کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-10 ساعت 18:58)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 16:45)alimomen نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 16:42)k.shiary نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 16:26)alimomen نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 16:14)k.shiary نوشته:  سلام دوست غزیز.فقط در صورت خدمت سربازی یا کار دولتی یا رشته تحصیلی خاص چک میخورید.به ویزای عربستان ربطی نداره.در ضمن آمریکا با عربستان رابطه بسیار خوبی داره
لطفا اطلاعات درست بدید اینجا افرادی داریم که نه سربازی رفتن و نه کار دولتی داشتن و نه تحصیلات خاص داشتن ولی چک خوردن-درسته خاله سارا؟
شما دوست عزیز مطمین باشید اطلاعاتی که نوشتم کاملا درست و با اطلاعات کامله.اگه شخصی این شرایط رو نداشت و بهش ویزا در هنگام مصاحبه ندادن بخاطر نبود ویزا بوده.یکی از همون افراد خود من بودم که نه سربازی نه هیچ مشکل دیگه ای هم نداشتم.اما روز مصاحبه بهم ندادن.جالب ترش اینکه در سایت سیس جلوی کیس من apبود.ولی وقتی سهمیه ویزاهای اگوست امد خودشون ایمیل زدن که برم و ویزاهامون رو بگیرم.بنده هم با اجازه شما رفتم و پنج شنبه گرفتم.پس مطمین باشید اطلاعات من بیش از اون چیزی هستش که شما فکرشو میکنید
ببخشید استاد مسلم شما که افتخار نمیدید امضا بذارید بیشتر بشناسیمتون احترامتون بذاریم-مثال نقض فرمایش شما هم الان میاد خودش واستون میگه استاد ببخشید خاطرتون مکدر شد استاد

در تاييد حرفهاي داش علي بگم نمونه بارزش من، نه شغل دولتي و نه سربازي Big Grinو نه رشته تحصيلي خاص، ضمنا روزي كه من مصاحبه داشتم فرداش و چند روز بعدش دوستان گروهي كلير شدن و ويزا دريافت كردند، پس ويزا هم موجود بود

منم همينطور ، داش على دستمونو بگير پروندمون پاكه پاكهWink
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba ، rbrb-2015 ، alimomen
سلام
بعد از این همه انتظارفقط کمبود انعکاس داشتیم که خدا را شکر آن هم پیدا کردیم چرا پستها تکراری است؟؟؟؟؟
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
سلام:
کیس ما بعد از 68 روز 8 آگوست آپدیت شد.گمونم ابوظبی داره یه حرکتایی میزنه.فقط میخواسم بدونم ممکنه یه دفعه کلیر بشیم یادشون یره روی سایت بزنن؟؟ آخه الان مبیینم برا بعضی ها که خودشون ایمیل دادن به سفارت ،اونا گفتن فراموش کردیم اطلاع رسان کنیم .حالا این مسله برا سفارت ابوظبی هم صدق میکنه؟؟ دوستان لطف میکنین یه نمونه ایمیل در رابطه با این موضوع اینجا یا تو پیام خصوصی برام بزارید؟؟ممنون
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
(2014-08-10 ساعت 16:42)shilan نوشته:  من فک کردم فقط مارچیا آپدیت شدن Sad حالا یه سوال کلیدی......... کسی هست که تو مارچ مصاحبه رفته و آپدیت نشده یا تو آپریل مصاحبه رفته و آپدیت شده ؟
با سلام
مصاحبه ما هم مارچ بود و اخرین آپ 8 جولای
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، shilan
(2014-08-10 ساعت 18:48)Sara_lphmkf نوشته:  در تاييد حرفهاي داش علي، من نمونه بارز هستم، نه سربازي Big Grin و نه كار دولتي ، ضمنا زماني كه من مصاحبه داشتم فرداش و در چند روز بعدش دوستان گروهي كلير شدند و ويزا گرفتند، ضمنا رشته خاصي هم ندارم، دانشگاه تهران حسابداري مي خوندم چون فقط از حسابداري نمره مي گرفتم ترك تحصيل كردمBig Grin از دروس غير تخصصي متنفرم

خاله جون تو رو کلیرنس زدن که ما تنها نمونیم. اگه تو اینجا نبودی ما چیکار می کردیم؟ Wink اما ما راضی نیستیم بخاطر ما اینجا موندگار بشی و بزودی بدرقت خواهیم کرد! زود زود! Rolleyes
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

دوستان...من تا حالا هیچ ایمیلی برای بررسی پروندم به سفارت نزدم وتمام اپدیت ها رو خودسفارت زده....به نظر دوستان ایا ایمیل بزنم یا منتظر باشم ؟ هر چند می دونم ایمیل تاثیری نداره
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، kaaren ، mahan L ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-10 ساعت 19:56)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 18:48)Sara_lphmkf نوشته:  در تاييد حرفهاي داش علي، من نمونه بارز هستم، نه سربازي Big Grin و نه كار دولتي ، ضمنا زماني كه من مصاحبه داشتم فرداش و در چند روز بعدش دوستان گروهي كلير شدند و ويزا گرفتند، ضمنا رشته خاصي هم ندارم، دانشگاه تهران حسابداري مي خوندم چون فقط از حسابداري نمره مي گرفتم ترك تحصيل كردمBig Grin از دروس غير تخصصي متنفرم

خاله جون تو رو کلیرنس زدن که ما تنها نمونیم. اگه تو اینجا نبودی ما چیکار می کردیم؟ Wink

فدات شم كيا، منو فرستادن براي خونه تكوني
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
آقا بهنام رو براي دقايقي مشاهده كردم، كجا رفتيد؟ جاتون خالي بود
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، babak12 ، sonyz2 ، قصه گو ، Hassan2014 ، nedaba ، pari pari ، hadi472 ، lighter ، ibehnam
بهنام من و همه دوستانی که به این پست تشکر زدند دوسِت داریم و میخوایم ما رو از پستهای زیبات محروم نکنی! ببین چقدر زیادند!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

لیدیز اند جنتل من 10 روز از آگوست طلایی هم گذشت ما آپدیت هم نشدیم...... Tongue
ولی چی روحیه بالاست.... خودمو برای دهه دوم آگوست آماده میکنم Big Grin
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
(2014-08-10 ساعت 18:53)freddyflientstone نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 17:10)morteza-dm نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 14:44)morteza-dm نوشته:  درود
این ایمیل رو دریافت کردم . در قسمت آخر راجع به مدیکال نوشته است منظورش اینه که حتما باید مدیکال 6 ماهه باشه ؟ با توجه به اینکه تا پایان سپتامبر 50 روز مونده و مدیکال بنده 130 روز دیگه اعتبار داره پس نیاز به تمدید مجدد مدیکال که نیست ؟ مگر اینکه بخوام ویزای 6 ماهه بگیرم درسته دیگه ؟

Dear Morteza,

Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

لطفا راهنمایی بفرمایید

ترجمه دقیق پاراگراف آخر:
اعتبار هر ویزای مهاجرتی، در رابطه ی مستقیم با اعتبار آزمایشات پزشکی ( گزارش مدیکال) است. بر اساس مقررات جدید، آزمایشات پزشکی تنها 6 ماه اعتبار دارند. لذا برای استفاده از حداکثر اعتبار ویزا ( 6 ماه) ، شما "باید have to " گزارش مدیکال تازه ای را ارائه بدهید. ( یعنی باید مدیکال جدید داشته باشید)
دوست عزیز شما میتونی 6 ماه اعتبار ویزا نخوای دو هفته هم برای ورود به آمریکا کافیه چه برسه به شما که حدودا 4 ماه مدیکالت اعتبار داره نگران نباش نمیخواد تمدید کنی.

(2014-08-10 ساعت 18:53)freddyflientstone نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 17:10)morteza-dm نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 14:44)morteza-dm نوشته:  درود
این ایمیل رو دریافت کردم . در قسمت آخر راجع به مدیکال نوشته است منظورش اینه که حتما باید مدیکال 6 ماهه باشه ؟ با توجه به اینکه تا پایان سپتامبر 50 روز مونده و مدیکال بنده 130 روز دیگه اعتبار داره پس نیاز به تمدید مجدد مدیکال که نیست ؟ مگر اینکه بخوام ویزای 6 ماهه بگیرم درسته دیگه ؟

Dear Morteza,

Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

لطفا راهنمایی بفرمایید

ترجمه دقیق پاراگراف آخر:
اعتبار هر ویزای مهاجرتی، در رابطه ی مستقیم با اعتبار آزمایشات پزشکی ( گزارش مدیکال) است. بر اساس مقررات جدید، آزمایشات پزشکی تنها 6 ماه اعتبار دارند. لذا برای استفاده از حداکثر اعتبار ویزا ( 6 ماه) ، شما "باید have to " گزارش مدیکال تازه ای را ارائه بدهید. ( یعنی باید مدیکال جدید داشته باشید)
دوست عزیز شما میتونی 6 ماه اعتبار ویزا نخوای دو هفته هم برای ورود به آمریکا کافیه چه برسه به شما که حدودا 4 ماه مدیکالت اعتبار داره نگران نباش نمیخواد تمدید کنی.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba ، pari pari ، smpf ، aaraam
امیدوارم از فردا سیل کلیرها شروع بشه دیگه زمان کمی باقیمونده
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-10 ساعت 21:07)m_nikparvaz نوشته:  امیدوارم از فردا سیل کلیرها شروع بشه دیگه زمان کمی باقیمونده

به نظرم این هفته میتونید به ایروان امیدوار باشید. با توجه به اپدیتها......
(2014-08-10 ساعت 21:10)USA2014 نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 21:07)m_nikparvaz نوشته:  امیدوارم از فردا سیل کلیرها شروع بشه دیگه زمان کمی باقیمونده

منم فکر میکنم که فردا ایروان اعلام کنه انشاله زودتر همه سفارتها از این خواب زمستونه بیدار بشن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، Hadi2014 ، H Pier ، USA2014 ، کیانوش2 ، قصه گو ، nedaba ، A_A ، maryam_ros ، pari pari ، manamilad ، smpf
(2014-08-10 ساعت 21:18)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 21:10)USA2014 نوشته:  
منم فکر میکنم که فردا ایروان اعلام کنه انشاله زودتر همه سفارتها از این خواب زمستونه بیدار بشن
ولی به نظر من دوستانی که قبلا کلیر شده بودن بدین صورت بود که یه آپدیت از طرف عمه ریکا گرفته بودن بعدش فرداش یه آپدیت از طرف سفارت داشتن بعد دوباره یه آپدیت از طرف عمه ریکا و فردا آخر وقت از طرف سفارت لیست کلیر ها اعلام می شد اگه اینجوری باشه باید سه شنبه منتظر باشیم یا اینکه همون 2 شنبه خود سفارت دیگه کارو یکسره کنه و لیست و اعلام کنه ... من که دیگه کم آوردم دارم کچل می شم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان