کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
عمو شهريار گل،
بله اشتباه از من بود، من تو پست قبلي به همين دليل از شما خواهش كردم پستهاي قبلي مربوط به اين موضوع رو حذف كني، چيكار كنم عمو، خواستم ان چيزي كه شايد موجب شادي خودم و بعضيا بشه رو بگم، اما زود گفتم و گند زدم Sad
my bad
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان:
عمو شهريار گل،
بله اشتباه از من بود، من تو پست قبلي به همين دليل از شما خواهش كردم پستهاي قبلي مربوط به اين موضوع رو حذف كني، چيكار كنم عمو، خواستم ان چيزي كه شايد موجب شادي خودم و بعضيا بشه رو بگم، اما زود گفتم و گند زدم Sad
my bad
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان:
عمو شهريار گل،
my bad
پروردگارا

2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان:
عمو شهريار گل،
my bad
پروردگارا

2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان:
همگی خوابید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نیست یاری کننده ای که مرا یاری کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان یه نصیحت برادرانه
ایشالا ویزای همه ی دوستان می رسه، 100% تمرکزتون رو منتظر بودن نباشه
به کارایی که بعد از ویزا گرفتن باید بکنید هم فکر کنید و مقدمات رو فراهم کنید
ما 10 روز دیگه باید بریم هیچ کاریم نکردیم:-) چون کلا قیدشو زده بودیم گفتیم دیگه داستان لاتاریه ما به آخر رسید
بلیط بگیرید،آمار هتل رو دربیارید،قانون ها رو مطالعه کنید و ......
شاد باشید
برای ما هم دعا کنید آخرش ختم به خیر بشه
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
سلام به همه دوستان عزیزم.
خوشحالم که روحیه به تیم ملی برگشته Wink
آماده باشید که ویزاها دستتون رو ببوسه. Smile
ارادتمندم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-08-10 ساعت 16:45)alimomen نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 16:42)k.shiary نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 16:26)alimomen نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 16:14)k.shiary نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 15:04)rezasadeghi نوشته:  کسی نیس به من کمک کنه ؟
کسی تجربشو نداره ؟؟؟

سلام دوست غزیز.فقط در صورت خدمت سربازی یا کار دولتی یا رشته تحصیلی خاص چک میخورید.به ویزای عربستان ربطی نداره.در ضمن آمریکا با عربستان رابطه بسیار خوبی داره
لطفا اطلاعات درست بدید اینجا افرادی داریم که نه سربازی رفتن و نه کار دولتی داشتن و نه تحصیلات خاص داشتن ولی چک خوردن-درسته خاله سارا؟
شما دوست عزیز مطمین باشید اطلاعاتی که نوشتم کاملا درست و با اطلاعات کامله.اگه شخصی این شرایط رو نداشت و بهش ویزا در هنگام مصاحبه ندادن بخاطر نبود ویزا بوده.یکی از همون افراد خود من بودم که نه سربازی نه هیچ مشکل دیگه ای هم نداشتم.اما روز مصاحبه بهم ندادن.جالب ترش اینکه در سایت سیس جلوی کیس من apبود.ولی وقتی سهمیه ویزاهای اگوست امد خودشون ایمیل زدن که برم و ویزاهامون رو بگیرم.بنده هم با اجازه شما رفتم و پنج شنبه گرفتم.پس مطمین باشید اطلاعات من بیش از اون چیزی هستش که شما فکرشو میکنید
ببخشید استاد مسلم شما که افتخار نمیدید امضا بذارید بیشتر بشناسیمتون احترامتون بذاریم-مثال نقض فرمایش شما هم الان میاد خودش واستون میگه استاد ببخشید خاطرتون مکدر شد استاد

بجه ها الان موقع مناسبي براي وارد شدن به حاشيه نيست
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، nedaba ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، sorooosh ، قصه گو ، hadi472
از دوستان خواهش میکنم وقتی میبینن پستاشون چند بار تکرار میشه پاکشون کنن.Rolleyes
متشکررررم.
لطفاً پست هاي ارسالي تكراري را حذف كنيد.
لطفاً نقل قول هاي متوالي و تكراري كه قاعدتاً طولاني هم مي شوند را حذف كنيد.
لطفاً...
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: مامان خانم ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، sorooosh ، shiva.usa ، shilan ، lighter
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تشکر کنندگان:
(2014-08-10 ساعت 16:26)alimomen نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 16:14)k.shiary نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 15:04)rezasadeghi نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 10:18)rezasadeghi نوشته:  یه سوال از دوستان با تجربه داشتم
من هیچ کدوم از شرایطی که منجر به کلیرنس بشه رو ندارم
فقط یه با سفر حج رفتم ، یعنی ویزای عربستان تو پاسم خورده
به نظرتون این میتونه منجر به کلینسی بشه ؟؟
کسی نیس به من کمک کنه ؟
کسی تجربشو نداره ؟؟؟

سلام دوست غزیز.فقط در صورت خدمت سربازی یا کار دولتی یا رشته تحصیلی خاص چک میخورید.به ویزای عربستان ربطی نداره.در ضمن آمریکا با عربستان رابطه بسیار خوبی داره
لطفا اطلاعات درست بدید اینجا افرادی داریم که نه سربازی رفتن و نه کار دولتی داشتن و نه تحصیلات خاص داشتن ولی چک خوردن-درسته خاله سارا؟

در تاييد حرفهاي داش علي، من نمونه بارز هستم، نه سربازي Big Grin و نه كار دولتي ، ضمنا زماني كه من مصاحبه داشتم فرداش و در چند روز بعدش دوستان گروهي كلير شدند و ويزا گرفتند، ضمنا رشته خاصي هم ندارم، دانشگاه تهران حسابداري مي خوندم چون فقط از حسابداري نمره مي گرفتم ترك تحصيل كردمBig Grin از دروس غير تخصصي متنفرم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-10 ساعت 17:10)morteza-dm نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 14:44)morteza-dm نوشته:  درود
این ایمیل رو دریافت کردم . در قسمت آخر راجع به مدیکال نوشته است منظورش اینه که حتما باید مدیکال 6 ماهه باشه ؟ با توجه به اینکه تا پایان سپتامبر 50 روز مونده و مدیکال بنده 130 روز دیگه اعتبار داره پس نیاز به تمدید مجدد مدیکال که نیست ؟ مگر اینکه بخوام ویزای 6 ماهه بگیرم درسته دیگه ؟

Dear Morteza,

Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

لطفا راهنمایی بفرمایید

ترجمه دقیق پاراگراف آخر:
اعتبار هر ویزای مهاجرتی، در رابطه ی مستقیم با اعتبار آزمایشات پزشکی ( گزارش مدیکال) است. بر اساس مقررات جدید، آزمایشات پزشکی تنها 6 ماه اعتبار دارند. لذا برای استفاده از حداکثر اعتبار ویزا ( 6 ماه) ، شما "باید have to " گزارش مدیکال تازه ای را ارائه بدهید. ( یعنی باید مدیکال جدید داشته باشید)
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: nasim ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، zepehr ، soli asali ، nedaba ، حاجی واشنگتن ، hadi472
(2014-08-10 ساعت 16:42)shilan نوشته:  من فک کردم فقط مارچیا آپدیت شدن Sad حالا یه سوال کلیدی......... کسی هست که تو مارچ مصاحبه رفته و آپدیت نشده یا تو آپریل مصاحبه رفته و آپدیت شده ؟

نگران نباش اپدیت کمتر بهتره...Shy
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: zepehr
(2014-08-10 ساعت 18:24)H Pier نوشته:  سلام به همه دوستان عزیزم.
خوشحالم که روحیه به تیم ملی برگشته Wink
آماده باشید که ویزاها دستتون رو ببوسه. Smile
ارادتمندم.

h pire عزیز

از دیدنت خوشحال شدم . بودنت به همه روحیه می ده
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: USA2014 ، قصه گو ، babak12 ، zepehr ، pari pari ، nedaba ، Sara_lphmkf ، H Pier ، lighter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان