کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام.... یک سو.ال و جواب راجع به نقص سیستم صدور ویزا و تاثیرش روی دایورسیتی ویزا ها تو صفحه فیس بوک US Department of state هست کپی میکنم ...تفسیرش با علما ....

?Q: Will this have any impact on the Diversity Visa program in September

While issuances of all immigrant visas, including diversity visas, have been impacted in the past few days, IV processing continues and remains a high priority. The Department expects to have used all numbers for DV-2014 when the program year ends on September 30, 2014.
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، کیانوش2 ، nedaba ، sonyz2 ، soli asali ، EmJay ، manamilad ، exxedus
(2013-10-02 ساعت 01:31)aghaghia نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 00:48)ehsan2012 نوشته:  سلام دوست عزیر . این سوال برای من پیش اومده که 2013 تا شماره چند تونستند ویزا بگیرند؟

دوست عزیز اصلا ربطی به کیس نامبر نداشت، بودن دوستانی که با کیس نامبر پایین در حد 3 رقمی ویزا نگرفتن و دوستانی هم با کیس های بالای 10 هزار ویزا گرفتند...
پ.ن. در موردِ ریز نمرات کسانی که دیپلم 11 ساله و بعد مدرک دانشگاهی دارند، سعی کنند حتما تهیه کنند، بقیه دوستان هم اگر براشون سخت نیست تهیه کردنش ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی شون رو همراه داشته باشند ولی اجباری نیست...

سلام مدیر ودوست عزیز
ممنون از اینکه تجربه تون رو در اختیار همه قرار میدین ،مادر من 17 جون مصاحبه داشت و برنده اصلی هست و با پدرم که نظامی بازنشسته هست در ابوظبی رفته بودن، مادم دیپلم دارد و خانه دار است همه مدارک هم آفیسر بهش گفت کامل هست و شما سایت رو ببینین..... تا امروز که 53 روز گذشته خبری نشده شماره کیس نامبر هم **70 هست ...آقای مومنی که همه میشناسنشون به مادرم گفته بود با ید به شما ویزا میداد چون شما برنده اصلی هستین جایی هم کار نکردین این حق شماست من میتونم یک هفته ای براتون ویزا بگیرم با کمک یه وکیل که 15000 دلار میگیره ( البته فقط برای مادرم)... مادرم بهشون گفت حالا ما فکر میکنیم اگر خواستیم تماس میگیریم ...خلاصه با این اوصاف کم کم داریم وسوسه میشیم که این کار رو انجام بدیم .....چون تا آخر سپتامبر چیزی نمونده.....حالا نظرتون چیه آقای مدیر؟؟؟؟؟لطفاً جواب بدین
ضمناً سایت سیس رو هم دیدم مادرم ready و پدرم ap هستش.... آیا راهی هست ما فقط یکبار به ابوظبی ایمیل زدیم 23 جولای که آپ دیت شدیم همین .... به نظر شما به kcc ایمیل بزنیم فایده داره و بگیم که مادرم ready هست میشه زودتر به مادرم ویزا بدن؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین میبخشید که زیاد سوال کردمShy
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، soli asali
(2014-08-09 ساعت 21:00)reza.aa نوشته:  این همه ملت حدس میزنن منم یه حدس کارشناسی میزنم

اینا اجتمالا میان مهاجرسرا نگاه میکنن بچه ها انقدر همدلی و هم کاری دارن میگن بیاین این روزای به یاد موندنی رو بیشترش کنیم ،

این رو سارا کرو داشت به آقا سیاه پوسته میگفت .

خودم شنیدم ،تازه میگفت اینا که کم لایک میکنن بیشتر نگهشون میداریم.

چندتا لایک داره ؟؟؟؟؟
این طفلک سارا "کرو" نیستاااا! اسمش سارا " گرو " هست! سارا کروی بدبخت و زیر دست خانم مینچین کجا و سارا گروی سفارت کجا؟
بچه ام میاد میخونه، شاکی میشه، میگه اینا هنوز اسم منو اشتباه مینویسن، توقع دارن بهشون ویزا هم بدم؟
;-)
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-08-10 ساعت 01:19)perperok نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 00:48)ehsan2012 نوشته:  سلام دوست عزیر . این سوال برای من پیش اومده که 2013 تا شماره چند تونستند ویزا بگیرند؟

دوست عزیز اصلا ربطی به کیس نامبر نداشت، بودن دوستانی که با کیس نامبر پایین در حد 3 رقمی ویزا نگرفتن و دوستانی هم با کیس های بالای 10 هزار ویزا گرفتند...
پ.ن. در موردِ ریز نمرات کسانی که دیپلم 11 ساله و بعد مدرک دانشگاهی دارند، سعی کنند حتما تهیه کنند، بقیه دوستان هم اگر براشون سخت نیست تهیه کردنش ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی شون رو همراه داشته باشند ولی اجباری نیست...

سلام مدیر ودوست عزیز
ممنون از اینکه تجربه تون رو در اختیار همه قرار میدین ،مادر من 17 جون مصاحبه داشت و برنده اصلی هست و با پدرم که نظامی بازنشسته هست در ابوظبی رفته بودن، مادم دیپلم دارد و خانه دار است همه مدارک هم آفیسر بهش گفت کامل هست و شما سایت رو ببینین..... تا امروز که 53 روز گذشته خبری نشده شماره کیس نامبر هم **70 هست ...آقای مومنی که همه میشناسنشون به مادرم گفته بود با ید به شما ویزا میداد چون شما برنده اصلی هستین جایی هم کار نکردین این حق شماست من میتونم یک هفته ای براتون ویزا بگیرم با کمک یه وکیل که 15000 دلار میگیره ( البته فقط برای مادرم)... مادرم بهشون گفت حالا ما فکر میکنیم اگر خواستیم تماس میگیریم ...خلاصه با این اوصاف کم کم داریم وسوسه میشیم که این کار رو انجام بدیم .....چون تا آخر سپتامبر چیزی نمونده.....حالا نظرتون چیه آقای مدیر؟؟؟؟؟لطفاً جواب بدین
ضمناً سایت سیس رو هم دیدم مادرم ready و پدرم ap هستش.... آیا راهی هست ما فقط یکبار به ابوظبی ایمیل زدیم 23 جولای که آپ دیت شدیم همین .... به نظر شما به kcc ایمیل بزنیم فایده داره و بگیم که مادرم ready هست میشه زودتر به مادرم ویزا بدن؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین میبخشید که زیاد سوال کردم:shy:
یا حضرت فیل! بازم اقای مومنی؟!!! برادر من، البته که همه آقای مومنی را میشناسند! اما نه اونجوری که شما فکر می کنید! پول دادن به ایشون هییببچ گرهی از کار شما باز نمی کنه! خود دانید
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

عمو عراقي كجاييد قربان؟
متاسفانه نشد،
(2014-08-10 ساعت 00:31)saharnaz..md نوشته:  سلام دوستان الان ما توی 125 روز هستیم و هیچ خبری هم نشده...
و متنی که تو سایت ابوظبی میرم همونی هست که بود...
کاملا رو اعصابه Sad((
کسی هست که شرایظش مثه ما باشه ؟؟!!!

دوست عزیز شما از 125 روز خیلی وقته گذشتین...

(2014-08-10 ساعت 00:31)saharnaz..md نوشته:  سلام دوستان الان ما توی 125 روز هستیم و هیچ خبری هم نشده...
و متنی که تو سایت ابوظبی میرم همونی هست که بود...
کاملا رو اعصابه Sad((
کسی هست که شرایظش مثه ما باشه ؟؟!!!

دقیقا مثل شمام...4 عید
تشکر کنندگان: nedaba ، کیانوش2 ، zepehr ، soli asali ، shilan
(2014-08-09 ساعت 21:07)محبت نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 20:53)Sara_lphmkf نوشته:  ضمنا اين داستان كليرنس زمان داره شما يكم ديگه تحمل كني بعد شصت روز حالتون خوب ميشهBig Grin و به طور ناگهاني اميد به زندگيتون بر مي گرده، براي خودم اتفاق افتاده كه مي گما، فعلا توي ريكاوري برگه كليرنس هستيد و شوك بهتون وارد شده كم كم بهبود پيدا مي كنيد
سلام
میگم ها خاله سارا تو این بگیر و ببند کلیرنس دکتر هم شدیWink

(2014-08-09 ساعت 23:22)shad52 نوشته:  ممنون از دوستانی که لطف کردن و بمن رتبه دادن

اینو راس میگه دقیقا بعد از دو ماه آدم حالش خوب میشه من تا دو ماه اول داشتم دیوونه میشدم ولی الان زیاد سخت نمیگذره
case number : 61xx
interview : 27 may
abudhab
real updates :28 may 8 july 13 aug
ap
alone
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، کیانوش2 ، banafsh14 ، zepehr ، soli asali
سلام به روی ماه همه دوستان گلم
صبح همه تون بخیر و شادی باشه.
منم مثل شما همچنان منتظرم ببینم امروز ابوظبی و فردا ایروان و آنکارا چه میکنن هرچن سابقه داشته که زودترم شروع کردن.
شاد باشین و روان مثل رود.
تشکر کنندگان: ali3875 ، shiva.usa ، shahriar2002 ، poem ، nedaba ، Reza20002 ، sonyz2 ، zepehr ، majid_eng ، soli asali ، EmJay ، امین 13 ، nasim ، pari pari ، m_nikparvaz
(2014-08-10 ساعت 02:16)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 01:28)freddyflientstone نوشته:  

سلام مدیر ودوست عزیز
خیلی ممنون میشم جواب بدین میبخشید که زیاد سوال کردمShy
یا حضرت فیل! بازم اقای مومنی؟!!! برادر من، البته که همه آقای مومنی را میشناسند! اما نه اونجوری که شما فکر می کنید! پول دادن به ایشون هییببچ گرهی از کار شما باز نمی کنه! خود دانید
این آقای مومنی اینقدر حواشی درست کرده امسال که حتما ی سفر به ابوظبی برای زیارتشون خواهم رفت باید شخصیت جالبی داشته باشه.نقل قول ایشان از سفیر به جای اطلاعیه سفارت در مورد کلیر شدن همسرهای خانومهای ویزا گرفته غیر قابل فراموشه ....طوری تئوری میده که خلیج فارس از وسط شکافته میشه
دوست عزیز من خودم جزو کسانی بودم که از اول موافق گرفتن وکیل بودم ولی طبق تحقیقاتی که کردم (یک نمونش سوال از آقای سیمون) توی این پروسه وکیل هیچ کمکی نمیتونه بکنه به هیچ عنوان این کارو نکنید که پولتون رو به باد میدید نه از دست مومنی کاری بر میاد نه کاملی سوال من و جواب سیمون:

Is there any solution to speed up the process? Will filling a complaint or hiring an attorney work in these conditions?

No, no and no.
No. They take as long as they need to take. Because there is no diplomatic relationship between the US and Iran, the US cannot get any assistance from the Iranian authorities to help with the background checks so it takes a long time. All an attorney will do is cost you money. All a complaint will do is get you a standard response that is probably already on their virtual embassy website somewhere
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-10 ساعت 06:56)alimomen نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 01:31)aghaghia نوشته:  دوست عزیز اصلا ربطی به کیس نامبر نداشت، بودن دوستانی که با کیس نامبر پایین
آقای مومنی که همه میشناسنشون به مادرم گفته بود با ید به شما ویزا میداد چون شما برنده اصلی هستین جایی هم کار نکردین این حق شماست من میتونم یک هفته ای براتون ویزا بگیرم با کمک یه وکیل که 15000 دلار میگیره ( البته فقط برای مادرم)... مادرم بهشون گفت حالا ما فکر میکنیم اگر خواستیم تماس میگیریم ...خلاصه با این اوصاف کم کم داریم وسوسه میشیم که این کار رو انجام بدیم .....چون تا آخر سپتامبر چیزی نمونده.....حالا نظرتون چیه آقای مدیر؟؟؟؟؟لطفاً جواب بدین
این آقای مومنی اینقدر حواشی درست کرده امسال که حتما ی سفر به ابوظبی برای زیارتشون خواهم رفت باید شخصیت جالبی داشته باشه.نقل قول ایشان از سفیر به جای اطلاعیه سفارت در مورد کلیر شدن همسرهای خانومهای ویزا گرفته غیر قابل فراموشه ....طوری تئوری میده که خلیج فارس از وسط شکافته میشه
دوست عزیز من خودم جزو کسانی بودم که از اول موافق گرفتن وکیل بودم ولی طبق تحقیقاتی که کردم (یک نمونش سوال از آقای سیمون) توی این پروسه وکیل هیچ کمکی نمیتونه بکنه به هیچ عنوان این کارو نکنید که پولتون رو به باد میدید سوال من و جواب سیمون:

Is there any solution to speed up the process? Will filling a complaint or hiring an attorney work in these conditions?

No, no and no.
No. They take as long as they need to take. Because there is no diplomatic relationship between the US and Iran, the US cannot get any assistance from the Iranian authorities to help with the background checks so it takes a long time. All an attorney will do is cost you money. All a complaint will do is get you a standard response that is probably already on their virtual embassy website somewhere

آفرین به این آقای سیمون!
ایرانی نیست ولی بهتر از ما شرایط و وضعیت ایران رو می دونه Smile
ابوظبی یه تکون، ابوظبی دوتکون، ابوظبی بتکون...:-D
صبح زیبای همگی بخیر و شادی :-)
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
(2014-08-09 ساعت 23:57)shirin_n نوشته:  بچه ها يه چيزي ما امروز فهميديم ادرس اون كسي كه تو امريكا بود داديم ٢ ماه پيش رفتن واسه بازديد و پرس و جو خيلي هم كاراشون الكي اكلي نيست و زير و بم ما رو بررسي ميكنن تا ويزا بدن ولي من از اين تريبون اعلام ميكم كه بي گناهم و به ما ويزا بدين لطفا

و افیسر گفت شما تو قلب ما جاتونه یه کمی صبر کنی به زودی اسمتو تو لیست میزنیم تشریففففففففففففف بیارید در خدمتیم Big Grin

شیرین جون فکر کنم بیستم رو گفت یا همین هفته پیش رو وااااااااااااااااااااااااای که همه چی عالیهSmile
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: قصه گو ، HERMES7 ، shahriar2002 ، rbrb-2015 ، nedaba ، zepehr ، shirin_n ، soli asali ، ali3875 ، pari pari
عمو نوروز عزيز شما يكي از بهترين افرادي هستيد كه اين تاپيك به خودش ديده، صحبت هاي من هم بوي شوخي داشت. اتفاقاً تاپيك پيشنهادي شما ، كلي من رو خندوند و خيلي به جا بود!! به تقليد از شما من هم تاپيك اختراع كردم! خلاصه اين كه مثل عمو نوروزي كه بهار رو نويد ميده، شما هم به اين تاپيك انرژي مثبت ميدين.
با احترام: بانوي قصه گو

عمو عراقي رفتي مرخصي؟!؟ دلمون واسه انرژي هات تنگ شده....... بچه ها رو تنها نذار!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
ببخشيد كسى ميدونه با اين زمان كمى كه مونده رفتن به ابوظبى فايده داره؟ يعنى اگر بريم پاسپورتامون و قبول ميكنه؟
من مديكالم اوايل شهريور باطل ميشه قبل از اينكهرباطل بشه بايد برم تمديدش كنم و بدم سفارت؟
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، zepehr ، soli asali ، pari pari
(2014-08-10 ساعت 07:07)shazad نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 06:56)alimomen نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 01:19)perperok نوشته:  آقای مومنی که همه میشناسنشون به مادرم گفته بود با ید به شما ویزا میداد چون شما برنده اصلی هستین جایی هم کار نکردین این حق شماست من میتونم یک هفته ای براتون ویزا بگیرم با کمک یه وکیل که 15000 دلار میگیره ( البته فقط برای مادرم)... مادرم بهشون گفت حالا ما فکر میکنیم اگر خواستیم تماس میگیریم ...خلاصه با این اوصاف کم کم داریم وسوسه میشیم که این کار رو انجام بدیم .....چون تا آخر سپتامبر چیزی نمونده.....حالا نظرتون چیه آقای مدیر؟؟؟؟؟لطفاً جواب بدین
دوست عزیز من خودم جزو کسانی بودم که از اول موافق گرفتن وکیل بودم ولی طبق تحقیقاتی که کردم (یک نمونش سوال از آقای سیمون) توی این پروسه وکیل هیچ کمکی نمیتونه بکنه به هیچ عنوان این کارو نکنید که پولتون رو به باد میدید سوال من و جواب سیمون:

No, no and no.

آفرین به این آقای سیمون!
ایرانی نیست ولی بهتر از ما شرایط و وضعیت ایران رو می دونه Smile
من هم با یک وکیل در آمریکا صحبت کردم گفت میخوای پولتو خرج کنی بکن ولی هیچ فایده ای نداره.
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان