موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال از دوستان با تجربه داشتم
من هیچ کدوم از شرایطی که منجر به کلیرنس بشه رو ندارم
فقط یه با سفر حج رفتم ، یعنی ویزای عربستان تو پاسم خورده
به نظرتون این میتونه منجر به کلینسی بشه ؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 10:16)alimomen نوشته: (2014-08-10 ساعت 10:14)ranjbarg نوشته: ببخشيد كسى ميدونه با اين زمان كمى كه مونده رفتن به ابوظبى فايده داره؟ يعنى اگر بريم پاسپورتامون و قبول ميكنه؟
من مديكالم اوايل شهريور باطل ميشه قبل از اينكهرباطل بشه بايد برم تمديدش كنم و بدم سفارت؟
آخه موقعی که کلیر نشدی میخای بری اونجا چیکار کنی؟پاسپورتتو پس میدن میگن سایتو چک کن
متشكرم كه حداقل شما جواب منو داديد. آخه من برنده هستم ولى توى سايت ابوظبى اسمى از من ميست به ايميلم كه جواب نميدن
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، alimomen، amir_max1985، fardin999، Goli45، hamid.eng، hsh2006، kamearb، kamranh، mahan1331، monda، nedaba، Parsa2014، rezasadeghi، shilan، ارشا، برسام٤، 3 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 10:15)arffx نوشته: (2014-08-10 ساعت 10:09)Kamyar.A نوشته: درود برشما دوستان عزیز
یک سوال مهم دارم
برای مدیکال مجدد باید تمام مراحل قبلی رو طی کرد یا مدارک قبلی فقط مهر تمدید میخوره؟
البته منظور پاستور و هزینه مدیکال در ایران و در اونور نیست.
پیشاپیش از جوابهای شما عزيزان متشکرم.
سلام دوست من همه مراحل مثل مرحله قبل بايد انجام بشه ضمن اينكه اگه واكسني در برگه شما مشخص كرده كه بايد زده بشه بايد در تاريخي كه گفته بزنيد. البته درباره ما يه واكسن آبله مرغون برا بچه ها مشخص كرده كه بزنيد.
صبح بخیر دوستان
ما که ابوظبی مصاحبه شدیم و برگه زردمونو پس داد لازنه دوباره بریم پاستور برگه بین المللی بگیریم؟؟؟؟؟
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 10:15)arffx نوشته: (2014-08-10 ساعت 10:09)Kamyar.A نوشته: درود برشما دوستان عزیز
یک سوال مهم دارم
برای مدیکال مجدد باید تمام مراحل قبلی رو طی کرد یا مدارک قبلی فقط مهر تمدید میخوره؟
سلام دوست من همه مراحل مثل مرحله قبل بايد انجام بشه ضمن اينكه اگه واكسني در برگه شما مشخص كرده كه بايد زده بشه بايد در تاريخي كه گفته بزنيد. البته درباره ما يه واكسن آبله مرغون برا بچه ها مشخص كرده كه بزنيد.
ممنونم یک سوال دیگر
چنانچه به لطف حق کلیر شدیم باید دوباره از دکتر سفارت وقت بگیریم؟
و پاسپورت هامونو قبل از مدیکال بندازم تو صندوق سفارت یا بعد از مدیکال؟
باز هم متشکرم
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-10 ساعت 10:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-10 ساعت 10:42 توسط shayesteh.)
دوستان توی روند آپدیت های هفته گذشته بعضی از کیسها چند روز متوالی آپ داشتند که نوید از کلیر شدن هست اما بعضی از کیسها مثل خودم بجز آپدیت های بعد از مصاحبه دیگه اصلا اپدیتی نداشتیم میخواستم بپرسم از دوستانی که امسال یا سال پیش کلیر شدن آپدیتهاشون به چه ترتیبی بوده ؟ کسانی هم بودن که با تعداد کم آپدیت فقط بعد از مصاحبه کلیر شده باشند یا نه حتما بایدتعداد آپدیت ها زیاد باشه که اگر اینطوریه متاسفانه امید برای ماها کمه چون زمان زیادی نمونده دیگه ...
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
اینم جواب ایمیل من که چند دقیقه پیش اومد و باز هم هیچ خبری از کلیر شدن بعد از ۱۳۱ روز نبود !!!
Dear Hamid,
Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa case is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For any updates, please keep visiting our website.
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 10:38)shayesteh نوشته: دوستان توی روند آپدیت های هفته گذشته بعضی از کیسها چند روز متوالی آپ داشتند که نوید از کلیر شدن هست اما بعضی از کیسها مثل خودم بجز آپدیت های بعد از مصاحبه دیگه اصلا اپدیتی نداشتیم میخواستم بپرسم از دوستانی که امسال یا سال پیش کلیر شدن آپدیتهاشون به چه ترتیبی بوده ؟ کسانی هم بودن که با تعداد کم آپدیت فقط بعد از مصاحبه کلیر شده باشند یا نه حتما بایدتعداد آپدیت ها زیاد باشه که اگر اینطوریه متاسفانه امید برای ماها کمه چون زمانی زیادی نمونده دیگه ...
دوست عزيز، خيلي ديگر از دوستان هم مثل شما كم آپديت داشته اند مثل من
، اين اصلا جاي نگراني نداره، بله افرادي هستند با آپديتهاي كم كلير شده اند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ابوظبی شما نیازی به گرفتن کارت زرد جدید ندارید چون دکتر اصلش رو بهتون برگردونده این موضوع برای ایروان و بخصوص آنکاراست.....
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 10:43)hamid.eng نوشته: اینم جواب ایمیل من که چند دقیقه پیش اومد و باز هم هیچ خبری از کلیر شدن بعد از ۱۳۱ روز نبود !!!
Dear Hamid,
Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa case is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For any updates, please keep visiting our website.
توی آگوست آپدیت نداشتید ؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 10:29)Kamyar.A نوشته: (2014-08-10 ساعت 10:15)arffx نوشته: (2014-08-10 ساعت 10:09)Kamyar.A نوشته: درود برشما دوستان عزیز
یک سوال مهم دارم
ممنونم یک سوال دیگر
چنانچه به لطف حق کلیر شدیم باید دوباره از دکتر سفارت وقت بگیریم؟
و پاسپورت هامونو قبل از مدیکال بندازم تو صندوق سفارت یا بعد از مدیکال؟
باز هم متشکرم
بايد وقت بگيريد قاعدتا. همينطور جواب مديكال بايد به همراه پاسپورت تحويل بدين. تا تاريخ اعتبار ويزا رو بر اساس اون براتون بزنن
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دقایقی پیش یک فروند هواپیمای مسافربری در غرب تهران سقوط کرد.
یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به شرکت هواپیمایی سپاهان که از تهران به سمت طبس پرواز بود در شمال فرودگاه مهرآباد تهران سقوط کرد.
: این هواپیما از نوع هواپیمای مسافربری AN140 یا "ایران 140" بوده است.
شبکه خبر صداوسیما تعداد کشته شدگان این حادثه را 40 نفر اعلام کرد که در میان آنها 7 کودک بودند.
این هواپیما به شماره پرواز H85915 ساعت 9 و 23 دقیقه صبح امروز یکشنبه از فرودگاه مهرآباد تهران به سمت طبس پرواز کرد اما در ابتدای پرواز سقوط کرد. این هواپیما گنجایش 52 مسافر را دارد.
خبرگزاری مهر هم نوشت: یک فروند هواپیما دقایقی پیش در شهرک مسکونی آزادی در غرب تهران سقوط کرد.
در عین حال ایرنا نیز اعلام کرد این هواپیما 40 مسافر داشته است.
سازمان هواپیمایی در گفت و گو با ایسنا سقوط هواپیمای مسافری را تایید کرد.
خلبان این پرواز به شماره 5915 اوکراینی بوده و زمان پرواز ساعت 9 و هجده دقیقه گزارش شده است؛ این در حالی است که هواپیمای ایران 140، نوعی پلت فرم بومی از هواپیمای آنتونوف اوکراین است و در سالهای گذشته چندین سابقه سقوط از آن در میان سوانح هوایی کشورمان میتوان یافت.
تسلیت به بازماندگان.............................................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
بالاخره امروز توو CEAS آپدیت شدم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/