کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-09 ساعت 22:26)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 22:09)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 21:50)اسفند89 نوشته:  سلام و احترام

یعنی خدا وکیل میخوام بهتون روحیه بدم در بالاترین حد
و بدونید چه روحیه ای داره داداشتون...........Smile
امروز با کمال پررویی رفتم پاستور و کارت زرد مجدد را گرفتم که انشااله به زودی میخوایم بریم ویزاهامون را بگیریم، کارهام جلو باشه!!!!!!!!!!!!!!
خانوم مسوول پرسید: شما ویزا گرفتید؟
من جواب دادم : نه، چندروز دیگه میخوام انشااله بگیرمCool
به جان خودم

و خدمتتون هم اینو بگم که همه تاریخهای واکسنهای ثبت شده درکارت قبل را،در سیستم داشتن............

ضمنا واکسن آنفلوانزا هم آورده بودن و من زدم

اسفند جان چقدر هزینه گرفتند؟ لطفاً هزینه کارت مجدد و واکسنها و دکتر را بتفکیک بفرمایید.

خواهش میکنم

صدور کارت: 50 تومان
واکسن انفلوانزا : 32 تومان
هزینه پزشک هم دیگه نداشت

بچه ها چرا باید کارت مجدد بگیریم ؟!!!ما آخرین واکسن رو یه ماه پیش زدیم و هم تو کارت زرد هم برگه ای که دکتر شوکلا داده بود برامون وارد کرد و مهر کرد ؟ اگه میشه توضیح بدید؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: poem ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، reasonable
سال گذشته من 15 سپتامبر بدون اینکه کلیر بشم رفتم سفارت وپاس مرا تحویل گرفتن اما پرسیدن که کلیر شدی یا نه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reasonable ، shiva.usa ، sal0811 ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، EmJay ، pari pari ، amohammadi348
(2014-08-10 ساعت 09:42)پدی نوشته:  سال گذشته من 15 سپتامبر بدون اینکه کلیر بشم رفتم سفارت وپاس مرا تحویل گرفتن اما پرسیدن که کلیر شدی یا نه

ببخشید بعد چی شد؟ گفتن ویزا نداریم؟ بعد از چند روز؟
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: shiva.usa ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، پدی
(2014-08-10 ساعت 00:31)saharnaz..md نوشته:  سلام دوستان الان ما توی 125 روز هستیم و هیچ خبری هم نشده...
و متنی که تو سایت ابوظبی میرم همونی هست که بود...
کاملا رو اعصابه Sad((
کسی هست که شرایظش مثه ما باشه ؟؟!!!
شما اگه تو 24 مارچ مصاحبه رفته باشید باید حدود 140 روز گذشته باشه مطمئنید درست حساب کردید؟ شرایط همه الان همینطوریه .

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-10 ساعت 01:28)freddyflientstone نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 01:19)perperok نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 01:31)aghaghia نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 00:48)ehsan2012 نوشته:  سلام دوست عزیر . این سوال برای من پیش اومده که 2013 تا شماره چند تونستند ویزا بگیرند؟

دوست عزیز اصلا ربطی به کیس نامبر نداشت، بودن دوستانی که با کیس نامبر پایین در حد 3 رقمی ویزا نگرفتن و دوستانی هم با کیس های بالای 10 هزار ویزا گرفتند...
پ.ن. در موردِ ریز نمرات کسانی که دیپلم 11 ساله و بعد مدرک دانشگاهی دارند، سعی کنند حتما تهیه کنند، بقیه دوستان هم اگر براشون سخت نیست تهیه کردنش ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی شون رو همراه داشته باشند ولی اجباری نیست...

سلام مدیر ودوست عزیز
ممنون از اینکه تجربه تون رو در اختیار همه قرار میدین ،مادر من 17 جون مصاحبه داشت و برنده اصلی هست و با پدرم که نظامی بازنشسته هست در ابوظبی رفته بودن، مادم دیپلم دارد و خانه دار است همه مدارک هم آفیسر بهش گفت کامل هست و شما سایت رو ببینین..... تا امروز که 53 روز گذشته خبری نشده شماره کیس نامبر هم **70 هست ...آقای مومنی که همه میشناسنشون به مادرم گفته بود با ید به شما ویزا میداد چون شما برنده اصلی هستین جایی هم کار نکردین این حق شماست من میتونم یک هفته ای براتون ویزا بگیرم با کمک یه وکیل که 15000 دلار میگیره ( البته فقط برای مادرم)... مادرم بهشون گفت حالا ما فکر میکنیم اگر خواستیم تماس میگیریم ...خلاصه با این اوصاف کم کم داریم وسوسه میشیم که این کار رو انجام بدیم .....چون تا آخر سپتامبر چیزی نمونده.....حالا نظرتون چیه آقای مدیر؟؟؟؟؟لطفاً جواب بدین
ضمناً سایت سیس رو هم دیدم مادرم ready و پدرم ap هستش.... آیا راهی هست ما فقط یکبار به ابوظبی ایمیل زدیم 23 جولای که آپ دیت شدیم همین .... به نظر شما به kcc ایمیل بزنیم فایده داره و بگیم که مادرم ready هست میشه زودتر به مادرم ویزا بدن؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین میبخشید که زیاد سوال کردمShy
یا حضرت فیل! بازم اقای مومنی؟!!! برادر من، البته که همه آقای مومنی را میشناسند! اما نه اونجوری که شما فکر می کنید! پول دادن به ایشون هییببچ گرهی از کار شما باز نمی کنه! خود دانید
اقای مومنی هم بعد از مصاحبه این پیشنهاد رو به من داد البته با 5000 دلار تخفیف. ولی خدا رو شکر فریب نخوردم. کلا ایشون با اینکار دارند بیزینس میکنند.
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-10 ساعت 09:42)پدی نوشته:  سال گذشته من 15 سپتامبر بدون اینکه کلیر بشم رفتم سفارت وپاس مرا تحویل گرفتن اما پرسیدن که کلیر شدی یا نه

بعد ازینکه پاستونو تحویل گرفتن ویزا دادن یا نه؟؟؟
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-10 ساعت 02:11)shahryar7021 نوشته:  عمو عراقي كجاييد قربان؟

این سوال منم بود فک کنم رفتن سفرShy

خدای نکرده توی حملات داعش بلایی سر عمو عراقی نیومده باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-10 ساعت 09:49)h_s2108 نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 00:48)ehsan2012 نوشته:  سلام دوست عزیر . این سوال برای من پیش اومده که 2013 تا شماره چند تونستند ویزا بگیرند؟

دوست عزیز اصلا ربطی به کیس نامبر نداشت، بودن دوستانی که با کیس نامبر پایین در حد 3 رقمی ویزا نگرفتن و دوستانی هم با کیس های بالای 10 هزار ویزا گرفتند...
پ.ن. در موردِ ریز نمرات کسانی که دیپلم 11 ساله و بعد مدرک دانشگاهی دارند، سعی کنند حتما تهیه کنند، بقیه دوستان هم اگر براشون سخت نیست تهیه کردنش ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی شون رو همراه داشته باشند ولی اجباری نیست...

سلام مدیر ودوست عزیز
ممنون از اینکه تجربه تون رو در اختیار همه قرار میدین ،مادر من 17 جون مصاحبه داشت و برنده اصلی هست و با پدرم که نظامی بازنشسته هست در ابوظبی رفته بودن، مادم دیپلم دارد و خانه دار است همه مدارک هم آفیسر بهش گفت کامل هست و شما سایت رو ببینین..... تا امروز که 53 روز گذشته خبری نشده شماره کیس نامبر هم **70 هست ...آقای مومنی که همه میشناسنشون به مادرم گفته بود با ید به شما ویزا میداد چون شما برنده اصلی هستین جایی هم کار نکردین این حق شماست من میتونم یک هفته ای براتون ویزا بگیرم با کمک یه وکیل که 15000 دلار میگیره ( البته فقط برای مادرم)... مادرم بهشون گفت حالا ما فکر میکنیم اگر خواستیم تماس میگیریم ...خلاصه با این اوصاف کم کم داریم وسوسه میشیم که این کار رو انجام بدیم .....چون تا آخر سپتامبر چیزی نمونده.....حالا نظرتون چیه آقای مدیر؟؟؟؟؟لطفاً جواب بدین
ضمناً سایت سیس رو هم دیدم مادرم ready و پدرم ap هستش.... آیا راهی هست ما فقط یکبار به ابوظبی ایمیل زدیم 23 جولای که آپ دیت شدیم همین .... به نظر شما به kcc ایمیل بزنیم فایده داره و بگیم که مادرم ready هست میشه زودتر به مادرم ویزا بدن؟؟؟؟؟
یا حضرت فیل! بازم اقای مومنی؟!!! برادر من، البته که همه آقای مومنی را میشناسند! اما نه اونجوری که شما فکر می کنید! پول دادن به ایشون هییببچ گرهی از کار شما باز نمی کنه! خود دانید
اقای مومنی هم بعد از مصاحبه این پیشنهاد رو به من داد البته با 5000 دلار تخفیف. ولی خدا رو شکر فریب نخوردم. کلا ایشون با اینکار دارند بیزینس میکنند.
دوستان عزیز بنده حدود یک ماه پیش ابن اخطار رو داده بودم که ایشون این کار ها رو میکنه...خیلی خوشحالم از این بابن که این قدر باهوش هستید که تو دام این افراد نیوفتادینWink
متاسفانه نشد،
سفارت ابوظبی چه روزهایی میشه پاسو داد برای ویزا؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool

با سلام ما هم همین شرایط شما را داشتیم ایمیلی به سفارت زدیم که برنده اصلی اصلا کار دولتی نداشته ودر صورت امکان به برنده وفرزندان ویزا دهید تا کارهای اداری گیس ی که fbi چک خورده انجام شود جواب ایمیل را دادن که برنده اصلی وبچه ها بیان ویزاشون بگیرند .ما هم 8 جون مصاحبه داشتیم و18 جون ویزا گرفتیم.الان هم همسرم گلیرنس است

با سلام ما هم همین شرایط شما را داشتیم ایمیلی به سفارت زدیم که برنده اصلی اصلا کار دولتی نداشته ودر صورت امکان به برنده وفرزندان ویزا دهید تا کارهای اداری گیس ی که fbi چک خورده انجام شود جواب ایمیل را دادن که برنده اصلی وبچه ها بیان ویزاشون بگیرند .ما هم 8 جون مصاحبه داشتیم و18 جون ویزا گرفتیم.الان هم همسرم گلیرنس است
تشکر کنندگان:
درود برشما دوستان عزیز
یک سوال مهم دارم
برای مدیکال مجدد باید تمام مراحل قبلی رو طی کرد یا مدارک قبلی فقط مهر تمدید میخوره؟
البته منظور پاستور و هزینه مدیکال در ایران و در اونور نیست.
پیشاپیش از جوابهای شما عزيزان متشکرم.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
ببخشيد كسى ميدونه با اين زمان كمى كه مونده رفتن به ابوظبى فايده داره؟ يعنى اگر بريم پاسپورتامون و قبول ميكنه؟
من مديكالم اوايل شهريور باطل ميشه قبل از اينكهرباطل بشه بايد برم تمديدش كنم و بدم سفارت؟
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-10 ساعت 10:09)Kamyar.A نوشته:  درود برشما دوستان عزیز
یک سوال مهم دارم
برای مدیکال مجدد باید تمام مراحل قبلی رو طی کرد یا مدارک قبلی فقط مهر تمدید میخوره؟
البته منظور پاستور و هزینه مدیکال در ایران و در اونور نیست.
پیشاپیش از جوابهای شما عزيزان متشکرم.
سلام دوست من همه مراحل مثل مرحله قبل بايد انجام بشه ضمن اينكه اگه واكسني در برگه شما مشخص كرده كه بايد زده بشه بايد در تاريخي كه گفته بزنيد. البته درباره ما يه واكسن آبله مرغون برا بچه ها مشخص كرده كه بزنيد.
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو
(2014-08-10 ساعت 10:14)ranjbarg نوشته:  ببخشيد كسى ميدونه با اين زمان كمى كه مونده رفتن به ابوظبى فايده داره؟ يعنى اگر بريم پاسپورتامون و قبول ميكنه؟
من مديكالم اوايل شهريور باطل ميشه قبل از اينكهرباطل بشه بايد برم تمديدش كنم و بدم سفارت؟

آخه موقعی که کلیر نشدی میخای بری اونجا چیکار کنی؟پاسپورتتو پس میدن میگن سایتو چک کن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ranjbarg ، nedaba ، کیانوش2 ، soli asali ، maryam_ros ، قصه گو ، manamilad ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان