم این اپ مربوط به ایمیل بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که ایمیل زدم، فقط نفر اصلی آپ شد... مورد مشابه برای بچه های دیگه هم پیش اومده بوده...
نگران نباشید
^_^
سلام دوستان ما 21 می مصاحبه داشتیم شوهرم کیس اصلی هستش و برگه ی آبی گرفتیم هر دو. حالا هرچی می رم توی سایت سیس می زنه آخرین آپدیت 27 می و همچنان خبری نیست . نمی دونیم چکار کنیم آیا به نظرتون به سفارتمون باید ایمیل بزنیم؟ توی ارمنستان مصاحبه داشتیم. خواهش می کنم راهنماییم کنید.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، majid_eng ، nedaba
بچه ها مدیر شهریار کجاست؟ من 2 هفته نبودم همه چی تغییر کرد.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: ali3875 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، nasim ، shahryar7021 ، rk20000 ، nedaba
سلام من پنجشنبه 2 مرداد ابوظبی مصاحبه داشتم سایت ابوظبی کیس نامبرمو نمیشناسه چه جوریه از کی میشناسه چیکار باید بکنم؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 10:08)shilan نوشته:  بچه ها مدیر شهریار کجاست؟ من 2 هفته نبودم همه چی تغییر کرد.

شيلان،
اون ابديت ٨ جولاي كه يادته؟
همه اون نفرات كلير شدن شك نكن
تو اين هفته اعلام ميشن كه برن ويزا بكيرن،
استرس هم نداشته باش
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-08-09 ساعت 10:48)mjarim نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 10:08)shilan نوشته:  بچه ها مدیر شهریار کجاست؟ من 2 هفته نبودم همه چی تغییر کرد.

شيلان،
استرس هم نداشته باش
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba
دوستان انرژی انرژی مثبت یادتون نره
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: قصه گو ، sonyz2 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، a.rahaa ، babak12 ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 10:42)احسان باحال نوشته:  سلام من پنجشنبه 2 مرداد ابوظبی مصاحبه داشتم سایت ابوظبی کیس نامبرمو نمیشناسه چه جوریه از کی میشناسه چیکار باید بکنم؟

احسان جان از همون آدرس سایتی که برات نوشتن قسمت contact us یه نامه بهشون بده و بگو کیس منو سایت نمیشناسه. حلش می کنن. آفیسر در مورد احتمال گرفتن ویزا چی بهت گفت؟
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، farshad varaste ، nedaba

شيلان،
استرس هم نداشته باش

سلام بر دوستان.شما بر اساس کدوم منبع میگین که آپدیت 8 جولای کلیرنس بوده؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 11:12)lucky star نوشته:  

شيلان،
استرس هم نداشته باش

بر اساس اون منبع،Big Grin

بر اساس يه سري جمع بنديا و صحبتها و نتيجه كيريهاي اعضاع سايت.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: poem ، قصه گو ، hamid.eng ، مامان خانم ، soli asali ، shahryar7021 ، nedaba
دوستان ایروانی کسی آپدیت شده بعد از 23 جولای ؟! اینا چه غلطی میکنند !
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-08-08 ساعت 23:20)Aroma نوشته:  دوستان عزيز ما هم آپديت نشديم . دو نفر بعد از فرد برنده هنوز ready هستند و آپديتاشون ٦ جون هست .من نگران نيستم ولي اينقدر دوستان سؤال مي كنند آدم نگران مي شود . در ضمن امروز من نمي توانستم پيام خصوصي به هيچ كسي بدهم . خانم سولي عسلي عزيز مي شه لطفاً منتظر سرا را به روز كنيد . متشكرم

کجاشو به روز کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! چخ کاری باید انجام بدم ؟ !!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، مامان خانم ، Aroma ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، arash1392 ، nedaba
اخرش گفتم 2 ماه بیشتر وقت ندارم
گفت امیدوارم زود کارت حل بشه
یعنی چی
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-09 ساعت 11:26)soli asali نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:20)Aroma نوشته:  دوستان عزيز ما هم آپديت نشديم . دو نفر بعد از فرد برنده هنوز ready هستند و آپديتاشون ٦ جون هست .من نگران نيستم ولي اينقدر دوستان سؤال مي كنند آدم نگران مي شود . در ضمن امروز من نمي توانستم پيام خصوصي به هيچ كسي بدهم . خانم سولي عسلي عزيز مي شه لطفاً منتظر سرا را به روز كنيد . متشكرم

کجاشو به روز کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! چخ کاری باید انجام بدم ؟ !!!

سركار خانوم سولي
فعلا فقط Hadi472 به تاريخ 07 آگوست ، كه هم كلير شده و هم ويزاشو گرفته.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-08-09 ساعت 11:16)mjarim نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 11:12)lucky star نوشته:  

شيلان،
استرس هم نداشته باش

بر اساس اون منبع،Big Grin

بر اساس يه سري جمع بنديا و صحبتها و نتيجه كيريهاي اعضاع سايت.
من هم این مدل جمع بندی براساس نظرات هیاتBig GrinBig Grin را دوست دارم خدا کند درست باشد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان